HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

2021-04-28 Espoon Perussuomalaiset ry:n koko puheenjohtajisto erotettu puolueesta!

(1/13) > >>

Profeetta Kekikkad:
Espoon paikallisyhdistyksen sihteeri Lauri Pajunen laittoi tänään melkoisen pommin sähköpostitse ilmeisesti koko Espoon paikallisosaston jäsenistölle.

Sähköpostitiedotteessa kerrottiin, että PUOLUEHALLITUS on erottanut puheenjohtaja Paavo Määtän, 1. varapuheenjohtaja Cia Grönbergin ja 2. varapuheenjohtaja Heikki Tuppuraisen KOKO PUOLUEESTA!

Syytä ei käyty läpi sähköpostissa, mutta ilmeisesti Espoo on tänään saanut kasaan jonkinlaisen hätätilahallituksen vaaleja varten.

En nyt ihan tarkasti tiedä miten puolue toimii, mutta eikös puoluesihteeri Grönroos ainakin ole espoolainen? Mitä helvettiä siellä on oikein tehty, kun tällaiseen ratkaisuun on päädytty puolitoista kuukautta ennen kunnallisvaaleja?

Espoolaisia ehdokkaita käy sääliksi, koska palettihan mennee taas ihan sekaisin.

simppali:

--- Lainaus --- PUOLUEHALLITUS
--- Lainaus päättyy ---
..onko tänään ollut ps;n puoluehallituksen kokous?


--- Lainaus ---Sähköpostitiedotteessa kerrottiin, että PUOLUEHALLITUS on erottanut puheenjohtaja Paavo Määtän, 1. varapuheenjohtaja Cia Grönbergin ja 2. varapuheenjohtaja Heikki Tuppuraisen KOKO PUOLUEESTA!
--- Lainaus päättyy ---

Ei kai mistään puolueesta voi erottaa heti ja nyt ..voi jos niin mahdollisesti erotettavat ovat epäiltynä rikoksista joissa ehdoton tuomio ylittää kahden vuoden+rapiat.

Kai tuo kommerverkki liittyy johonkin espoon persujen omiin vääntöihin.

https://www.perussuomalaiset.fi/yhteystiedot/puoluehallitus/


--- Lainaus ---Puoluehallitus
Puoluehallitukseen kuuluu vuoden 2019 puoluekokouksessa valittu puheenjohtajisto:

puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho,
puolueen 1. varapuheenjohtaja Riikka Purra,
puolueen 2. varapuheenjohtaja Arja Juvonen ja
puolueen 3. varapuheenjohtaja Juho Eerola sekä
puoluesihteeri Simo Grönroos.

Lisäksi puoluehallitukseen kuuluu eduskuntaryhmän nimeämä jäsen Ville Tavio.

Edelleen puoluehallitukseen kuuluvat 13.6.2020 puoluevaltuuston kokouksessa valitut jäsenet:

hallituksen jäsen Marko Koskinen (Pohjois-Karjala),
hallituksen jäsen Ahti Moilanen (Pohjois-Pohjanmaa),
hallituksen jäsen Matti Mäntylä (Häme),
hallituksen jäsen Pauli Saarinen (Satakunta),
hallituksen jäsen Heikki Tamminen (Varsinais-Suomi)
hallituksen jäsen Henri Uljonen (Pohjois-Savo) ja
hallituksen jäsen Harri Vuorenpää (Pirkanmaa).
--- Lainaus päättyy ---

Tunnen yhden ps:n puoluehallituksen jäsenen, kilautin äsken..oli yhtä huppelissa kun minäkin, pidettiin kahden minuutin puhelinkokous jossa toivottiin Marinin hallituksen kaatumista..otettiin tölkilliset.


Tabula Rasa:
Tämä jatkuvasti jollain paikallisryhmällä kuohuminen ei lupaa hyvää pitkälle ajalle. Luulisi että kansallismielistä asiaa voisi ajaa aika laajalla kentällä. Vaan nähtävästi kyllin isoksi kasvanut alkaa potkia itseään kumoon sisäisten klikkien myllätessä enemmän kuin niiden antama panos skenen työlle antaisi aihetta. Mikä siinä on että pari etnojunnua, liberaalia ja mitä liekään muita siipiä ovat voi tulla toimeen keskenään? Voi toki olla jotain muutakin taustalla, mutta tuota kyllästymiseen asti katseltu niin keskisuomessa kuin uudellamaalla ja monessa muussakin. Luulisi aikusiten ihmisten osaavan käsitellä asiansa asiallisesti. Mutta kun ei niin ei. Vittu että kyrpii tällainen maton alta vetäminen. Tekee tyhjäksi muiden tekijöiden työtä sisäinen hajotus. Niin seiskatason typeryysjulkisuus kuin uuvattitason ''liberaali'' tiukkapipoisuus ja kyvyttömyys toimia sisäisen edun eteen.

Emo:
Tässä on nyt muutama isompi asia käsillä kuten koko Suomen hallituksen kaatuminen (toiveajattelua) ja EU-kusetuspaketin kaatuminen (toiveajattelua), että Espoossa saavat tehdä mtä tahtovat, ei riitä nyt sumuverhoksi.

Alaric:
Näköjään Paavo Määtän ja Heikki Tuppuraisen kuntavaaliehdokassivut näyttävät virheilmoitusta eli jonkinlainen puhdistus lienee tosiaan tapahtunut. Olisi hyvin mielenkiintoista tietää mihin tämä erottaminen liittyy.

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/ehdokas/paavo-maatta

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/ehdokas/heikki-tuppurainen

Tuolla paikallisyhdistyksessä lienevät asiat melko pahasti solmussa. Viime vuonnahan siellä oli myös hieman kuohuntaa:


--- Lainaus käyttäjältä: Alaric - 07.06.2020, 15:10:04 ---Tällainen toissapäivänä julkaistu uutinen tuli hetki sitten vastaan.

Espoon Perussuomalaisten puheenjohtaja Suvi Karhu ja toinen varapuheenjohtaja Seppo Kallunki kertovat eronneensa tehtävistään. Karhu sanoi, että henkkoht syyt ja Kallunki, että yhteistyö ei toimi.

1. vpj Cia Grönberg kertoo, ettei voi puhua asiasta tällä hetkellä enempää ja että yhdistyksen hallituksen kuvioista tulee tietoa ensi viikolla.

Onkos kenelläkään lisätietoja tästä? Ovatko tuolla vain henkilösuhteet tulehtuneet vai onko taustalla jotain muutakin?

https://www.lansivayla.fi/paikalliset/1986310 (5.6.2020)


--- Lainaus ---Espoon perussuomalaisten johdossa kuohuntaa – puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja eronneet

Espoon perussuomalaisten johdossa kuohuu. Sekä paikallisyhdistyksen puheenjohtaja että toinen varapuheenjohtaja ovat hiljattain jättäneet tehtävänsä.

Espoon perussuomalaisten puheenjohtajuuden jättänyt Suvi Karhu kertoo Länsiväylälle eronneensa tehtävästä henkilökohtaisten syiden takia. Hän ei kuitenkaan halua eritellä syitä tarkemmin.

Eduskuntavaaleissakin ehdolla ollut Karhu on varavaltuutettu ja Espoon kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen.

Espoon perussuomalaisten toisena varapuheenjohtajana toiminut Seppo Kallunki vahvistaa Länsiväylälle eronneensa tehtävästään hiljattain.

– Siitä ei ole montaa päivää, kun ilmoitin, että en ole enää käytettävissä varapuheenjohtajana. Tässä oli kaikennäköistä syytä. Katson, että yhteistyö hallituksessa ei toimi ja kuntavaalit lähenevät, Kallunki sanoo.

– Jos yhteistyö ei toimi, niin silloin pitää antaa mahdollisuus niille, jotka luulevat onnistuvansa paremmin. Olen toiminut siinä pidemmän aikaa, mutta katsoin nyt mahdottomaksi jatkaa tehtävässä, Kallunki kommentoi.

(...)
--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta