HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

2021-04-28 Espoon Perussuomalaiset ry:n koko puheenjohtajisto erotettu puolueesta!

<< < (12/13) > >>

viisitoista:
Pajunen antoi selvästi ymmärtää että hän halusi muuttaa persuja "vennamolaisempaan" suuntaan - eli siis selkokielellä vähemmän mamuvastaiseksi:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauripajunen/367048/


--- Lainaus ---Esillä olleista vaihtoehdoista dosentti Arto Luukkanen oli ylivoimaisesti paras. Hänen puheessaan oli trumpmaista vetoa, hän toi lavalle uskomattoman määrän tahtoa ja todennäköisesti sai valtaosan salista uskomaan Luukkasen tavoitteeseen – tehdä Riikka Purrasta Suomen seuraava pääministeri!

Samalla Luukkanen murtaa Suomen Sisu -blokkia puolueen ylimmästä johdosta ja tuo roppakaupalla vanhaa, ihmisläheistä vennamolaisuutta takaisin puolueen linjaan. Iltalehden Lauri Nurmi kirjoitti aiheesta erinomaisen näkökulman.

Tässä vaalissa äänestin oikeaa hevosta.
--- Lainaus päättyy ---

Pilkka sattuikin nyt sitten Pajusen omaan nilkkaan. Good riddance!

ikuturso:

--- Lainaus käyttäjältä: Alaric - 11.10.2021, 17:34:02 ---Heivetin hyvähän se on äänestäjien kannalta, että kaikenlaiset epämääräisyydet, suhmuroinnit ja epäpätevyydet tuodaan julkisesti esiin, niin ihmiset osaavat sitten arvioida millaista porukkaa nämä persujen toimijat ovat. Ei näiden henkilöiden saamaan kritiikkiin pitäisi suhtautua minään "jumalanpilkkana", jonka vuoksi pitää sitten potkia jengiä ulos. Tuollainen vaikuttaa lähinnä lapselliselta ja pikkumaiselta.

--- Lainaus päättyy ---

Hmmm....

--- Lainaus ---Tämä todetaan puoluesihteeri Arto Luukkasen Pajuselle lähettämässä sähköpostissa. Iltalehti on kuullut nauhoituksen Luukkasen ja Pajusen puhelusta. Keskustelu käytiin viime perjantaina. Siinä Luukkanen myöntää, että potkut tulivat nimenomaan Pajusen Uuden Suomen Puheenvuoro-kirjoituksista.
--- Lainaus päättyy ---

Kun tulee potkut, niin puoluesihteerin mailit ja ilmeisesti itse nauhoitettu puhelu jakoon taas kerran julkisesti Iltalehdelle.

Äkkiä ajatellen tämä kertoo jotain myös Pajusesta?

-i-

Alaric:

--- Lainaus käyttäjältä: viisitoista - 11.10.2021, 17:43:15 ---Pajunen antoi selvästi ymmärtää että hän halusi muuttaa persuja "vennamolaisempaan" suuntaan - eli siis selkokielellä vähemmän mamuvastaiseksi:
--- Lainaus päättyy ---

Tuo Pajunen itsessään vaikuttaa tosiaan olevan turha rasismiulisija, mutta ei se siltl sitä muuta, etteikö "Wwwöööö, tuo kritisoi Pyhää Puoluejohtoa ja vahingoitti Puoluetta, annetaan kenkää" olisi myöskin melkoisen soijaista toimintaa.

räsänen:
Siihen on olemassa ihan perusteltu syy miksi paremmin menestyneissä piireissä riidat pyritään käsittelemään sisäisesti ja paskan levittäjiä katsotaan kieroon.

Tuommoisia sinisilmäisiä totaalisen avoimmuuden kannattajia poliittisen vastustaja kumartavat ja kiittävät, koska näistä sisäisistä kähinöistä saa mukavia lyömäaseita. Eli mitä enemmän käräjöidään ja tapellaan julkisesti kuin punakaarti, sitä enemmän vastustajat hierovat kämmeniään yhteen.

Brandis:

--- Lainaus ---.. Kirves heilui ja keskustelevat ja osaavat ihmiset saivat kenkää..
--- Lainaus päättyy ---

Yllä se olennaisin tiivistettynä.

Tämä tuntuu olleen se kantava toiminnan teema viime vuosina.

Olen aivan varma siitä, että tämäntyyppiset sisäiset ristiriidat pidettäisiin puolueen sisäisinä, jos se vain suinkin olisi mahdollista. Harvan puolueen sisäisen toimijan ensisijainen intressi on satuttaa puoluetta. Eiköhän näihin julkisiin ulostuloihin perussuomalaisten huonosta sisäisesti toimintakulttuurista ajauduta, koska sisäisen selvittelyn tiet ovat loppuun asti kuljetut tuloksettomina, ja jää vahva tunne epäoikeudenmukaisesta kohtelusta.

Siellä ei ole hyvää johtajuutta. Ei näin montaa sisäisen kuohunnan vuoksi irtisanottua/irtisanoutunutta oikein selitä mikään muu puoluerakenteen sisäinen seikka.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta