Kirjoittaja Aihe: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?  (Luettu 17273 kertaa)

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 711
 • Liked: 7277
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Perussuomalaisilla on erittäin vahva tilanne tällä hetkellä. Puolue lähtee kesän kuntavaaleihin tilanteesta, jossa ehdokkaita on ennätysmäärä ja ehdokasmäärä koki merkittävän prosentuaalisen kasvun. Tuollaista ehdokasmäärän kasvua saa hakea aika pitkältä kuntavaalien historiasta ja perussuomalaiset tulee tekemään jotain, mitä ei olla pitkiin aikoihin tehty: rikkomaan keskustan, kokoomuksen ja demarien hegemonian kolmena suurena puolueena kuntavaaleissa.

Koska kuntavaalien myötä aletaan jo hakemaan asetelmia seuraaviin eduskuntavaaleihin, olisi korkea aika jo miettiä puolueen kärkiteemoja. Maahanmuutto on niin ilmiselvä juttu, että sitä ei tarvitse hirveästi käsitellä. Se on tuonut puolueelle tietyn pohjakannatuksen, mutta kunnolla läpi lyöminen ja kannatuksen nostaminen tuosta merkittävästi ylös vaatii nähdäkseni jotain muutakin. Maahanmuuton on oltava jatkossakin peruskivi, mutta tulitukea tarvitaan.

Uskoisin, että perussuomalaisten kovimmat pelattavat kortit ovat verotus ja koulutuspolitiikka. Perussuomalaiset imee nyt äänestäjiä sekä jäseniä kokoomuksesta sekä yrittäjähenkisistä kepulaisista, on selkeä verokapinapuolue ja koulutusleikkaukset kiristää tunnelmia hallituspuolueiden kannattajien joukossa. Nämä kaksi teemaa on mahdollista kytkeä osaksi maahanmuuttopolitiikkaa seuraavasti:

1) Suomi köyhtyy rahallisesti kovaa vauhtia. Käytettävissä olevien tulojen määrä laskee ja verotus kiristyy. Asettumalla selkeästi veroruuvin löysentäjän rooliin viedään tikkari pois kokoomuksen suusta ja muut eivät sitä polkua sitten seuraakaan. Kokoomuksesta on kuitenkin vielä puristettavana lisää. Ihmiset alkavat olla kyllästyneitä veroäyrin kiristämiseen.

2) Koulutuksesta ja tutkimuksesta leikkaaminen köyhdyttää Suomea älyllisesti ja pidemmällä aikajänteellä rahallisesti. Panostamalla niihin saadaan pitkässä juoksussa isompi hyöty kuin mitä ollaan maksettu. Tarjotaan ulkomaalaisille, jotka tulevat Suomeen opiskelemaan, veroporkkanaa vastineeksi siitä, että suorittavat opintonsa täällä ja jäävät tänne töihin tai perustavat yrityksen. Tällä tavalla sitoutetaan heidät Suomeen pidemmäksi aikaa.
 
3) Nämä molemmat katettaisiin leikkaamalla kehitysapua sekä pakolaiskiintiötä merkittävästi ja kiristämällä perheenyhdistämisen ehtoja. Perussuomalaiset linjaisi, että jatkossa Suomi maksaisi kehitysapua ja ottaisi uusia pakolaisia vain jos se onnistuu tekemään ylijäämäisen budjetin. Tämä asettaa kaikki muut puolueet vaikeaan rakoon. Joko he joutuvat myöntämään, että ylijäämäistä budjettia ei saada aikaiseksi ja se on haihattelua tai väistämään koko teemaa koska se asettaa varsin selvästi suomalaiset etusijalle tilanteessa, jossa näkymät eivät näytä hyvältä.

Yksittäinen lausebaitti, jota voisi toistaa medioissa, voisi olla hengeltää sellainen, että jos Suomi köyhtyy älyllisesti, se köyhtyy rahallisesti. Jos se köyhtyy rahallisesti, se ei voi olla pelastamassa muuta maailmaa ilman, että se kurjistaa omiaan.

Näiden teemojen ja tulokulmien ideana on se, että näytetään perussuomalaisen puolueen olevan ihan jotain muuta kuin muut puolueet väittävät. Ettei se ole ulkomaalaisia vastaan, vaan näyttää yhteiskunnalle nettopuolisesti plussaa tuottaville ulkomaalaisille vihreää valoa ja on julkistalouden tasapainoittamisen jälkeen valmis jopa ottamaan pakolaisia. Ettei persut ole junttipuolue vaan oikeasti on valmis panostamaan koulutukseen, tutkimukseen ja sivistykseen sekä näkee sen maallemme oleellisen tärkeänä osana, jossa ulosmitataan kansakunnan potentiaali ja luodaan vaurautta sekä hyvinvointia.

Ajatuksia, ajatelmia, hajatelmia, toiveita. Kaikkea mahdollista tänne vaan. Kyllä nämä päätyvät sitten puoluetoimistolle jotain kautta ja siellä ne hiotaan voittavaksi strategiaksi, jolla perussuomalaiset nousee Suomen suurimmaksi puolueeksi. Sen jälkeen tervehdyttämisen aikakausi voi alkaa.
Blogikirjoituksia maahanmuutosta, eurosta, EU:sta, Yhdysvalloista, Kiinasta ja paljon muusta

https://historianpaluu.blogi.net/

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 773
 • Liked: 2724
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #1 : 05.05.2021, 02:29:50 »
2) Koulutuksesta ja tutkimuksesta leikkaaminen köyhdyttää Suomea älyllisesti ja pidemmällä aikajänteellä rahallisesti. Panostamalla niihin saadaan pitkässä juoksussa isompi hyöty kuin mitä ollaan maksettu.
Pakko näsäviisastella vähän. Jos tämä olisi näin yksinkertaista, kannattaisi ottaa perkeleesti velkaa ja satsata koulutukseen. Julkistalouden kestävyysvaje olisi sillä hoidettu. Noh, tähän ei usko kuin punavihreä populisti. Arkijärjellä ymmärrämme, että on koulutuksia, jotka kyllä tuottavat itsensä takaisin euroina. Sitten on koulutus-ammatteja, jotka on kansansivistyksen ja hyvinvoinnin kannalta perusteltuja, jos eivät rahallisesti tuotakaan takaisinpäin riittävästi.

Ja sitten on muita. Niistä saa ja pitää karsia. Muokkaus: mutta otsikon kysymykseen vastaus on että populismilla. Eli tyhjiä lupauksia heittelemällä ja sitten holtittomasti velkaantumalla niiden täyttämiseksi. Sillä tavalla Suomessa voitetaan vaaleja. Vaalikarja on ihan helvetin tyhmää...  :-\
« Viimeksi muokattu: 05.05.2021, 02:34:37 kirjoittanut Charlie »

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #2 : 05.05.2021, 02:37:54 »
Seuraavat vaalit ovat talousvaalit. Jos persut saisi kasaan kunnollisen talousohjelman niin SDP:llä ja Kokoomuksella ei olisi mitään tarjottavaa kellekkään. Tämä vaatisi sitä että persujen johto pitäisi puolueen punasiiven kurissa vaikka potkuilla uhkaamisella ja olis muutenkin valmis pistämään kovan kovaa vastaan. Mitä koulutukseen tulee niin sitä lisäämällä tuskin talous kääntyisi nousuun se että Suomi pieksee Ruotsin jo nyt koulutustilastoissa ei näy mitenkään talouskasvussa.
Jos saisimme pörssin tuottamaan niin Suomi olisi melko pian nettovelaton.

DunnAri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 161
 • Liked: 169
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #3 : 07.05.2021, 07:30:18 »
Pakko näsäviisastella vähän. Jos tämä olisi näin yksinkertaista, kannattaisi ottaa perkeleesti velkaa ja satsata koulutukseen. Julkistalouden kestävyysvaje olisi sillä hoidettu. Noh, tähän ei usko kuin punavihreä populisti. Arkijärjellä ymmärrämme, että on koulutuksia, jotka kyllä tuottavat itsensä takaisin euroina. Sitten on koulutus-ammatteja, jotka on kansansivistyksen ja hyvinvoinnin kannalta perusteltuja, jos eivät rahallisesti tuotakaan takaisinpäin riittävästi.

Perusongelma on, että silloin kun oli mies, kuokka ja hevonen ja ammattikalastajalla puinen purjevene ilman apumoottoria, oli oikeasti tekemistä. Tekemisessä oli myös se hyvä puoli, ettei se kuormittanut kohtuuttomasti ympäristöä.

Teknologinen kehitys on kuitenkin pitänyt huolen siitä, että välttämätöntä tekemistä on yhä vähemmän. Mitä moninaisimmat koulutukset vastaavat tähän ongelmaan. Jotta yhteiskuntarauha säilyisi, ihmisillä täytyy olla täytettä päiviinsä ja raha täytyy jakaa jollain tavalla. Valtava osa nykyajan työtehtävistä on täysin turhia tai perustuvat vain järjettömään ympäristön tuhoavaan kerskakulutukseen.

On haastava tehtävä saada kulutus alas, jotta ympäristö voitaisiin suojella, ja samaan aikaan keksiä keino rahan jakamiseksi ja ihmisten pitämiseksi tyytyväisinä.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 240
 • Liked: 25731
 • Blues for Allah
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #4 : 07.05.2021, 07:40:12 »
Kaikkiin vaaleihin pätee sama. Antaa muiden kusta omiin muroihinsa ja pitää huoli ettei näin käy persuissa. Tämäkin kevät on näyttänyt kuinka hallituspuolueet ja kokoomus ovat tehneet kaikkensa "saadakseen" kannatuksensa alas.
Tosin, kyllä PS:t ehtii vielä, onhan kuukausi aikaa kompuroida.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

DunnAri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 161
 • Liked: 169
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #5 : 07.05.2021, 07:51:24 »
Kaikkiin vaaleihin pätee sama. Antaa muiden kusta omiin muroihinsa ja pitää huoli ettei näin käy persuissa.

Muroihin kusijoiden kanssa on kuitenkin pystyttävä rakentamaan yhteinen hallitus. Tosiasiassa persut on hyvin helppo pelata hallituksesta ulos, vaikka he olisivat selvä vaalien ykkönen. Toinen vaihtoehto on saada kasaan riitainen hallitus, joka osoittautuu yhteistyökyvyttömäksi.

Jotenkin sitä toivoisi, ettei muita puolueita nähtäisi vihollisina, koska vaalien ykköspaikaltakin heidän kanssaan täytyy pystyä toimimaan ystävinä. Jos tässä hyvin voimakkaita rajalinoja vedellään ja sitten vaalipäivänä selviää ylivoimainen kärkipaikka, niin mistä asemista silloin lähdetään hallitusta rakentamaan?

DunnAri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 161
 • Liked: 169
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #6 : 07.05.2021, 07:54:22 »
Tolkun ihminen haluaa itse päättää liikkumisestaan, ruokailustaan ja asumisestaan.

Varmasti haluaa, mutta todellisuus on osoittanut, että nykymuotoinen markkinatalous tuhoaa ympäristön. Se ei ole mikään mielipidekysymys. Suomikin on käytännössä puupelloitettu.

Itselleni Suomessa suojelun arvoista on nimenomaan luonto. Sen pitäisi tulla ennen taloutta ja materianhimoa. Aina kun talous ja työllisyys tulevat ensin, ollaan äärimmäisen epäisänmaallisia. Isänmaallisuuden perusta on omassa arvomaailmassani luonnon asettaminen ihmisten edelle. Luonto on pyhä, jota ihmisten tulee väistää.

Lisäys: Yleensäkin ihmetyttää persujen suuntaus kohti globaalin markkinatalouden tukemista ja siihen nojaamista. Minusta globaalista maailmasta pitäisi päästä eroon. Kansainvälisyydestä paikallisuuteen. Ihmisten ja tavaroiden liike seis. Pienimuotoista elämää pienellä kuormituksella.

Isänmaan myyminen kaupallisille voimille on surullista.
« Viimeksi muokattu: 07.05.2021, 07:57:31 kirjoittanut DunnAri »

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 176
 • Liked: 50921
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #7 : 07.05.2021, 07:57:06 »
^^^^
Ihmisiä on liikaa ja järkevää tekemistä, jota työksi voisi kutsua ja josta joku haluaisi maksaa palkkarahaa, on todellakin liian vähän, kuten kommentissa edellä todettiin.

Mutta ei tässä vielä kaikki!

Nykyään kehitysmaiden  ylijäämäihmisiä on tapana päästää elelemään ja oleskelemaan ilmaiselle elämälle ns. länsimaihin, jotta saadaan jotain vastuulliseksi miellettyä tekemistä ja hyvän ihmisen fiilis länsimaiselle tyhjänpantille, kun hän pääsee hoivaamaan ”vainottua”.

Samanaikaisesti asylporukkaa nimitetään työvoimapulan (Suomessa pelkästään puoli miljoonaa työtöntä!) paikkaajiksi, vaikka heille ei ole antaa töitä eikä heistä suuri osa edes halua tehdä töitä. He tulevat kulttuurista, jossa järkevän tekemisen puutteen voisi hyvinkin korvata pelkällä miehenä olemisella, nopan heittelyllä ja useamman vaimon kaitsennalla länsimaiseen kulttuuriin, jossa heitä ei kukaan tarvitse eikä itselleen kivaa puuhaa haluavien  suvakkien lisäksi kukaan halua.

Kun ilmastonmuutoksesta (siinä taas yksi turha puuha ns. hyville ihmisille) puhutaan, niin ykkösasia tässäkin on yhden lapsen politiikka Aasiaan, Afrikkaan ja Keski- ja Etelä-Amerkkaan! Ilman tätä on turha vinkua mistään ja tämän myötä suurin osa saastuttamisestakin  loppuisi. Ihmisten määrä on vähintään puolitettava, ei riitä että hävitetään suomalaiset!

Perussuomalaiset voisivat vaatia kehitysavun ehdoksi sitoutumisen yhden lapsen politiikkaan.

Siihenkin epäkohtaan voisi joku tarttua, että kun meidän vähälukuisten länkkäreiden kohdalla puhutaan elintason laskemisen välttämättömyydestä (missä korona on auttanut mm. karsimalla turhaa matkustelua), niin saman aikaisesti kuudelle miljardille kehitysmaalaiselle urakoidaan elintason nousua ja sitä pidetään oikein hyvänäkin asiana. Lieveilmiönä esim. kiinalaisturistit Lapissa, mikä on täysin vastuutonta kaikin tavoin, ja turismi elinkeinona on vastuuttomuuden huippu!
« Viimeksi muokattu: 07.05.2021, 08:08:50 kirjoittanut Emo »

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 671
 • Liked: 5074
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #8 : 07.05.2021, 08:04:40 »
Tolkun ihminen haluaa itse päättää liikkumisestaan, ruokailustaan ja asumisestaan.

Varmasti haluaa, mutta todellisuus on osoittanut, että nykymuotoinen markkinatalous tuhoaa ympäristön. Se ei ole mikään mielipidekysymys. Suomikin on käytännössä puupelloitettu.

Itselleni Suomessa suojelun arvoista on nimenomaan luonto. Sen pitäisi tulla ennen taloutta ja materianhimoa. Aina kun talous ja työllisyys tulevat ensin, ollaan äärimmäisen epäisänmaallisia. Isänmaallisuuden perusta on omassa arvomaailmassani luonnon asettaminen ihmisten edelle. Luonto on pyhä, jota ihmisten tulee väistää.

Lisäys: Yleensäkin ihmetyttää persujen suuntaus kohti globaalin markkinatalouden tukemista ja siihen nojaamista. Minusta globaalista maailmasta pitäisi päästä eroon. Kansainvälisyydestä paikallisuuteen. Ihmisten ja tavaroiden liike seis. Pienimuotoista elämää pienellä kuormituksella.

Isänmaan myyminen kaupallisille voimille on surullista.
On yksinkertaistus väittää, että nimenomaan markkinatalous tuhoaisi luonnon. Luonto kärsii elintason kasvusta ja hallitsemattomasta väestönkasvusta. Molemmat liittyvät välillisesti markkinatalouteen, mutta ongelman ratkaisujen ei tarvitse olla ristiriidassa markkinatalouden kanssa.
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 240
 • Liked: 25731
 • Blues for Allah
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #9 : 07.05.2021, 08:18:08 »
Yleensäkin ihmetyttää persujen suuntaus kohti globaalin markkinatalouden tukemista ja siihen nojaamista. Minusta globaalista maailmasta pitäisi päästä eroon. Kansainvälisyydestä paikallisuuteen. Ihmisten ja tavaroiden liike seis. Pienimuotoista elämää pienellä kuormituksella.

Suomessa tupruava tehtaanpiippu on parasta luonnonsuojelua, eikä mitään globaalia markkinatalouden tukemista. Vihreä siirtymä puolestaan on kaikkein pahinta lajia luonnon raiskausta. Kaikelle toiminnalle niin korkea vero, että teollisuus ja työpaikat karkaavat ulkomaille löysempien ympäristönormien maihin.
Kyllä suomalaisetkin lähtee työn perässä pois, on se nähty jo moneen kertaan. Savupirttikulttuurin paluu ei ole todellisuutta.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 998
 • Liked: 40356
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #10 : 07.05.2021, 10:01:22 »
2) Koulutuksesta ja tutkimuksesta leikkaaminen köyhdyttää Suomea älyllisesti ja pidemmällä aikajänteellä rahallisesti. Panostamalla niihin saadaan pitkässä juoksussa isompi hyöty kuin mitä ollaan maksettu.

Väite jatkuvasta kouluttamisesta tuskin enää pitää paikkansa todellisessa maailmassa.

Intuitiivisesti jokainen varmaan ymmärtää, että koulutettu henkilö saa helpommin työtä ja korkeampaa palkkaa kun heikosti koulutettu, mutta tämä ei välttämättä päde sellaisenaan enää nykyaikana.

Myytti jatkuvasta korkeasta kouluttamistasosta lienee peräisin 60-70-luvulta, kun vielä merkittävä osa kansasta oli kansakoulun / peruskoulun varassa. Suomen teollistumisen ja konttoritöiden lisääntymisen myötä synty tarvetta siirtää työvoimaa käsitaitajista konetaitajiksi. 90-luvulla Lipposen hallitus päätti, että "kaikilla" pitäisi olla korkeakoulutus ja ruvettiin ajamaan alas korkeamman koulutuksen pääsyvaatimuksia sekä koulutustaso ja lisättiin koulutuspaikkoja rajusti. Sen seurauksena on syntynyt suuri epäsuhta käden osaajien ja akateemisten "osaajien" välillä, missä alemman koulutuksen (ammattikoulu) osaajista on ihan aito pula (joka yritetään paikkaa virolaisilla) ja akateemisista on roima ylitarjonta.

Toinen työmarkkinoita sotkeva seuraus oli, että koulutustason noustessa yritysten rekrytointivaatimus nousi. Siinä missä kuka tahansa peruskoululainen aikaisemmin pääsi verstaalle hommiin (ja koulutettiin paikan päällä), alettiin nyt vaatimaan yhä korkeampaa ammatillista koulutusta koska sellaista oli runsaasti tarjolla. Koulutuksen lisääminen johti siis siihen, että alhaisemmin kouluttamattomat tungettiin ulos työmarkkinoilta vaikka heidän pätevyys oli ihan tarpeeksi hyvä niihin hanttihommiin joihin he hakivat. Paikat menivät paremmin koulutetuille, joista oli suuri tarjonta. Tämä vuorostaan johti siihen, että palkat alkoivat nousemaan koska koulutetut halusivat enemmän liksaa sitä vastaan, että olivat sijoittaneet vuosia koulussa ilman tuloja ja ottaneet opintolainaa.

30 vuoden ylikouluttamisen jälkeen olemme päätyneet saturaatiopisteeseen, jossa lähes kaikilla on "akateeminen" koulutus eikä yritykset enää pysty ottamaan heitä töihin siinä määrin kun ennen. Korkeammin koulutetut ovat nyt työttömiä koska he eivät ymmärrettävästi halua ottaa hanttihommia vastaan - miksi käydä vuosia koulua jos päätyy siivoamaan lattioita?

Ylikouluttaminen on myös romuttanut koulutuksen tason. Esimerkiksi insinööri tänään on sama kun ammattikoulu 80-90-luvulla. Akateemiset (yliopisto) ovat tänään ruokottoman heikkotietoisia ja voidaan verrata lähinnä 80-90 luvun merkantteihin, jos sitäkään. Tilannetta ei auta se, että koululaitoksen rakenne muutettiin Lipposen hallituksen toimesta suoritusperusteiseksi missä määrä korvasi laadun. Tämän myötä jouduttiin keksimään kaiken maailman massakoluttavia kakkakursseja, joilla etenkin naisia haallittiin kaiken maailman pehmeisiin höttöaiheisiin ilman mitään kansantaloudellista merrkitystä. Kaikkihan olemme kuulleet, miten naiset ovat valloittaneet yliopistot. Kun tarkastelee mitä nämä "korkeasti koulutetut naiset" todellisuudessa osaavat, alkaa melkein itkettämään.

Se koulutus, johon koko ajan vaaditaan lisää rahaa on nimenomaan "korkeampi koulutus", jossa laatu jo nyt on erinomaisen heikko ja ylitarjonta on suuri. Yliopiston väki ja itseään täynnä olevat "korkeasti koulutetut" milleniaalit ovat ne, jotka pitävät meteliä SOMEssa ja vaativat omalle höttöaloilleen lisää rahaa. Alemman tason ammatillinen koulutus on retuperällä eikä siihen haluta panostaa koska "työvoimaperäinen maahanmuutto" hoitaa asian kuntoon.

Tämän akateemiseen maailman rahanahneus voi päätellä jo siitä, että nimenomaan koulutusta ja osamaista halveksiva vasemmisto kirkuu nyt lisäkoulutuksen perään, ts. heille pitäisi rakentaa lisää suojatyöpaikkoja yliopistoissa ja rahoittaa verovaroin kaiken maailman pseudotieteellisiä genuskursseja ja feminstisheissea. Sama koskee "tiedettä"; rahaa pistetään kaiken maailman huuhaaseen, jossa yliopistot tuottavat pseudotieteellisiä "tutkimuksia" humanistisille aloille, joille ei ole mitään tarvetta.

Poliitikoilla on myös oma lehmä ojassa tässä koulutussopassa. Lisäämällä koulutusta ja pidentämällä koulutusaikoja (esim. vasemmiston 10. luokka) saadaan jengiä pois työttömyyskortistosta ja istuva hallinto näyttämään paremmalta. Koulutuksesta on siis pitkälti tullut "työvoimapoliittinen toimi", jolla pelastetaan poliitikkojen kasvot.

Opetus- ja kulttuuriministeriö tuhlaa 2021 menemään 7,2 miljardia euroa, josta peräti 3,35 miljardia menee "korkeakouluopetukseen ja tutkimukseen" ja yliopistot syö tästä potista 1,8 miljardia. Siis lähes puolet rahoista menee kapeamman sektorin koreampaan koulutukseen ja siitäkin suurin osa vielä kapeampaan yliopistokoulutukseen. Ammatillinen koulutus saa tyytyä 1,1, miljardiin.

Koulutukseen uppoaa siis ihan tolkuton määrä rahaa ja epäsuhta sen välillä mitä koulutetaan ja mitä pitäisi kouluttaa on järjetön eikä miltään osin palvele kansantaloutta. Yliopistot ovat rohmunnet suurimman osan rahoista hyvin heikkoon koulutukseen ja ammatillinen koulutus, jossa on aitoa osaajapulaa, on retuperällä. Koulutuksen määrärahat pitäisi karsia roimasti ja allokoida täysin uudestaan niin, että aikaisempi tilanne missä ammattiosaajia oli tarpeeksi ja akateemisia vähän palautuu.

Polvelevan juttuni loppukaneetti on se, että koulutukseen ei pidä satsaa euroakaan lisää. Suomi ei tarvitse paljon koulutettuja vaan osaavia koulutettuja!

Edit: kirjoitousvirheitä.
« Viimeksi muokattu: 07.05.2021, 11:15:49 kirjoittanut Totti »
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 5401
 • Radiomiina
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #11 : 07.05.2021, 11:16:38 »
Koulutus kyllä kiinnostaa, jospa sille saisi oman ketjun.
Täällä piti keskustella PS:n vaalistrategiasta.
PS:llä on kaksi tukijalkaa, maahanmuutto ja ilmasto. Hyvä niin, mutta puolueen pitäisi mielestäni laajentaa osaamistaan varjhallituksen muodostamiseen asti.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 240
 • Liked: 25731
 • Blues for Allah
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #12 : 07.05.2021, 11:33:48 »
Koulutus kyllä kiinnostaa, jospa sille saisi oman ketjun.
Täällä piti keskustella PS:n vaalistrategiasta.
PS:llä on kaksi tukijalkaa, maahanmuutto ja ilmasto. Hyvä niin, mutta puolueen pitäisi mielestäni laajentaa osaamistaan varjhallituksen muodostamiseen asti.

Onhan niitä myös muitakin, esimerkiksi EU-byrokratia, verotus, sananvapaus, kansallismielisyys... you name it! ;)
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Rauno Murju

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 781
 • Liked: 1613
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #13 : 07.05.2021, 12:12:30 »
Perussuomalaiset voivat hyvinkin voittaa vaalit ja saavuttaa vaikka yli 30% kannatuksen mutta siinä vaiheessa Suomessa siirrytään ruotsalaistyyliseen blokkipolitiikkaan, jossa vähemmistöhallitusta tuetaan oppositiosta käsin persuja vastaan.

Tragedian synty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 528
 • Liked: 6743
 • Ukrainan asia on Suomen asia
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #14 : 07.05.2021, 12:29:29 »
Hommalla on viime vaalien jälkeen aloitettu jo ainakin kaksi samanhenkistä ketjua: Perussuomalaiset ja oppositiopolitiikka ja Kuinka vaikuttaa Persujen kannatukseen nyt 2019 eduskuntavaalien jälkeen?

Esitän nyt saman ajatuksen kuin noissa kahdessa aiemmassa keskustelussa: ottaminen tiestön korjaaminen ja yleisemminkin infrastruktuurin kehittäminen yhdeksi puolueen kärkiteemoista. Perusteita on paljon: 1) infrastruktuuri on kansallisvarallisuutta, joka ei katoa täältä minnekään; 2) investoinnit siihen on tehtävä joka tapauksessa, joten investoidaan kerran kunnolla sen sijaan, että kärsitään rapistumisesta ja investoidaan vasta, kun on aivan pakko; 3) tiestön hyvä kunto on kilpailukyvyn kannalta välttämättömyys, koska maanteitsehän raaka-aineiden ja teollisuustuotteiden kuljetus pääasiassa tehdään; 4) heikko kunto on myös terveys- ja turvallisuusriski; 5) asiassa on myös ilmasto- ja ympäristönäkökulma, koska tottahan huonolla tiellä ajaminen kuluttaa enemmän polttoainetta kuin hyvällä tiellä; 6) eikä pidä unohtaa oikeudenmukaisuutta, koska autoilijoilta verotetaan valtavasti enemmän rahaa kuin tiestön ylläpitoon investoidaan.

Mikään puolue ei pidä suomalaisen infrastruktuurin kehittämistä kovin tärkeänä, joten asiassa luulisi olevan suuri markkinarako. Näkisin mielelläni Halla-ahon vaaliväittelyssä esittävän neljää miljardia euron tiestön kunnostamiseen. Kun muut puoluejohtajat sanovat, että "Voi Jussi, kun meillä ei ole varaa...", niin Halla-aho voisi kuivakkaan tyyliinsä huomauttaa, että jostain sellaiset rahat löytyivät, kun kyse oli Italian lapsilisistä ja Espanjan nelipäiväisestä työviikosta. Kun muut puoluejohtajat sitten epätoivoisesti etsivät sanoja, Halla-aho jatkaa, että hallituksella ja Kokoomuksen valeoppositiolla on erikoinen Arwo Pohja, kun Suomi ja suomalaiset ovat aina sen tärkeysjärjestyksen pohjimmaisina.
Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #15 : 07.05.2021, 13:16:23 »
Perussuomalaiset voivat hyvinkin voittaa vaalit ja saavuttaa vaikka yli 30% kannatuksen mutta siinä vaiheessa Suomessa siirrytään ruotsalaistyyliseen blokkipolitiikkaan, jossa vähemmistöhallitusta tuetaan oppositiosta käsin persuja vastaan.
Yli 30% kannatuksella tällaisten tukipakettien torjuminen olisi helpompaa.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #16 : 07.05.2021, 13:21:18 »
vaalivoiton voi myös saada sillä että muistuttaa että  persujen tarpeeksi iso ääniosuus olisi kaatanut tämän EU tukipaketin.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 5401
 • Radiomiina
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #17 : 07.05.2021, 14:11:25 »
PS on nykymuodossaan uusi puolue, jonka suuri kannatus on jossain mielessä taakka. Kiitettävän arvosanan annan kunnallisvaalien hoidosta. Käy miten käy, mutta hyvää harjoitusta eduskuntavaaleihin. Ja sitten töitä vuorotta!
Hallitukseen menoa ei sitten pidä myydä halvalle, siitä on kokemuksia tarpeeksi.


Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 998
 • Liked: 40356
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #18 : 07.05.2021, 17:44:04 »
Koulutus kyllä kiinnostaa, jospa sille saisi oman ketjun.
Täällä piti keskustella PS:n vaalistrategiasta.
PS:llä on kaksi tukijalkaa, maahanmuutto ja ilmasto. Hyvä niin, mutta puolueen pitäisi mielestäni laajentaa osaamistaan varjhallituksen muodostamiseen asti.

Onhan niitä myös muitakin, esimerkiksi EU-byrokratia, verotus, sananvapaus, kansallismielisyys... you name it! ;)

Hyvä aiheita toki löytyy, mutta moni varsin tärkeä teema on lopulta liian abstrakti äänestäjille. Esimerkiksi sananvapaus vaikuttaisi olevan asia, jota ei osata kaipaa ennen kun se on mennyt ja silloin on jo liian myöhäistä. Jopa verotus on aika epäselvä asia monille. Harva esim. osaa kertoa paljon maksavat veroa edes palkastaan saatikka että ymmärtäisivät miten arvonlisävero lasketaan.

Koska kyseessä on kuntavaalit niin aiheet kannattaisi konkretisoida ihmisten arkeen. Kunnissa päätetään usein hyvin tapauskohtaisista asioista, joihin on vaikea ottaa kantaa Arkadianmäeltä käsin, mutta on myös muutama suurempi kunnallinen teema, joka voi nostaa kuntavaaleissa maanlaajuiseen keskusteluun. Tällaisia ovat:

- Toimiva posti - Monella paikkakunnalla postia jaetaan harvoin ja hitaasti ja laatu on yleisestikin heikennetty.

- Toimiva julkinen paikallisliikenne - Monella paikkakunnalla on esim. todella surkea bussiliikenne. Joskus bussi liikkuu kerran viikossa, joka tekee siitä käytännössä täysin hyödyttömän. Moni vanhus on sen takia kalliiden taksien varassa.

- Terkkarien jonojen lyhentäminen - Moneen terveyspalveluun kuten ei-kiireiseen hammashoitoon joudutaan odottamaan todella pitkään.

- Paikallisten pankkien, kauppojen ja muiden yksityisten palvelujen edistäminen - Monella paikkakunnalla ei enää ole mitään palveluja vaan palvelut ovat niin kaukana, että ne edellyttävät autoa.

- Paikallisten pienten peruskoulujen palauttaminen - Suuret megakoulut heikentävät opetuksen laatua ja näivettävät maaseutua.

- Paikallisen ammatillisen koulutuksen kehittäminen - Kun ammatillinen koulu häviää paikkakunnalta, väki lähtee sen mukana. Nuoret opiskelijat nimittäin harvoin palaavat kun he ovat lähteneet kaupunkeihin opiskelemaan.


Paljon muutakin varmaan voisi keksiä. Ajatukseni kuitenkin on, että paukkuja pitää laittaa perusasioiden toimivuuteen eikä rakennella lisää kaiken maailman kalliin ylläpidoin urheiluhalleja ja pelikenttiä aikuisille, jotka muutenkin pystyvät liikkumaan harrastustensa ääreen ja joilla on varaa maksella harrastukset itse.

Edellä mainitut teemat ovat kaikki sellaisia, joista persut voisivat tehdä yleispäteviä vaaliteemoja laatimalla konkreettisia ehdotuksia miten kukin ongelma ratkaistaan. Esim. postikysymys hoituu sillä, että postin voiton tavoittelu lopetetaan ja se käsitellään välttämättömänä julkisena palveluna, jonka vain pitää toimia.
« Viimeksi muokattu: 07.05.2021, 17:45:41 kirjoittanut Totti »
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

artti

 • Vihjeettömät
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 2 667
 • Liked: 1743
 • Ajattele isommin Ajattele kaukonäköisemmin
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #19 : 04.09.2021, 08:48:10 »
Maapallon väestönkasvu lisää maahanmuuttokriittisten kannatusta. Maapallon väestönkasvu sataa maahanmuuttokriittisten laariin. Uskon, että Perussuomalaisilla on 101 prosenttisella varmuudella 101 paikkaa eduskunnassa ja täydellinen valtioneuvoston monopoli, ja kaikki tämä nimenomaan maapallon väestönkasvun luoman kansainvaelluksen ansiosta. Liberaalit puolueet ovat ajautuneet valtavirrasta sivuun siksi, että liberaalit kokevat, että vallan säilyttääkseen ei muka tarvita kansalta saatua kannatusta vaan vallan säilyttämiseen tarvitaan ainoastaan valtaverkoston tuki, jolla ei ole mitään tekemistä demokratian kanssa, kuten Yhdysvaltain edellisissä Presidentinvaaleissa nähtiin, kun valtaverkosto kaappasi Valkoisen Talon ääniä väärentämällä ja sen jälkeen esti äänien väärentämisen tutkimukset
« Viimeksi muokattu: 04.09.2021, 09:00:14 kirjoittanut artti »
Jäljentävä paperi äänestyslapun alla on äänestäjän kuitti
Provosoiminen on toimintaa, jonka tavoitteena on negatiivinen reaktio (omalla vastuulla)
Pelkureilla ei ole demokratiaa
Tulevaisuusorientoidu positiivisesti

Nuiva kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 548
 • Liked: 6428
 • Sivistynyt maahanmuuttokriitikko.
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #20 : 04.09.2021, 09:12:26 »
Tähän kansaan ei järki ja logiikka ilmeisesti vetoa, niin pitäisi alkaa puhumaan enemmän tunteisiin vetoavista asioista. Pitäisi kiinnittää huomiota siihen, että vasemmistoa ei kiinnosta paskan vertaa oman maan kansalaiset, vaan kaikki energia suunnataan hyvesignalointiin ja matujen hyysäämiseen. Julkisten menojen rajulla priorisoinnilla voitaisiin helposti laittaa kuntoon esimerkiksi retuperälle jätetty vanhustenhoito ja puuttua myös lapsiperheköyhyyteen.
« Viimeksi muokattu: 04.09.2021, 09:15:16 kirjoittanut Nuiva kansalainen »
"Maailman parantaminen ei voi olla näin pienen kansan tärkein tehtävä. Meidän vaikutuksemme maailman menoon on promillen luokkaa. Sekin on hieman yläkanttiin laskettu. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia tästä maasta, suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kukaan muu ei sitä tee."
-Gustav Hägglund 6.6.2015

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 325
 • Liked: 24668
 • "Mari Rantanen: Suomeen on turha tulla hillumaan."
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #21 : 04.09.2021, 12:47:30 »

en tiedä voitosta, mutta tappio saavutetaan näin:

- tingitään ja vesitetään haittamaahanmuuton vastaista taistelua
- vähennetään euron ja EU:n vastaista kritiikkiä
- antaudutaan kepun ja/tai kokoomuksen nykylinjalle
- vätystellään vastuullisen median edessä
- ollaan mukana heikentämässä pieni- ja keskituloisten taakkaa
- osallistutaan suomalaisten työttömien kollektiiviseen syyllistämiseen ja kiusaamiseen
- keskitytään riitelemään muiden matukriittisten kanssa

meinasin lisätä vielä:

- jatketaan vanhentuneen oikeisto-vasemmisto -diskurssin ylläpitoa

mutta sitten tajusin että puolue on mielestäni tajunnut tämän ylläpitämisen vahingollisuuden. Oikeisto-vasemmisto -höpinä vahvistaa kokoomusta ja kepua.
"On käynyt ilmi, että demokratia ja lehdistön vapaus ovat suurimpia niistä tyhjistä korulauseista, jotka milloinkaan ovat ihmismieltä sumentaneet".

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #22 : 04.09.2021, 13:48:23 »
Tähän kansaan ei järki ja logiikka ilmeisesti vetoa, niin pitäisi alkaa puhumaan enemmän tunteisiin vetoavista asioista. Pitäisi kiinnittää huomiota siihen, että vasemmistoa ei kiinnosta paskan vertaa oman maan kansalaiset, vaan kaikki energia suunnataan hyvesignalointiin ja matujen hyysäämiseen. Julkisten menojen rajulla priorisoinnilla voitaisiin helposti laittaa kuntoon esimerkiksi retuperälle jätetty vanhustenhoito ja puuttua myös lapsiperheköyhyyteen.

Vai olisikohan syynä se että järki ja logiikka uppoaa liikaakin. Tällaiset omanpesän paskaajat kuten Tiihonen on monille hyvä syy äänestää ihan mitä tahansa puoluetta kuin persuja.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 240
 • Liked: 25731
 • Blues for Allah
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #23 : 04.09.2021, 14:21:29 »
EU:n sisäministerien kokouksen loppulauselma oli kuin PS:n pelikirjasta. Missä mediassa on Ohisalon vastakkaiset mielipiteet suomalaisessa mediassa? >:(

PS:n ei kannata juuri muuttaa politiikkaansa, sillä EU on siirtämässä rajulla tavalla maahanmuuttopolitiikkaansa persujen linjalle.
Muut puolueet tulevat vielä lipomaan EU:n persettä pitkällä kielellä asiassa, koska epädemokraattisen EU-eliitin mieli vaihtui massamuuton suhteen...
ullatus, ullatus, maahanmuuttovastaiseksi! :roll:
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 433
 • Liked: 11650
 • Mullaki o kissa
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #24 : 04.09.2021, 14:37:43 »
EU:n sisäministerien kokouksen loppulauselma oli kuin PS:n pelikirjasta. Missä mediassa on Ohisalon vastakkaiset mielipiteet suomalaisessa mediassa? >:(

PS:n ei kannata juuri muuttaa politiikkaansa, sillä EU on siirtämässä rajulla tavalla maahanmuuttopolitiikkaansa persujen linjalle.
Muut puolueet tulevat vielä lipomaan EU:n persettä pitkällä kielellä asiassa, koska epädemokraattisen EU-eliitin mieli vaihtui massamuuton suhteen...
ullatus, ullatus, maahanmuuttovastaiseksi! :roll:

Troian puuhevonen, jonka sisältä löytyy pari miljoonaa hädänalaista partalasta.
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 644
 • Liked: 16132
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #25 : 04.09.2021, 15:18:34 »

Tähän kansaan ei järki ja logiikka ilmeisesti vetoa, niin pitäisi alkaa puhumaan enemmän tunteisiin vetoavista asioista.


Melkein oikein mutta ei ihan. Kaksipiikkinen haarukka toimii paremmin kuin yksipiikkinen.

Järkeen, tieteelliseen tietoon ja logiikkaan perustuvan kansanvalistuksen tulee jatkua, mutta kuten sanoit se ei tehoa kaikkiin äänestäjiin, ja siksi täytyy pitää mukana myös tunteisiin vetoavat propagandan tyyliset vaikutuskeinot. Mutta nämä kaksi erilaista keinoa tulee kuitenkin pitää toisistaan erillään, ettei niitä sekoiteta. Silloin kun tunteisiin vedotaan, se tehdään täysipainoisesti juuri niin, eikä mukaan sotketa mitään tilastotietoja tai muitakaan numeroita. Ja vastaava sääntö pätee myös toisinpäin: Kun yleisölle esitellään kylmiä faktoja, ei sotketa tunnetta mukaan, sen sijaan lähdetiedot pidetään mukana ja muutenkin pidetään huolta että faktat ja johtopäätökset ovat suorassa.

Kaikenlaisten tiedotusvälineiden ja sosiaalisten medioiden hyödyntämistä on syytä harkita, mutta hyödyn ja kustannusten suhde kannattaa pitää mielessä. Tulee painottaa sellaisia levityskanavia jotka toimivat hyvällä hyötysuhteella.

@Matias Turkkila
@Jussi Halla-aho
@Ville Tavio

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 649
 • Liked: 15290
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #26 : 04.09.2021, 15:24:51 »
Vai olisikohan syynä se että järki ja logiikka uppoaa liikaakin. Tällaiset omanpesän paskaajat kuten Tiihonen on monille hyvä syy äänestää ihan mitä tahansa puoluetta kuin persuja.

Myös jatkuva omien puoluekavereiden solvaaminen ja heidän pakottamisensa oman itsensä tekemään muottiin on äärimmäisen rasittavaa.
qui non est mecum adversum me est

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #27 : 04.09.2021, 15:41:12 »
Vai olisikohan syynä se että järki ja logiikka uppoaa liikaakin. Tällaiset omanpesän paskaajat kuten Tiihonen on monille hyvä syy äänestää ihan mitä tahansa puoluetta kuin persuja.

Myös jatkuva omien puoluekavereiden solvaaminen ja heidän pakottamisensa oman itsensä tekemään muottiin on äärimmäisen rasittavaa.

Suomessa muotin tekee äänestäjät ja tässä tapauksessa melkovarmaan tiihonen tekee sitä työtä jostya saa palkkaa elikkä hiekoittaa persujen toimintaa.

artti

 • Vihjeettömät
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 2 667
 • Liked: 1743
 • Ajattele isommin Ajattele kaukonäköisemmin
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #28 : 04.09.2021, 18:01:58 »
Vuosisata sataa Perussuomalaisten laariin. Vuosisata ja sen kaikki haasteet ovat kuin tehty Perussuomalaisten valtaannousua varten. Lisäksi nykyisin vielä toistaiseksi valtaa pitävät liberaalipuolueet latovat kiekkoa omaan maaliin minkä ehtivät, jonka ansiosta konservatiiviset ja järkevät ja realistiset Perussuomalaiset voittavat parlamenttivaalit ja hallitsevat valtakuntaa valtioneuvostossa yksinään 101 kansanedustajapaikan turvin tarvitsematta lainkaan muita puolueita sotkemassa Perussuomalaisten valtioneuvostotoimintaa

Perussuomalaisten ei kuitenkaan pidä lähteä siltoja polttelemaan tyyliin, että hallituksen muodostaminen muiden puolueiden kanssa ei olisi lainkaan asialistalla, että kaikki perustuisi ainoastaan siihen, että Perussuomalaiset muodostavat valtioneuvoston yksinään ilman muita puolueita, sehän olisi vähän itsevaltaista
« Viimeksi muokattu: 11.09.2021, 06:05:04 kirjoittanut artti »
Jäljentävä paperi äänestyslapun alla on äänestäjän kuitti
Provosoiminen on toimintaa, jonka tavoitteena on negatiivinen reaktio (omalla vastuulla)
Pelkureilla ei ole demokratiaa
Tulevaisuusorientoidu positiivisesti

viitasopuli

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 44
 • Liked: 78
Vs: Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?
« Vastaus #29 : 09.09.2021, 21:16:59 »
Lupaamalla että bensan ja polttoaineidenhintoja lasketaan50%. Erottamalla kaikki hallinnosta jotka ovat olleet mukana  sukupuolineutraali liikennemerkki/ sostunnus idiotismissa. Lätkäisemällä maksun ulkomaiden ajoneuvoille Suomessa. Pistämään valtakunnan syyttäjän vastaamaan teoista linnaa vähintään 10v  . Poistamalla aavikon apuvoimat takaisin sinne mistä ovat tulleet. 

Tagit: perussuomalaiset