HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Miten perussuomalaiset saavuttaa vaalivoiton 2023?

<< < (15/16) > >>

Titus:

--- Lainaus käyttäjältä: FadeAway - 23.10.2021, 14:26:47 ---PS on jäänyt kuva kaiken vastustajana.

--- Lainaus päättyy ---

Tämä.

Mitään oikeaa vaihtoehtoa ei saada esille niihin asioihin joista eniten valitetaan.

Oli se sitten lehdistösalaliittoa tai omaa saamattomuutta, niin se on 50/50 äänestäjän kannalta ihan sama.

F1nka:

--- Lainaus käyttäjältä: DunnAri - 17.10.2021, 15:57:30 ---Persujen nousu perustui osin maahanmuuttokriittisyyteen, mutta tuosta teemasta ei ole enää kasvattamaan kannatusta. Ihmiset tietävät maahanmuuton aiheuttamat ongelmat ja kulut, mutta he eivät enää välitä niistä. Niihin on totuttu. Maahanmuutto ei ole enää erityisen tunneperäinen asia kuin pienelle joukolle.

...

--- Lainaus päättyy ---

Persujen kannattaisi enemmän kertoa, millainen Suomi voisi olla hallitummalla maahanmuutolla. Miten rahaa voisi riittää suomalaisten hoitamiseen. Poliisilla voisi olla enemmän resursseja selvittää tavallisia työssäkäyviä ja yrittäviä suomalaisia rasittavia omaisuusrikoksia ja ilkivaltaa. Vähemmän aikaa tulkkaukseen, enemmän aikaa sinulle!

justustr:

--- Lainaus käyttäjältä: Hämeenlinnan Oraakkeli - 13.10.2021, 20:49:16 ---Taitaa olla valitettavasti niin että 2023 vaalit on jo hävitty. Persut eivät ole tehneet riittävää pesäeroa hörönakorhoihin ja se tulee maksamaan 5% kannatuksesta. Seuraavissa vaaleissa lähinnä katotaan että tuleeko pääministeri kokoomuksesta vaiko SDP:stä.
Riikka Purra on osoittautunut heikoksi johtajaksi ja seuraavaan puoluekokoukseen tarvittaisiin parempi ehdokas johtamaan puoluetta.

--- Lainaus päättyy ---

Kyllä koronahönöihin vielä ehtisi pesäeron tehdä, mutta haluaako perussuomalaiset toimia niin? Sitä ei yksin Riikka Purra päätä.

Siinä kuitenkin samaa mieltä kanssasi että suhtautuminen denialisteihin luultavasti määrittää puolueen tulevaisuuden.

Q-jengi uhkailee nykyään myös eduskuntaa:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0dc46ff5-83f1-4591-b9f7-0b08a5f5de19

--- Lainaus ---Kansanedustajien mukaan monenlainen ääriliikehdintä on löytänyt toisensa, ja massaviesteissä käytetään usein samoja rakenteita ja jopa tekstiä.
...
...
– Niissä viitataan yleensä koronapassin perustuslain vastaisuuteen ja pahimmillaan verrataan toimintaa jopa natsi-Saksan aikoihin ja väitetään sitä Nurnbergin säännöstön vastaiseksi, Berg kertoo.

Osa sähköposteista on kohdistettu koko eduskunnalle, osa erityisesti koronapassia valmisteille sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsenille ja osa on ollut henkilökohtaista.

Bergin mukaan viestitulva on ollut ajoittain niin voimakas, että se on tukkinut sähköpostin. Tällöin viestejä ei ole pystynyt lähettämään tai vastaanottamaan ennen kansion tyhjentämistä.

– Olen ollut tosi järkyttynyt siitä argumentaatiosta, jota niissä on käytetty. Viesteillä on sellaisia otsikoita kuin ”Se on sota nyt”, kertoo kansanedustaja Hilkka Kemppi (kesk) Helsingin Sanomille.
--- Lainaus päättyy ---

On vain ajan kysymys koska joku tai jotkut noista harhaisista kilahtaa ja alkaa toimia. Siinä vaiheessa, jos PS seisoo denialistien takana, niin kannatuksesta voi hyvinkin leikata 2/3 pois. Harva täysipäinen haluaa sellaista puoluetta enää äänestää.

Aihetta kannattaakin puoluetoimistolla miettiä jo nyt. Tulee olemaan lievästi sanottuna haastavaa vastustaa kehitysmaamaahanmuuttoa, jos samaan aikaan omat kannattajat yrittää järkyttää yhteiskuntarauhaa.

artti:
Ilmeisin toiminto, jota politiikka harjoittaa on realiteettien väistely

Ilmeisin toiminto, jota tiedotusvälineet harjoittavat on realiteettien väistely

Ilmeistä on, että politiikka ja tiedotusvälineet ovat yhdessä sopineet mitkä ovat ne realiteetit, joita politiikka ja tiedotusvälineet väistelevät

Ilmeistä on, että politiikka väistelee ilmeisiä realiteetteja, jota väistelyä tiedotusvälineet tukevat olemalla kyselemättä kysymyksiä ilmeisistä realiteeteista

Jos oppositiopuolueet oikeasti tahtoisivat haastaa hallituspuolueet valtataisteluun niin parlamentin kyselytunnilla oppositio tekisi todella kovia kysymyksiä hallituspuolueille näistä ilmeisistä realiteeteista, joita politiikka ja tiedotusvälineet väistelevät

Politiikka tietää ilmeiset realiteetit, ja tiedotusvälineet tietävät ilmeiset realiteetit, joiden väistely on politiikan ja tiedotusvälineiden tärkein tehtävä. Politiikan tärkein tehtävä ja tiedotusvälineiden tärkein tehtävä on vaieta ilmeisistä realiteeteista

hankmo:
Kuulostellut vähän,ja puheissa missä mainitaan perussuomalaiset mainitaan myös valeoppositio, elpymispaketin lässähtänyt vastustus ja koronapassin mahdollistaminen on pistänyt monet( monet ja monet, muutamat tutut apsin kahvipöydässä, yms vastaavat tilanteet.) Perus tilanteita kuitenkin, joten toistuu varmaan muuallakin. Seireeni anon laulu kuuluu..  Ei näytä hyvältä.Itse olen ajatellut katsoa ps kortin vielä kerran, jos tulee samaa lussua kuin nyt on saatu niin se on moro.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta