HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Median uutisointi Halla-ahosta

(1/15) > >>

Pöllämystynyt:
On erikoista, että Halla-ahoa on syytetty vihanlietsonnasta. Heti häneen kohdistuneen lokaamiskampanjan alettua on ollut ilmeistä, ketkä ovat raivon vallassa. Raivoissaan ovat lähinnä punavihreän äärilaidan edustajat, sekä jotkin heidän juttunsa todesta ottavat. Myös vihanlietsontaa tapahtuu, mutta ei siellä, minne punavihreä sormi osoittaa, vaan vastakkaisessa suunnassa. Punavihreät lietsovat toisiaan ja muitakin vihaan järjestelmällisellä vihakampanjalla. Halla-ahon kirjoituksista poimitaan asiayhteydestään irrotettuja lainauksia, ja niistä ja omista ennakkoluuloisista mielikuvista luodaan raivon vääristämiä tulkintoja. Nämä tulkinnat laitetaan liikkeelle myötäilevän median ansiosta, ja kulkiessaan suusta suuhun, ja ennen kaikkea mediasta suoraan tunteisiin, ne saavat yhä harhaisempia muotoja. Median ja ääripunavihreiden luomalla kuvalla Halla-ahosta ei ole juuri mitään tekemistä sen kanssa, millainen Halla-aho on, ja mitä mieltä hän on. Silti häntä syytellään juuri tämän kuvan perusteella. Lähes kukaan Halla-ahoa vihaava ei ole lukenut hänen blogiaan.

Tässä vihanlietsonnassa ei ole kysymys kiihotuksesta kansanryhmää vastaan, koska Halla-aho ei ole kansanryhmä. Rikollisia piirteitä on silti paljon, muun muassa kunnian loukkaamista, laittomia uhkauksia ja yllytystä rikoksiin. Halla-ahoon kohdistuva vihakampanja on vaarallista yllytystä rikolliseen toimintaan. Kummallista, ettei tästä rikollisuuden aallosta ole noussut julkista kohua.

Varmaan myös osa monikulttuurisuuspolitiikan kriitikoista tuntee tässä tilanteessa vihaa ja raivoakin, mutta eivät Halla-ahon yllyttäminä, eivätkä mitään kansanryhmää kohtaan. Monikulttuurisuuspolitiikan kriitikoiden vihantunteet kohdistuvat valtiovaltaan, harjoitettuun politiikkaan ja joihinkin tiedotusvälineisiin, ja vain reaktiona näiden törkeään ja rikolliseen toimintaan. Tässä protestimielialassa ei ole mitään laitonta.

Kulttuurien välisiä konflikteja eivät saa aikaan vieraat kulttuurit, vaan vääränlainen maahanmuuttopolitiikka. Näin ollen myöskään maahanmuuttopolitiikan kritisointi ei ole ulkomaalaisvastaista. Punavihreä äärilaita yrittää kuitenkin tarkoituksella sekoittaa nämä asiat, jotta toisinajattelijat voitaisiin lokeroida rasisteiksi ja sulkea keskustelun ulkopuolelle. Tämä ennakkoluuloinen lokerointi ei olisi ongelma, ellei punavihreän maailmankatsomuksen omaavia olisi päässyt vaikuttaviin asemiin. Koska näin kuitenkin on, sen kanssa pitää jollain tavoin tulla toimeen. Toisinajattelijoiden on päättäväisesti kieltäydyttävä menemästä heille osoitettuun lokeroon. Me emme ole rasisteja, eikä meistä saa sellaisia tekemälläkään.

Daemonic:

--- Lainaus käyttäjältä: Pöllämystynyt - 14.12.2008, 18:33:43 ---Kummallista, ettei tästä rikollisuuden aallosta ole noussut julkista kohua.
--- Lainaus päättyy ---
Ei se suomalaisessa politisoituneessa mediassa mitenkään kummalista ole.

Deus Ex:
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Olisi kiva tietää ketä on yritetty kiihottaa, ketä vastaan on kiihotettu ja onko varsinaista kiihottumista tapahtunut. Tästä taisi Jussikin Ellilä-case:n yhteydessä kirjoittaa.

NxS:

--- Lainaus käyttäjältä: Deus Ex - 14.12.2008, 18:43:37 ---Kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Olisi kiva tietää ketä on yritetty kiihottaa, ketä vastaan on kiihotettu ja onko varsinaista kiihottumista tapahtunut. Tästä taisi Jussikin Ellilä-case:n yhteydessä kirjoittaa.

--- Lainaus päättyy ---

Jep, samaa mieltä edellisen kanssa. Jos ja kun oikeudenkäynti tulee, niin menee jännäksi kuin seuraavissa eduskuntavaaleissa konsanaan.

kirkkovene.info:
Olen yrittänyt löytää noista JHa:n kirjoituksista vihanlietsontaa, ksenofobiaa, kiihotusta ja sitä kaikkea muuta rasismia mitä on väitetty. Huono on ollut menestykseni.

Jännä tosiaan nähdä miten poliisin käy. Jos löytävät kiihotusta ja fobiaa, niin miten eeppisellä kurotuksella siihen yletytään?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta