HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

VKK, kortit kerätty. Puolueen yleiskeskusteluketju

<< < (81/163) > >>

justustr:
Minäkin kummastelen VKK:n hiljaisuutta. Massakuolemien alkuun on reilu kuukausi aikaa, jonka jälkeen kadut lainehtivat ruumiskasoista, mutta Ano ja kumppanit ne vaan lässyttää jostain kolmansista rokotteista.

No, Pihon Jokke sentään pitää aiheesta meteliä joskaan Jokkekaan ei tarjoa mitään ratkaisuja miten siitä eteenpäin kun reilun 3 miljoonaan suomalaisen ruumiit lojuu kadulla. Kuka ne edes siivoaa sieltä? Ei kai "isänmaalliset" meinaa laittaa geelitukkia vai anarkomarkoja hommiin? 8)

viisitoista:
Vaikka (for the sake of argument) VKK:lla olisikin oikeasti joitain oikeutettuja pointteja, niin he näillä jupinoillaan rokotettujen massakuolemista ovat pilanneet maineensa kertaheitolla ja pysyvästi, ja sillä siisti. Ovat osoittautuneet vääriksi profeetoiksi jotka puhuivat paskaa vain saadakseen huomiota ja pelotellakseen yksinkertaisia ihmisiä.

Ja tällaisten valheiden jälkeen heitä ei uskota vaikka puhuisivatkin totta joissain asioissa. "Poika joka huusi susi."

viisitoista:
Katsokaa nyt tätäkin - tässä olisi ihan oikeutettu huolenaihe, mutta Vähäkainun kaltaiset tyypit ovat assosioineet sen hysteeriseen paskanpuhumiseen. Joten kukaan ei tule kuuntelemaan häntä vaikka hän puhuisi tästä aiheesta kuinka järkeviä. Poika joka huusi susi.

Tämähän tarkoittaa sitä, että Suomen itsenäisyys olisi viety.. Sitä puolustetaan asein, jos Suomi ei eroa EU:sta.

Kommentti: Saksan EU-linjaan tulossa radikaali käänne – maan seuraava hallitus haluaa muuttaa EU:n oikeaksi liittovaltioksi https://t.co/qqNbg1IVPB— Jarno Vähäkainu (@VahakainuJarno) November 26, 2021
--- Lainaus päättyy ---

ÄmTeeAa:
En löydä VKK:n tekemisistä juurikaan pahaa sanottavaa. Puhuvat juurikin niistä asioista mitä pitääkin.

No kuollaanko maailmalla keskivertoa enemmän? Vastaus tähän kysymykseen on kyllä kuollaan. Kuollaanko erityisesti korkean rokotekattavuuden maissa? Ja vastaus tähänkin kysymykseen on, että kyllä kuollaan. Kuollaanko rokottamattomissa maissa normaalia enemmän? Vastaus tähän kysymykseen on, että ei kuolla. Ja tiede on täysin ymmällään  ;D

Harkintaa saa ja pitääkin käyttää viestin lukemisessa. VKK:lla on sopivasti särmää ja se uskaltaa ottaa kantaa sen verran, että täällä PS:n puolella on välistä oikeasti jo hävettänyt omien hiljaisuus. Totuuden puhuminen vaan yksinkertaisesti jakaa porukan kahteen leiriin. Olen kokenut sen omassa elämässäni, ja minulla on keskivertosakin reaktioista elämänmittainen kokemus. Valtavirtaa vastaan menevillä ihmisillä vaan tuppaa olemaan taipumusta olla oikeassa. Siksi, että se vaatii rohkeutta, ja ei sitä paskaa kukaan vapaaehtoisesti niskaansa ota, mutta jonkun se vaan täytyy tehdä.

Masamies:

--- Lainaus käyttäjältä: viisitoista - 26.11.2021, 22:47:41 ---Katsokaa nyt tätäkin - tässä olisi ihan oikeutettu huolenaihe, mutta Vähäkainun kaltaiset tyypit ovat assosioineet sen hysteeriseen paskanpuhumiseen. Joten kukaan ei tule kuuntelemaan häntä vaikka hän puhuisi tästä aiheesta kuinka järkeviä. Poika joka huusi susi.

--- Lainaus päättyy ---

Niin hysteerikoilla tuppaa jäämään se olennainen huomiotta. Oli sitten sanojana tai kuuntelijana hysteerikko.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta