HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

VKK, kortit kerätty. Puolueen yleiskeskusteluketju

<< < (82/119) > >>

ÄmTeeAa:
En löydä VKK:n tekemisistä juurikaan pahaa sanottavaa. Puhuvat juurikin niistä asioista mitä pitääkin.

No kuollaanko maailmalla keskivertoa enemmän? Vastaus tähän kysymykseen on kyllä kuollaan. Kuollaanko erityisesti korkean rokotekattavuuden maissa? Ja vastaus tähänkin kysymykseen on, että kyllä kuollaan. Kuollaanko rokottamattomissa maissa normaalia enemmän? Vastaus tähän kysymykseen on, että ei kuolla. Ja tiede on täysin ymmällään  ;D

Harkintaa saa ja pitääkin käyttää viestin lukemisessa. VKK:lla on sopivasti särmää ja se uskaltaa ottaa kantaa sen verran, että täällä PS:n puolella on välistä oikeasti jo hävettänyt omien hiljaisuus. Totuuden puhuminen vaan yksinkertaisesti jakaa porukan kahteen leiriin. Olen kokenut sen omassa elämässäni, ja minulla on keskivertosakin reaktioista elämänmittainen kokemus. Valtavirtaa vastaan menevillä ihmisillä vaan tuppaa olemaan taipumusta olla oikeassa. Siksi, että se vaatii rohkeutta, ja ei sitä paskaa kukaan vapaaehtoisesti niskaansa ota, mutta jonkun se vaan täytyy tehdä.

Masamies:

--- Lainaus käyttäjältä: viisitoista - 26.11.2021, 22:47:41 ---Katsokaa nyt tätäkin - tässä olisi ihan oikeutettu huolenaihe, mutta Vähäkainun kaltaiset tyypit ovat assosioineet sen hysteeriseen paskanpuhumiseen. Joten kukaan ei tule kuuntelemaan häntä vaikka hän puhuisi tästä aiheesta kuinka järkeviä. Poika joka huusi susi.

--- Lainaus päättyy ---

Niin hysteerikoilla tuppaa jäämään se olennainen huomiotta. Oli sitten sanojana tai kuuntelijana hysteerikko.

Reservin herrasmi7s:

--- Lainaus käyttäjältä: justustr - 14.11.2021, 17:20:46 ---Suomidemokraatit on Olavi Mäenpää - vainaan perustama puolue. Kyllä Ola kääntyy haudassaan, jos hänen puolueensa liittyy Moskovan käskyläisiin.
.

--- Lainaus päättyy ---

Mäenpää tuli mukaan jo perustettuihin suomidemokraatteihin myöhemmässä vaiheessa. Muistan varsinaiset innovaattorit, tosin en heidän nimiään juuri nyt. Toinen Kalajoelta, toinen stadista. Oliko Marko Parkkolakin mukana ennen Olaa?

kgb:
Suomidemokraateissa Jussi Yli-Paavola oli PJ, Heikki Mannersuo puuhapetteri. 2012/2013 mentiin tuolla. Sitten oli aikalailla hiljaiseloa 2016/2017 asti kunnes Ola sekä julkaisuvapaa lähtivät aktivoitumaan.

On kai täällä joku suomidemariketjukin, jatketaan siellä. (muoks: Ola oli pj jo 2016)

Suuri johtaja:
Tuli vastaan tällainen meemi. Avaa näkökulmia anolaisten prioriteetteihin ja mielenmaisemaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta