HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

VKK, kortit kerätty. Puolueen yleiskeskusteluketju

<< < (83/163) > >>

Totti:

--- Lainaus käyttäjältä: käpyQaarti - 06.12.2021, 01:03:19 ---Persujen epäjohdonmukainen venkoilu k-hysterian ympärillä on surullista katseltavaa.
--- Lainaus päättyy ---

PS:n "venkoilu" pitää ymmärtää siinä poliittisessa kontekstissa, jonka puitteissa on olemassa virallisia kyseenalaistamattomia totuuksia.

Koronalle on olemassa virallinen "tieteellinen" linja, jota ei puolueena voi kyseenalaistaa ilman, että leimautuu hörhöiksi, ei vaan mediassa vaan myös laajemman kansanosan keskuudessa, joka on kusetettu virallisen linjan taakse.

Persujen sisällä varmaan ymmärretään, että koronan virallisen kannan ympärillä liikkuu paljon propagandaa, suoria valheita ja pseudotieteellistä roskaa. Siitä huolimatta on salonkikelpoisuuden säilyttämisen takia myötäiltävä tätä virallista kantaa ja esim. suositella rokotuksia.

Sama tilannehan on ilmastomuutoksen kanssa. Persujen virallinen kanta on, että ihminen muutta ilmastoa, mutta hallituksen älyvapaista hankkeista ollaan irtauduttu vetoamalla esim. Kiinan saastuttamiseen. Sisäisesti ollaan siis sitä mieltä, että koko juttu on hevonpaskaa, mutta on pakko olla sama mieltä "tieteen" kanssa jottei leimaudu hörhöksi.

Tällainen ristiriita on aika usein olemassa politiikassa etenkin puolueilla, jotka haastavat etabloitunutta linjaa ja puolueita.

justustr:
Sekalaisia huomioita.
 
VKK:n pääsihteeriltä itsenäisyyspäivään sopiva statement:
Olisiko jo vihdoin hyvä havahtua tähän: Venäjä ei ole viemässä itsenäisyyttämme, MUTTA Euroopan unioni ON!— James Hirvisaari 🇫🇮❤️✝️ (@JHirvisaari) November 25, 2021
--- Lainaus päättyy ---

Dosentti Johan Bäckmanilta pukkaa uutta kirjaa "Trumpin paluu ja NATO:n hajoaminen"
Ensi vuoden tärkein kirja nyt saatavana,tilaa omasi kirjatilaus (at) protonmail (dot) com pic.twitter.com/L2L7hTTx2t— DoZentti Johan Bäckman OffiZial (@johanbek) December 6, 2021
--- Lainaus päättyy ---

Takakantta vilkaisemalla näkee että aiheista ei ainakaan ole pulaa. On Yhdysvaltain ja Venäjän pres.vaalit, Afganistania, Talibania, Valko-Venäjän vaalia jne.

Eipä sillä, voisin mielenkiinnosta tuon lukaista. Saattaisin jopa sivistyä, sillä uskon, että kirja selittää monia VKK:n tulevia linjavetoja.

viisitoista:
Antifat panevat merkille etteivät koronahörhöt - sellaiset joiden mielestä pakkorokotukset ovat vakavampi asia kun massamaahanmuutto - ole välttämättä kovin kansallismielistä ainesta. (Anokin päätyi heidän keulakuvakseen ikään kuin vahingossa tai olosuhteiden pakosta, kun hän ei enää kelvannut persuihin ja piti keksiä jokin muu syy poliittiselle olemassaololle.)

Koronadenialistien miekkareihin kuuluu tanssi, ihmisten halaaminen ja muu sellainen mukava ja kiva. Ei sellainen porukka ihan jaksa pönöttää vakavana soihdun kanssa pakkasessa— Sami Eerola (@EerolaSami) December 7, 2021
--- Lainaus päättyy ---

viisitoista:
Haapalalla on tässä artikkelissaan selvästi oma kokkariagendansa, ja persujen ei todellakaan tule muutella politiikkaansa kokoomuksen "säädyllisyyden" tunteiden mukaan - mutta tässä saattaa silti olla totuuden siemen: persujen ei tule myötäillä liikaa myöskään anolaista sakkia (varsinkin kun se ei edes ole kovin kansallismielistä, kuten yllä olevista posteista näkyy):

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008452122.html


Setä Arkadia: Ratkaiseeko Ano Turtiainen seuraavan hallituksen kokoon­panon – siis sini­punan?

Niin kummalliselta kuin se kuulostaakin, kansanedustaja Ano Turtiainen saattaa ratkaista seuraavan hallituksen kokoonpanon. Persut juoksevat puolueesta poispotkitun Turtiaisen pelossa sellaiseen rokotekriittiseen flirttiin ja ties mihin, ettei Petteri Orpo uskalla kohta ainakaan porvarihallituksesta haaveilla, veistelee Setä Arkadia alias Timo Haapala.


--- Lainaus ---PROKNOOSIN lähtökohta on se, että rokotevastaisen Turtiaisen pelko on persupaniikin alku.

Puheenjohtaja Riikka Purran, puoluesihteeri Arto Luukkasen ja eduskuntaryhmän puheenjohtajan Ville Tavion Ano-pelko on jo ylittänyt tavallisen pelon määritelmät, ehkä sitä kuuluisi nimittää kauhuksi.

Perusuomalaisten johto tuntuu pelkäävän, että rokotusvastaisuudella elämöivä Turtiainen vie puolueelta kannattajat ja äänestäjät aluevaaleissa – tai varsinkin seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Nyt persut sitten flirttailevat avoimesti Turtiaisen edustamien rokotevastaisten kanssa ja vastustavat koronapassia. Rokotuksen tulee olla vapaaehtoinen, kuuluu pakollinen lisäys.

– Koronaan kuolevat siis lähinnä ne ihmiset, jotka muutenkin pian kuolisivat, linjasi puolestaan Turtiainen keväällä.

KAHDEN KESKEN muutama persupoliitikko myöntää Setä A:lle, että tilanne on järjetön – mutta perässä mennään, eikä kritiikkiä kuulu, koska pelko äänten menettämisestä on niin suuri.
--- Lainaus päättyy ---

viisitoista:
Persut voisi tölväistä VKK:ta julkisuudessa - tähän asti ollaan ikään kuin herrasmiesmäisesti teeskennelty ettei sitä ole olemassakaan, vaikka anolaiset ovat yrittäneet parhaansa mukaan haastaa riitaa persujen kanssa.

Vaikkapa tähän tyyliin että se on mitätön viritys jota he eivät alkuunkaan pelkää, jonka pillin mukaan he eivät tanssi, ja jota yhdenkään järkevän suomalaisen ei tulisi tukea.

Ja jos joku Ossi Tiihonen ei siitä tykkäisi, niin hän saisi luvan painua tiehensä puolueesta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta