HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Ossi Tiihonen – ex-PS, ex-VKK, Vapauden Liitto

<< < (51/51)

Muhmutti:
Onko herralla jo suunnitelmia minne tuon Vapauden Liiton jälkeen meinaa mennä? Kohta olisi kaiketi hyvä alkaa jo väsäämään uutta puoluetta, kun ei tosta Vapauden Liitosta taida kuitenkaan mitään tulla. Tsemppiä hänelle, että saa rikottua Simon Elon suorituksen puolueiden määrässä.

Riukulehto:

--- Lainaus käyttäjältä: viisitoista - 24.04.2022, 10:15:05 ---Tiihosella on ollut aitoa röyhkeää kunnianhimoa, yrittäen pikaisesti kiipiä korkeampaan asemaan persuissa, ja lähtien kun se ei onnistunut, ja sitten taas pikaisesti lähtien VKK:sta kun näki ettei urakehityksestä sielläkään mitään tule.

--- Lainaus päättyy ---
Tiihonen sanoi viimeksi eilen pienpuolueiden tentissä lähteneensä persuista, koska persujen perustuslakivaliokunnan jäsenet hyväksyivät koronapassiesityksen ja hoitajien pakkorokotuslain vastaan panematta. Tämä tapahtui vielä kahteen eri otteeseen. Ensimmäisen kerran hän pystyi vielä selittämään itselleen, mutta toinen kerta katkaisi lopulta kamelin selän.

Nikolas:
Tämä saattaa olla silkkaa yltiöoptimistista toiveajattelua, mutta pitkäaikainen toive on ollut, että Perussuomalaisten menestys ja muut realiteetit yhdessä vähitellen taivuttaisivat muita eduskuntapuolueita tarkistamaan näkemyksiään ja siirtymään lähemmäksi kansallismielisyyttä, isänmaallisuutta, yms. oikeina pidettyjä arvoja, ja näin tarvittavat muutokset eivät loppupelissä olisikaan yksinomaan Perussuomalaisten mahdollisen suonet poksauttavan voiton varassa joskus tulevaisuudessa. Se on hieno tavoite, mutta mitäpä jos se ei toteudukaan? Mitäs jos nämä pitkäaikaiset ja tunnetut eduskuntapuolueet pitäytyvät sitkeästi ideologioissaan ja arvopohjissaan, ja menevät mieluummin vaikka kylmänkosteaan hautaan kuin luopuisivat niistä? Ennen kaikkea: Mitäs äänestäjät tekevät? Äänestäjät tekevät omia ratkaisujaan sen perusteella, mitä valinnanvaraa on tarjolla. Aina eduskuntavaaleissa on jokin tahmainen klimppi tarjolla, josta voi jokainen äänestäjä yrittää poimia mieluisensa sattuman eli rekisteröidyn puolueen. Parempi että sitä valinnanvaraa on. Jos se valinta ei osu Perussuomalaiseen puolueeseen, ehkä sitten johonkin muuhun yhteistyökykyiseen puolueeseen. Mieluummin niin kuin jotenkin muuten. Sitä varten valikoiman pitää olla riittävän suuri.

Golimar:
Joskus kommentoin jotain Tiihosen juttua aika kevyin sanankääntein Twitterissä ja heti tuli blokki, jäbä on yhtä vauhko kuin vihertuholainen Maria Ohisalo, ei pienintäkään ymmärrystä poikkeaville mielipiteille.

Riukulehto:
Vapauden liitto on rekisteröity tänään virallisesti puolueeksi. https://puoluerekisteri.fi/puolue/38


--- Lainaus ---Vapauden liitto r.p.

Rekisteröity
06.05.2022

--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta