HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Ossi Tiihonen – ex-PS, ex-VKK, Vapauden Liitto

<< < (2/84) > >>

Pitkälinja:

--- Lainaus käyttäjältä: Ossi Tiihonen - 15.07.2021, 15:01:59 ---Miten muuttaisit nykyisiä maahanmuuttoon ja maasta poistamiseen liittyviä lakeja?
Nykyisetkin riittäisivät jos niitä käytettäisiin. Esim. Dublin-sopimus mahdollistaisi Tornion kautta 2015 tulleiden palauttamisen samaa reittiä.

--- Lainaus päättyy ---

Et siis vaatisi EU:n turvapaikka- ja perheenyhdistämisdirektiivien täytäntöönpanoa sellaisinaan? Miten muuttaisit kansalaisuuslakia?

Ossi Tiihonen:
Keinoja estää Ruotsin tilanteen syntyminen on varmasti paljon. EU:n typeristä säännöistä pääsee eroamalla EU:sta. Suurin ongelma Suomessa on se, että riippumatta siitä mitä laissa lukee, niin hallitus ja virkahenkilöt noudattavat valikoivaa lainkäyttöä, ts. soveltavat haluamallaan tavalla tai jättävät kokonaan noudattamatta. Mitä väliä silloin on, mitä laissa lukee?

justustr:
1. Mihin perustat väitteesi rokotteiden vaarallisuudesta? Jos vastaus on liian pitkä tänne, niin antaisitko jokin lähteen josta lähteä liikkeelle?
2. Markkinoilla on jo useita kymmeniä eri rokoteita ja useilla eri teknologioilla tuotettuna. Mitkä niistä ovat vaarallisia ja millä perusteella?
3. Ano Turtiainen valistaa somessa, että rokotetuilla on elinaikaa n. 2 vuotta ja että noin 2/3 Suomen rokotetusta väestöstä tulee kuolemaan. Allekirjoitatko Anon väitteen?
4. Kerroit twitterissä, että kuntavaalit olivat vilpilliset ja että sinulla on siitä todisteita. Millaisia todisteita ja onko ne jossain kaikkien nähtävillä?
5. Jos et menesty perussuomalaisten puheenjohtajavaaleissa niin onko suunnitelmissa siirtyminen Turtiaisen VKK-puolueeseen? Tämä kysymys siksi, että koronakysymyksessä, joka on selvästi pääteemasi, VKK on kanssasi paljon lähempänä kuin PS ja itse asiassa ainoa koronaskeptinen puolue(tai sellaiseksi pyrkivä).

Pitkälinja:

--- Lainaus käyttäjältä: Ossi Tiihonen - 15.07.2021, 15:58:05 ---Keinoja estää Ruotsin tilanteen syntyminen on varmasti paljon. EU:n typeristä säännöistä pääsee eroamalla EU:sta. Suurin ongelma Suomessa on se, että riippumatta siitä mitä laissa lukee, niin hallitus ja virkahenkilöt noudattavat valikoivaa lainkäyttöä, ts. soveltavat haluamallaan tavalla tai jättävät kokonaan noudattamatta. Mitä väliä silloin on, mitä laissa lukee?

--- Lainaus päättyy ---

Suomi on kuitenkin toistaiseksi EU:n jäsen ja ulkomaalaislakimme on löperömpi kuin EU-direktiivit edellyttävät. Et siis halua toimeenpanna direktiivejä, jotka merkittävästi kiristäisivät omaa ulkomaalaislainsäädäntöämme?

Ei jatkoon.

Ossi Tiihonen:
Voit toki käsittää vastaukseni haluamallasi tavalla väärin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta