Äänestys

Ketä äänestäisit puoluesihteeriksi 2021

Simo Grönroos
37 (51.4%)
Venni Härkönen
0 (0%)
Ely Rositawati Michiko Helena Tanaka
1 (1.4%)
Maiju Tapiolinna
0 (0%)
Arto Luukkanen
28 (38.9%)
Jarno Manni
0 (0%)
Henna Kajava
4 (5.6%)
Markku Palomäki
0 (0%)
Jyrki Lohi
0 (0%)
Musta Hevonen
2 (2.8%)

Äänestäjiä yhteensä: 70

Äänestys päättynyt: 14.08.2021, 13:57:45

Kirjoittaja Aihe: Perussuomalaisten puoluesihteeriäänestys 2021  (Luettu 1826 kertaa)

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 8 477
 • Liked: 7460
 • A spherical bastard
Ennakkoilmoittautuneet ehdokkaat on nyt julkistettu. Mukaanhan voi ilmoittautua vielä kokouspaikallakin, joten jotain yllätysnimiä voidaan vielä saada listalle.
Jotta tavanomaiset vitsit vältettäisiin, ei ehdoteta sellaisia ehdokkaita jotka eivät ole vaalikelpoisia. Jos on ihan pakko heittää läppää, on myös pakko istua bannissa vähintään puoluekokouksen yli.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2021, 14:06:52 kirjoittanut Alaric »
Turhaan ne politrukit huutaa ja hossuu,
Suomessa ei elä vinkkelitossu.

Fahrenheit

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 249
 • Liked: 762
Vs: Perussuomalaisten puoluesihteeriäänestys 2021
« Vastaus #1 : 27.07.2021, 09:47:06 »
Jaa-a. Grönroos alkaa olla karvansa näyttänyt. Ilmeisesti Grönroos on vastuussa siitä Espoon kuntavaalien sotkusta joka oli siellä täysi katastrofi . Anon erottamiselle ei saatu koskaan mitään järkevää selitystä. Pelkästään sanottiin että oli niin vaikea henkilö jolle annettiin monta mahdollisuutta mutta ei tarttunut niihin. No mitä ne vaikeudet oli?

Luukkanen on ainakin haastatellut Kivivuorta eli tätä koronakriittistä lääkäriä joten kai sen pitäisi olla Luukkanen mutta äänestin silti mustaa hevosta koska Luukkasessa on jotain vialla. En osaa sanoa mikä on mutta jokin tökkii.

Muita nimiä en tunne. Onko joku noista Tiihosen-Elomaan linjalla?
... uutta pandemiaa ei nähtävästi kannata ryhtyä odottelemaan.
Apinarokko leviää vasta oireiden alkamisen jälkeen, eikä oireettomista kuten tuttu koronamme.
Roisketartunta on mahdollinen, mutta aerosolitartunta nähtävästi ei.

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 8 477
 • Liked: 7460
 • A spherical bastard
Vs: Perussuomalaisten puoluesihteeriäänestys 2021
« Vastaus #2 : 27.07.2021, 10:22:36 »
Kannattaa muistaa, että puoluesihteeri on puolueella töissä ja toimii hallituksen ulospäin näkyvinä kasvoina päätöksissä. Eikä sihteeri voi mitään yksin päättää. Mikäli toisen osapuolen kertomus pitää paikkansa, sen perusteella voidaan kyllä olettaa hänen olleen erottamispäätöksen puolella.
Mutta vaikka ei olisi ollutkaan, lopputulos olisi ollut kuitenkin sama. Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.
Turhaan ne politrukit huutaa ja hossuu,
Suomessa ei elä vinkkelitossu.

amarantti

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 17
 • Liked: 21
Vs: Perussuomalaisten puoluesihteeriäänestys 2021
« Vastaus #3 : 27.07.2021, 10:23:19 »
Puoluesihteeri saa palkkaa tässä puolueessa päälle 7000 euroa kuukaudessa ja lisäksi puolue maksaa lounaat, eli palkka on käytännössä yli 8000 euroa kuukaudessa.

Puolueen jäsenistö valitsee puoluesihteerin, joka parhaiten pystyy tekemään tulosta puolueelle palkkansa eteen.

Arto Luukkanen on eri ikäryhmää kuin Simo Grönroos. Näyttää siltä, että nuoruus on valttia. Perussuomalaisissa on kuitenkin paljon varttuneempaa väkeä puolueessa ja äänestäjissä.

Arto Luukkanen on mielestäni vanhan ajan pappilan pastorin oloinen, joka voi oudoksuttaa, mutta on vaaraton ilmiö. Nou hätä.

Arto Luukkanen on kuin onkin teologian koulutuksen saanut, siis pappismiehiä kuitenkin.
« Viimeksi muokattu: 27.07.2021, 10:31:08 kirjoittanut amarantti »

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 646
 • Liked: 9838
Vs: Perussuomalaisten puoluesihteeriäänestys 2021
« Vastaus #4 : 27.07.2021, 20:26:32 »
Äänestin Luukkanen siitä yksinkertaisesta syystä, että hän on ehdokkaista ehdottomasti esiintymiskelpoisin. Puoluesihteeri on paljon julkisuudessa esillä, tai ainakin pitäisi olla, joten ei ole ihan yhdentekevää millainen kaveri siellä on.

Arto ei tv-kameroiden edessä jäädy eikä sekoa sanoissaan. Rauhallinen ja tyyni olemus luo ikään kuin itsevarman mielikuvan vaikkei sitä todellisuudessa olisikaan. Arton voi lähettää rauhallisin mielin erilaisiin vaalipaneeleihin.

Toki puolusihteerin töihin kuuluu paljon muutakin kuin julkisuudessa oleminen, mutta niistä tehtävistä en tiedäkään sitten yhtään mitään, kuten en myöskään siitä miten Luukkanen niihin soveltuu. En tosin tiedä kenestäkään muustakaan ehdokkaasta.   

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 235
 • Liked: 6114
Vs: Perussuomalaisten puoluesihteeriäänestys 2021
« Vastaus #5 : 12.08.2021, 08:41:43 »
Grönroosin vastaisia kolumneja Uudessa Suomessa kyhännyt Lauri Pajunen tuntuu olevan pelkkä mariseva kuriton renttu, joka vierastaa kaikkia yrityksiä pitää epäkelpoja aineksia pois puolueesta - tässä hän protestoi tämän naisen blokkaamista:

https://hommaforum.org/index.php/topic,126561.msg3268579.html#msg3268579

... ja vinkuu vielä kaupan päälle rasismista:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauripajunen/piraattidemokratiaa-gronroosin-tapaan/

Lainaus
Grönroosin vetämä merirosvodemokratia ei sikäli ihmetytä minua, sillä viime viikon lopulla puoluesihteerikilvassa mukana oleva Helena Michiko Tanaka kertoi omassa blogissaan, kuinka häneltä vietiin kuntavaaliehdokkuus ilmeisesti Simo Grönroosin käskystä.

Hänet hyväksyttiin Espoossa ehdolle lokakuussa 2020, mutta myöhemmin hänet poistettiin ehdolta – ilmeisesti kun huhupuheet Tanakan puoluesihteerihaaveista olivat kantautuneet vääriin korviin.

Onhan se huomattavasti hankalampaa haastaa rivipersuna puoluesihteeriä, kun ei saa edes mahdollisuutta ponnistaa kunnanvaltuustoon. Erityisesti, kun käsky on tullut puoluesihteeriltä asti. …tai ”ylempää”, kuten Tanakan ehdokkuuden poistaneen Espoon PS:n loppuvuoden 2020 hallituksen sihteeri Ari Ampuja asian vahvisti Facebookissa.

Vitsi on vain siinä, että Perussuomalaisen puolueen sääntöpykälä 16, momentti 8 sanoo, että kuntavaaleissa lopulliset päätökset ehdokkaista tekee kuntayhdistyksen hallitus – ei ”ylempää tullut käsky”, ei puoluehallitus eikä edes puoluesihteeri.

Tanaka yritti saada oikeutta ja kysyä aiheesta suoraan puoluesihteeriltä saamatta mitään vastausta. Grönroos oli Tanakan mukaan mennyt lammasmaisesti ”puoluejohdon” taakse, mutta Tanaka ei ole saanut mitään selitystä mistään lähteestä sille, miksi pirteä, toimelias, valovoimainen ja ulkomaalaistaustainen nainen ei kelvannut ehdolle.

En voi olla ajattelematta sitä r-alkuista leimakirvestä, erityisesti kun tiedämme miten aggressiivisen negatiivinen ote Grönroosilla oli jo Espoon kuntavaaliohjelman käännättämiseen muille kielille. Mutta niin pitkään kuin Tanakan ehdokkuuden poistolle ei mies suostu antamaan muita selityksiä, niin pitkään en voi olla miettimättä sitä vaihtoehtoa, että Tanakan ehdokkuus piti poistaa rasististen motiivien takia.

Perämies Grönroos voi toki tulla salaisuuksien kaapistaan ulos ja selättää hiljaisuuden pytonin Tanakan ehdokkuuteen liittyen. Miksi Tanaka piti saada pois ehdolta vaikka puolueen sääntöjä rikkoen?

Pajunen on muutenkin anti-sisulainen, joka tuntuu olevan sitä mieltä että persut puhuu liikaa (eikä liian vähän) maahanmuutosta:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauripajunen/kysymyksia-perussuomalaisten-sihteerikandidaateille-ja-miksei-jasenistollekin/

Lainaus
3) Pitäisikö Perussuomalaisen puolueen muuttua yleispuolueeksi vai fokusoitua pelkästään maahanmuutto- ja EU-kritiikkiin?

Perussuomalaiset lähtivät puoluesihteeri Grönroosin johdolla hyvin maahanmuutto-teemaisella ohjelmalla kuntavaaleihin ja tulos oli melko pitkälle maksimi, minkä pelkästään keskittymällä maahanmuuttoteemaan voi saavuttaa.

Perussuomalaisilla on ollut johtopaikoilla monia Suomen Sisuun kuuluvia henkilöitä – nimekkäimpinä sisulaisina nousevat mieleen espoolainen Teemu Lahtinen, Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila, Sisun entinen kirjuri ja nykyinen puolueen jäsenasiavastaava Suvi Karhu ja tietenkin puoluesihteeri Grönroos. Jopa Jussi Halla-aho kuului Sisuun, mutta hän jätti järjestön kaikessa hiljaisuudessa jo vuonna 2017.

Kysymykseni lienee kaunisteltu versio toisenlaisesta kysymyksestä koko puolueen jäsenistölle – haluammeko Perussuomalaisen puolueen olevan todennäköisesti maan suurin yleispuolue vai haluammeko puolueen muuttuvan Suomen Sisun poliittiseksi siiveksi?

Jos Grönroosin vastustajat ovat tällaista ainesta, niin ei muuta kuin jatkoon.

Väestönvaihtaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 049
 • Liked: 2480
 • Tolkun ihminen.
Vs: Perussuomalaisten puoluesihteeriäänestys 2021
« Vastaus #6 : 12.08.2021, 08:59:13 »
"miten aggressiivisen negatiivinen ote Grönroosilla oli jo Espoon kuntavaaliohjelman käännättämiseen muille kielille."

Moni suomea tai ruotsia osaamaton omaa äänioikeuden kuntavaleissa. Miksi ihmeessä kuntavaaliohjelmaa ei olisi saanut kääntää muille kielille?

Tagit: