Kirjoittaja Aihe: Naispuoliset pakolaiset islaminuskoisista maista  (Luettu 4376 kertaa)

kekkeruusi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 105
 • Liked: 3631
Vs: Naispuoliset pakolaiset islaminuskoisista maista
« Vastaus #60 : 23.08.2021, 21:19:36 »
Ei, ei ketään muslimimaista. He tuovat aina jälkeenjääneen kulttuurinsa mukanaan, eivätkä sopeudu länsimaiseen yhteiskuntaan. Eikä tänne ole tarvetta muutenkaan ketään haalia. Pakolaisia voidaan auttaa paremmin heidän kotimaansa lähialueilla.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 831
 • Liked: 22278
 • White Lives Matter
Vs: Naispuoliset pakolaiset islaminuskoisista maista
« Vastaus #61 : 23.08.2021, 22:00:23 »
Musliminaiset synnyttävät puolet tyttöjä ja puolet poikia. Jos Suomen tuotettu tyttö/nainen sitten perheenyhdistyy serkkunsa kanssa, ja tyypillinen lisääntymismäärä olisi 5, niin jokainen Suomeen tuotettu musliminainen voi potentiaalisesti tuottaa 2,5 muslimimiestä elämänsä aikana.

Musliminaisten maahantuonti tarkoittaa - enemmän tai vähemmän - muslimiesten maahantuontia, pienellä viiveellä.


Tuota en tarkoittanut, vaan sitä että länsimaihin otettaisiin pakkoavioliittoja ja lapsiavioliittoja pakenevia tyttöjä ja naisia, jos se vaan jotenkin käytännössä onnistuu. Ei perheenyhdistämisiä, miehet jääköt kotiseuduilleen. Ja islamia paennut nainen tuskin enää harjoittaa islamia uudessa kotimaassaan eikä myöskään opeta sitä lapsilleen.

Ei hän ole paennut islamia, vaan miehensä vastemielistä sukua tai vain miestään. (Tai sitten hän pakenee länsimaiseen sosiaaliturvaan - ja mies pakenee perässä. Seurauksena iloinen perheenyhdistäminen.)

Ensimmäisessäkin tapauksessa hän käyttää edelleen huivia tai huntua ja on mielipiteiltään yhtä muslimi kuin kuka tahansa lähtömaan asukas. Ja aikaa myöten ilmeisesti fanaattisempikin, koska sitä kannustaa sekä heidän kulttuuriaan ylistävät sosiaalitantat, joiden tehtäviin kuuluu "vähemmistökulttuurien tukeminen", että lähin moskeija.

Huivi pysyy päässä ja lapset, sitten kun niitä tulee, opetetaan olemaan muslimeja ja vihaamaan länsimaista sekularismia - ja muita länsimaisia arvoja.
« Viimeksi muokattu: 23.08.2021, 23:18:22 kirjoittanut Veikko »
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

VesaH

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 35
 • Liked: 20
Vs: Naispuoliset pakolaiset islaminuskoisista maista
« Vastaus #62 : 25.08.2021, 19:54:11 »
Suhtaudun aika epäillen väitteisiin, että tietyissä osissa maapalloa elävät ihmiset olisivat vähä-älyisempiä, koska heidän olemassaolonsa on alkanut sukurutsauksen tuloksena. Kun vain tarjotaan mahdollisuus käydä kouluja, arabityttökin voi pärjätä loistavasti.

https://yle.fi/uutiset/3-12066866

Edelleen uskon, että negatiiviset piirteet islaminuskoisissa ihmisissä ovat peräisin heidän uskonnostaan eikä geeneistään.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 346
 • Liked: 33185
Vs: Naispuoliset pakolaiset islaminuskoisista maista
« Vastaus #63 : 25.08.2021, 21:25:22 »
^Hieno tarina yllä, ja huomionarvoista on, että tytön sekä äiti että isä ovat olleet koulutettuja ihmisiä ja lasten, myös tytön koulunkäyntiin ja oppimiseen oli panostettu kaikissa olosuhteissa ("äiti opetti matematiikkaa kynttilän valossa").

Kodin ja sen kasvuolojen merkitystä naispuolisten pakolaisten integroitumiselle ei voi korostaa liikaa. Mikäli ihmistä on esim. uskonnon sanelemana kohdeltu vauvana ja varhaislapsuudessa kylmästi, välinpitämättömästi, väkivaltaisesti, alistaen, oppimisen kannalta tärkeät lapsuuden vuodet laiminlyöden, ei siinä oikein mikään koulutus ja tsemppi enää myöhempinä elinvuosina auta. Itsetunto ja kognitiiviset taidot ovat matalat ja henkilö on traumatisoitunut.

Valitettavasti nämä asiat siirtyvät helposti myös sukupolvelta toiselle, eli kaltoinkohdellut ja luku- ja laskutaidottomat äidit eivät todennäköisesti pysty kasvattamaan tasapainoisia ja älykkäitä lapsia ilman merkittävää ulkopuolista tukea tai ainakaan silloin, jos kodin seinien sisällä (tyttö-)lapsen elämä on kontrolloitua ja vähintään henkisen väkivallan täyttämää. Tämä on tilanne esim. monen afganistanilaistytön kohdalla. Tähän jos lisää länsimaissa kulttuurisensitiivisyyden, missä sossuhymistelijät ja opettajat eivät uskalla tai saa arvostella ja puuttua oikein mihinkään rasismileiman pelossa, niin vaikeita ovat näiden tyttöjen lähtökohdat ponnistaa.

E: Yllä lääkäriopiskelija korostaa kielen oppimisen merkitystä. Helsingin kaupunki kuulemma parhaillaan suunnittelee, että kielitaidon puute olisi oikeus kieltäytyä työnhakuvelvoitteesta, eli integroimattomuudesta käytännössä palkittaisiin ilmaisella elatuksella. Melko käsittämätön linjaus.
« Viimeksi muokattu: 25.08.2021, 22:24:15 kirjoittanut Vellamo »
Sanovat jos jossain huomaa tähdenlennon niin
Toivoa voit'silloin mitä vaan
Yöllä ylös taivaalle mä pyynnön kuiskasin
Kävisipä pian tuulemaan - Mariska

Mangustin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 269
 • Liked: 3087
 • Mankuva rasitin.
Vs: Naispuoliset pakolaiset islaminuskoisista maista
« Vastaus #64 : 26.08.2021, 10:10:21 »
Suhtaudun aika epäillen väitteisiin, että tietyissä osissa maapalloa elävät ihmiset olisivat vähä-älyisempiä, koska heidän olemassaolonsa on alkanut sukurutsauksen tuloksena. Kun vain tarjotaan mahdollisuus käydä kouluja, arabityttökin voi pärjätä loistavasti.

https://yle.fi/uutiset/3-12066866

Edelleen uskon, että negatiiviset piirteet islaminuskoisissa ihmisissä ovat peräisin heidän uskonnostaan eikä geeneistään.

Kysehän oli siitä, että heidän geeneissään ei ole mitään vikaa. Kun lopettaa serkkujen kanssa lisääntymisen, niin älykkyys nousee aika lähelle valkoisten eurooppalaisten keskiarvoa.

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0109585
Lainaus
We found significant decline in child cognitive abilities due to inbreeding and high frequency of mental retardation among offspring from inbred families. The mean differences (95% C.I.) were reported for the VIQ, being −22.00 (−24.82, −19.17), PIQ −26.92 (−29.96, −23.87) and FSIQ −24.47 (−27.35, −21.59) for inbred as compared to non-inbred children (p>0.001). The higher risk of being mentally retarded was found to be more obvious among inbred categories corresponding to the degree of inbreeding and the same accounts least for non-inbred children (p<0.0001). We observed an increase in the difference in mean values for VIQ, PIQ and FSIQ with the increase of inbreeding coefficient and these were found to be statistically significant (p<0.05). The regression analysis showed a fitness decline (depression) for VIQ (R

Kaikilla ihmisillä on "huonoja" geenejä, eli piileviä sairauksia ja kehityshäiriöitä aiheuttavia tekijöitä. Ne tulevat esille ja pääsevät rikastumaan, kun molemmilta vanhemmilla peritään samoja alleeleja. Rikastuminen tarkoittaa sitä, että suuremmalla osalla jälkeläisistä on selviytymisen kannalta huonoja perintötekijöitä ja sukuihin kertyy eri sairauksia ja kehityshäiriöitä. Sekoittamalla pakkaa niin, että puolison voi valita vapaasti koko populaatiosta, nämä "huonot geenit" vähenevät ja koko kansasta tulee terveempi ja fiksumpi.

Islamia harjoittavat fiksut kansat eivät muutu pösilöiksi islamin takia. Hui-kiinalaiset, tserkessit ja muut islamisoituneet itä-aasialaiset ja valkoiset ovat ihan kunnon väkeä.

Tagit: