UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2021-08-23 Lappi ja Pohjois-Suomi harjoittelevat väestönsiirtoa  (Luettu 2515 kertaa)

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 016
 • Liked: 15892
 • Kuka jos en minä
https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/lappi-ja-pohjois-suomi-harjoittelevat-vaestonsiirtoa-ja-varautuvat-suuriin-maariin-afgaanipakolaisia/f526b7c6-2961-4dd0-9f6f-7e7297e2da90

Lapin ja Pohjois-Suomen aluehallintovirastot aikovat selvittää, miten hyvät valmiudet Kainuun, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan viranomaisilla on siirtää väestö ripeästi turvaan vaaralliselta alueelta.

Pohjoinen21-valmiusharjoituksen toiminnallinen osuus on syyskuun ensimmäisellä viikolla. Harjoituksessa myös testataan ja kehitetään toimintamalleja, miten vastata informaatiovaikuttamiseen paikallisesti ja alueellisesti.

Aluehallintoviraston tiedotteen mukaan myös Lapissa on hyvä varautua Afganistanista tulevien turvapaikanhakijoiden määrän kasvuun, koska Afganistanin tilanne voi johtaa turvapaikanhakijoiden määrän lisääntymiseen.

Alueen valmiustoimikunnan mukaan tavoite on tarkastella tämän vuoden aikana alueellisia valmiuksia suurien turvapaikanhakijamäärien vastaanottamiseen.


Kursiivilla uutislainaus. Eli ilmeisesti 2015 toisinto tulossa tästä afgaanipaskapuheesta. 140 afgaanin sijaan tulijat lienevät taas ympäri afrikkaa ja lähi-itää ja tilattu niin venäjän kuin ruotsin ihmissalakuljettajilta hallituksen toimesta. Minkäänlaista coronarajoitusta ei ikinä käsitellä näiden liikkumisten yhteydessä. Eikä näillä rajoituksilla ilmeisesti ole mitään merkitystä kun aletaan tuottaa suuria määriä sosiaaliturvapaikanhakijoita.
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 593
 • Liked: 22002
 • Blues for Allah
^Väittäisin, että sotilastiedustelulla on nyt sellaista tietoa itärajantakaisesta tilanteesta ettei sitä voi yleisölle paljastaa.
Eipä ole taidettu ennen Suomessa harjoitella väestönsiirtoa, miksi siis juuri nyt?
Voisi olla myös sellaisen ylimääräisen sotaharjoituksen paikka itärajalla. >:(
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 611
 • Liked: 37676
 • Easter Worshipper
Korona rajoittaa matkailua, niin täytetäänkö lapin hotellit turviksilla?

On se jumankauta, kun Puola, Liettua, Latvia ja Kreikka rakentavat raja-aitoja, niin Suomi harjoittelee väestönsiirtoja.

Miten meni niin kuin omasta mielestä tämä lentäväthän linnutkin -politiikka?

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 469
 • Liked: 3130
 • Maanantaikappale
Mitenköhän on... taitaa tuo väestönsiirto suuntautuu aika nopsaan kohti Etelä-Suomea.. no sitä siinä varmaan harjoitellaankin tuossa 'harjoituksessa,' nopsaan vaan mamut kohti etelää, pois omista silmistä jne.
Etenkin Porin ja Turun alueiden demarit ja vasemmistoliittolaiset kaipaavat uusia jäseniä.
"With all our faces dour, waiting for the judgment hour"

"Fight makes might; might makes right; fight for might; fight! fight! fight!"

Bomb The Psyche

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 192
 • Liked: 32617
 • Ego sum Spartacus
Déjà-vu.

Postasin koko tekstin jotta se säilyy, kuntalehdestähän se on jo poistettu vuosia sitten.

Lainaus

Sisäministeriö pyytää kuntia varautumaan 80 000 turvapaikanhakijan tuloon

Esa Niemi

26.5.2015 12:53
päivitetty 26.5.2015 12:53

Sisäministeriö pyytää kuntia etsimään 80 000 majoituspaikkaa turvapaikanhakijoiden tuloa varten.  Näistä halutaan myös tehdä sopimukset ELY-keskusten kanssa kertoo Kuntalehti.

 

Huomenna keskiviikkona EU-komissio  pyrkii aktivoimaan hätilan, jonka varjolla EU-jäsenmaat Iso-Britanniaa, Tanskaa ja Irlantia lukuunottamatta pakotettaisiin taakanjakoon ja mm. Suomi luopuisi kansallisesta itsemääräämisoikeudesta maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikassa.

 

EU-komissio pyrkii jalka oven väliin taktiikalla saamaan jäsenmaat suostumaan taakanjakoon 40 000 turvapaikanhakijan osalta. Tämän jälkeen taakanjako tarkoittaa EU-komission tavoittetta eli kaikkien turvapaikanhakijoiden sekä x määrän kiintiöpakolaisten taakanjakoon.  Komission puhui aiemmin 20 000:sta, nyt 40 000:sta koska sellainen Troijan hevonen on helpompi saada läpi kuin esim. viime vuoden turvapaikanhakijat 626 000.  Turvapaikanhakijoiden määrä kasvaa sitä mukaa kun toivotamme väkeä tervetulleeksi ja mitä enemmän "pelastusoperaatioita" on.

 

Media puhuu mielellään pakolaisista antaakseen väärän kuvan laittomista rajanylittäjistä tai turvapaikanhakijoista, jotta hyväntahtoisuuttamme hyväksikäyttämällä suostuisimme taakanjakoon. Pakolainen on siis henkilö, jolle on myönnetty pakolaisasema ja Välimerellä seilaavilla ei ole sellaista ja sen takia osa näistä hakee kiinnijäätyään turvapaikkaa. Pakolaisille on lähtömaiden läheisyydessä pakolaisleirejä, joten kovin kauaksi ei tarvitse lähtiä suojelua saadakseen.

 

Kuten Ruotsissa, niin vain turvapaikanhakijoiden määrällä on väliä, ei seurauksilla kuten olemme perinteisesti yrittäneet ratkoa ongelmia.

 

Välimeren tilanteeseen on jo helppo ratkaisu olemassa ja se on turvapaikanhakijoiden palauttaminen pakolaisleireille, joista voi normaaliin tapaan hakeutua kiintiöpakolaisiksi mikäli suojelu ei onnistuisi leireillä. Tämä lopettaisi hukkumiset muutamassa päivässä tai viikossa, mutta kyse on siitä halutaanko hukkumiset lopettaa vai ei.

 

 

"Kunnilta varautumissuunnitelmat isoon pakolaismäärään

….

Kunnat ovat puolestaan saaneet toukokuun alussa sisäministeriön ja ELY-keskusten pyynnön tehdä suunnitelmat miten ne varautuvat pakolaisten laajamittaiseen maahantuloon.

Ministeriön maahanmuutto-osasto on pyytänyt ELY-keskuksia aloittamaan valmistelun alueellisten yhteistyöryhmien asettamiseksi maahanmuuttoon varautumiseksi.Kuntia pyydetään nyt tekemään touko-kesäkuun aikana, viimeistään elokuussa aiesopimukset siltä varalta, että Suomessa alkaa laajamittainen maahanmuutto. Maahantulon ja pakolaisten sijoittamisen järjestelyn organisoinnissa on tarvittaessa mukana koko viranomaiskenttä: kuntien ohella sisäministeriö, ELY-keskukset, poliisi, puolustusvoimat sekä järjestöjä, muun muassa SPR.

Koulut ja hallit
majoituskäyttöön

Kunnissa varautuminen merkitsee konkreettisten majoitustilojen etsimistä. Tehtävänä on laatia esitys sekä aikataulu aiesopimusten mukaisesti mahdollisista perustettavista järjestely- tai vastaanottokeskuksista. Niiden tilojen osalta, joista ei tehdä aiesopimuksia, laaditaan erillinen käyttöönottojärjestys.

Kunnissa pakolaisten järjestely- ja vastaanottokeskuksina voivat toimia esimerkiksi urheiluhallit ja osa kouluista.

Kunnille esitetään varautumissuunnitelmassa, että ne solmivat pakolaisten vastaanotosta aiesopimuksen ELY-keskuksen kanssa. Uudellamaalla ELY-keskuksen tavoitteena on 11 400 majoituspaikkaa.

Sisäministeriön ohjeen mukaan laajamittaisen maahantulon varautumisessa majoituspaikkatavoite kaikkien ELY-keskusten alueella on yhteensä 80 000.

http://kuntalehti.fi/kuntauutiset/sote/kunnilta-varautumissuunnitelmat-i


https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/esaniemi0/195802-sisaministerio-pyytaa-kuntia-varautumaan-80-000-turvapaikanhakijan-tuloon/

Vänkääjä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 499
 • Liked: 970
Lapin ja Pohjois-Suomen aluehallintovirastot ....
Harjoituksessa myös testataan ja kehitetään toimintamalleja, miten vastata informaatiovaikuttamiseen paikallisesti ja alueellisesti.


 Essonbaarin anniskeluoikeuksien peruutus tai koko baarin lakkauttaminen?

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 611
 • Liked: 37676
 • Easter Worshipper
Lapin ja Pohjois-Suomen aluehallintovirastot ....
Harjoituksessa myös testataan ja kehitetään toimintamalleja, miten vastata informaatiovaikuttamiseen paikallisesti ja alueellisesti.


 Essonbaarin anniskeluoikeuksien peruutus tai koko baarin lakkauttaminen?

Ilmeisesti painatetaan eri afgaanikielillä aanelosia, joissa kehotetaan omaehtoiseen 14 vrk karanteeniin ja hakeutumaan koronatestiin, jos tuntee flunssan oireita.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Methodios

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 654
 • Liked: 5206
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
Kyllähän tässä jonkun muun järjestelmän johtamassa maassa nimeltään Suomi ollaan nyt varautumassa kunnon läpsyvyöryyn. Se on helpoin toteuttaa nykyisen hallituskombinaation aikana, koska nyt on oikeat agentit oikeissa posteissa. Kepulle kaikki käy, kun tulee tuo maakuntasote. Afghaanit on varmaan jo laitettu tilaukseen ja bonuksena saadaan nippu iraqqeja, somaleita ja marokkolaisia. Tuleeko virta Ruotsista vai Venäjältä? Aiemmassa agendassa Ruotsista tuleva läpsy oli aina ”hädänalainen” ja Venäjältä tuleva ”jotenkin ongelmallinen”.

Vaihtoehtona olisi vahvistaa rajavalvontaa ja säätää joku väliaikainen laki, jolla turvikset tuupataan takaisin rajan taakse (ref Liettua), mutta täällä rasvataan vokkien ovien saranat ja laitetaan punkat valmiiksi. Hyysäreille varmaan annetaan ohjeet leipoa pullaa ja virkata töppösiä. Agendamediassa mietitään artikkeleita valmiiksi, valitaan kuvapankeista kuvia itkuisista lapsista ja etsitään oikeita ”asiantuntijoita”.

Kiilusilmällä alkaa varmaan jo hymy nousta kasvoille ja puna poskille.
Sanna Marin (sd) 18.5.2021 Iltasanomien vaalitentissä

"Mitä tulee tämänkaltaiseen pandemiaan (Covid-19), jonka keskellä olemme olleet. Tämähän on seurausta muun muassa ilmastonmuutoksesta"

Tällainen "Ajatusten Tonava" toimii Suomen tasavallan pääministerinä 2021

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 593
 • Liked: 22002
 • Blues for Allah
Faidros. on omalla nimellään heitetty lopullisesti ulos Kansanuutisista, Demarista, Uusi-Suomesta... jne, varmaankin liiallisen peukutusten vuoksi. Aikaisemmin naamakirja oli täynnä kiitoksia suorasta puheestani, mutta nykyään olen kai sitten canceloinnin uhri?
Tämä on tosi tärkeä uutinen ja vetoan niihin joilla on kirjoitusoikeudet ko palstoihin ja muihinkin, kirjoittakaa tästä asiasta, media ei itse tästä kerro.

Vielä erityiskiitos ketjun aloittajalle, jäsen Tabula Rasalle! (Laittaisin tähän kohtaan kumarrushymiön).
« Viimeksi muokattu: 25.08.2021, 11:02:55 kirjoittanut Faidros. »
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 626
 • Liked: 13855
Lainaus
Podcast: Onko huoli Eurooppaan tulevasta pakolaistulvasta aiheellinen? Ulkomaantoimittaja Janne Yläjoki vastaa kysymyksiin Afganistanin tilanteesta

Keskisuomalaisen ulkomaantoimittaja Janne Yläjoki kertoo Afganistanin tilanteesta Radio Keskisuomalaisen haastattelussa.

Yläjoen mukaan keskustelut pakolaistulvista eivät ole oikeilla raiteilla, sillä Afganistanin naapurimaat ovat sulkeneet rajansa Afganistaniin. Hän uskoo, ettei Iranin kautta Eurooppaan tule pakolaistulvaa.

– Irankin haluaa pitää rajansa tällä hetkellä kiinni ja veikkaan, että myös jatkossakin, vaikka tilanne pahenisi, Yläjoki kertoo.

https://www.ksml.fi/paikalliset/4268577

onko tuo yllä mainittu hybridivaikuttamisharjoitus jo alkanut ?
Don't give me that do goody good bullshit

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 593
 • Liked: 22002
 • Blues for Allah
Onko Suomen Uutisissa jo herätty aiheeseen, vaan ollaanko vielä puoluekokouskrapulassa? @Matias Turkkila

Voi widdu, täällä on tiedetty aiheesta jo 12 tuntia, mutta puoluetoimistolla ei. Kannattaisiko sitä Homman parviälyä lukea hieman useammin! :facepalm:

PS: Sitäpaitsi, ehkä kannattaisi potkaista Jussia nilkkaan ja ehdottaa vaikka kiittämään runsaasta palautteesta "Kiitos Jussi" ketjussa?
« Viimeksi muokattu: 25.08.2021, 11:37:42 kirjoittanut Faidros. »
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

RiP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 483
 • Liked: 1980
  • RiP Jee
@Golimar kyllä se näkyy edelleen. https://kuntalehti.fi/uutiset/sote/kunnilta-varautumissuunnitelmat-isoon-pakolaismaaraan/

Tuo 80.000 ei ole enää relevantti, se on 200.000 jotka ovat tulossa Afganistanista Suomeen.
Totuus on edelleen totuus, vaikka kukaan ei siihen uskoisi.
Valhe on edelleen valhe, vaikka kaikki siihen uskoisivat.

Kun yksi taho sensuroi, kohta kaksi ja sen jälkeen kaikki.

Pakkanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 494
 • Liked: 6475
Pitääkin ohi ajellessa pyörähtää katsomassa parilla toisella vokki-paikkakunnalla, onko hiljentynyt toiminta heräillyt uudestaan eloon. Joko patja ja Adidas ralli on alkanut?

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 296
 • Liked: 42242
 • Hän tuhoaa ja tappaa, silti aina hymyilee
@Golimar kyllä se näkyy edelleen. https://kuntalehti.fi/uutiset/sote/kunnilta-varautumissuunnitelmat-isoon-pakolaismaaraan/

Tuo 80.000 ei ole enää relevantti, se on 200.000 jotka ovat tulossa Afganistanista Suomeen.

Mitään ylärajaa tuskin on taaskaan asetettu. Nyt eräillä tahoilla on (ehkä viimeinen) tilaisuus tuhota Suomi kerralla ja kunnolla.
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 678
 • Liked: 4195
Kun kakka osuu kunnolla tuulettimeen, niin Pertti pohjanmaalla herää päiväunilta, kun koputtaa iloinen suku kädessään paperi, "Muhammed ja sukunsa muuttavat teille!"

Tämähän on ihan todellisuutta. Jokaiselle tietyn korkean riskin alueelle asuvalla on valmiina väistöosoite. Uikuta siinä sitten vastaan, kun on valtion leima papereissa.Kannatan tasa-arvoa. Sama palkka, samat vastuut ja velvollisuudet yksilön itselleen omaksumasta tai kokemasta sukupuolesta tahi muista ominaisuuksista riippumatta.

pingviini

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 541
 • Liked: 351
Tämähän on ihan todellisuutta. Jokaiselle tietyn korkean riskin alueelle asuvalla on valmiina väistöosoite. Uikuta siinä sitten vastaan, kun on valtion leima papereissa.

minullakin on leimoja, myös muuallakin kuin papereissa

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 296
 • Liked: 42242
 • Hän tuhoaa ja tappaa, silti aina hymyilee
Tämähän on ihan todellisuutta. Jokaiselle tietyn korkean riskin alueelle asuvalla on valmiina väistöosoite. Uikuta siinä sitten vastaan, kun on valtion leima papereissa.

minullakin on leimoja, myös muuallakin kuin papereissa

Tiedät kyllä keitä Suomen poliisi ja armeija tarvittaessa puolustavat. Ja sen, että sinä et kuulu heihin.
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

RiP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 483
 • Liked: 1980
  • RiP Jee
Pitääkin ohi ajellessa pyörähtää katsomassa parilla toisella vokki-paikkakunnalla, onko hiljentynyt toiminta heräillyt uudestaan eloon. Joko patja ja Adidas ralli on alkanut?

Akuutit vastaanottokodit pyritään pitämään salassa. Kts. kuva.

Pekka tuonut jo 250, tämän lisäksi hän lupaa tuoda 45 entistä työntekijää ja heidän perheensä (afgaaniperhe 5 lasta, ukka ja akka = 7) => 315 lisäksi 83 lähetystön vartijaa perheineen (afgaaniperhe 5 lasta, ukko ja akka = 7) => 581.
Pekan lupaus 250+315+581= 1146 afgaania sotilaskoneilla Suomeen. Kts. kuva.
Totuus on edelleen totuus, vaikka kukaan ei siihen uskoisi.
Valhe on edelleen valhe, vaikka kaikki siihen uskoisivat.

Kun yksi taho sensuroi, kohta kaksi ja sen jälkeen kaikki.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 296
 • Liked: 42242
 • Hän tuhoaa ja tappaa, silti aina hymyilee
^ Joko lähetystössä on ollut kokonainen pieni armeija turvamiehiä, tai sitten mukana on tosiaan kaikki ohikulkijat pizzalähetitkin.
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 749
 • Liked: 1980
Lainaus
...
Yläjoen mukaan keskustelut pakolaistulvista eivät ole oikeilla raiteilla, sillä Afganistanin naapurimaat ovat sulkeneet rajansa Afganistaniin. Hän uskoo, ettei Iranin kautta Eurooppaan tule pakolaistulvaa.
...

Harhauttavaa kommentointia. Afgaaneja ei tarvitse päästä yhtäkään Afganistanista ja siltikin Suomen rajalle voi ilmaantua satoja tuhansia afgaaneja.
Tottelematon tieto aktivismissa

Viimeinen linja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 102
 • Liked: 357
Olen miettinyt että mikä oikeasti olisi väkivallaton vastaveto siihen jos vyöry alkaa taas ja en keksi muuta kuin verojen maksun lopettaminen ja siirtyä itse yhteiskunnan taakaksi. Mokuteollisuus tarvitsee verovaroja, valtavasti veroja. Koko tämä rulettihan pyörii yhteiskunnan yhteisillä rahoilla. En edes koe tekeväni mitään väärää jos tuollainen tilanne tulee, kysyn vaan että kukas tämän aloittikaan.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 296
 • Liked: 42242
 • Hän tuhoaa ja tappaa, silti aina hymyilee
Mamutusta varten ne ovat valmiit lainaamaan miljardeja lastemme piikkiin, miten paljon tahansa ja niin paljon kuin saavat. Sinällänsä verokapina on melko hyödytön yritys, vaikkakin hyvin ymmärrettävä.
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 192
 • Liked: 32617
 • Ego sum Spartacus
Olen miettinyt että mikä oikeasti olisi väkivallaton vastaveto siihen jos vyöry alkaa taas ja en keksi muuta kuin verojen maksun lopettaminen ja siirtyä itse yhteiskunnan taakaksi. Mokuteollisuus tarvitsee verovaroja, valtavasti veroja. Koko tämä rulettihan pyörii yhteiskunnan yhteisillä rahoilla. En edes koe tekeväni mitään väärää jos tuollainen tilanne tulee, kysyn vaan että kukas tämän aloittikaan.

Ei se auta kun mätäpaiseet ottavat velkaa suomalaisten piikkiin minkä ehtivät. Aseellinen vastarinta on jokseenkin mahdoton koska poliisin ja armeijan nilkit ovat täydellisesti mätäpaiseiden käskyvallassa. Aika Helvetin huonolta tämä tilanne näyttää, toisaalta Ruotsin kautta niitä läpsyttelijöitä tuskin tällä kertaa tulee, ainoa epävarmuustekijä on Venäjä.

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 791
 • Liked: 6312
 • Minä olen kaapumies!
Haaviston evakoitavien afgaanien määrä nousee melkoista vauhtia. Tietääkö joku kuinka monta Suomalaista on työskennellyt suurlähetystössä/rauhanturvaajina tuona aikana?

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 016
 • Liked: 15892
 • Kuka jos en minä
Haaviston evakoitavien afgaanien määrä nousee melkoista vauhtia. Tietääkö joku kuinka monta Suomalaista on työskennellyt suurlähetystössä/rauhanturvaajina tuona aikana?

Suurlähetystössä on virallisten tietojen mukaan 1-2 suomalaista ollut töissä hiukan lähteestä riippuen. Voi olla että on ollut yksi kerrallaan eri aikoina. Rauhanturvaajista ei ole tietoa. Mielenkiintoinen kysymys olisi millä rahalla sadat epäviralliset työtekijät on palkattu töihin? Ja onko epäviralliset työsuhteettomat työntekijät uusi normaali julkisen puolen työmarkkinoilla?
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 626
 • Liked: 13855
Mielenkiintoinen kysymys olisi millä rahalla sadat epäviralliset työtekijät on palkattu töihin?

Tätä ihmettelin itsekkin, että paljonko tuon Kabulin lähetystön palkkakulut on ollut kaikkineen ? Varmaan joku PS-edustaja voisi ottaa selvää.

Vai onko ilmasiltapekka vähän husuttanut näillä "lähetystön apulainen" tarinoillaan?
Don't give me that do goody good bullshit

Tagit: