HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Marco De Wit

(1/10) > >>

Mäyräkoira:
Koska tällä herralla ei ole enää mitään tekemistä ske-puolueen kanssa, niin pannaan Marco-lanka tähän sitten.

Ja kysyn: onko tämä herra aktiivisesti pyrkinyt siihen Turtiaisen puolueeseen mukaan??

Golimar:
Vikkelä veijari yrittää mukaan kaikkiin porukoihin joista uskoo olevan hyötyä. Kun hylsy tulee alkaa älämölö salaliitoista jne.


--- Lainaus ---X

Mutta miten saada rötösherrajahti käyntiin? Yksinkertaista: Tiedolla ja oikealla narratiivilla eli dramaattisella tarinalla.

Marco ja Mari ovat pitkään olleet rötösherrajahdissa osana rauhan- ja totuusliikettä. Eikä vain Suomessa, vaan myös maailmalla. Ne ovat nimittäin saman kolikon kaksi puolta.

X

Tiivistettynä maailmaa johtavat juutalaisten Rothschildien ja waspien Rockefellerien pankkiirisuvut, jotka puolustavat rahakonettaan globalistisella Natolla ja kulttuurimarxismilla.

X

Valtaeliitillä kyse on niin suurista rahoista, ettei se jätä mitään sattuman varaan. Niinpä tiedustelupalvelut ja varsinkin Israelin Mossad pyörittävät islamistisia terroristijärjestöjä ja koronahuijauksia poliisivaltion luomiseksi, järjestäytynyttä rikollisuutta toisinajattelijoiden tuhoamiseksi ja värivallankumouksien aikaansaamiseksi sekä pedofiilirinkejä valtaeliitin kiristämiseksi. Onneksi Hannu Yli-Karjanmaa on asiasta kirjoittanut kirjan ennen kuin hänet todennäköisesti murhattiin erämatkallaan.

X

--- Lainaus päättyy ---

https://laitonlehti.net/2021/08/22/salaliitot-julki-lahjoita-marcon-ja-marin-vaalikassaan/


--- Lainaus ---X

Marco de Wit Levelin vieraaksi. Aiheena ehkä myös persujohdon mahdolliset CIA-yhteydet!

  Laiton Lehti on viime aikoina kehunut Level-showta, koska se paljastaa sekä koronahuijauksen että myös persujen puheenjohtajakisan huijaukset.   Nuorison suosima Leveli News levittää Laittoman Lehden Purra-analyysejä!     Laiton Lehti on myös ihmetellyt miksi Levelin juontaja Nico Giansantia on estetty lähtemästä persujen pj-kilpaan. Estäjänä tietysti Riikka Purran nyrkki, Matti Putkonen.     Persujohto estänyt … Jatka artikkelin Marco de Wit Levelin vieraaksi. Aiheena ehkä myös persujohdon mahdolliset CIA-yhteydet!lukemista

X

--- Lainaus päättyy ---

https://laitonlehti.net/2021/08/09/laittoman-lehden-paatoimittaja-marco-de-wit-levelin-vieraana/

P:

--- Lainaus käyttäjältä: Intermarium - 15.10.2021, 12:57:06 ---Olen silloin tällöin selaillut Marcon Laitonta  lehteä ja tarinat ovat kyllä niin mielikuvituksellisia, että joko Marco ei itsekään usko omiin juttuihinsa tai sitten hänen todellisuudentajunsa on hämärtynyt.

Näyttää siltä, että toiminnan motivaationa on lähinnä katkeruus kaikkea ja kaikkia kohtaan, vaikka itse on äijä omalla toiminnallaan itsensä nurkkaan ajanut.

--- Lainaus päättyy ---

Mies, jonka innovaatio oli kuskata ruumiita halvalla vanhalla Hiacella kerroksissa, ei luultavimmin usko omiin juttuihinsa. Todellisuudentaju tuskin on hämärtynyt. Kyse on ennemmin käärmeöljykauppiaasta?

viisitoista:

--- Lainaus käyttäjältä: P - 15.10.2021, 16:51:58 ---Mies, jonka innovaatio oli kuskata ruumiita halvalla vanhalla Hiacella kerroksissa, ei luultavimmin usko omiin juttuihinsa. Todellisuudentaju tuskin on hämärtynyt. Kyse on ennemmin käärmeöljykauppiaasta?

--- Lainaus päättyy ---

Kyllä, kyse on enemmänkin julkean itsevarmasta suunsoittaja-huijarityypistä.

P:

--- Lainaus käyttäjältä: viisitoista - 15.10.2021, 17:00:24 ---
--- Lainaus käyttäjältä: P - 15.10.2021, 16:51:58 ---Mies, jonka innovaatio oli kuskata ruumiita halvalla vanhalla Hiacella kerroksissa, ei luultavimmin usko omiin juttuihinsa. Todellisuudentaju tuskin on hämärtynyt. Kyse on ennemmin käärmeöljykauppiaasta?

--- Lainaus päättyy ---

Kyllä, kyse on enemmänkin julkean itsevarmasta suunsoittaja-huijarityypistä.

--- Lainaus päättyy ---

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/03/14/kilpailutettu-kuolema-kasikirjoitus

"   Paula Thomasson: "Tuli kaks mustiin pukeutunutta miestä, toinen oli pitkä laiha, toinen oli semmonen jykevämmän tuntunen. Hyvin kohteliaasti esittäyty, että osanottomme ja katto sinne keittiöön."

Paula Thomasson: "Pisti paarit lattialle ja vanhempi henkilö opasti tätä nuorempaa, joka minun käsityksen mukaan ei ole edes kuollutta nähnytkään. Hän koko ajan opasteli häntä siinä, että kuinka pistetään."

"Vähän niin kun että mitä mä nyt teen ja mihin mä kosken. Kun toinen niin kun opasti, että nosta jaloista. "

"Paula Thomasson: "Vanhempi henkilö nosti mummua ihan täysin ranteista, niinkun suoraan sanoen sikaa ois nostettu vartaalle. Itselleni tuli semmonen kuva, että kun olen lihateollisuudessa ollut töissä ja siellä nähny näitä. Ja toinen siinä koko ajan opasti ja nuorempi sano "kyllä on painava". "

"Paula Thomasson: "Sitten mentiin siihen ulos ja siinä tuli sitten että ei voi olla totta, täähän on iso valkoinen pakettiauto! Ja paarit työnnettiin sinne lattialle, ovet kiinni ja oven takaikkunat oli viel silleen et ne ei ollu tummennettu. Siinä oli semmonen musta kangas, joka laskettiin siihen ja luukut kiinni ja ... autossa oli vielä peräkoukku."

Se oli tavallinen pakettiauto sisustaltaan ja paarit laitettiin suoraan lattialle, siinä ei ollut mitään lavettia tai vastaavaa."

"Tiina Lundell / MOT: "Tunnistatteko te itseänne tuosta kuvauksesta?"

Marco de Wit (toimitusjohtaja, Suomen Hautaustoimistot Oy): "No ei kyllä tunnisteta.""

"Tiina Lundell / MOT: "Onko tämmöinen mahdollista?"

Marco de Wit: "On mahdollista, että vainajan kuljetuksessa ei ole lavettia juuri sen takia, että on oltava mahdollisuus kuljettaa myös useampaa vainajaa."

Marco de Wit: "Tätä ei pystytty koskaan käsittelemään tätä asiaa, koska meihin ei otettu koskaan yhteyttä. Me kuultiin kyllä myöhemmin jälkikäteen ja sit kun ollaan selvitetty tätä tilannetta, niin on tehty ihan normaali vainajankuljetus.""


:)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta