HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

2021-11-01 Kirkkonummen perussuomalaisten jakaantuminen ja uusi valtuustoryhmä

<< < (2/2)

simppali:
Olen erittäin paljon, ehkä eniten koko Suomessa.. väkivaltaa vastustava.
Joskus tulee tilanteita, joissa valitettavasti asiat ratkaistaan nenäpyykillä, tietyissä  rajoissa pysyvä kopsuttelu tuulettaa ilmapiiriä.


--- Lainaus ---Yksi nujakkaan osallistuneista on lehden mukaan eronnut sittemmin puolueesta
--- Lainaus päättyy ---
ei me vedetä nokkoskasveja sieraimiin jos joku saa hieman nenän päälle jossain illanvietossa, politiikka on näemmä todella vakava asia, saman puolueen äijät tappelee keskenään..yksi saa kuonon päälle ja menee mököttämään.

..ttu persut, ei mistään tule mitään jos joka toinen pahoittaa mielensä sen joka toisen puheista.. hieman ryhtiä ja keskustelua.

Ratkaisuksi ehdotan Kirkkonummen persuille; Toinen porukka hakeutuu demareiden porukkaan ja toinen sakki vasemmistoliiton kainaloon,,olette tavallaan samalla puolella, mutta eri puolueissa, ei tarvitse enään riidellä.

Hämeenlinnan Oraakkeli:
Mitähän tuolla puuhataan?? Onko siellä kaksi eri kuppikuntaa vaiko jokin yksittäinen ongelmatapaus?? Nyt kun ei edes ole euskuntavaalejakaan niin mistähän ihmeestä tappelevatten?

Alaric:
Jutussa käsitellään lyhyesti myös mm. Vantaata, mutta laitan nyt silti tänne, koska Kirkkonummi on tuorein tapaus.

Ihan perussettiä kuulemma puoluesihteerin mukaan. Puheenjohtaja Purra ei halua kommentoida.

Nothing to see here, move along! :roll:

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008387369.html (7.11.2021)


--- Lainaus ---Puoluesihteeri Luukkanen perussuomalaisten sisäisistä ongelmista Helsingin seudulla: ”Tämä on ihan normaalia”

Perussuomalaisten johdon mukaan ristiriidat johtuvat puolueen voimakkaasta kasvusta.

...

Viimeksi lokakuussa Kirkkonummella perussuomalaisten kunnanvaltuutettu Jukka Ylikoski ja varavaltuutetut Alexander Polkko ja Mikko Elfving erosivat puolueesta.

Polkko toimi Kirkkonummella perussuomalaisten paikallisyhdistyksen puheenjohtajana.

Aiemmin valtuustoseminaarissa perussuomalaiset olivat ratkoneet ristiriitoja nyrkkitappelussa. HS:lle vahvistetun tiedon mukaan tapahtuma sai alkunsa päällekarkauksesta.

...

MISTÄ ongelmat johtuvat? HS kysyi asiaa perussuomalaisten johdolta.

Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra ei ota kantaa ongelmiin. Hän viestittää HS:lle, että puolueen jäsenasioita kommentoi puoluesihteeri Arto Luukkanen.

”Arvoisa toimittaja näkee tässä säännönmukaisuuden, mutta minä en näe. Eivät nämä liity toisiinsa”, Luukkanen sanoo.

”Meillä on nuori puolue, ja se kasvaa hyvin dynaamisesti. Tällaisia tilanteita tulee, ja niitä sitten perusjärjestöt hoitavat omalla tavallaan.”

Luukkasen mukaan on väärä johtopäätös, että perussuomalaisten sisällä olisi ristiriitoja. (;D)

”Ristiriidat liittyvät henkilöiden välisiin ongelmiin, eikä tässä ole ikään kuin puolueen järjestön sisällä mitään ongelmaa.”

Onko niin, että et ole huolissasi puoluesihteerinä julkisuudessa esillä olleista ongelmista?

”Kaikista ongelmista olen aina huolissani. Se kuuluu työnkuvaani, huolissaan oleminen. Mutta en siinä mielessä ole huolissani, että tämä uhkaisi puoluetta tai edes Uudenmaan piiriä”, Luukkanen sanoo.

”Vielä kerran totean sinulle seuraavaa: puolue kasvaa voimakkaasti. Paljon väkeä tulee sisään, uusia. Ja sitten on vanhoja, ja tietenkin siinä aina tahtoo tapahtua.”

...
--- Lainaus päättyy ---

Sosiaalidemokraatti:
Ihmettelen Purran hiljaisuutta. Onhan toki PJ:llä paljon parempaakin tekemistä kuin muutaman tyypin nyrkkitappelut, mutta kyseessä on toki "oma" yhdistys. Jos vaikkapa Tampereen SDP:n osastossa tulisi vastaava, niin kyllä silloin PS toki reagoisi. Oma tontti kuntoon ensiksi..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta