HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Vasemmistolainen kansallismielisyys

(1/6) > >>

Sosiaalidemokraatti:
Hei!

Näin ensimmäisessä viestissä rohkenen jo kertoa poliittisesta toiveestani: Kansallismielisestä vasemmistolaisesta puolueesta. Perussuomalaisilla on hyvät maahanmuuttopoliittiset tavoitteet, mutta en voi heitä äänestää heidän talouspolitiikan takia ja toisaalta tarttumisesta tiettyihin arvokonservatiivisiin kysymyksiin. Perussuomalaisiin en siis voisi liittyä ihan vain rehellisyyden takia

Siksi tunnustelenkin aktiivisesti "kadulla" ja muualla tiettyjä poliittisia tuulia. Tanskan sosiaalidemokraatit on ollut kiinnostukseni kohteena jo pitkään, mutta onko Suomen SDP:llä toivoakaan seuraamisesta Tanskan linjalla? Marin voisi olla riittävän kyyninen valtapoliitikko täyskäännökselle, mutta en sitä usko.

Toinen tavoite olisi kansallismielisen vasemmistolaisen puolueen perustamisesta. Pääasiassa SDP:n ja Vassarien linjalla talousasioissa, mutta maahanmuuttokriittisellä linjalla ja vastustaisi kiivaasti nykyistä linjaa luoda halpatyövoimamarkkinat. Potentiaalia olisi, vaan onko haluja?

Tiedän kokemuksesta, että Demareissa, Vassareissa ja myös Vihreissä olisi tämänkaltaiselle poliittiselle liikkeelle tilausta. Itse kun olen entinen vihreiden kuntavaaliehdokas niin on jonkin verran kokemusta tästä piiristä.

Lalli IsoTalo:

--- Lainaus käyttäjältä: Sosiaalidemokraatti - 12.11.2021, 19:18:29 ---Hei!

Näin ensimmäisessä viestissä rohkenen jo kertoa poliittisesta toiveestani: Kansallismielisestä vasemmistolaisesta puolueesta. Perussuomalaisilla on hyvät maahanmuuttopoliittiset tavoitteet, mutta en voi heitä äänestää heidän talouspolitiikan takia ja toisaalta tarttumisesta tiettyihin arvokonservatiivisiin kysymyksiin.
--- Lainaus päättyy ---

SDP on todellakin menetetty tapaus mokutuksen ja woketuksen vuoksi, joten kannatan lämpimästi ideaasi.

1. Mutta mitä ne PS:n tietyt arvokonservatiiviset  kysymykset ovat, jotka ovat sinulle liian paksua tuubaa?

2. Ja mikä hiertää PS:n talouspolitiikassa?

En yritä myydä PS:ää sinulle, enkä ole puolueen jäsen. Totean kuitenkin, että ...

3. lääkintöneuvos Mikko Paunio, ex-SDP, kyllästyi demareiden hulluuteen, ja liittyi PS:ään, ja 

4. uusien puolueiden saaminen eduskuntaan on vuosikausien työn takana, eikä sittenkään useimmiten onnistu.

Mutta onnea matkaan, jos sille tiellä olet lähdössä!  :)

Sosiaalidemokraatti:
1. PS on kieltämättä lopettanut Soinin lähdön myötä homoista puhumisen. Ehkä tämä käsitys on jäänyt mulle jostain syystä. Näissä avioliittoasioissa on kansan tuki. Ei välttämättä porukka näitä asioita kannata, mutta vielä vähemmän vastustaa. Jätetään nämä touhut kristillisille.

2. Viimeaikaiset tietyt heitot ovat toki provosoivia, mutta olen sinänsä huolissani siitä, että PS alkaa menemään ns oikealta ohi talouspolitiikassa. Siksi en oikein voi tukea PS:ä, mieluummin vaikka nukun. Voin toki todeta erehtyneeni ja muuttaa kantaa.

3. Kunnioitan Paunion ratkaisua.

4. Kovan työn takanahan se on. Enkä välttämättä itse pystyisi olemaan keulakuvana. Koen olevani ominaisuuksiltani Halla-ahon kaltainen, enkä haluaisi olla parrasvaloissa. Sinänsä uskon tämäntyyppiselle poliittiselle liikkeelle olevan tilausta ja puolueen perustaminen on todella paljon helpottunut sähköisten kannattajakorttien avulla. Niinhän sinne Pennasen Avoin Puolue ja Kristallit saanut suhteellisen helposti kortit kasaan. Sinimustilla lienee ongelmia liian radikaalin ohjelman takia.

Hitaasti alkaisin kehittää puoluetta aluksi puhtaasti kuntapolitiikan kautta. Porin seudulla olisi varmasti napattavissa sekä PS:n, että SDP:n kannatuksesta siivu. Silloin voisi päätellä, kannattaako edes yrittää valtakunnanpolitiikkaan.

Selvästi näkee, että suunnitelmat on valmiina, vaan ei mitään konkretiaa. Mutta ehkä joskus..

Mika:
Suomesta puuttuu sellainen puolue, johon Archie Bunker olisi voinut liityä.  Siis isänmaallisoikeistolainen puolue, joka ajaa pääasiassa duunareiden etua.  Vasemmistopuolueita täällä on jo liikaakin.

Kattomies:

--- Lainaus käyttäjältä: Sosiaalidemokraatti - 12.11.2021, 19:49:51 ---2. Viimeaikaiset tietyt heitot ovat toki provosoivia, mutta olen sinänsä huolissani siitä, että PS alkaa menemään ns oikealta ohi talouspolitiikassa. Siksi en oikein voi tukea PS:ä, mieluummin vaikka nukun. Voin toki todeta erehtyneeni ja muuttaa kantaa.
--- Lainaus päättyy ---

PS on kuitenkin nyt käytännössä ainut puolue, joka (yrittää) ajaa meidän maakunnissa ja/yksityissektorilla olevien duunareiden asiaa, että työt pysyvät Suomessa, palkalla tulee toimeen ilman tukia, jne., asioita, mitä SDP ajoi aikanaan hyvin. Nämä alat (metalli, metsä, kemia) ovat kuitenkin niitä, joilla Suomi pidetään pystyssä.

Vasemmiston kiinnostus on yhä enenevässä määrin leikkiä hyväntekijää muiden ja velkarahalla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta