Kirjoittaja Aihe: Miksi et äänestä perussuomalaisia, vaikka olet maahanmuuttokriittinen?  (Luettu 17561 kertaa)

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 065
 • Liked: 17101
Tämä liittyy tuohon edelliseen mutta myös koko ketjun aiheeseen yleisemminkin. Suomalaisilla (ei kaikilla mutta silti liian monilla) on huono tapa jättää politiikan ajatteleminen sen alan nakkikoneille eli kansanedustajille. Tähän liittyy sellainen asenne, että kun eduskuntaan on valittu 200 edustajaa ja he saavat jopa kunnollista palkkaakin niistä tehtävistä, tavallinen kansalainen voi kokonaan keskittyä muihin asioihin, koska politiikka on siirretty muiden vastuulle. Tällaisessa ajattelussa on joitain virhepäätelmiä. Virhepäätelmiä voi korjata, ja ajattelin auttaa siinä hiukan:
 • Kun kansanedustajat ovat kansalaisten valitsemia, ja edustajat ovat töissä kansalle, kansalaisten tulee tarkkailla heidän tekemisiään kuten työnantajan tulee tarkkailla työntekijöiden tekemisiä.

 • Vastuuta ei voi siirtää poliitikoille vaan pääosan kaikesta politiikan vastuusta kantavat tavalliset kansalaiset. Vastuu lankeaa kansalle verojen ja kaikenlaisen yhteiskunnallisen ankeuden ja typeryyden muodossa.

 • Kun politiikasta ei ole kiinnostunut, ja kun sitä ei vaivaudu miettimään, ei siitä voi mitään tietääkään. Tietämättömyyden lähtökohdasta on vaikea tehdä viisaita valintoja vaaliuurnilla.

1. Se, että äänestäjät joutuvat tarkkailemaan valittujen poliitikkojen tekemisiä, tarkoittaa näiden poliitikkojen olevan epärehellisiä. Juuri siksihän heitä valitaan, että tavalliset ihmiset voisivat keskittyä oman arkensa pyörittämiseen.

2. Jos poliitikko tekee äänestäjiensä toiveiden mukaisia päätöksiä, voi ajatella vastuun olevan äänestäjillä, mutta nykyisin poliitikot tekevätkin hyvin usein päätöksiä aivan muulta pohjalta, ei äänestäjien toiveita kuunnellen. Sooloilussa vastuu yksin poliitikon.

3. Politiikka on äärimmäisen monimutkainen himmeli. Aika pieni prosentti ihmisistä omaa oikeasti kapasiteettia poliitikon hommiin, joten on kohtuutonta ajatella poliittisen maailman syvempää tuntemusta jonain perus kansalaistaitona. Edustuksellisen demokratian toimimattomuudesta kertoo tuppuraiset ja marinaadit.Nalle oli oikeassa. 80% ihmisistä on täysin vietävissä. Meillähän on edelleen päihdeongelmainen henkilö pääministerinä. Ja oppositio on jo tämän unohtanut.
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 866
 • Liked: 10975
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia

1. Se, että äänestäjät joutuvat tarkkailemaan valittujen poliitikkojen tekemisiä, tarkoittaa näiden poliitikkojen olevan epärehellisiä.


Kyllä, kuten on havaittu. Tosiasioiden tunnustaminen on hyvä alku. Tavallisten kansalaisten tulisi myöntää ja uskoa todeksi että valitettavan monet poliitikot ovat epärehellisiä, opportunisteja, alttiita korruptiolle, narsisteja, jne. ja että myös jotkut niistä poliitikoista joihin itse on joskus luottanut, ovat osoittautuneet epäluotettaviksi. Että siis on itse joskus tullut vähän hölmöiltyä vaaliuurnilla. Sen tunnustaminen itselleen saattaa olla vaikeaa. Sitten kun tämä henkisesti vaikea ensimmäinen askel on otettu, seuraavat ovat helpompia.


Juuri siksihän heitä valitaan, että tavalliset ihmiset voisivat keskittyä oman arkensa pyörittämiseen.


Niinpä, ja käytännöllistä vaihtoehtoa tälle järjestelylle ei ole, joskin sitä voitaisiin parannella monin tavoin. Mutta sekin, että joku on valittu johonkin hommaan neljäksi vuodeksi, ei tarkoita että myös seuraavat neljä vuotta pitäisi saada edellisten jatkoksi. Tässä se äänestäjän vaiva ja vastuullinen tehtävä on: Jos joku edustaja osoittautuu huonoksi, ei äänestetä häntä uudestaan. Kerran neljässä vuodessa käydään tipauttamassa lappu uurnaan. Vaalien välisenä aikana pitäisi vähän seurailla mitä ne edustajat siellä eduskunnassa tekevät. Jos kansalaiset eivät seuraa mitä edustajat tekevät, se on työnantajan laiskuutta, ja siitä tulee seurauksia.


2. Jos poliitikko tekee äänestäjiensä toiveiden mukaisia päätöksiä, voi ajatella vastuun olevan äänestäjillä, mutta nykyisin poliitikot tekevätkin hyvin usein päätöksiä aivan muulta pohjalta, ei äänestäjien toiveita kuunnellen. Sooloilussa vastuu yksin poliitikon.


Eivät ne poliitikot koskaan pysty kantamaan niitä vastuita. Jos kuprut ovat miljardiluokkaa, todelliset vastuunkantajat ovat joka tapauksessa tavallisia veronmaksajia, siis tavallisia kansalaisia ja äänestäjiä. Hei Tytti, teit juuri muutaman miljardin loven maan budjettiin. Hyvitä se. Eihän se ole mahdollista mitenkään. Eivät myöskään hallituksen kaikki kansanedustajat yhdessä kykene niitä vastuita kantamaan. Edustajan vastuu päättyy siihen kun häntä ei enää valita jatkokaudelle, ja tähän juuri tarvitaan tavallisilta kansalaisilta sitä työnantajan silmää.


3. Politiikka on äärimmäisen monimutkainen himmeli. Aika pieni prosentti ihmisistä omaa oikeasti kapasiteettia poliitikon hommiin, joten on kohtuutonta ajatella poliittisen maailman syvempää tuntemusta jonain perus kansalaistaitona. Edustuksellisen demokratian toimimattomuudesta kertoo tuppuraiset ja marinaadit.


Tuossa on sellaista voimattomuuden ja vastuun välttelyn makua. Ei vaan voi, ei kykene, ei millään pysty. Ei ole mahdollisuutta niin ei ole vastuutakaan. Pitääkö olla täydellinen ja syvällinen ymmärrys kaikesta politiikasta voidakseen tehdä viisaita valintoja esimerkiksi eduskuntavaaleissa? Haastan tuon näkemyksen. Väitän että äänestäjä pääsee paljon vähemmällä ja suoriutuu aivan hyvin, jos vain ihan pikkuisen viitsii vaivautua.

Aika paljon päätelmiä voisivat kansalaiset tehdä yksinkertaisten indikaattoreiden avulla. Tarkoitan indikaattoreita, jotka paljastavat missä ajattelun mädännäisyys on saanut sijaa. Sellaisia indikaattoreita, jotka karsivat mahdollisia ehdokkaita suurissa määrissä. Esimerkiksi suhtautuminen pakkoruotsiin on minulle yksi sellainen indikaattori. Joku "Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista" tai muu vastaava sammakko on myös hyvä indikaattori. Tällaisilla raskauttavilla indikaattoreilla voi hylätä ehdokkaita ja kokonaisia puolueita niin että lopulta jää aika vähän valinnanvaraa. Siispä, kansalaisen ei tarvitse tutkia jokaisen poliittisen päätöksen nyansseja, kun selkeiden indikaattoreiden huomioiminen yleensä riittää.
« Viimeksi muokattu: 05.09.2022, 14:57:25 kirjoittanut Nikolas »
Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller
Tuurivoima

Erikjaak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 501
 • Liked: 510
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tatu-tyni/tatu-tyni-erotettiin-perussuomalaisista/

Lainaus
...

”Perussuomalaiset on suorapuheinen puolue. Joskus totuus voi olla kuin solvaus, mutta olemme silti sen puolella. Perussuomalaiset arvostaa sananvapautta demokraattisen yhteiskunnan tärkeänä arvona.”

Jos tämä pitäisi paikkansa, miksi Turun Perussuomalaisten valtuustoryhmä erotti Pauli Kossilan, kun hän käytti sananvapautta kritisoidessaan Turun koronatoimia? Miksi Lappeenrannan kaupunginvaltuutettu Risto Huovinen joutui eroamaan Perussuomalaisten valtuustoryhmästä? Miksi mm. minun blogini Perussuomalaiset tekevät virheen Nato-kantansa kanssa on hävinnyt Perussuomalaisten blogeista? Miksi minut on erotettu Perussuomalaisista, kun olen käyttänyt sananvapautta ja ollut eri mieltä – perustellusti – nykyisen johdon kanssa? Tämäkö on sananvapauden arvostamista?

...
”Suomi on suomalaisten koti. Jokaisella suomalaisella on kotimaassaan oikeus asumiseen, terveydenhuoltoon, koulutukseen, riittävään toimeentuloon ja turvallisuuteen.”

Miksi Perussuomalaiset eivät sitten puolustaneet suomalaisten perustuslaillisia oikeuksia koronapassien ja rokotusten aikana?

...

Perussuomalaiset ovat tehneet ”Keskustat”, eli muuttuneet Suomen Itsenäisyyttä ajavasta puolueesta globalisti-puolueeksi, jonka toimet kiihdyttävät entisestään EU-liittovaltion kehitystä, sekä kannattavat Natoa, Euroopan unionia ja euroa.

Puolueen jäsenistössä on hienoja ihmisiä. Toivottavasti Te äänestätte 2023 puoluekokouksessa muutoksen puolesta niin kuin äänestettiin Jyväskylän puoluekokouksessa 2017. Uskon, että joskus tulevaisuudessa pystyn liittymään takaisin omaan arvomaailmaansa palanneeseen Perussuomalaisiin. Nykyisen johdon toimesta Perussuomalaiset ovat tehneet paljon likaisemman tempun kuin mitä Siniset tekivät. Nyt ei olla ajettu häikäilemättömästi omaa etua, vaan ollaan myyty koko maa. Hävetkää Perussuomalaisten johto!
...

Loput linkistä.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 498
 • Liked: 4458
Lainaus
Nykyisen johdon toimesta Perussuomalaiset ovat tehneet paljon likaisemman tempun kuin mitä Siniset tekivät. Nyt ei olla ajettu häikäilemättömästi omaa etua, vaan ollaan myyty koko maa.

Tällainen kommentointi kuulostaa melkein kaikista persujen äänestäjistä täysin änkyrämäiseltä kailotukselta. Luulen että jos tämä tyyppi olisi kyennyt esittämään poikkeavat mielipiteensä rauhallisemmin, järkevämmin ja maltillisemmin, häntä ei olisi potkittu pois.

Tämä tyyppi myös puolustaa Turtiaisen ja Tiihosen kaltaisia häiriköitä kuin mitäkin sankareita:

"Sitten puolue erotti Ano Turtiaisen ja Seinäjoen puoluekokouksen 2021 jälkeen Tiihosen linjalla olevat pistettiin ahtaalle tai savustettiin pois puolueesta."

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 683
 • Liked: 2382
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Kuten tuolla persumöläytysketjussa äsken mainitsin, tämä heppu unohtaa nälkävuoden mittaisessa kirjoituksessaan mainita, että kutsui joku viikko sitten videopodcastiinsa vieraaksi Otto Wille Kuusisen Janus Putkosen. Olkaa erottamisperusteesta mitä mieltä lystäätte mutta tietäkäähän kuitenkin oikea syy älkääkä uskoko Tynin propagandaa sellaisenaan.

Hae-won

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 721
 • Liked: 2147
 • Tolkun ihminen.
Hae-wonin tilitykseen sellainen kommentti, että mikäli rasismi huolettaa, niin kannattaako vaihtaa PS sellaisiin puolueisiin jotka haittamaahanmuuttoa edistämällä tosiasiallisesti lisäävät vastakkainasettelua ja rasismia?
Rasismin syy löytyy rasisteista. Rasismista kärsii myös hyvin kotoutuneet maahanmuuttajat ja maahanmuuttajataustaiset.


Toinen pointti vielä Hae-wonille: kuvitteletko että känniääliöt ja muut idiootit muuttaisivat käyttäytymistään kadulla jos Riikka Purra ja kumppanit alkaisivat sössöttää suvaitsevaisuudesta nykyistä enemmän?
Yhteiskunnan ilmapiirillä on merkitystä. Miksi persut ei koe rasismin vastaista työtä tärkeäksi?

-naps- (sivupoluille viemistä jälleen kerran täysin aiheeseen liittymättömällä twiitillä)

Betonikostaja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 250
Perussuomalaiset on niin tehokkaasti demonisoitu mediassa, että moni jättää äänestämättä varmaan siksi. Tuohon demonisointiin liittyy olennaisesti myös naurunalaiseksi tekeminen, se on vähintään yhtä tehokas tekijä. Ei sillä toki väliä, että huumoriehdokkaita on monilla muillakin puolueilla, mutta persujen kohdalla niistä revitään suurimmat otsikot.

Kuitenkin esimerkiksi akateemisessa maailmassa on ihan itsemurha, jos edes puolella sanallakaan on samaa mieltä persujen kanssa. Niin tehokasta se demonisointi on. Sitä ei oteta lainkaan huomioon, että persuissakin on akateemista porukkaa. Halla-aho oli persujen vastustajille pirun paha rasti, kun oli tohtorismies, ja se todella näkyi myös. Ja akateeminen on Purrakin, ja onhan näitä lisääkin. Jos katsoo puoluetta objektiivisesti, niin ihan samanlainen se porukan koostumus on kuin monissa muissakin puolueissa.

Persuilla oli taannoin hauska kampanja, jossa vedettiin huumorilla se, että hys hys, äänestetään persuja mutta ei kerrota kenellekään. Juuri tähän puolueen kannattaisi mielestäni tarrata. Tehdään se demonisointi ja pilkkaaminen naurunalaiseksi. Uskon, että tuo voisi hyvinkin toimia.

Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5485
 • Hamster supremacy
Koska Persut on maahanmuuttokriittisiä eikä rasisteja, niin ainoa mitä saavat aikaan on kritisoida, kun neekerit ajelee äänestäjiensä tai Vihreiden äänestäjien yli rekoilla.

En äänestä, vaan lyön vetoa muiden ihmisten äänestyskäyttäytymisestä. Paljon mielenkiintoisempaa, kuin ihmetellä kenet karja valitsee huijaamaan valtion rahoja seuraavaksi Voguen kansiin.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Betonikostaja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 250
Persuissahan on hauskasti ollut myös maahanmuuttajataustaisia ehdokkaita. Ne on suvakkimediassa tehokkaasti vaiettu kuoliaaksi.

Näitähän on valtamediassa koko ajan muutenkin. Esimerkiksi kokoomuslainen Seida Sohrabi, joka puhuu hyvin fiksuja. Hieno kirjoittaja. Ja joka kerta Twitterin punikkimamuvasemmisto hyppää ilmaan ja raivoaa.

Kovin perustelu on se, ettei Seida Sohrabi ole tarpeeksi mamu, hän on whitepassing. Eli kun mamu ei ole tarpeeksi uhriutunut ja on liian lähellä valtaväestöä, hän on huono mamu.

Tämä kertoo oikeastaan parhaiten sen, mikä tässä mokutuksessa on vikana.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5485
 • Hamster supremacy
Todellisuudessa Sohrabi on ajamassa kurdien, eikä suomalaisten asiaa verorahoista. Mikäs siinä jos haluaa tulla höynäytetyksi näillä ns. paremmilla mamuilla.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Betonikostaja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 250
Todellisuudessa Sohrabi on ajamassa kurdien, eikä suomalaisten asiaa verorahoista. Mikäs siinä jos haluaa tulla höynäytetyksi näillä ns. paremmilla mamuilla.
Kovin aggressiivista kurdien asian ajamista en ole Sohrabilta nähnyt. Ihan yhtä maltillista kuin muutaman muunkin helsinkiläisen kurdipoliitikon kohdalla. Sanottakoon, että tunnenkin näitä.

Tottakai he ajavat osaltaan kurdien asiaa. Jos mietitään suomalaista ulkomailla, niin kuka suomalainen ei muka ajaisi oman ryhmänsä asiaa, jos siihen olisi mahdollisuus.

Pointti on siinä, että nämä ajavat sitä omaa asiaansa varsin siististi ja demokratian keinoin. Siihen heillä on oikeus, ainakin toistaiseksi.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5485
 • Hamster supremacy
Jos mietitään suomalaista ulkomailla, niin kuka suomalainen ei muka ajaisi oman ryhmänsä asiaa, jos siihen olisi mahdollisuus.

Ei varmaan kukaan. Jos joku suomalainen nyt muuttaisi Chiileen, niin mitä se siellä Suomen asiaa ajaisi. Se oma ryhmä olisi "chileläiset" tai joku paikallinen porukka paikassa "Chile". Chileläiset varmaan tykkäisi hyvää, että siellä on joku Suomesta cuckattu Ohisalo höpisemässä suomalaisten asioista Santiago de Chilen kaupunginvaltuustossa chileläisten verorahoista.

Sohrabille suomalaiset on sama juttu kuin somaleille, joilta voi hommata sossumassia tai sossuun verrattavia julkisen sektorin käsienheiluttelu hommia, missä voi höpistä kurdien asiasta kaupunginvaltuustossa. Sitä paitsi sen valtuustopaikka on pois kantasuomalaisilta.
« Viimeksi muokattu: 31.10.2022, 02:40:51 kirjoittanut Hamsteri »
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 449
 • Liked: 4689
Et äänestä perussuomalaisia, koska olet vannoutunut vanhojen puolueiden kannattaja ja pelkäät muutosta. Puolueesi kannattajat ovat niiden propagandan sumuttamia Suomen kansallisvaltion tuholaisia ja maanpettureita.
Missä muussa EU-maassa ollaan näin rähmällään itään, länteen ja etelään? Huorahtava hallintomme vaikka nuolee muiden maiden perseet solidaarisenä lypsylehmänä.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5485
 • Hamster supremacy
Et äänestä perussuomalaisia, koska olet vannoutunut vanhojen puolueiden kannattaja ja pelkäät muutosta. Puolueesi kannattajat ovat niiden propagandan sumuttamia Suomen kansallisvaltion tuholaisia ja maanpettureita.
Missä muussa EU-maassa ollaan näin rähmällään itään, länteen ja etelään? Huorahtava hallintomme vaikka nuolee muiden maiden perseet solidaarisenä lypsylehmänä.

En nyt tiedä oliko vastaus minulle, mutta vastataan nyt silti. Äänestin Persuja aikoinaan, niin PS hallituksessa ei pysäyttänyt 30 000 hiekkaneekeriä eikä aiemmistakaan päästy eroon. Varmaan samanlaisia kansanpettureita kuin kaikki muutkin. En äänestä enää ikinä yhtikäs missään vaaleissa. Tulen jatkossakin lyömään vetoa vaaleista. Trumpilla tuli voitto kymmenen kertoimilla. Ne oli hienot vaalit ne. Kaikki Suomen vaalit on yleisesti olleet perseestä, koska ihmiset äänestää paskaa ja korruptiota.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 449
 • Liked: 4689
Kiitos vastauksestasi, viestini oli otsikon kysymykseen suora vastaus noin yleisesti. Ei hlökohtainen, vaan pohdiskelua PS:n änestämisestä vs. muut puolueet.
Politiikka Suomessa on rikki. En kyllä millään keksi syytä kannattaa ja äänestää muita kuin PS. Muut puoleet ovat kieroja paskaa jauhavia omanedun tavoittelijoita täynnä. Ovat näitä ns. parempia ihmisiä olevinaan.
Katsotaampa Ruotsia, siellä ovat isänmaalliset voimat liikkeellä. Halme: "postimerkki perseeseen ja kotimaahansa"!

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 870
 • Liked: 7541
 • Terästehtaan bisnesenkeli
En äänestä enää ikinä yhtikäs missään vaaleissa.

Tällä toiminnalla varmistat kansakunnalle haitallisen politiikan jatkumisen.

Kiittäen Vas, Virh, Kok.
Isosti kiittäen SDP + Kepu + Rkp.
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Vaaleissa ratkaistaan se, onko tulevassa hallituksessa Vihreät vai perussuomalaiset. Jokaisella äänellä on väliä." - Maria Ohisalo 10.1.2023

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 866
 • Liked: 10975
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia

Äänestin Persuja aikoinaan, niin PS hallituksessa ei pysäyttänyt 30 000 hiekkaneekeriä eikä aiemmistakaan päästy eroon.


Puolueväelle tuli ns. mitta täyteen. Tuli kesäkuu 2017 ja puoluekokous. Toisilta paloi poliittinen koti. Hallituksessa päiviteltiin arvopohjaa. Valtiosihteeri matkusti auton peräkontissa. Eduskuntaryhmän puolikas vei mukanaan henkilökohtaisen kannatuksensa. Saimme lukea tarinoita kaapatusta puolueesta.

Voisi kai sellaista tapahtua missä tahansa puolueessa. Ehkäpä voisi, periaatteessa. Mutta tapahtuuko oikeasti?


En äänestä enää ikinä yhtikäs missään vaaleissa.


Mitä sitten tapahtuisi jos kaikki Suomen kansallismieliset toimisivat samoin, tuon esimerkin mukaan?
« Viimeksi muokattu: 31.10.2022, 14:09:09 kirjoittanut Nikolas »
Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller
Tuurivoima

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 664
 • Liked: 6008
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
Hae-wonin tilitykseen sellainen kommentti, että mikäli rasismi huolettaa, niin kannattaako vaihtaa PS sellaisiin puolueisiin jotka haittamaahanmuuttoa edistämällä tosiasiallisesti lisäävät vastakkainasettelua ja rasismia?
Rasismin syy löytyy rasisteista.
Olen toista mieltä. Kaikkialla missä on saatu haittamaahanmuuttoa rasismi nousee, lie jonkinlainen luonnonvoima. Eli ne jotka tuovat haittamaahanmuuttoa ovat syyllisiä. Voimme myös syyttää painovoimaa ja heikkoja jäitä, mutta ne eivät ole syyllisiä.
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

Olipakerranelämä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 97
 • Liked: 119
Olen äänestänyt Perussuomalaisia jo muutaman kerran ja yritin liittyäkin puolueeseen vasemmistoradikalismismistani toinnuttuani, mutta silloin puolue vaati, että oli kuuluttava johonkin uskonnolliseen järjestöön, mikä vaatimus on mielestäni yksilön vapauksia loukkaava vaatimus.

Uskonnollisten vakaumusten pakollisuus eivät kuulu mielestäni niin politiikkaan, kuin
yksilövapauteenkaan, luokkaeroista huolimatta.

Nykysuomen tulevaisuus peloittaa niin veronmaksukykyisiä työssäkäyviä, heidän lapsiaan, kuten heidän esivanhempiaankin, eikä valoa tunneleiden päässä näy.

Nuorella Hallitusviisikolla ei liene huolen häivää siitä, kuinka sijoittaisivat ansioitaan tuottamaan like edellisetkin kansanedustajat ovat tehneet, ja säätäneet lakeja sijoituksiensa turvaksi.

Me tavikset veronmaksajat kustamme kaikki niin liituraitapuvut kravatteineen, kuin myös illallispuvut daameille.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 866
 • Liked: 10975
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia

Olen äänestänyt Perussuomalaisia jo muutaman kerran ja yritin liittyäkin puolueeseen vasemmistoradikalismismistani toinnuttuani, mutta silloin puolue vaati, että oli kuuluttava johonkin uskonnolliseen järjestöön, mikä vaatimus on mielestäni yksilön vapauksia loukkaava vaatimus.


Milloin tuollainen vaatimus on ollut voimassa?
Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller
Tuurivoima

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5485
 • Hamster supremacy
En äänestä enää ikinä yhtikäs missään vaaleissa.

Tällä toiminnalla varmistat kansakunnalle haitallisen politiikan jatkumisen.

Kiittäen Vas, Virh, Kok.
Isosti kiittäen SDP + Kepu + Rkp.

Väärä teoria. Jos ihmiset lopettaa äänestämisen, niin systeemi todennäköisesti romahtaa ja tilalle saatetaan saada jotain parempaa tai edes vähemmän haitallista. Minun tai muiden äänestämättömyys ei varmista mitään, vaan se että 80% äänestää jotain muita kuin Persuja ja Persujen kädettömyys varmistaa haitallisen politiikan.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 221
 • Liked: 1729
 • taudin vakava muoto
  • Rocker
Jos ihmiset lopettaa äänestämisen, niin systeemi todennäköisesti romahtaa ja tilalle saatetaan saada jotain parempaa tai edes vähemmän haitallista.
Pelkkää oletusta irti todellisuudesta. Kaikki ihmiset ei lopeta äänestämistä vaikka hamsterit yksissä tuumin tekisi mitä.
Räkätoteemissa on voimaa!

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5485
 • Hamster supremacy
Jos ihmiset lopettaa äänestämisen, niin systeemi todennäköisesti romahtaa ja tilalle saatetaan saada jotain parempaa tai edes vähemmän haitallista.
Pelkkää oletusta irti todellisuudesta. Kaikki ihmiset ei lopeta äänestämistä vaikka hamsterit yksissä tuumin tekisi mitä.

Ei se varmaan lopeta ihmisten äänestämistä. Aion silti pysyä vahvana ja yritän romuttaa nykyisin systeemin äänestämättömyydellä. Äänestelin noin neljät vaalit neekereitä ja hiekkaneekereitä pois Suomesta, kunnes tulin tulokseen, ettei tämä toimi. Lisäähän niitä tuli välillä ihan pääministerin kutsumana Irakista asti, niin vattuakos tässä enää äänestää.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 221
 • Liked: 1729
 • taudin vakava muoto
  • Rocker
Suurin poliittinen voima joka ei koskaan saa mitään aikaan: Vaalinukkujat.
Räkätoteemissa on voimaa!

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5485
 • Hamster supremacy
Suurin poliittinen voima joka ei koskaan saa mitään aikaan: Vaalinukkujat.

Suurin poliittinen voima, joka saa pelkkää haitallista aikaan. Äänestäjät.

--------------------

PS on ollut EK:ssa kohta 20 vuotta. Ainoa mitä ne on saaneet aikaan on valtuustopaikkoja puolueväellä eikä mitään positiivista suomalaisille. Kusetushan tuo on kuten kaikki muutkin puolueet.
« Viimeksi muokattu: 31.10.2022, 18:57:17 kirjoittanut Hamsteri »
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5485
 • Hamster supremacy

Mitä sitten tapahtuisi jos kaikki Suomen kansallismieliset toimisivat samoin, tuon esimerkin mukaan?

Ei yhtikäs mitään kuten ei tapahtunut äänestämiselläkään.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 513
 • Liked: 8961
 • Huumoria(?) Lappeenrannan metsistä
Kannattaa muistaa ja ymmärtää, että iso laiva kääntyy hitaasti. Nyt on tärkeintä, että alkanut kääntymisliike jatkuu.
Nythän koko puoluekenttä alkaa herätä tähän mamujen ja -taustaisten rikollisjengien luomaan ongelmaan ja se on taas kääntymistä oikeaan suuntaan.

Pikavoittojen odotus on paitsi hyödytöntä, myös typerää.
Virus on taas laukalla ja vieläpä keskellä kesää! Ja eikun pahenee mitä pidemmälle syksy etenee... Talvi 21-22 ja virus huutaa jippiitä rokotuskattavuudesta huolimatta. Mutta onneksi helmikuussa 2022 koko painajainen on ohi, näin Sanna I Suuri on päättänyt. Kaikki pääsee hiihtolomille ja bilettämään, kiitos Sannamme!

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 575
 • Liked: 5485
 • Hamster supremacy
Kannattaa muistaa ja ymmärtää, että iso laiva kääntyy hitaasti. Nyt on tärkeintä, että alkanut kääntymisliike jatkuu.
Nythän koko puoluekenttä alkaa herätä tähän mamujen ja -taustaisten rikollisjengien luomaan ongelmaan ja se on taas kääntymistä oikeaan suuntaan.

Pikavoittojen odotus on paitsi hyödytöntä, myös typerää.

1990 luvulta asti odotettu sitä laivan kääntymistä, niin odotetaanko vielä seuraavat 30 vuotta vai 100 vuotta sitä "laivan kääntymistä".

Ihmisten rationalisointi hamsteri = paras hamsteri, kun täytyy pitää paskoja systeemejä pystyssä.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 229
 • Liked: 25686
 • Blues for Allah
Kannattaa muistaa ja ymmärtää, että iso laiva kääntyy hitaasti. Nyt on tärkeintä, että alkanut kääntymisliike jatkuu.
Nythän koko puoluekenttä alkaa herätä tähän mamujen ja -taustaisten rikollisjengien luomaan ongelmaan ja se on taas kääntymistä oikeaan suuntaan.

Pikavoittojen odotus on paitsi hyödytöntä, myös typerää.

1990 luvulta asti odotettu sitä laivan kääntymistä, niin odotetaanko vielä seuraavat 30 vuotta vai 100 vuotta sitä "laivan kääntymistä".

Ihmisten rationalisointi hamsteri = paras hamsteri, kun täytyy pitää paskoja systeemejä pystyssä.

Herää kysymys, kuinka kauan joillain sinimustilla tai punahaukulla kestää saada laiva kääntymään!? ???
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 866
 • Liked: 10975
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia

1990 luvulta asti odotettu sitä laivan kääntymistä


Kesäkuu 2017 oli nähdäkseni merkittävä käänne yhden puolueen osalta. Voisiko muissa puolueissa tapahtua myös vastaavalla tavalla merkittäviä käänteitä, sitä en tiedä. Ainakin Kokoomuksessa näyttäisi olevan päinvastainen prosessi menossa. Ehkä Kokoomuksessa jotkut ovelat ovat keksineet että se mitä tapahtui Perussuomalaisissa voisi tapahtua myös Kokoomuksessa, ellei sitä etukäteen estetä.
Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller
Tuurivoima

Tagit: