Kirjoittaja Aihe: Perussuomalaisten Tampereen valtuustoryhmä 2021-2024  (Luettu 689 kertaa)

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 823
 • Liked: 5527
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
Tein tämän ketjun, jotta tätä Vallinin demaristoa kiihottaneesta puheesta alkanutta keissiä ei tarvitse puida tuolla "Media perussuomalaisista" -ketjussa. Tampereella on varsin värikäs valtuustoryhmä persuilla, eikä ole vaikea arvata, että jotain kohunpoikasia saattaa syntyä vielä enemmänkin tämän valtuustokauden aikana, koska demarit ja muut urputtajat eivät voi hiilitä itseään kun persut latovat faktoja monikulttuurisuudesta.

Laitan tähän parit lainaukset tuolta alkuperäisestä ketjusta, niin pysyy vähän kärryillä, että mitä tässä on oikein käynyt.

Kiitos taas pöyristyvä öyhövasemmisto, paremmat ihmisettm ja tiedostava media, ilman teitä tämäkin Persujen painava puheenvuoro olisi jäänyt pölyttymään Tampereen valtuuston seinien sisäpuolelle ja olisin autuaan tietämätön asiasta kuten sadat tuhannet muutkin. 
Vaikka väsynyneellä rasismileimalla yritetään lyödä huomio toisaalle  puheen sisällön sijaan, ns. Streisand ilmiö toimii.
https://yle.fi/uutiset/3-12159133

Lainaus
Kansanedustajan puheet Tampereen valtuustossa koettiin rasistisiksi – useat valtuutetu vaativat Vallinin puheiden tarkastamista nauhalta

Perussuomalaisten kansanedustaja Veikko Vallin piti maanantaina Tampereen kaupunginvaltuustossa useita puheenvuoroja, joita muiden valtuustoryhmien valtuutetu pitivät rasistisina ja loukkaavina.

Muun muassa Aila Dundar-Järvinen (sd.) ja Sirpa Pursiainen (kd.) vetosivat puheenjohtaja Ilmari Nurmiseen (sd.), että tämä keskeyttäisi Vallinin puheet.

– Lopeta, huusi kansanedustaja Jukka Gustafsson (sd.) Vallinin puhuessa.

Puheenjohtaja Nurminen vetosi valtuutetun puheoikeuteen, mutta muistutti Vallinia useaan otteeseen, että ihmisistä on puhuttava kunnioittavasti eikä muita saa loukata. Lopulta hän kysyi kaupungin lakimieheltä Jouko Aarniolta voiko Vallinin antaa jatkaa.

...

Vallinin puheenvuorot liittyivät hänen tekemäänsä aloitteeseen kiintiöpakolaisten vastaanoton keskeyttämisestä. Toisiaan seuraavilla puheenvuoroilla hän perusteli, miksi aloite pitäisi palauttaa uudelleen käsittelyyn.

– En ole kuullut näin rasistisia puheita Tampereen kaupunginvaltuustossa koskaan. Jos vielä jatkatte tällaisia puheita, Vasemmistoliiton valtuustoryhmä poistuu, Noora Tapio (vas.) sanoi.

...

Useat valtuutetut sanoivat, että Vallinin puheet on käytävä läpi jälkikäteen ja tutkittava, ovatko ne lain vastaisia. Muun muassa Jaakko Mustakallio (vihr.) muistutti YK:n ihmisoikeuksien julistuksen periaatteiden koskevan myös Tampereen kaupunginvaltuuston työskentelyä.

...

Jukka Gustafsson kirjaimellisesti itkee:

Tampereen pitkäaikaisin kunnanvaltuutettu ja entinen opetusministeri Jukka Gustafsson huuteli välihuutoja ja pärähti lopussa ihan itkunsekaisen kuuloiseen voivotteluun ja lapsellisuuksiin.

Joku oli laittanut sopivaa musiikkia taustalle.

https://twitter.com/i/status/1453135554669854727


Takaisin Tampereelle. Siellä demareiden valtuustoryhmän puheenjohtaja valehtelee Tamperelaisessa täyttä häkää Vallinin sanomisista. Demareita kismittää netissä kulovalkean tavoin leviävät videot heidän vinkumisistaan tuossa kuuluisassa kokouksessa ja yrittävät kaupunkien lakimiesten avulla painostaa persuja poistamaan nuo klipit. Tampereet demarit ovat aivan erityisen urpoa porukkaa.
Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 823
 • Liked: 5527
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
Perussuomalaisten Tampereen valtuustoryhmä 2021-2024
« Vastaus #1 : 12.01.2022, 22:21:05 »
Joulukuun alussa Gustafsson julkaisi tamperelaisessa kolumnin, jossa hän uhriutuu saamastaan kansalaispalautteesta, sekä vihjailee ovelasti persujen olevan taas kaiken pahan takana. Tuo verosyöttiläs on ollut vuodesta 87 eduskunnassa, eikä kestä vieläkään kritiikkiä itkemättä.


Lainaus
Kolumni: Historian pahin rosvo – "Jukka Gustafsson on yksi koko maamme historian pahimmista rosvoista" 1.12.2021


Jukka Gustafsson

Miltä teistä - hyvät lukijani - tuntuisi lukea ensimmäiseksi aamulla sähköpostista seuraavaa.

”Jukka Gustafsson on yksi koko maamme historian pahimmista rosvoista. Ryöstänyt vuosikymmenistä toiseen köyhät ja ongelmaiset ja nyt on vielä tuhoamassa ihmisten ammatteja. Samalla tuhotaan suomalainen yhtiö Veikkaus.”

Tämä lainaus ei ole ollenkaan pahimmasta päästä. Tähän maalittamiseen liittyy vahvasti organisoitua toimintaa, koska samoja ja samankaltaisia viestejä voi tulla kymmeniä. Minulla on jokin arvio näistä taustatahoista, mutta jätän valistuneen lukijani itse pääteltäväksi mikä tai mitkä ne voisivat olla.

[...]

Minusta on selvästi kysymys eräänlaisesta lahkolaisuudesta. Löydän edestäni hyvin anti-humanistista ihmiskäsitystä, empatian puutetta, kyvyttömyyttä asettua heikomman puolelle Suomessa ja maailmassa. Yhteisvastuu ja solidaarisuus loistavat poissaolollaan.

Jukka Gustafsson on yksi koko maamme historian pahimmista rosvoista.

Saarikoski lainaa hienosti kenties maailman tunnetuinta taloustieteilijää J.M. Keynesiä, joka vastasi kriitikoilleen: ”Kun tosiasiat muuttuvat, minä muutan mieltäni, mitä te teette?”

ILMAPIIRI MYÖS Suomen Eduskunnassa on muuttunut huonoon suuntaan. Puhutaan toisten ohi.

Käytetään kovaa kieltä. Olen sanonut muutamalle ps-edustajalle, että jos teistä tulee vaalien jälkeen hallituspuolue, niin moni löytää edestään mitä on talossa tullut sanottua. Keskustelun tasoa on varaa parantaa niin oppositiossa kuin koko porukassakin.

Palaan alun ”pahin rosvo” -palautteeseen. Olen muutamille irvailijoille vastannut asiallisesti ja korjannut vääriä väitteitä. Mutta jos mahdollista niin uusi vastaus on ollut entistäkin ilkeämpi, joten annetaan olla.

kirjoittaja on Tampereen kaupunginvaltuutettu ja kansanedustaja (sd.)

https://www.tamperelainen.fi/paakirjoitus-mielipide/4387644
Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

Tagit: tampere