HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Jaana Kavoniuksen puolueprojekti (Totuuspuolue)

<< < (2/17) > >>

P:

--- Lainaus käyttäjältä: Intermarium - 06.02.2022, 07:47:42 ---Jaana Kavonius puoluejohtajana. :facepalm: Ei tällaisella ole kuin huumoriarvoa. Tosin tämä huumori menee jo niin överiksi, että se ei oikeastaan enää edes naurata.

--- Lainaus päättyy ---

Mutta ei tuo hyvää VKK:lle lupaa. PJ haukkuu jäseniä, äänestäjiä. Vara-PJ:n julkisesti.

De Wit yrittää nakertaa ulkoa käsin. Kavonius nakertaa sisältä käsin ulos.

Ihme on, jos puolue pysyy kunnolla vaalikuntoisena ensivaaleihin?

justustr:
Seuraaviin ek vaaleihin on aikaa melkein puolitoista vuotta. Siinä ajassa ehtii hyvin kasata uuden puolueen, jos vaan kannatusta löytyy. Ja sitä taitaa löytyä. Kun katselen tubesta noita Kavoniuksen pitämiä puheita korona-miekkareissa, niin melkoiset aplodit hän saa kuulijakunnaltaan.

Veikkaan, että suurimmaksi ongelmaksi projektissa kehkeytyy rahoitus. On epäilty, että VKK olisi saanut ulkoa merkittävää taloudellista tukea, jolloin kysymykseksi nousee, lähteekö sama taho rahoittamaan myös uutta puoluetta.

Henk. koht. toiveeni on, että uudessa puolueessa olisi mukana MdW, mutta se toive tuskin enää toteutuu. Harmi, sillä örkkeilyssäkin pitäisi olla edes vähän pilkettä silmäkulmassa. Jos homman ottaa liian tosissaan niin kyllähän siinä alkaa flippaamaan kenellä tahansa.

Mäyräkoira:

--- Lainaus käyttäjältä: -PPT- - 06.02.2022, 13:19:55 ---Täytyy olla uusi ennätys että puolue hyvän vaalituloksen jälkeen onnistuu kahdessa viikossa sössimään asiansa ja ajautuu kaaokseen.

--- Lainaus päättyy ---

Älä muuta sano.  ;D naurattaa ihan helvetisti tämä pöljäily. Ei helvetti valta kuuluu kansalle, ja joku jorkki klikki johtaa.
Haluaisin olla kärpäsenä katossa seuraamassa noiden suunnitteluita.

Edelleenkin pitää ihmetellä miksi taas pitäisi perustaa uusi puolue? Eikö nyt näitä urpojen kerhoja ole ollut jo riittävästi?

Helvetti soikoon, luulisi nyt hieman tyhmenmänkin jo ymmärtävän ettei näistä örkkivirityksistä ole mihinkään muuhun, kuin huumoriarvoon. Ne hajoaa aina johtajuuskiistoihin.  :roll:

Swen OF Sweden:

--- Lainaus käyttäjältä: Mäyräkoira - 06.02.2022, 19:21:06 ---Edelleenkin pitää ihmetellä miksi taas pitäisi perustaa uusi puolue? Eikö nyt näitä urpojen kerhoja ole ollut jo riittävästi?

--- Lainaus päättyy ---

Tässä tapauksessa mielenkiintoista on se, tuleeko kannattajakortit yhtä nopeesti kuin viimeksi?
Voi hyvinkin tulla nopeasti, jos Leveli ja muut toimijat lähetevät mukaan uuteen puolueeseen.

Tämä olisi tarpeellista, niin nämä VKK:n pölypäät oppisivat, että ei kannata luulla, että omat kannattajat/tukijat sietävät, mitä tahansa ja he eivät ole tosiaankaan ole korvamattomia ja ihmiset haluavat, että politiikot palvelevat kansaa, eikä toisinpäin.

justustr:
Kumallista, ettei Kavonius ole vielä antanut ilmoitusta uudesta puolueesta vaikka tällä viikolla tieto piti tulla. MdW tietää kuitenkin kertoa laittomassa lehdessä, että puolue on kyllä tulossa ja sille etsitään nyt nimeä.

Kovasti Marco yrittää LL:ssä todistella, ettei hän itse olisi projektissa mukana, mutta skeneaktiivina epäilen ihan muuta 8)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta