Kirjoittaja Aihe: Itsetyydyttäjät valtasivat Sompasaunan – Naissaunojia ahdisteltu ja kourittu  (Luettu 72939 kertaa)

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 446
 • Liked: 11707
 • Mullaki o kissa
Kertomukset Sompasaunan sattumuksista pitäisi koota yhteen. Siitä tulisi opettavainen tarina.

Kyähämmää yritin.
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 370
 • Liked: 24834
 • "Mari Rantanen: Suomeen on turha tulla hillumaan."

Tässä matumyönteisten naissaunalaisten vastaiskua

http://petranyqvist.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259126-mita-aarikansallismielisen-tulisi-tietaa-saunakulttuurista-ja-naisten-asemasta?ref=karuselli


Yle uutisoi naispuolisesta saunayrittäjästä, joka oli palkannut turvapaikanhakijan yritykseensä. Yrittäjä oli työntekijäänsä tyytyväinen.

https://yle.fi/uutiset/3-10324494

Eipä aikaakaan, kun laitaoikean räyhälistön feikkimedia pörhistyi, eli Paavo Tajukangas-pseudonyymin julkaisussa kuumennuttiin laatimaan irvokirjoitus siitä, miten saunomalla ei voi oikeasti tienata, ja että saunayritystarinalla peitetään jotain intiimisuhdetta nuoreen turvapaikanhakijaan.

Sen lisäksi, että kirjoitus kommenttilaivueineen on puhdasta kunnianloukkauskamaa, tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta kun Tajukankaan aktivistisessa "kansallismielisessä ja "isänmaallisessa" kerhossa ollaan tietämättömiä Helsingin rikkaasta saunakulttuurista ja suomalaisesta kulttuurista noin ylipäänsä. Aiemmin ryhmä järjesti ns. etnonationalistisen (lue: valkoisten väristen ihmisten sukupuuttoon kuolemista pelkäävän pseudotieteellisen) konferenssin ulkomaisia miespuhujia varten. Tuolloin Twitterissä yksi järjestäjistä, oululainen varavaltuutettu Tiina Wiik uskotteli ettei Helsingissä ole enää oikein suomalaista kulttuuria ulkolaisille puhujavieraille esitettäväksi.

Onneksi Wiik on täysin väärässä. Helsinki on täynnä säkenöivää suomalaista kulttuuria, ja Helsingin saunakulttuuri on ensiluokkainen. Onneksi Tajukangas on täysin väärässä saunabisneksistä, sillä niillä elävät kymmenet yrittäjät pelkästään Helsingissä. Keskellä Kallion sykettä saunotaan perinteikkäässä Harjutorin saunassa ja Arlassa. On modernia Löylyä, erikoista designia, kelluvaa saunaa, Camera obscura-saunaa, sissisaunaa, luksussaunaa, saaristosaunaa, kaikkea muuta sellaista, jota ääri-isänmaallinen mielikuvitus ei syystä tahi toisesta kykene hahmottamaan. Tai googlettamaan.

Tällaista korkealaatuista saunayrittämistä, saunakulttuurin säilyttämistä sekä aktiivista kehittämistä voi kutsua hyvällä syyllä kansallismieliseksi enemmän kun näiden häirikköryhmien tunarointia ja puliveivausta muista valtioista saaduilla vaikutteilla.

Mutta mistä siis kumpuaa tämä Tajukankaan viehtymys suomalaisen tai pohjoismaisen naisen halveksuntaan? Lyhyt analyysi artikkeleista paljastaa hyvin omituisen naiskuvan. Kirjoittaja eläytyy välillä kirjoittamaan lähes Ratto-novellia ruskeista käsistä kopeloimassa avuttomia naisia julkisissa kylpylöissä, saunoissa ja uimahalleissa. Eli samalla kun on tarkoitus kiihottaa lukijoita, kirjoitetaan myös yhdellä kädellä. Omasta elämästään päättävä nainen on taas usein jotenkin himokas epätoivoinen olento tai "batiikkinoita" jonka on saatava ulkomaalaista nuorta miestä. Ainakin mielikuvituksessa.

Naisyrittäjä, jolla on persoonallinen ja suomalaishenkinen yritys kenties korpeaa Tajukangasta, jonka yrittäminen perustuu kähveltämiseen, vääristelyyn, toisten tekemien uutisten uudelleenkirjoittamiseen, loanheittoon ja piileskelyyn virkavallalta jossain ulkomailla.

Naisen asema on muutenkin äärikansallismielisissä piireissä, ainakin Tajukankaan omissa, surkea. USA:n Altrightia kopioiva Tiina Wiik on osallistunut oma-aloitteisesti Youtube-lähetyksiin, joihin on kutsuttu mm. ulkolaisia herroja jotka eivät usko naisten oikeuteen äänestää tai naisten aivoja pidetään jotenkin vaillinaisina ja kykenemättöminä poliittiseen kommentointiin tai päätöksentekoon "tunteellisuuden"vuoksi. Eli vahvasti yli sata vuotta taantuneempaa ajattelua kuin Suomessa, jossa naisten kykyihin uskomisella on voimakkaat perinteet.
"On käynyt ilmi, että demokratia ja lehdistön vapaus ovat suurimpia niistä tyhjistä korulauseista, jotka milloinkaan ovat ihmismieltä sumentaneet".

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 761
 • Liked: 15781
 • Dream Evil!
Kertomukset Sompasaunan sattumuksista pitäisi koota yhteen. Siitä tulisi opettavainen tarina.

Kyähämmää yritin.

Jatketaan nyt sitten listaa, teemalla: "Vesurilla on huono vihtoa":

Mies uhkasi ihmisiä kirveellä Helsingin Sompasaunalla – Yhteisö järkyttyi: ”Vetää sanattomaksi”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f4553911-bc4b-4789-9692-12ed8570cb25
Lainaus
Lauantaina illalla Helsingin Sompasaunalla tapahtui vakava väkivaltatilanne, kun sekavasti käyttäytynyt mieshenkilö alkoi lähestyä ihmisiä uhkaavasti halonhakkuukirves kädessään.

Iltalehden haastatteleman silminnäkijän mukaan tilanne sai alkunsa, kun miehellä syntyi suukopua muiden saunojien kanssa.

Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa, ja poliisi sai epäillyn nopeasti kiinni.

Sompasaunaseura ry:n varapuheenjohtaja Keijo Lehikoinen kertoo, että yhdistyksen hallitus on tietoinen väkivaltatilanteesta.

– Järkyttävä tapahtuma, vetää sanattomaksi. Tässä hiljattain olen kuullut tapahtuneesta, hän sanoo.

Intohimoa ja tukahdutettuja tunteita?
EU-, Globalismi-, Pfizer- ja Boeing-kriittinen

Tucker Carlson with Thomas Massie