Kirjoittaja Aihe: Pilvi Torstin (sd.) kyseenalainen kouluvientiyritys  (Luettu 225 kertaa)

totuuspuheasiamies

  • Jäsen^^
  • **
  • Viestejä: 99
  • Liked: 372
  • Black Olives Matter
Lainaus
MOT: Poliitikko Pilvi Torstin perustamassa kouluvientiyrityksessä epäkohtia – Ongelmia palkanmaksussa, töitä ilman työlupia

POLIITIKKO Pilvi Torstin (sd) perustamassa kouluvientiyrityksessä on paljastunut ongelmia, kertoo Ylen MOT.

Helsinki International Schools eli Hei Schools on lisenssimallilla toimiva yritys. Sen mallilla toimivia päiväkoteja ja kouluja on ympäri maailmaa.

MOT:n haastattelemat opettajat kertovat ongelmista erityisesti Hei Schoolsin nimellä Saudi-Arabiassa toimivissa kouluissa.

Opettajat ovat joutuneet työskentelemään ilman työlupia ja ovat kokeneet ongelmia sairausvakuutuksissa, palkanmaksussa ja opetuksen laadulla.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008853473.html

HS ei mainitse, että Pilvi Torsti on HS:n entinen toimittaja. Torsti toimitti mm. seuraavan jutun:

Lainaus
Kuuba kokosi maailman nuoria Che Guevara -lippujen alle

"Liittykäämme taisteluun sosiaalisen tasa-arvon puolesta Yhdysvaltain imperialismia vastaan!" Näin kutsui Kuuba vieraitaan, noin 10 000 nuorta ympäri maailmaa, jotka kuluneen viikon ajan ovat tavanneet maan pääkaupungissa Havannassa solidaarisuuden, rauhan ja ystävyyden nimissä.

Kuuba isännöi presidentti Fidel Castron johdolla 14. kansainvälisiä vasemmistonuorison festivaaleja. Tapaamisessa on historiallista havinaa, sillä solidaarisuuden ja ystävyyden nimissä kokoonnuttiin nyt ensimmäistä kertaa neuvostokommunismin romahtamisen jälkeen.

[...]
Helsingin Sanomat 3. elokuuta 1997

Torsti on nykyään valtiosihteeri.

Tagit: