Kirjoittaja Aihe: Teollisuusliiton liittokokousvaalit eikä Perussuomalaisia ehdokkaita  (Luettu 389 kertaa)

P.Lahtinen

  • Jäsen
  • *
  • Viestejä: 2
  • Liked: 6
Teollisuusliitto on Suomen suurin ammattiliitto ja nyt järjestetään Teollisuusliiton liittokokousvaalit, mutta eikö Perussuomalaisilla ole niissä vaaleissa yhtäkään ehdokasta vaikka Perussuomalaisten pitäisi olla suurin duunaripuolue? Pelkästään demareilla, Vasemmistoliitolla ja Keskustalla on ehdokkaita tuon listan mukaan. Eikös Metalliliitolla ollut ennen aina Perussuomalaisiakin ehdokkaita? Eikö tässä ole nyt tyritty aika pahasti, kun kaikki valta annetaan sosialisteille ilman omia ehdokkaita? Ammattiliitot ovat yksi tärkeä vallankäytön väline ja ne tukevat rahallisesti myös eri järjestöjä ja toimijoita. Potuttaa vaan maksaa ammattiliiton maksuja jos osa niistä valuu vasemmiston tukemiseen mihin itse en rahojani antaisi.

Teollisuusliiton liittokokousvaalit
https://tekijalehti.fi/2023/03/06/aanesta-liittokokousvaalit-antavat-voiman-ja-nayttavat-suunnan/
Lainaus
"Vuoden 2023 liittokokousvaaleissa on 1 517 ehdokasta. Sosialidemokraattien ja sitoutumattomien Yhteistyön Tekijät -vaaliliitolla on 897 ehdokasta, vasemmiston ja sitoutumattomien Teollisuuden Vaikuttajat -vaaliliitolla 617 ehdokasta ja keskustan ja sitoutumattomien vaaliliitolla 3 ehdokasta."

Andy_81

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 540
  • Liked: 952
Ite kiinnitin samaa huomiota asiaan. Edellisissä liittovaaleissa oli PS:llä muutama henkilö ja muistaakseni sitä äänestin ihan vittuillakseen. Persut tuntuu olevan kirosana noissa liittoympyröissä. Ainakin omalla alueella.

Nykyiset ja edelliset ay-vouhkat pitää niin suurta meteliä vieläkin kikyistä, yms. jotka oli persujen vika, että monikaan ei viiti edes ääneen sanoa aikovansa äänestää eduskuntavaaleissa PS:ää. Nämä liiton vasemmisto- ja sossuänkyrät suu vaahdossa meuhkaa, että jos persut pääsee hallitukseen niin pekkaset häviää, yms.


Kaikista suurin keskisormen näyttö duunarille on vasemmistoliitto, joka edelleen esittää olevansa työväen asialla. Vaikka viime vuodet suuntaus ollut työttömien ja muiden edunsaajien puolue. Demarit on samaan suuntaan menossa, mutta enemmän yleispuolueena.