Kirjoittaja Aihe: 2022-06-15 Wille Rydmanin (kok) väitetään ahdistelleen naisia/tyttöjä  (Luettu 49730 kertaa)

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 070
 • Liked: 13308
Mies on varmaan aivan rikki. Elämäntyö on palanut tuhkaksi ja mitään prospekteja aiemmin valitulla polulla ei enää ole. Varmaan hän oli tohtinut unelmoida suuria. Iältään nuori ja moni asia olisi voinut olla politiikan saralla hänelle mahdollinen tulevina vuosikymmeninä. Nyt ei enää yhtikäs mikään. Mutta Wille on lahjakas kaveri, jos hän hänellä on usko, toivo ja rakkaus tukenaan, hän kyllä löytää uuden polun.

MUTTA onpa ihmeellinen tuo Willen tuore tapahtumakuvaus. En saa oikein mitään tolkkua tuosta heidän suhteestaan. Onko tuo Willeä syyttävä nainen siis ollut jonkinlainen on-off heila? Ja sen jälkeen kun ei ollut enää heila oli kuitenkin joku avec "kaveripohjalta"?

Miehet, tästäkin opiksi: ei jukolauta mitään "kaveripohjailua" tai harmaan vyöhykkeen on-offailua naisten kanssa! Ylläpitäkää naisten suhteen maksimaalista selkeyttä ja tarkkarajaisuutta.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 857
 • Liked: 5992
 • Sus siunatkoon
YLEn iltauutiset puhuu jo rikoksesta, ei siis rikosepäilystä.

Näin asia on ratkaistu ja tuomio annettu YLEen uskovien mielissä, ja heitä riittää "tutkimusten" mukaan.

---

Hieman erikoiselta vaikuttava yhteensattuma. Rydmanin mediakaustia aiemmin kommentoinut Seiskan toimittaja/"paparazzi" Panu Hörkkö on saanut erikoiselta vaikuttavan syytteen, uutisoi Iltalehti tänään.

Lainaus
Seiskan paparazzi syytteeseen yksityisyyden loukkaamisesta
Seiska-lehden toimittajaa vastaan on nostettu syyte yksityiselämää loukkaavasta uutisoinnista.


[...]

Seiska-lehden toimittajaa Panu Hörkköä vastaan on nostettu syyte yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä.

Helsingin käräjäoikeus on vahvistanut asian Iltalehdelle.

Syytehakemus saapui käräjäoikeuteen 30. kesäkuuta.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Helsingin Sanomien mukaan kyseessä on uutisointi henkilön rikostaustasta. Rikostausta paljastettiin muutama vuosi sitten julkaistussa Seiskan uutisessa. Hörkkö kiistää rikoksen HS:lle.

HS:n mukaan henkilö mainittiin uutisessa nimeltä. Hänet on uutisen mukaan tuomittu vuosien varrella lukuisista rikoksista, kuten omaisuus- ja väkivaltarikoksista. Kyseessä on uutisen mukaan media-alalla työskennellyt suomalainen mies.
[...]
Iltalehti, 15.7.2022

(Korostus minulta.)

Ketjussa aiemmat viittaukset Hörkön kommentointiin Rydmanin tapauksessa alkavat tästä linkistä (en lainaa, koska linkin viesti on Twitter-upotus, sen jälkeen on lainauksia Hörkön kommenteista).

https://hommaforum.org/index.php/topic,133655.msg3423593.html#msg3423593

Voihan tässä olla ettei tämä liity mitenkään Rydmanin tapaukseen, mutta hyvin erikoiselta vaikuttaa, kun tiedetään ettei HS:n Rydmanin häpäisyjutun kirjoittaneista toimittajista ainakaan kahden taustat kestä valoa. Jos Iltalehden jutun tarkoittama "media-alalla työskennellyt suomalainen mies" on joku Rydman-jutun kirjoittajista, niin tämä lisää kierrettä suomalaisesta mediaspektaakkelista. Voiko suomalaisessa mediassa vaikuttaa joku "voimakas taho", jonka suojeluksessa on Rydman jutun toimittaja. Taho on niin voimakas, että saa järjestettyä syytteen haitalliseksi katsomastaan toimittajasta. Voiko tämä sama "voimakas taho" järjestää sen, että kaikki mediat toitottavat samaa säveltä ja useamman vuorokauden Rydmanista. Mikään iso media ei kyseenalaista tarinaa Rydmanista alaikäisten ahdistelijana tai "seksuaalirikokseen" syyllistyneenä. Vapaaksi itse itseään kutsuva media ei todellakaan vaikuta niin vapaalta kuin itsensä julistaa.

Tiedän. Tämä on aika ohutta yläilmaa mediamaailmasta, mutta kuten sanoin, erikoiselta vaikuttaa syyte, syytteen kohde, syytteen ajankohta ja miksi Hörkkö on syytteen arvoinen tai "media-alalla työskennellyt" henkilö X:n yksityisyys tämän syytteen arvoinen. Rydmanin julkisen roustaamisen ohella on tärkeää tarkastella kriittisesti median toimintaa. Tämä ei ole uusi asia.
"Jossain vaaleissa sain vaalikoneesta parhaaksi puolueekseni Kepun yli 80%:n osuvuudella, kun vastasin kaikkiin kysymyksiin "en tiedä"." jäsen JoKaGo
"Ai v...u sitä onnen autuutta, jos näin oikeasti tapahtuisi." -- jäsen zupi

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 936
 • Liked: 48359
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Rydbergistä on jo mediassa maalailtu pikkutyttöjen ahdistelijaa.

Nyt hänet saadaan vihdoin uuden epäilyn alaiseksi ja "uhrina" on tekohetkellä täysikäinen henkilöoletettu.

Hienosti taas uutisoinnilla johdetaan mielikuvat suuntaan A, mutta syyte tulee suunnasta B.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 124
 • Liked: 4465
 • Aavikolla roskiksessa
Suonpää käsittääkseni oli aikoinaan Helvetin enkeleiden kirjanpitäjä? Löytyykö häneltä rikosrekisteristä muuta, kuin toista vuotta ehdollista kirjanpitorikoksesta. Väkivaltataustaa?

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 857
 • Liked: 5992
 • Sus siunatkoon
^Miksi nainen pääsee ehdollisella kun on kuitenkin aiheuttanut sen että mies on tuomittu ehdottomaan vankeuteen? Jos tämän nostaisi tikun nokkaan että naisen tulisi saada ehdotonta saman verran kuin mitä mies on kärsinyt sekä vähän päälle, sekä maksettavaksi ne taloudelliset vahingot jotka vankeus on aiheuttanut, niin aivan varmasti joku feministiklikki alkaa vouhottamaan että naisia kuitenkin raiskataan enemmän kuin mitä naiset valehtelevat oikeudessa. Ikään kuin se olisi sama asia. Raiskauksesta kunnolla vankeutta ja samoin kuin tuollaisesta valehtelusta.

En näe tässä uhkana yksittäisen tai edes joukon feminatseja vouhottamista. Olen samaa mieltä, että rangaistuksen tulisi olla kovempi, kun nainen on käyttänyt vääryydellä järjestelmää hyväkseen (ja järjestelmän hyväksikäytön tarkoitus on ollut vielä kosto, minkä itse näen teon tuomittavuutta lisäävänä seikkana).

Suurempi uhka naisen tuomitsemisessa järjestelmän hyväksikäytöstä on vaara, että suomalaiset heräävät vääryydellä järjestelmän hyväksikäytön tuomittavuuteen. Nythän järjestelmän väärästä hyväksikäytöstä on tehty ihmisoikeuskysymys ja jokainen itsensä Suomen rajojen sisälle saanut on oikeutettu vaikka mihin. Miten käy hyvien ihmisten ansainnan, jos liikaa herätellään siihen, että järjestelmää voi käyttää väärin ilman rangaistusta.

Alkaa mennä ketjun aiheen ohi mutta ajatus tästä tähän.
"Jossain vaaleissa sain vaalikoneesta parhaaksi puolueekseni Kepun yli 80%:n osuvuudella, kun vastasin kaikkiin kysymyksiin "en tiedä"." jäsen JoKaGo
"Ai v...u sitä onnen autuutta, jos näin oikeasti tapahtuisi." -- jäsen zupi

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 018
 • Liked: 17737
Lainaus
KRP käynnistänyt esitutkinnan seksuaalirikoksesta
 
Julkaisuajankohta 15.7.2022 16.54
UUTINEN

Keskusrikospoliisi on käynnistänyt esitutkinnan seksuaalirikoksesta, jossa epäiltynä on eduskuntaryhmästään kesäkuussa eronnut kansanedustaja.

Epäillyn rikoksen epäillään kohdistuneen tekohetkellä täysikäiseen asianomistajaan ja sen epäillään tapahtuneen vuonna 2015. Rikosnimike tarkentuu esitutkinnan kuluessa.

Esitutkinta on avattu, koska poliisi on saanut uusia tietoja ja poliisi on kuullut henkilöitä, joita ei ole kuultu henkilöön liittyneessä aiemmassa vuonna 2020 tehdyssä esiselvityksessä. Uusien tietojen perusteella henkilöä on syytä epäillä rikoksesta.

Tässä vaiheessa ei ole muuta tiedotettavaa asiassa.
https://poliisi.fi/-/krp-kaynnistanyt-esitutkinnan-seksuaalirikoksesta

Esitutkintalain perusteella esitutkinta on salainen, kunnes syyteharkinta on tehty ja syyte nostettu esitutkinta muuttuu julkiseksi oikeudessa tai syyte jätetty nostamatta, sen jälkeen. Nyt poliisi itse tiedottelee keskeneräisestä esitutkinnasta?

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2011/20110805#L11P6

Esitutkintalaki 9 luku

7 §
Esitutkinta-asiakirjojen julkisuus
Esitutkinta-asiakirjojen julkisuudesta säädetään viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetussa laissa. Asianosaisjulkisuuden osalta sovelletaan, mitä tämän lain 4 luvun 15 §:ssä säädetään. (17.10.2014/818)


Ja

"11. Luku

7 §
Esitutkinnasta tiedottaminen
Jos esitutkinnasta on asian yhteiskunnallisen merkityksen, sen herättämän yleisen mielenkiinnon, rikoksen selvittämisen, rikoksesta epäillyn tavoittamisen, uuden rikoksen estämisen tai rikoksesta aiheutuvan vahingon estämisen vuoksi taikka muusta vastaavasta syystä tarpeen tiedottaa, tiedottaminen on tehtävä niin, että ketään ei aiheettomasti saateta epäilyksenalaiseksi ja että kenellekään ei tarpeettomasti aiheuteta vahinkoa tai haittaa.

Henkilön nimen tai kuvan saa antaa julkisuuteen vain, jos se on välttämätöntä rikoksen selvittämiseksi, rikoksesta epäillyn tavoittamiseksi, uuden rikoksen estämiseksi tai rikoksesta aiheutuvan vahingon estämiseksi.

Esitutkinnasta tiedottamisessa on lisäksi otettava huomioon 4 luvussa säädetyt esitutkintaperiaatteet. Velvollisuudesta pitää salassa esitutkinnassa ilmi tulleet seikat säädetään erikseen.

Oikeus antaa tietoja esitutkinnasta julkisuuteen on tutkinnanjohtajalla ja hänen esimiehillään sekä heidän määräämällään muulla virkamiehellä."


Onko tässä oikeasti mitään oikeaa syytä ilmoitella keskeneräisestä esitutkinnasta? Ei minusta. Ja nimenjulkaisukielto näköjään kierrettiin näppärästi julkaisemalla tieto ryhmässään eronneesta kansanedustajasta = Rydman.

Tämä homma kyllä haiskahtaa...
« Viimeksi muokattu: 15.07.2022, 23:43:47 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 124
 • Liked: 4465
 • Aavikolla roskiksessa
Onko tässä oikeasti mitään oikeaa syytä ilmoitella keskeneräisestä esitutkinnasta? Ei minusta. Ja nimenjulkaisukielto näköjään kierrettiin näppärästi julkaisemalla tieto ryhmässään eronneesta kansanedustajasta = Rydman.

Hyvä huomio.

Poliisin tiedottamisessa on tosiaan emämunaus. Jos tuollainen tiedote tehdään, niin kyllä silloin puhutaan suoraan henkilön nimellä. Ja lisäksi tarkasti ilmoitetaan henkilö, joka virkavelvollisuutensa nimissä vastaa päätöksestään. Asialla on selkeä merkitys, koska on tunnettua, että Kokoomuksella on kytkyjä juuri KRP:n. Tällöin kaikenlainen salailu asiassa antaa aihetta epäilyksiin erityisesti tapauksessa, jossa Kokoomus nimenomaisesti on jo aiemmin ilmoittanut halustaan, että poliisi avaa tutkinnan uudestaan.

Sinänsä julkaisua voi perustella asian laajalla yhteiskunnallisella kiinnostavuudella ainakin osin, mutta tuollaista nimen kiertelyä poliisin toimesta ei voi perustella.

Nopeasti asiaa katsoen en ainakaan löytänyt kuka ja millä asemalla vastaa poliisi.fi:n uutisoinnista. Enkä myöskään siis sitä kuka on tehnyt julkaisupäätöksen poliisissa. Lainsäädännöllisesti tuo on mahdollista tutkinnanjohtajalla, tai tämän esimiehellä. Ymmärrykseni mukaan viranomaisella ei ole ei syytä, eikä myöskään oikeutusta salata tutkinnanjohtajan nimeä esitutkinnassa, josta annetaan tietoa julkisuuteen. Kuuluu avoimen hallinnon ihan perusperiaatteisiin.
« Viimeksi muokattu: 16.07.2022, 00:14:55 kirjoittanut ApuaHommmaan »

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 961
 • Liked: 13021
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Itsekin ihmettelen poliisin tiedottamista. Vaikka on pakko tutkia, ei ole pakko tiedottaa. Tosin juttu on sellainen, että media kyttää koko ajan ja todennäköisesti asianomistajatkin pyrkivät mediaan.

Siis väitetään tapahtuneeksi seitsemän vuotta sitten rikosta, jonka vanhenemisaika on 10 vuotta. Väittäjä on ilmeisesti rikoksen uhri, joka rikoksen tapahtuma-aikana on ollut yli kaksikymppinen täysi-ikäinen ihminen, joka ei ole millään tavoin vajaavaltainen. Ilmoitus on tullut Hesarin skandaalijutun jälkeen. Koko asetelma ei ole millään tavoin uskottava. Pakko se on kuitenkin tutkia, kun ilmoitettu rikos ei ilmeisesti ole vanhentunut. Mikäli asia menee oikeuteen asti, niin en usko sillä olevan mitään menestymisen mahdollisuuksia, enkä oikeastaan edes usko, että se menee oikeuteen asti, koska todennäköisesti tässä ei enää voi olla mitää muuta, kuin sana sanaa vastaan. Mikäli on todistajia, niin heille voidaan esittää perusteltu kysymys, miksi ilmoitus tuli vasta nyt. Rydman ei ole niin vaikutusvaltainen ihminen, että hän voisi pelotella ketään hiljaiseksi.
qui non est mecum adversum me est

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 507
 • Liked: 12220
Rydman kirjoitti siis Twitterissä vastineen. Ilmeisesti seksuaalirikoksesta syyttävä nainen on sama Rydmanin exän ystävä, josta oli juttua HS:n artikkelissa. Ehkä nainen on esittänyt lisää väitteitä poliisille. Rydmanin mukaan hän on ollut hyvissä väleissä naisen kanssa tämän vuoden alkuun asti.

Jos asia on noin kuin Rydman väittää, niin nyt nainen yhtäkkiä kertoo jotain, mistä ei ole ollenkaan ollut huolissaan viimeiset seitsemän vuotta. Tämä muistuttaa julkisuudessa olleita caseja, joissa joku vuosikymmeniä myöhemmin mielestään muistaa jonkun rikoksen tapahtuneen.

Tulee vaikutelma, että joku keksii syytöksiä Rydmania vastaan sitä mukaa, kun edelliset eivät vaikuta tarpeeksi tehokkailta. Poliisi tiedotti vain päivää aikaisemmin, että se ei aloita esitutkintaa. Oliko tämä se heräte, joka sai naisen esittämään lisää syytöksiä?

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 961
 • Liked: 13021
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Mies on varmaan aivan rikki. Elämäntyö on palanut tuhkaksi ja mitään prospekteja aiemmin valitulla polulla ei enää ole.

En pysty hyväksymään tuota ajatusta. Se on myötäilyä. Ajatellaan, että Rydman on täysin syytön esitettyihin syytöksiin. Jos hyväksytään se, että tuollaisilla syytöksillä voidaan sitten kuitenkin tuhota ihmisen elämä ja ura, niin se avaa mahdollisuudet täydelliselle mielivallalle. Sitä ei yksinkertaisesti pidä hyväksyä. Mikäli Rydman on syyllinen, niin se pitää kyllä ensin todeta, eikä luottaa pelkkiin sensaatiolehtien artikkeleihin. Itse oletan ja toivon, että jokainen keltaisen lehdistön artikkelissa esiintynyt nimimerkki todistaa asiasta oikeudessa.

Lainaus
Miehet, tästäkin opiksi: ei jukolauta mitään "kaveripohjailua" tai harmaan vyöhykkeen on-offailua naisten kanssa! Ylläpitäkää naisten suhteen maksimaalista selkeyttä ja tarkkarajaisuutta.

Ei nyt pidä mennä hysteerikseksi ja ryhtyä varomaan normaaleja ihmissuhteita. Ainahan se on tavallaan harmaata vyöhykettä ennen kuin naimisiin mennään. Loppujen lopuksi tämä mee too ja woke-roska tulee vain osoittamaan sen, että on hyvä sitoutua vähintään luottamuksellisesti ennen kuin harrastaa varsinaista seksiä, mieluiten mennä kristillisesti naimisiin, koska homma on totaalisesti karkaamassa käsistä ja samaan aikaan, kun nuorille tytöile mainostetaan päivälehdissä prostituutiota loistavana ansaitsemiskeinona yleinen ilmapiiri muuten muuttuu täysin puritaaniseksi ja ahdistavaksi. Tämä kuvio tulee hajoamaan ihan itsestään ja tässä on parempi pysyä terveiden maalaisjunttien välinpitämättömällä puolella mieluummin, kuin lähteä rappeutuneen woke-filosofian kanssa taisteluun.

Esimerkiksi intersektionaalinen feminismi yms. kuvittelee, että sillä on kokonaisvaltainen filosofinen näkemys hallussaan, mutta ei sillä ole. Se on sisäisestikin ristiriitainen, koska se perustuu äärimmäiseen nominalismiin, ja se tulee poksahtamaan hajalle ihan itsestään, kun sanakirjasta loppuvat sanat. Siihen asti kannattaa elää kuten ennekin ja pyrkiä olemaan hyveellinen. Hyveellisyyteen mahtuu varsin hyvin seurustelu myös vastakkaisen sukupuolen kanssa. Aveciksi pyytäminen konserttiin on, jopa hellyttävän konservatiivista käytöstä.
qui non est mecum adversum me est

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 961
 • Liked: 13021
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Jos asia on noin kuin Rydman väittää, niin nyt nainen yhtäkkiä kertoo jotain, mistä ei ole ollenkaan ollut huolissaan viimeiset seitsemän vuotta. Tämä muistuttaa julkisuudessa olleita caseja, joissa joku vuosikymmeniä myöhemmin mielestään muistaa jonkun rikoksen tapahtuneen.

Tukahdutettujen muiston perusteella on tuomittu ainakin anglosaksissa maissa. Psykologia pitää koko ilmiötä erittäin kyseenalaisena. Aikuisilla sitä ei ilmeisesti edes ole, mutta voidaan olettaa, että lapsi on tukahduttanut muististaan jonkun itseensä kohdistuneen pahan teon, mutta se muistaako hän sen sitten oikein, kun se aikuisena tulee hänen mieleensä, on kyseenalaista.

Näitä on tutkittu ja osa voi olla ilmeisen aitoja ja osa taas selvästi yritystä rahastaa. Erittäin vaikeita tuomita rehellisesti. Tässä tapauksessa on kuitenkin kyse aikuisista ihmisistä, joten voi kysyä miksi rikoksesta ei ole ilmoitettu silloin, kun se tapahtui?
qui non est mecum adversum me est

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 666
 • Liked: 2308
 • terrorijärjestöt lakkautettava
^Miksi nainen pääsee ehdollisella kun on kuitenkin aiheuttanut sen että mies on tuomittu ehdottomaan vankeuteen? Jos tämän nostaisi tikun nokkaan että naisen tulisi saada ehdotonta saman verran kuin mitä mies on kärsinyt sekä vähän päälle, sekä maksettavaksi ne taloudelliset vahingot jotka vankeus on aiheuttanut, niin aivan varmasti joku feministiklikki alkaa vouhottamaan että naisia kuitenkin raiskataan enemmän kuin mitä naiset valehtelevat oikeudessa. Ikään kuin se olisi sama asia. Raiskauksesta kunnolla vankeutta ja samoin kuin tuollaisesta valehtelusta.
Hankalia juttuja. Jos tuo nainen olisi laitettu lusimaan, seuraavalla valehdelleella katujalla olisi isompi kynnys tunnustaa. Silloin uhri joutuisi lusimaan koko tuomion eikä maine puhdistuisi ikinä. Varmasti tuon miehen mielestä akka sietäisi lusimaan, mutta lopulta se olisi vain bonusta vapautumisen ja tuomion kumoamisen päälle.

Rydman-tapauksen suhteen parempi yhä edelleen katsella ja odotella, mihin suuntaan homma kehittyy.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 070
 • Liked: 13308

En pysty hyväksymään tuota ajatusta. Se on myötäilyä. Ajatellaan, että Rydman on täysin syytön esitettyihin syytöksiin. Jos hyväksytään se, että tuollaisilla syytöksillä voidaan sitten kuitenkin tuhota ihmisen elämä ja ura, niin se avaa mahdollisuudet täydelliselle mielivallalle. Sitä ei yksinkertaisesti pidä hyväksyä. Mikäli Rydman on syyllinen, niin se pitää kyllä ensin todeta, eikä luottaa pelkkiin sensaatiolehtien artikkeleihin. Itse oletan ja toivon, että jokainen keltaisen lehdistön artikkelissa esiintynyt nimimerkki todistaa asiasta oikeudessa.


Toivotaan että olet oikeassa. Minä vain luulen, kuten Wille itsekin näkyy ajattelevan, ettei tämän syöverin jälkeen politiikan herkkähipiäisessä maailmassa enää löydy tukijoita, rahoittajia, eikä edes riittävästi kannattajia, ainakaan sellaisia jotka omalla nimellä haluaisivat lähteä tukemaan miestä josta on puhuttu jonain epäilyttävänä pervona. Ja mitä tallainen tekee miehen omalle itseluottamukselle, se on oma kysymyksensä.Ei nyt pidä mennä hysteerikseksi ja ryhtyä varomaan normaaleja ihmissuhteita. Ainahan se on tavallaan harmaata vyöhykettä ennen kuin naimisiin mennään. Loppujen lopuksi tämä mee too ja woke-roska tulee vain osoittamaan sen, että on hyvä sitoutua vähintään luottamuksellisesti ennen kuin harrastaa varsinaista seksiä, mieluiten mennä kristillisesti naimisiin, koska homma on totaalisesti karkaamassa käsistä ja samaan aikaan, kun nuorille tytöile mainostetaan päivälehdissä prostituutiota loistavana ansaitsemiskeinona yleinen ilmapiiri muuten muuttuu täysin puritaaniseksi ja ahdistavaksi. Tämä kuvio tulee hajoamaan ihan itsestään ja tässä on parempi pysyä terveiden maalaisjunttien välinpitämättömällä puolella mieluummin, kuin lähteä rappeutuneen woke-filosofian kanssa taisteluun.

Esimerkiksi intersektionaalinen feminismi yms. kuvittelee, että sillä on kokonaisvaltainen filosofinen näkemys hallussaan, mutta ei sillä ole. Se on sisäisestikin ristiriitainen, koska se perustuu äärimmäiseen nominalismiin, ja se tulee poksahtamaan hajalle ihan itsestään, kun sanakirjasta loppuvat sanat. Siihen asti kannattaa elää kuten ennekin ja pyrkiä olemaan hyveellinen. Hyveellisyyteen mahtuu varsin hyvin seurustelu myös vastakkaisen sukupuolen kanssa. Aveciksi pyytäminen konserttiin on, jopa hellyttävän konservatiivista käytöstä.

Voin ihailla avomielistä asennettasi, ja ajattelen että ehkä tuollainen myötäsukaisuus voisi toimia jossain terveemmissä olosuhteissa. Nyt tuo vain vaikuttaa minusta vähän siltä, kuin olisit marssittamassa rykmentin napoleaanisessa muodostelmassa konekivääritulen eteen.

Naimisissa oleville Mike Pencen periaate on mielestäni paras, varsinkin nykymaailmaan. Ei ajanviettoa kahden kesken kenenkään naisen kanssa, joka ei ole oma vaimo. Vaimottomat/vaimoa etsivät eivät voi tuota tietenkään noudattaa, mutta jotain tuosta selkeydestä ja tarkkarajaisuudesta voivat hekin omaksua. Tähän tapaan:

1) Jos et ole romanttisesti kiinnostunut naisesta, älä ryhdy tekemisiin hänen kanssaan. Tervehdi kohteliaasti mutta pidättäydy muusta.

2) Jos olet romanttisesti kiinnostunut naisesta, tee se ensitilassa hänelle selväksi ja (jos nainen tuntee samoin) aloita määrätietoinen seurustelu, jonka julkilausutussa tähtäimessä on parisuhde ja avioliitto.

3) Jos seurustelun myötä huomaat, ettei nainen ole vaimomatskua, palaa heti kohtaan 1, äläkä jää kaveeraamaan, kutsu aveciksi tai renkkaa seurustelua päälle ja pois.

Näin tekemällä vältätte Wille kohtalon, ja lievemmätkin sotkut.
« Viimeksi muokattu: 16.07.2022, 07:37:42 kirjoittanut Tavan »
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 208
 • Liked: 11328
Tähän tapaan:

1) Jos et ole romanttisesti kiinnostunut naisesta, älä ryhdy tekemisiin hänen kanssaan. Tervehdi kohteliaasti mutta pidättäydy muusta.

2) Jos olet romanttisesti kiinnostunut naisesta, tee se ensitilassa hänelle selväksi ja (jos nainen tuntee samoin) aloita määrätietoinen seurustelu, jonka julkilausutussa tähtäimessä on parisuhde ja avioliitto.

3) Jos seurustelun myötä huomaat, ettei nainen ole vaimomatskua, palaa heti kohtaan 1, äläkä jää kaveeraamaan, kutsu aveciksi tai renkkaa seurustelua päälle ja pois.

Näin tekemällä vältätte Wille kohtalon, ja lievemmätkin sotkut.

Noin välttää tehokkaasti myös ystävyyssuhteet toisen sukupuolen edustajien kanssa.  Hiukan mahdoton yhtälö poliitikolle, jolle verkostoituminen on elintärkeää.

Ihmiset eivät ole koodattavia robotteja, eikä kiinnostus ihmisiin ole on-off-prosessi. Siis aikuisen oikeasti, onko vältettävä kaikkia kontakteja toiseen sukupuoleen, jos romanttinen kiinnostus puuttuu tai on kiikun-kaakun? 

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 070
 • Liked: 13308
^Nähdäkseni viisasta se olisi. Mike Pencen poliittinen ura on ollut menestyksekäs, ja onnistuipahan hän toimimaan jopa Yhdysvaltain varapresidenttinä huolimatta siitä, että noudattaa tuota tarkkarajaisuuden periaatetta.

"Kaikkien kontaktien välttäminen" tietysti on reaalisesti mahdotonta (ja jopa typerää, jos tarkoituksena on löytää itselle puoliso). Totta kai kassatytölle on sanottava päivää ja kiitos. Totta kai jos joku nainen puhuttelee sinua vaikkapa työpaikalla niin sinä vastaat. Tai jos joku asia on hoidettava niin se hoidetaan.

Mutta on syytä tähdätä siihen, että kanssakäyminen ei tapahdu suljetussa tilassa kahden kesken. Esimerkiksi jos töissä täytyy puhua jotain naispuolisen kollegan kanssa, sitä ei lähtökohtaisesti kannata tehdä omassa tai naisen työhuoneessa suljetun oven takana, vaan vähintään jätetään se ovi auki, niin että sisälle näkee, ja mieluummin puhutaan vaikka kahvihuoneessa muiden läsnä ollessa. Aina tietysti täytyy toimia mahdollisuuksien asettamissa rajoissa, mutta kannattaa tehdä se mikä tehtävissä on.

Ennen kaikkea tämä Willen tapaus tietysti koskettaa seurustelukulttuuria. Ja selkeärajaisuuden noudattaminen seurustelun puitteissa onkin sitten jo paljon helpompaa. Riittää kun vain toimii tuon kolmen kohdan periaatteen mukaan, jonka yllä linjasin.
« Viimeksi muokattu: 16.07.2022, 10:17:14 kirjoittanut Tavan »
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 837
 • Liked: 22613
 • Persuhtava keskustelija
Ajojahtihan tämä Rydmanin case on, maahanmuuttokriittinen kokoomuslainen jonka potentiaali seuraavissa vaaleissa olis ollut olla äänikuningas.

Mutta, aikuisen miehen ei sovi pikkutyttöjen kanssa puuhastella, ja kyllä rydman on selvästi hakeutunut pikkutyttöjen seuraan, tai ainakin mahdollistanut tilanteet joissa pikkutytöt on hänen seuraavan tulleet. Olen melko varma ettei rydmania voida koskaan tuomita mistään, on ollut ilmeisen tarkka toimissaan ja vielä kaikki viestinsäkin arkistoinut, sekin kertoo siitä ettei jauhot täysin puhtaita ole.

Kun pelaa tyhmiä pelejä voittaa tyhmiä palkintoja, se pätee tässä nyt rydmaniin, itse on oman tukalan tilanteensa aiheuttanut puuhailemalla aikalailla rajoilla.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 018
 • Liked: 17737
Vaikea on ollut joutumista tekemisiin niiden niiden teinien kanssa välttää - Kokoomusnuoret PJ:nä...

Vakavimpia syytöksiä esittäneet ovat olleet väitettynä tapahtuma- aikana yli 20 v. Rydmanin ollessa alle 30 v.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Rasvari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 345
 • Liked: 981
 • Entinen keskustelija, nykyinen Venäjän trolli.
Olen melko varma ettei rydmania voida koskaan tuomita mistään, on ollut ilmeisen tarkka toimissaan ja vielä kaikki viestinsäkin arkistoinut, sekin kertoo siitä ettei jauhot täysin puhtaita ole.

Ei tämä näin yksioikoista ole. Maailma on nykyään sellaisella mallilla että tiedän johtavissa asemissa olevien miesoletettujen välttävän tilannetta jossa joutuu yksin hissiin (nuoren) naisoletetun kanssa ja heidän hoitavan kommunikaation välineillä josta jää täysi dokumentaatio eikä koskaan suullisesti kahden kesken.

Mistähän moinen johtuu, mene ja tiedä.
« Viimeksi muokattu: 16.07.2022, 12:59:55 kirjoittanut Rasvari »

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 066
 • Liked: 648
Olen melko varma ettei rydmania voida koskaan tuomita mistään, on ollut ilmeisen tarkka toimissaan ja vielä kaikki viestinsäkin arkistoinut, sekin kertoo siitä ettei jauhot täysin puhtaita ole.

Ei tämä näin yksioikoista ole. Maailma on nykyään sellaisella mallilla että tiedän johtavissa asemissa olevien miesoletettujen välttävän tilannetta jossa joutuu yksin hissiin (nuoren) naisoletetun kanssa ja heidän hoitavan kommunikaation välineillä josta jää täysi dokumentaatio eikä koskaan suullisesti kahden kesken.

Mistähän moinen johtuu, mene ja tiedä.

Jottei menisi ihan paskanpuhumiseksi ja suoli24 tason jutusteluksi, niin laittaisitko linkkejä edellä mainitun kaltaisiin caseihin? Kiitos jo etukäteen.
« Viimeksi muokattu: 16.07.2022, 16:22:14 kirjoittanut Mikke70 »
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 209
 • Liked: 10542
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Olen melko varma ettei rydmania voida koskaan tuomita mistään, on ollut ilmeisen tarkka toimissaan ja vielä kaikki viestinsäkin arkistoinut, sekin kertoo siitä ettei jauhot täysin puhtaita ole.

Ei tämä näin yksioikoista ole. Maailma on nykyään sellaisella mallilla että tiedän johtavissa asemissa olevien miesoletettujen välttävän tilannetta jossa joutuu yksin hissiin (nuoren) naisoletetun kanssa ja heidän hoitavan kommunikaation välineillä josta jää täysi dokumentaatio eikä koskaan suullisesti kahden kesken.

Mistähän moinen johtuu, mene ja tiedä.
Ei tarvitse olla edes erityisen "johtavassa asemassa" niin tämä minunkin aikanani saama neuvo on todella viisas.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 209
 • Liked: 10542
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Ville ei ottanut onkeensa niin nyt kokoomuksen iso pyörä vääntää sitten rautalankaa: poliittinen tulevaisuus on tuhottu ja kun Ville ei tajua erota kokoomuksista niin sitten lähtee loppukin elämä. Jos Villellä ei ole perintörahoja tai jotain hyvin speciaalia kv osaamista helpoimmalla pääsee kun vetää itsensä jojoksi tai tyytyy elämään Kelarottana jossain vuokraluukussa.

Siksi kokoomus.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Rasvari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 345
 • Liked: 981
 • Entinen keskustelija, nykyinen Venäjän trolli.
Ville ei ottanut onkeensa niin nyt kokoomuksen iso pyörä vääntää sitten rautalankaa: poliittinen tulevaisuus on tuhottu ja kun Ville ei tajua erota kokoomuksista niin sitten lähtee loppukin elämä. Jos Villellä ei ole perintörahoja tai jotain hyvin speciaalia kv osaamista helpoimmalla pääsee kun vetää itsensä jojoksi tai tyytyy elämään Kelarottana jossain vuokraluukussa.

Siksi kokoomus.

Rydmanin osalta homma on tosiaan taputeltu. Taputeltu hyvissä ajoissa ennenkuin ensimmäistäkään rikosepäilyä on päätynyt edes syyteharkintaan, oikeusturva on tasolla nolla jos syytetyn ja syyttelijän demografiset profiilit osuvat sopivasti.

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 7 994
 • Liked: 6546
 • A spherical bastard
Pyramidinrakennusta voi jatkaa yksityisviesteillä, muuten voi seurata 40 vuoden erämaavaellus.
Aivoton ja päätön maan johto on
Aivoton ja päätön maan johto on

Ei kun
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Sitä mieltä minä oon

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 859
 • Liked: 30458
 • Rokotettu kaikkea vastaan
Ville ei ottanut onkeensa niin nyt kokoomuksen iso pyörä vääntää sitten rautalankaa: poliittinen tulevaisuus on tuhottu ja kun Ville ei tajua erota kokoomuksista niin sitten lähtee loppukin elämä. Jos Villellä ei ole perintörahoja tai jotain hyvin speciaalia kv osaamista helpoimmalla pääsee kun vetää itsensä jojoksi tai tyytyy elämään Kelarottana jossain vuokraluukussa.

Siksi kokoomus.

Rydmanin osalta homma on tosiaan taputeltu. Taputeltu hyvissä ajoissa ennenkuin ensimmäistäkään rikosepäilyä on päätynyt edes syyteharkintaan, oikeusturva on tasolla nolla jos syytetyn ja syyttelijän demografiset profiilit osuvat sopivasti.

Kun Rydman sitten pyytää, hänet voidaan ottaa Persujen jäseneksi, mikäli hän siinä vaiheessa on lainopillisesti 'tahraton'.

Se on Persuille hyvää mainosta, että woken paskamyllyyn ja todistamattomiin syytteisiin uransa ja elämäntyönsä menettänyt ihminen saa uuden tilaisuuden Persuissa. Tähän voivat samaistua tuhannet ja kymmenet tuhannet. Lisäksi Wille on fiksumpi kuin moni muu Persuissa, osaa puhua ja esiintyä. Jos sitten myöhemmin kävisi ilmi, että Wille onkin törttöillyt, rangaistus voidaan katsoa sitten. Näinhän se moraalisesti menee muutoinkin, ei vain kiljumalla, syyttämällä ja moraaliposeeraamalla vaan faktoihin perustuen. Jos Kokoomus on sen verran stalinistinen puolue, että faktat eivät kiinnosta niin ei sitten, Persut kyllä ottavat riveihinsä moitteettoman miehen. Ja jokainen on moitteeton siihen saakka, kunnes toisin todistetaan, eikö? Edes nuoren, uhriutuvan naisen ulina ei sitä poista, jos todisteita ei ole.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 624
 • Liked: 2939
Raskainta ja oikeesti kyseenalaista Wille Rydmannissa on se, että hän ylipäätään on roikkunut tuollaisessa täysin moraallittomassa puolueessa kuin Kokoomus, joka edustaa pelkästään suomalaisvastaisuutta ja rappiota. 8)
https://www.youtube.com/watch?v=kf5g_E-28hg

” Jos haluat tietää, kuka sinua hallitsee, katso ketä et saa arvostella.” ‑Voltaire."

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 936
 • Liked: 48359
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Mies on varmaan aivan rikki. Elämäntyö on palanut tuhkaksi ja mitään prospekteja aiemmin valitulla polulla ei enää ole.

En pysty hyväksymään tuota ajatusta. Se on myötäilyä. Ajatellaan, että Rydman on täysin syytön esitettyihin syytöksiin. Jos hyväksytään se, että tuollaisilla syytöksillä voidaan sitten kuitenkin tuhota ihmisen elämä ja ura, niin se avaa mahdollisuudet täydelliselle mielivallalle. Sitä ei yksinkertaisesti pidä hyväksyä. Mikäli Rydman on syyllinen, niin se pitää kyllä ensin todeta, eikä luottaa pelkkiin sensaatiolehtien artikkeleihin. Itse oletan ja toivon, että jokainen keltaisen lehdistön artikkelissa esiintynyt nimimerkki todistaa asiasta oikeudessa.

Jos Rydman todetaan syyttömäksi ja mustamaalauskampanjan uhriksi, Petteri Orpo ja nuppi punaisena erottamista vaatinut - Mykkänenkö se oli - varmaan pyytävät julkisesti anteeksi Rydmanilta, ottavat hänet takaisin eduskuntaryhmäänsä ja antavat kokoomuksen mandaatilla hänellä olleet valiokuntapaikat takaisin.

Kyllähän arvopuolueen pitää tosiasioiden edessä myös myöntää virheensä. Siksi anteeksipyyntö tulee satavarmasti....


mitä? näkyykö tekstistä muka, että kierin lattialla tätä kirjoittaessani  :roll:

-i-
« Viimeksi muokattu: 19.07.2022, 22:05:38 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 044
 • Liked: 5866
Raskainta ja oikeesti kyseenalaista Wille Rydmannissa on se, että hän ylipäätään on roikkunut tuollaisessa täysin moraallittomassa puolueessa kuin Kokoomus, joka edustaa pelkästään suomalaisvastaisuutta ja rappiota. 8)
Niin, vastaako puolue hänen arvojaan (enää)?
Minusta ei ole vastannut pitkään aikaan, kuten ei yleensäkään konservatiivista/traditionalistista oikeistoa.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 044
 • Liked: 5866
mitä? näkyykö tekstistä muka, että kierin lattialla tätä kirjoittaessani  :roll:
Kokoomusko muka uhraisi jonkun oman asiansa puolesta...?!

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 429
 • Liked: 10638
Jos ajattelee kansallismielisten asiaa niin kaikkein paras ratkaisu olisi mielestäni se, että ensinnäkin Rydman selviää tästä sotkusta, jäisi kokoomukseen ja sikäläinen kansallismielisten oppositio vahvistuu.

Huono vaihtoehto on se, että kaikki kansallismielisiksi luokiteltavat pakkautuvat persuihin. Silloin kansallismielisyyden ja suomen etujen ajamisesta on helppo tehdä "laitonta" tai vähintään arveluttävaa, kuten siitä on jo tehty, kun kaikki ovat samassa puolueessa.

Jos maassa olisi kaksi kohtalaisen isoa kansallismielistä puoluetta, isänmaallisuudesta tulisi huomattavasti vaikeampi kohde punikkien demonisoinnille.

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 666
 • Liked: 2308
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Jos Rydman todetaan syyttömäksi ja mustamaalauskampanjan uhriksi, Petteri Orpo ja nuppi punaisena erottamista vaatinut - Mykkänenkö se oli - varmaan pyytävät julkisesti anteeksi Rydmanilta, ottavat hänet takaisin eduskuntaryhmäänsä ja antavat kokoomuksen mandaatilla hänellä olleet valiokuntapaikat takaisin.
Rydman roikkuu löysässä hirressä yli ensi eduskuntavaalien. Tutkinnat ei tässä maassa maassa valmistu alle vuoden. En tiedä mitä siellä tapahtuu, mutta voisin tähän kuvailla ennakkoluulojani julkisen sektorin toimintatehokkuudesta. Joku joka on ollut sen systeemin rattaana ollut voi kenties tässä tai muualla kertoa minulle, miksi tässä maassa mikään ei valmistu tolkullisessa ajassa. Nämä pitkät prosessit suorastaan loukkaavat suorastaan rikoksesta epäillyn ihmisoikeuksia. Muistelen, että EIT:ltä on tullut Suomelle noottiakin aiheesta.

Eduskuntavaalien ehdokasasetteluihin ei ole enää montaa kuukautta aikaa. Kokoomuksella on kova paikka kun päättävät, kelpaako Rydman listoille vai ei. Veikkaan, että seksuaalirikosepäilty jätetään ulos, koska arvopohja. Sen jälkeen sama kova paikka on perussuomalaisilla. Kutsutaanko Rydman perussuomalaisten listalle? Toisi mukanaan paljon äänestäjiä, mutta samalla veisikin niitä, kun media rummuttaa raiskarin hyysäämisestä. Ja jos Rydman tulisi persujen listalta valituksi ja tuomittaisiin, sama rummutus toistuisi. Ehkei se ole sen väärti persuillekaan. Rydmanin tilanne on kurja.

Eduskunnan ulkopuolelta ei voi valiokuntiin nousta, mutta ministeriksi periaatteessa voisi. Kokoomus on ennenkin toiminut niin ainakin Laura Rädyn kohdalla. Mutta tuskin toimisi Rydmanin kohdalla. Rydmanin homma on imuroida ääniä, ei päättää mistään.