HOMMAN KESKUSTELU > Mylly

EU:n tukipaketti II

(1/6) > >>

Lalli IsoTalo:
Rydman -ketjusta:


--- Lainaus käyttäjältä: Lalli IsoTalo - 21.06.2022, 08:02:39 ---Nyt tässä tapauksessa saattaakin jo olla enemmän järkeä. Rydmania ilmeisesti kammetaan pois Perustuslakivaliokunnasta, jotta seuraava valtava EU:n tukipaketti saataisiin hyväksytettyä. Mutta onko Rydmanilla niin paljon vipuvartta asiaan, että kampeaminen on tarpeen?


--- Lainaus käyttäjältä: https://twitter.com/Teemujazz/status/1538668398695043072 transscriptoituna ---Perustuslakivaliokunta tulee saamaan syksyllä 2022 seuraavan kertaluonteisen ja tarkkarajaisen EU-tukipaketin syliinsä. Ja summa ovat paljon edellistä korkeampia.

PeV:n jäsen Rydman vaihdetaan ennen sitä tämän tarkalleen aikautetun mediapelin seurauksena.

"Tulen äänestämään EU:n velkapakettia vastaan".
- Wille Rydman
--- Lainaus päättyy ------ Lainaus käyttäjältä: https://twitter.com/TeemuSintonen/status/1539007713673461760 ---Pääministerin kanslia pimittää julkisuuteen vuodetun EU:n elpymisvälineuhkauksen yksityiskohdat | IL

"Ylen mukaan EU:sta uhattiin Suomea “ennennäkemättömällä mainehaitalla ja poliittisella paineella”, jos Suomi ei hyväksy elpymisvälinettä."
--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus päättyy ---

Andy_81:
Veikkaan että syksyllä iskee koronan, joku uusi variantti ja sen ympärillä pyörii mylly. Tämä elvytyspaketti menee taas läpi että luiskahtaa.


Onhan se mukana tankatessa tai valoja päälle laittaissa miettiä että, sitä tässä osaltaan kustannellaan etelän vetelin tukia kallistuvaan energiaan ja muutenkin nousseihin hintoihin.
Olisihan se verojen alennus energian hinnoista kelvannut myös suomalaiselle veromaksajalle, eikä pelkästään maksajan rooli...

RiP:
Erittäin todennäköinen skenaario, onhan Rydman vastustanut edellistä tukipakettia, uutta sotea ja ns. työperäistä maahanmuuttoa.

sutki:
Ketkä kaikki tuosta EU:n suunnalta tulevaksi väitetystä uhkauksesta tietävät?
Luulisi jonkin muunkin tahon olevan asiasta tietoisia kuin VNK:n kanslian.

Olisiko Rydmanilla asiasta tietoa jota voisi sopivasti vuotaa ulos kun sen aika on?

Sinänsä en epäile etteikö pakettia hyväksyttäisi, koska hillotolpat.

Penan kaveri Eki:
Mitään lainoja kohta enää oteta. Tukipakettia varten tai muutoinkaan. Valtion viitelainojen korot ovat nousseet 0,5 %:sta yli kahteen prosenttiin kolmessa kuukaudessa.

https://www.suomenpankki.fi/fi/Tilastot/korot/taulukot2/korot_taulukot/viitelainojen_korot_fi/

Valtio velkaantuu tänäkin vuonna 7 miljardia ja velkaantuminen jatkuu ainakin 2026 asti. Ja jo otetusta velasta (132 mrd) 10 %:a erääntynee uusittavaksi. Eli korkokulut nousevat tänä vuonna puolella miljardilla ja nousevat siitä joka vuosi... (Dressman: Onneksi olkoon Suomi!)


--- Lainaus --- Pääkirjoitus: Valtio jatkaa velkaantumista – ja korkojen noustessa siinä piilee iso uhka
Hallituksen talouslinja jatkaa valtion velkaantumista. Se on katkaistava ennen kuin velka muuttuu ongelmaksi.
--- Lainaus päättyy ---

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000008733487.html

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta