HOMMAN UUTISHUONE > Pohjoismaat

2022-06-23 Ruotsalainen uimaseura kielsi bikinit, "pojat eivät voi keskittyä"

(1/2) > >>

Outo olio:
Arvaan että asiaan liittyy myös etnis-kulttuurinen ulottuvuus, joka on jätetty uutisissa mainitsematta.


--- Lainaus ---Uimaseura kielsi tytöiltä bikinit Ruotsissa: ”Pojat eivät voi keskittyä”

Haastatellut vanhemmat tyrmäävät päätöksen.

Anssi Karjalainen

Tänään klo 9:01

Aftonbladet uutisoi keskiviikkona, että ruotsalainen uimaseura on kieltänyt tyttöuimareita käyttämästä kaksiosaisia uima-asuja, niin kutsuttuja bikineitä harjoituksissa.

Asiasta kertovat lehdelle uimaseuraa lähellä olevat henkilöt. Päätös raivostuttaa, koska heidän mukaansa missään muissa seuroissa bikinien käyttäminen ei ole kiellettyä.

Juttuun haastatellut tyttöuimarien vanhemmat ovat närkästyneitä. Uimaseuran perustelut kuulostavat absurdeilta.

– On kerrottu useita syitä. Muun muassa se, että kaksiosainen asu näyttää epäammattimaiselta. Lisäksi sanotaan, että bikineitä käyttävät tytöt voisivat joutua epäkunnioitetuiksi ja pojat eivät voi keskittyä harjoituksissa.

Kolmannen lähteen mukaan myös osa uimarien vanhemmista oli puoltanut bikinikieltoa.

--

Lehden mukaan sama uimaseura joutui kohuun aiemmin. 14-vuotias tyttöuimari oli joutunut 17-vuotiaan nuoren miehen seksuaalisen häirinnän kohteeksi. 17-vuotias uimari sai tuomion, mutta sai silti jatkaa seurassa kilpailemista.

Häirinnän kohteena ollut tyttö joutui puolestaan vaihtamaan seuraa.
--- Lainaus päättyy ---
https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/fe2509e6-c789-47d0-85f7-4de829026144

no future:

--- Lainaus käyttäjältä: Outo olio - 23.06.2022, 15:03:05 ---Arvaan että asiaan liittyy myös etnis-kulttuurinen ulottuvuus, joka on jätetty uutisissa mainitsematta.--- Lainaus päättyy ---

Meinaatko että Ruotsin kokoomuksessakin on solariumkundeja kenellä on ongelmia erottaa mikä on soveliasta harrastusporukan toimintaa ja mikä ei?

Faidros.:

--- Lainaus käyttäjältä: no future - 23.06.2022, 15:58:50 ---Meinaatko että Ruotsin kokoomuksessakin on solariumkundeja kenellä on ongelmia erottaa mikä on soveliasta harrastusporukan toimintaa ja mikä ei?

--- Lainaus päättyy ---

Sulla on sitten varmaa tietoa asiasta? Olemme kuulolla.

Econ101:

--- Lainaus käyttäjältä: no future - 23.06.2022, 15:58:50 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Outo olio - 23.06.2022, 15:03:05 ---Arvaan että asiaan liittyy myös etnis-kulttuurinen ulottuvuus, joka on jätetty uutisissa mainitsematta.

--- Lainaus päättyy ---

Meinaatko että Ruotsin kokoomuksessakin on solariumkundeja kenellä on ongelmia erottaa mikä on soveliasta harrastusporukan toimintaa ja mikä ei?

--- Lainaus päättyy ---

En tiedä, mutta pitäisin outona, että Sven ja Åke ovat alkaneet mennä sekaisin, kun näkevät naisvartalon bikineissä. Sen sijaan pitäisin todennäköisenä, että ko. uimaseurassa MENA-/islam-taustaisen väen osuus on lisääntynyt, ja se on tuonut mukanaan tämän ongelman. Siinä ei ole mitään uutta, että tämä väki menee naisvartalosta sekaisin, ellei se ole säkitetty.

Eino P. Keravalta:
Iltalehti:


--- Lainaus ---Lisäksi sanotaan, että bikineitä käyttävät tytöt voisivat joutua epäkunnioitetuiksi ja pojat eivät voi keskittyä harjoituksissa.
--- Lainaus päättyy ---

( Korostus minun )

Jos kyseessä on se kulttuuri, jota epäilen, eivät tytöt ja naiset ole sen piirissä muutoinkaan nauttineet minkäänlaista kunnioitusta. Ikinä.

Jos muuten pojilla on keskittymisvaikeuksia, paikalle pitäisi saada uskonnollinen poliisi. Aina kun poika katsoo tyttöä, pojalle vähän keppiä perseelle. Oppivat kyllä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta