HOMMAN UUTISHUONE > Pohjoismaat

2022-06-23 Ruotsalainen uimaseura kielsi bikinit, "pojat eivät voi keskittyä"

<< < (2/2)

kgb:
Ei siinä tarvitse olla mitään ulottuvuutta, tavoitteellinen uintiharjoittelu voi olla haastavaa jos kröhöm nostoköli on jatkuvasti ulkona ja aiheuttaa ylimääräistä virtausvastusta  :D

räsänen:

--- Lainaus ---Lisäksi sanotaan, että bikineitä käyttävät tytöt voisivat joutua epäkunnioitetuiksi ja pojat eivät voi keskittyä harjoituksissa.
--- Lainaus päättyy ---

Ovela tapa säänneltä tyttöjen/naisten toimintaa on "suojella" heitä. He joutuvat siis epäkunnioitetuksi.

Naisia ei ole suuryritysten johtorymissä niin paljon kuin miehiä, koska naiset saattavat joutua siellä epäkunnioitetuksi.

Kuulostaa ihan fiksulta, ja sitten sanotaan ettei ählämeiltä voi oppia mitään.

Outo olio:

--- Lainaus käyttäjältä: no future - 23.06.2022, 15:58:50 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Outo olio - 23.06.2022, 15:03:05 ---Arvaan että asiaan liittyy myös etnis-kulttuurinen ulottuvuus, joka on jätetty uutisissa mainitsematta.--- Lainaus päättyy ---

Meinaatko että Ruotsin kokoomuksessakin on solariumkundeja kenellä on ongelmia erottaa mikä on soveliasta harrastusporukan toimintaa ja mikä ei?

--- Lainaus päättyy ---

No en. Varmuuden vuoksi sanotaan suoraan:

1. 17-vuotias poika häiritsi seksuaalisesti 14-vuotiasta tyttöä. Poika sai jatkaa uimaseurassa, tyttö joutui siirtymään toiseen seuraan.

On ihan satavarmaa että pojalla on suojaväri ja seuraa uhattiin rasismikortilla, tai jokin muu vastaava juttu. Tapahtunutta ei voi ymmärtää mitenkään muuten.


2. Joidenkin seuran jäsenten vanhemmat haluavat että bikinistä luovuttaisiin.

Jos jonkun tytön omasta tai vanhempien mielestä bikini on huono valinta niin siitä vaan valitsee toisen uima-asun. Eli kysymys ei ole oman tai oman lapsen käytöksestä, vaan toisten perheiden lasten käytöksestä. Jos bikini häiritsisi kantaväestön pojan keskittymistä niin hän joko vaihtaisi toiseen uimaseuraan, tai yrittäisi vain pärjätä asian kanssa. Ei ole mahdollista että teinipoika menisi sanomaan teinitytölle tai seuran aikuisille että "tytön asu aiheuttaa minulle erektion, voisiko tyttö käyttää toisenlaista asua". Tuo olisi sosiaalinen itsemurha Ruotsissa, eikä muutenkaan missään kulttuurissa teinipojilla ole rohkeutta sanoa tuollaista. Kyse on pakko olla eri kulttuurista tulevista maahanmuuttajista. Joko pojan erektio on aina tyttöjen vika, tai sitten mamujen tyttäret ovat uimaseurassa ja kun vieressä on kantistyttöjä bikineissä niin mamuille tulee mieleen että ei tämä burkini niin hieno ehkä olekaan, voisin kokeilla myös vähän vähemmän peittävää uima-asua.--- Lainaus käyttäjältä: Eino P. Keravalta - 23.06.2022, 17:23:05 ---Jos muuten pojilla on keskittymisvaikeuksia, paikalle pitäisi saada uskonnollinen poliisi.
--- Lainaus päättyy ---

Uskonnon syytä (runkkauskielto) tämä ongelma on alunperinkin. Miesten pukuhuoneeseen pitäisi järjestää lammas, niin pojat voisivat helpottaa oloaan aina ennen uimaharjoituksia. :-X

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta