HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

2022-10-01 Keskusta aikoo olla pk-seudun suurin puolue vuonna 2031

(1/5) > >>

simppali:
Keskustapuolue on yksipuolisella julistuksella päättänyt seuraavaa;,,

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8d7c558e-a9af-485a-8265-4bea6c5107e8

--- Lainaus ---Keskusta aikoo olla pääkaupunkiseudun suurin puolue vuonna 2031.
--- Lainaus päättyy ---

Kepulit laittavat lisää löylyä..

--- Lainaus ---– Helsingin Hakaniementorilla ihmiset tulivat ensimmäistä kertaa puhumaan suomalaisesta ruuasta, ja oli huoli siitä, loppuuko kotimainen ruoka ja energia. Näen, että meidän ydinviesti tai perusviesti omavaraisuudesta tajutaan nyt myös pääkaupunkiseudulla, eli perusviestiä ei tarvitse muuttaa.
--- Lainaus päättyy ---
Keskusta on tällä hetkellä vassarihallituksen mattona, johon demarit, vihreät ja vassarit pyyhkivät jalkansa.


--- Lainaus ---– Ja monta kertaa Helsingissäkin on ollut se tilanne, että on tultu Helsingin ulkopuolelta, käyty yhdet vaalit ja sitten lähdetty pois. Se ei ole kovin pitkäjänteistä vaikuttamista. Meidän pitää tehdä asioita pitkäjänteisesti ruohonjuuritasolta asti.
--- Lainaus päättyy ---
Tehkää kepulit hallitus vastuussa olevina jotain erotkaa hallituksesta, mitä ette tietenkään tee,,koska ,,ette tee mitään, paitsi nuolette Sanna Marinia ja vasemmistoa.

ratlike:
Joo, ei. Kepu tulee jatkossakin olemaan kuihtuva puolue. Mitä Keskusta on tarjonnut suomalaisille muuta kuin korruptiota?

Paawo:
Kun se ei ole toiminut tähän asti Suomessa eikä edes Ruotsissa niin nythän se sitten toimii. :facepalm:

Kepulit toisaalta puhuvat Hakaniemen torilla yhtä ja Kihniön Siwan pihalla toista. Eduskunnassa sitten sitä kolmattatai neljättä, riippuen tietysti siitä mitä arvopohjaTM kulloinkin edellyttää ja kenen yhdysmies tällä kertaa antoi tuhdeimman kirjekuoren.

Persujen muutaman vuoden takainen ketutushirviövideo herätti niin paljon pahennusta koska niin moni kepuli ja kepulimielinen tunnisti siitä itsensä ja puolueensa.

l'uomo normale:
Sitten kun pääkaupunkiseudulle asettuminen taas epäonnistuu, Kepun Pääkaupunkiseudun pikkupomot selittävät epäonnistumisen syyksi, ettei Kepu tälläkään kertaa ollut kyllin cityliberaali. Kukaan ei kysy liberaalikepulaisilta mihin tarvitaan uutta arvoliberaalia poliittista liikettä demarien, Vasemmistoliiton, vihreiden, kokoomuksen ja erinäisten pikkupuolueiden lisäksi.

Pallopääkissa:
Persuilla on mahdollisuus olla "uusi keskusta", semmoinen keskustakonservatiivinen puolue jolla on kannatusta sekä maaseutukunnissa, eri kokoisissa kaupungeissa sekä pääkaupunkiseudulla. Kepu ei pääse tuohon asemaan.

Seuraavaksi persujen pitää vallata maaseutukunnat että kepu vajoaa kunnolla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta