HOMMAN KESKUSTELU > Paja

Joulupata 2022

(1/2) > >>

Reich:
Hommaforumin perinteinen joulupatakeräys on avattu.

Kriisit vaihtuvat toisiin. Korkojen nousu, energian ja välttämättömien ostosten kallistuminen vaikeuttavat monien elämää. Pelastusarmeijan joulupata on hieno perinteinen tapa auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ja luoda jouluiloa ahdingossa oleville suomalaisille perheille. Asetetaan tavoitteeksi viime vuonna saavutettu 3000 euroa, mutta toissavuoden hieno yli 10 000 euron ennätyspottikin saa mennä rikki. Pienikin lahja on arvokas. Jokainen euro tuo apua hädänalaisille.

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Linkki Homman joulupataan:
https://oma.pelastusarmeija.fi/team/homman-perinteinen-joulupata

Yhteisöpottien tilanneseuranta:
https://oma.pelastusarmeija.fi/search-and-donate?ira-filter.references=c1732372-394d-4b14-863c-2e6fd4da77a8

Skeptikko:

--- Lainaus käyttäjältä: Reich - 21.11.2022, 17:22:31 ---Hommaforumin perinteinen joulupatakeräys on avattu.

--- Lainaus päättyy ---

Kiitoksia keräyksen aloittamisesta taas kerran! Hommaforumin etusivulla puolestaan voi seurata kuvaajasta keräyksen etenemistä, samoin kuin toisesta kuvaajasta katsoa miten suuria summia aiempina vuosina on saatu:

Hommaforumin vuoden 2022 joulupatakeräys
https://cms.hommaforum.org/index.php/86-hommaforumin-vuoden-2022-joulupatakeraeys

ikuturso:
Tänä vuonna itsellä duunipaikka, sähkösopimus halpa vielä ensi syyskuuhun.

Kävelin eräänä päivänä Tampereella ja näin Sorin aukiolla jonoa ortodoksikirkolle. Jono kuitenkin kääntyi kirkon edestä Suvantokadulle ja suvantokadulta korttelin verran Rautatienkadulle ja Rautatienkatua pohjoiseen jono jatkui vielä Otavalankadulle.

Kysyin joltain ohikulkijalta, mitä siinä jonotetaan. Mietin liittyykö vieressä olevaan Nokia Areenaan, onko jotain lippuja jaossa tai jotain tapahtumaa tulossa?

Jono oli SPR ruoka-apujono. Yli 300 metriä pitkä.


Toivottavasti roposet löytävät oikeisiin kohteisiin.

-i-

Skeptikko:

--- Lainaus käyttäjältä: ikuturso - 23.11.2022, 08:39:04 ---Tänä vuonna itsellä duunipaikka, sähkösopimus halpa vielä ensi syyskuuhun.

--- Lainaus päättyy ---

Saa nähdä miten energiakriisi ja voimakas inflaatio vaikuttavat keräysintoon. Koronapandemian alku tuntui vuonna 2020 avanneen ihmisten kukkaronnyörit, mutta miten käy tällä kertaa? Ainakin Joulupataan näyttää alkaneen kertyä jonkin verran jo rahaa.

JoKaGO:
Nosto.

2000 euroa on jo paukkunut rikki, ja tavoitesumma olisi 3000. Jos tässä kalliin energian tilanteessa jollain on vielä ylimääräistä, niin ... 
Täysin ymmärrettävää, että juuri niillä normaalisti lahjoittavilla on nyt isompia rahareikiä omassa elämässäänkin. Jaksamisia kaikille!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta