HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Vallankumouspuolue

<< < (2/2)

Hämeenlinnan Oraakkeli:
Sinimustiin, VKK:hon yms verattuna kuitenkin melko maltillinen hanke. Toki ei tämäkään tule ääniä saamaan. Suomessa 90 pinnaa kannattaa natojäsenyyttä ja se on heti poissa tuon jengin äänisaalissta. Puolueen nimi on kyllä aika kajahtanut.

justustr:

--- Lainaus käyttäjältä: Intermarium - 02.12.2022, 10:15:14 ---Ei hyvää päivää :facepalm: Taas yksi uusi pienpuolue tulossa. Näitä poliittiselta ohjelmaltaan lähes identtisiä viritelmiä tuntuu nousevan, kuin sieniä sateella. Näyttää olevan kova hinku päästä kilpailemaan samasta marginaalisesta äänestäjäryhmästä.

--- Lainaus päättyy ---

VKK:n menestyminen kuntavaaleissa ja sitä ennen kristallien hyvä tulos ek vaaleissa (ääniosuutena) on luonut kylähulluihin uutta uskoa. Kunta- ja aluevaaleissa äänikynnys jää niin alas että jopa hönöt saa ehdokkaita läpi. Eikös Tiina Keskimäki ainakin ole VKK:n aluevaltuutettu?

Hönöt ei edelleenkään pysty yhteistyöhön edes omiensa kesken, mutta siinä nyt ei ole mitään uutta. Jo vuosikymmeniä sitten Siitoisen Pekka, Kuisman Väinö ja Mäenpään Ola tappeli jatkuvasti keskenään. Kaikenlaisia rintamia pystyteltiin mutta eipä ne puolta vuotta pidempään pysyneet kasassa. Toki yhtenäisempi rintama oli silloin kuin nyt.

Nykyään hönöskenen soppaa sotkee erityisesti putinistit. On hieman surkuhupaisaa puhua enää mistään isänmaallisuudesta kun osan porukasta intressit on selvästi idässä.

simppali:
Ex-vihreä julistaa sanomaa,(Juha Huhtala) vallankumouspuolue on melko raflaava nimi puolueelle, mitähän valtaa Huhtala alkaa kumoamaan?
https://www.juhahuhtala.fi/

--- Lainaus ---Sananvapaus, ja itsemääräämisoikeus ovat minulle tärkeitä arvoja. En usko asioiden parantumiseen ihmisiä pakottamalla - on kyse sitten rokotuksita, tai polttomoottoriautolla ajamisesta. Ihmisten tulee itse saada tehdä omaa elämäänsä ja kehoaan koskevat tärkeät ratkaisut.
--- Lainaus päättyy ---
Meniköhan Huhtalalla kuppi nurin viherpiiperrykseen?, En tiedä miekkosen taustoja, mutta on ollut Kouvolassa vihreiden joukkiossa, kai kaupungin valtuustossa.

Sukkavilla:
Hyvin sanottu. Olen itse harkinnut liittyväni johonkin hörhöpuolueeseen, mutten ole tietenkään löytänyt sellaista, jolla olisi tarpeeksi vakuuttavuutta.


--- Lainaus käyttäjältä: Mäyräkoira - 02.12.2022, 10:19:31 ---On tämä outoa, kun nuo eivät mahdu saman katon alle. kaiken maailman hörhöpuolueiden kannattajat, liittykää yhteen.

--- Lainaus päättyy ---

Suuria suunnitelmia. 

Lisäys tarkemman pohtimisen jälkeen...

--- Lainaus ---1.3. MUUTOS
Rauhanomaisen vallankumouksen tarkoituksena on siirtää valta pois korruptoituneilta puolueilta –
verovaroja tuhlaavilta organisaatioilta, jotka ajavat omaa-, ei kansan etua.
--- Lainaus päättyy ---

Mitenköhän saisi tuon Huhtalan kommentoimaan ylläolevaa tavoitetta? Olisi kiinnostavaa kuulla miten em tavoitetta on tarkoitus lähteä tavoittelemaan.

-PPT-:
Tarkistin että tuo Huhtala on ainoa Liike Nytin valtuutettu Kouvolassa joten puolue heitti ainoan valtuutetunsa menemään erottaessaan hänet. Mahtoi varmaan olla painavat syyt.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta