HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Sitoutumattoman Z-osaston poliittinen toiminta

(1/17) > >>

justustr:
Allekirjoittanut on saanut ylläpidolta ja myös muutamalta kirjoittajalta huomautuksia putinisti-uutisten liimailusta puolueketjuihin. Postaukset on siivottu pois vaikka omasta mielestäni jonkinlainen kytkös on ollut olemassa, joskin liian löyhä ilmeisesti.

Esimerkki tällaisesta on Panu Huuhtanen. Huuhtanen kyllä itse antaa lukijoidensa ymmärtää olevansa Vapauden Liiton ehdokas kuten mm. tämän twiitin kommenteista käy ilmi, mutta ei kuitenkaan ole virallisesti VaL:n ehdokaslistalla. Toinen rajatapaus on Tiina Keskimäki, joka pääsi aluevaaleissa läpi VKK:n ehdokkaana, mutta jolla ei tällä hetkellä lue mitään puoluetta twitter-tilillään.

Sitten on selvempiä tapauksia, kuten Johan Bäckman, Janus Putkonen, Juha Molari, Juha Korhonen ja Kosti Heiskanen. Kaikki fanaattisia Z-örkkejä, mutta eivät mihinkään puolueeseen liittyneitä. Tosin Korhonen näyttää olevan Vapauden Liiton listoilla, vaikka julistaakin olevansa itsenäinen toimija. Yleisesti ottaen Z-rintamalla tilanteet muuttuu niin tiheään, että satunnaisen lukijan on haasteellista pysyä mukana.

Joka tapauksessa tähän ketjuun siis kaikki Z-örkki-uutiset, jotka ei selvästi liity johonkin rekisteröityneeseen puolueeseen.

Avaan pelin seuraavilla twiiteillä:

Juha Molarin hyvin uuteen vuoteen sopiva uutinen Venäjältä
Shoigu: Voittomme, kuten uusi vuosi, on väistämätön. https://t.co/gsX3mo2yHf pic.twitter.com/Er9iA7Wbsz— Juha Molari (@MolariJuha) December 31, 2022
--- Lainaus päättyy ---

Juha on myös vihdoin päättänyt alkaa toimia ihan käytännössä pelkän somessa spämmäilyn sijaan.
Henkisen ja fyysisen laiskuuteni kirjallinen luonnehdinta teoksessa Oblomov antaa ennusteensa tulevan vuoden taisteluihini ja toimiini.

Yritän tietysti päästä loistavaan toimeliaisuuteen, mutta vaikeaahan tämä muutos on, jos yli puolivuosisataa on jo ollut saamaton. pic.twitter.com/L3Vvb4hHeP— Juha Molari (@MolariJuha) December 31, 2022
--- Lainaus päättyy ---

Lukija tosin jää miettimään tarkoittaako “taisteluihin liittyminen” kenties liittymistä puna-armeijaan vai jonkinlaista myyräntyötä Suomen maanperällä? Toivottavasti ensin mainittua ja olisihan upeaa jos Molari nyt lähtisi paikkaamaan Viljakaisen (R.I.P) jättämää aukkoa. Toki onhan Juhalla jo ikää, mutta onneksi puna-armeijassa ei olla tykinruoan asekuntoisuuden suhteen turhan tarkkoja. Seuraavaan Murmanskin saattueeseen vaan mukaan 👍

Petteri Vaaran hieno hakaristilla somistettu Ukrainan lippu ansaitsee myös tulla mainituksi  8)
pic.twitter.com/X4YI5XKNvy— Petteri Vaara (@petteri_vaara) December 29, 2022
--- Lainaus päättyy ---

Alaric:
@justustr

Huomautukseni liittyi erityisesti tuohon Huuhtaseen ja poistin muistaakseni pariin otteeseen viestejä Vapauden liiton ketjusta (taisi olla myös Bäckmania mukana, sille on oma ketjunsa), koska eihän tuo selkeästi ole sen puolueen listoilla ehdolla. Linkkaamasi twiitti on heinäkuulta ja tämän porukan tilanteet tosiaan muuttuvat tunnetusti nopeasti.

Tuoreempaa twiittiä, selvästi haluaa nyt SKE:hen:

https://twitter.com/HuuhtanenPanu/status/1608041160529907714

Olen jopa hieman valmis maksamaan, että voin lukea Laittoman Lehden artikkelit, jos SKE nimeää mut Helsingin ehdokkaakseen #vaaliliitto'on 😇 https://t.co/rstCu16QcL— Panu Huuhtanen 🇫🇮 (@HuuhtanenPanu) December 28, 2022
--- Lainaus päättyy ---

https://twitter.com/HuuhtanenPanu/status/1608037185567051776

.@VapaudenLiitto, @Kristallipuolue ja @SKE_puolue ovat VAALILIITOSSA.

Kannattaa valita näistä itseään lähinnä oleva puolue, jonka nimissä vaaliliiton ehdokkaaksi lähtee.

Minä olen ollut mukana vuodesta 2016 SKE:n immeisten kanssa #pienpuolue -touhuissa.

Siksi SKE 🇫🇮🇫🇮🇫🇮 https://t.co/3K6Zlfhfkm— Panu Huuhtanen 🇫🇮 (@HuuhtanenPanu) December 28, 2022
--- Lainaus päättyy ---

https://twitter.com/HuuhtanenPanu/status/1607328588029640705

Pitäisikö minun mennä #eduskuntavaali2023:iin omalla 100 ihmisen #valitsijayhdistys:kselläni vai @VapaudenLiitto, @SKE_puolue ja @Kristallipuolue VAALILIITON listoilta?

- vaaliliitossa parempi mahdollisuus päästä läpi

- omalla listalla on vapaus tehdä täysin omaa politiikkaa— Panu Huuhtanen 🇫🇮 (@HuuhtanenPanu) December 26, 2022
--- Lainaus päättyy ---

https://twitter.com/HuuhtanenPanu/status/1607764061051027457

Hyviä nimiä Hesassa 👍 Juttelen @riikka_salmi:n kanssa, jospa vahvistan joukkoa @SKE_puolue'en kiintiön kautta 🙂— Panu Huuhtanen 🇫🇮 (@HuuhtanenPanu) December 27, 2022
--- Lainaus päättyy ---

Mäyräkoira:
Laitetaan nyt tänne. Koska koko tämä "skene" on itseasiassa sitoutumatonta.

Eli kaikki huuhtaset, keskimäet, de witit, kavoniukset, jugit, yazkat, virtaset, yms.

Aina kun menee puolue alta, perustetaan uusi, sitten se hajoaa omaan mahdottomuuteensa. Ja taas hetken päästä innokkaat aktiivit keräävät kortit kasaan, ja homma lähtee alusta lähteäkseen taas lapasesta. Kusen juonteineen, Z-liittoineen, valomiekkoineen, jne..  ;D Mikä helvetin vimma ajaa ihmiset tälläisiin ratkaisuihin? Koko elämä käytetään ihmeelliseen urpoiluun, eikö sitä nyt muutakin voisi olla?

kgb:
Vimmapa hyvinkin. Pitkäjänteisyyttä ei ole, kaikkimullehetinyt-egoboostailu ja tietynlainen oikeassa olemisen pakko estää toimimisen missään isommassa organisaatiossa, jossa pitäisi kyetä keskustelemaan myös eri kantoja ja lähestymistapoja  edustavien ihmisten kanssa. Tietynlainen alatyylinen kielenkäyttö hankaloittaa myös sanoman perille menoa vaikka kuulija kenties olisikin samaa mieltä, tai ainakin taivuteltavissa.

Lisätään tuohon vielä haluttomuus tai suoranainen kyvyttömyys nähdä olemassaolevia realiteetteja jotka määrittelevät toimintaa yhteiskunnassa ja joitten muuttamiseksi ei osata nähdä muuta tapaa kuin älytön melskaus ja kouhotus milloin minkäkin asian ympärillä. Maustetaan vielä rajusti yliarvioimalla oma kannatus ja soppa onkin valmis.

Hämeenlinnan Oraakkeli:
Jos nämä Z-örkit ovat moskovan maksamia niin tarkoitus ei ole poliittisen vallan kasvattaminen suoraan. Saattavat olla savuverho todelliselle vaikuttamiselle. SDP.n  ja keskustan riveissä on Venäjämyönteisiä maksettuja vaikuttajia. Tämän osaston tehtävä on sotata. Osa varmaan toimii ihan pölkkypäisyyttään näin.
Desanttidosentti taas on tarkoitettu Venäjäläisille levitettävän propagandan äänitorveksi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta