Kirjoittaja Aihe: Katupartiot  (Luettu 1964 kertaa)

semifu

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 15
 • Liked: 31
 • Nimi: Henri Lentonen
  • Et uskalla lukee tätä
Katupartiot
« : 02.02.2023, 03:04:46 »
Kysyntää ja tarvetta tällaiselle olisi enemmän kuin koskaan, sillä muiden sekoilujensa ohella hallitus on dramaattisesti vähentänyt poliisin määrärahoja kun päinvastoin levottomuuksien lisääntyessä yhteiskunnassamme määrärahoja olisi pitänyt lisätä. Tälläkin teollaan, hallitus on todistanut olevansa Suomen kansalle vaarallinen ja haitallinen taho.

Kymmenisen vuotta sitten facebookissa muutamien isänmaallisen ihmisten kanssa perustimme ryhmiä eri kaupunkeja varten nimeltä katupartiot.

Olin itse yksi idean perustajajäsenistä ja ideahan oli varsin hyvä, mutta sen käytännön toteutusta olisi pitänyt huolella pohtia.

Ehdotukseni oli, että yksi partio koostuisi viidestä henkilöstä, joista yhdellä olisi repussa läppäri hyvällä akulla johon olisi liitetty livestreami webkamerasta katupartioiden keskukseen. Keskukseen nauhoitetut tallenteet väkivaltatilanteista olisivat olleet poliisille hyödyllinen aineisto, tilanteista seuranneisiin esitutkintoihin.

Lisäksi jokaisella partiolla olisi ollut radioyhteys keskukseen ja keskus olisi ollut operaattorina poliisille, kun tilanne kadulla olisi alkanut.

Luonnollisesti, ennen liittymistä partiointiin olisi pitänyt suorittaa voimankäytön perusteet esim. järjestyksenvalvojan koulutus tai jos meillä olisi ollut jäseniä, jotka olisivat osanneet kouluttaa.

Mut, eipä mua kuunneltu joten jäin sivuun omaehtoisesti projektista, koska en enää kokenut sen menevän oikeaan suuntaan. Koko katupartio termikin oli heidän mielestään lopulta tylsä ja  se vaihdettiin trendikkääseen Odinin sotilaisiin.

Tuosta olisi voinut kasvaa todella vahva, yhteisöllinen ja yhteiskunnan turvallisuutta lisäävä elementti. Mutta jotta se olisi voinut kasvaa, olisi sen toiminta pitänyt rakentaa alusta asti yhtä järjestelmälliseksi kuin poliisilla itse. Vasta sitten, yhteistyössä poliisin kanssa, olisimme voineet auttaa heitä. Nyt asia menikin päinvastoin ja poliisi alkoi koko ideaa vieroksua.

Voisimme hyvinkin asiaa nyt uusiksi yrittää jos löytyisi ees yhteen partioon jäsenet, jotka on valmiita sitoutumaan kurinalaiseen toimintaan. Eikä täs työssä oo tärkeintä isot lihakset. Ei tappelussa ole lopulta kyse voimankäytöstä, vaan voimanhallinnasta.

Esimerkkinä siitä, että iso lihasmassa ei ole sama asia, kuin tehokas taistelija on tämä video, veikkaan että esiintyvä heppu on about 60 kiloinen. Älä kokeile tätä kotona, koska kyseenomainen isku ihmisen sydämen kohdalle aiheuttaa iskun vastaanottajan kuoleman 100% varmasti.

https://youtu.be/XEXjm1J18uY

Ja jos ajattelet, että tuo heppu on joku show pelle, niin katso ihmeessä tää toinenkin video:

https://youtu.be/eoaCTQvnjFc

Terveisin,

Henri Lentonen, isänmaallinen keksijä

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 8 510
 • Liked: 7518
 • A spherical bastard
Vs: Katupartiot
« Vastaus #1 : 02.02.2023, 09:32:02 »
Yleinen ilmapiiri taitaa olla tällä hetkellä sellainen näitten Avarn/Securitasuutisointien ansiosta, että ideasi tuskin saisi laajempaa kannatusta ja hyväksyntää.

Lisäksi toki jo kohtaamasi ongelmat, eli järjestelmällinen toiminta on tylsää ja larppaus on paljon kivempaa. Ja sekin, että homma kysyy jonkin verran rahanpuolta tarvikkeisiin ja laitteisiin ja ylimääräinen raha ja ylimääräinen vapaa-aika harvoin yhdistyvät samassa henkilössä.
Turhaan ne politrukit huutaa ja hossuu,
Suomessa ei elä vinkkelitossu.

Tagit: