Kirjoittaja Aihe: 2016-10-05 Kansanedustaja Veronika Honkasalon kootut mielensäpahoittamiset  (Luettu 161315 kertaa)

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 997
 • Liked: 40354
Että näin.

11-vuotias tuskin on niin valveutunut, että seuraisi omatoimisesti mediaa ilmastomuutoksen ja muiden väitettyjen katastrofien osalta. Jos siis pentu pelkää, niin Honkasalo voi katsoa peiliin. Hän on äitinä se, joka joko pelottelee lastaan maailmanlopulla tai antaa muiden pelotella lastaan maailmanlopulla eikä toppuuttele pelkoja.

Joka tapauksessa on aika häijyä, että Honkasalo yrittää tehdä puoluepolitiikkaa vetoamalla lapsensa pelkoihin. Siis jumalauta, ensin muija pelottaa lastaan kuolemalla ja sen jälkeen hän menee nettiin syyttämään muita maailmanlopusta.

Aika helvetin paska äiti sanoisin, mutta onhan Honkasalo omien sanojensa mukaan aito kommunisti ja niillehän mikään ei ole pyhää ja kaikki keinot ovat sallittuja.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 104
 • Liked: 44012
 • Ego sum Spartacus
Kommunistit olivat ja ovat kieroutuneita, ne käyttävät hyväkseen kaikkia alhaisimpia keinoja päästäkseen valtaan.

Lainaus
X

Pavel Trofimovitš Morozov (ven. Па́вел Трофи́мович Моро́зов; 14. marraskuuta 1918 Gerasimovka, Tobolskin kuvernementti, Venäjän SFNT – 3. syyskuuta 1932 Gerasimovka, Uralin alue, Neuvostoliitto), paremmin tunnettu diminutiivinimellä Pavlik, oli neuvostoliittolainen nuorukainen, josta neuvostopropaganda teki hänen varhaisen kuolemansa jälkeen marttyyrin.

Vuonna 1932 julkistettu tarina kertoo, että 13-vuotias Pavlik Morozov oli ilmiantanut oman isänsä viljan piilottamisesta kulakkien kanssa, minkä takia tämä joutui vankilaan ja hänet ammuttiin myöhemmin. Vihastuneiden sukulaisten väitettiin surmanneen Pavlikin. Pavlikista tehtiin määrätietoisella kampanjoinnilla esimerkillinen nuorukainen, joka oli asettanut neuvostomaan edun oman etunsa edelle. Hänen tarinastaan tehtiin elämäkertoja, näytelmiä, patsaita, sinfoninen runo, ooppera sekä vaille ensi-iltaa jäänyt ja sittemmin kadonnut elokuva (Sergei Eisensteinin Bežinin niityt). Pavlikin tarinalla vaikutettiin neuvostoliittolaisiin lapsiin ja innostettiin heitä ilmiantamaan vanhempansa.

X

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pavlik_Morozov

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 023
 • Liked: 13627
Niin kauan kuin Honkasalo ei ole ministeri jolla on todellista valtaa kiusata normaaleja ihmisiä hänen seinähullu fanaattisuus on suoranaista viihdettä. Vassareista ei pysty tekemään parodiaa sillä he itse tekevät sen niin paljon paremmin.

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 791
 • Liked: 5122
Veronika voisi kertoa, että mistä tämä maailmanlopun pelko ja ahdistus on 11 vuotiaan ajatuksiin tullut, niin muiden ei tarvitse luulla ja olettaa.
Vanhemmat voivat toki kertoa totuuden ettei maailma ja luonto suinkaan juuri nyt ole loppumassa, että muutokset ovat niin hitaita ettei niitä havaitse juuri kuin tutkijat.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 633
 • Liked: 93115
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Veronika palepuhui eduskuntatalon portailla, ja teki X:n mukaan rikosilmoituksen kirjoittajista, jotka läsnäoloaan ja puhettaan paheksuivat. Katsotaan miten asia kehittyy. En löydä enää linkkiä.
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus = ihmiskunnan hirttosilmukka
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 893
 • Liked: 25340
Honkasalo on tehnyt "selvitystyötä".

Kun joku vielä määrittelisi "äärioikeiston" ja "salaliittoteoriat"...


"Yli kolmannes perussuomalaisten kansanedustajista on kirjoittanut salaliittoteorioita hyödyntäviä ulostuloja tai seurustellut äärioikeiston kanssa osoittaa perusteellinen kartoitus. Ei ihme, että äärioikeistolaisella väkivallalla tiiviit yhteydet PS:ään."

https://twitter.com/veronikahonka/status/1722659357672800515
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 886
 • Liked: 7829
En halua noiden poistuvan. Kontulat ja Honkasalo ovat aina väärässä, mutta yhteiskunta jopa noita tarvitsee-
Yhteiskunta silti on parempi, jossa jaamme valtáanme iliman oppia, pienillä näkemyseroilla.
Eivät vihervasurit opi, me voimme oppia suojelemaan yhteisöämme paremmin.
Pahoitteluni siitä, että olen menettänyt uskoni luottaa vasemmiston kykyyn rakentaa yhteiskuntaamme.« Viimeksi muokattu: 10.11.2023, 23:18:53 kirjoittanut DuPont »

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 245
 • Liked: 133465
Lainaus
Veronika Honkasalo ei aio vaieta: ”Positiivinen palaute on moninkertaistunut”

Vasemmistoliiton helsinkiläinen kansanedustaja Veronika Honkasalo on yksi Suomen tunnetuimmista ihmisoikeustaistelijoista. Hän on niin tunnettu, että saa lokaa niskaansa kaikkia internetin kanavia myöten. Erilaiset trollit ja äärioikeistolaiset tahot hyökkäävät paikalle, kun Honkasalo lausuu jotain erityisesti ihmisoikeuksista tai tasa-arvosta. Mukana irvailemassa ja piikittelemässä on myös tunnettuja suomalaisia. Honkasalo on yksi niistä, joiden tunteita ei tarvitse ottaa huomioon.

Kun häneltä kysyy, miten hän jaksaa tätä, hän naurahtaa, että sitä moni ihmettelee.

– Kun vuosikaudet on rakentanut panssaria ympärilleen, välillä vihan kanssa pystyy toimimaan paremmin ja välillä on heikompia hetkiä, hän sanoo.

– On hetkiä, jolloin ei jaksa. Juuri nyt on ehkä erityisen raskasta siksi, ettei ole kyse pelkästään minuun kohdistuvasta henkilökohtaisesta vihasta, vaan meidän kaikkien oikeusvaltiosta ja demokratiasta. Sitä yritetään horjuttaa valtaapitävien taholta. Tästä syntyy eksistentiaalinen huoli ja järkytys, että miten tämä on mahdollista.

Hän viittaa esimerkiksi perussuomalaisten ministerien kommentteihin, jotka ovat koskeneet apulaisoikeuskanslerin ja yhdenvertaisuusvaltuutetun työtä.

Mutta:

– Jos tolkuton vihapalaute ei tunnu missään, olet poliitikkona tunteeton. On pakko pysyä tuntevana ihmisenä, jotta pystyy edistämään niitä asioita, jotka kokee tärkeiksi, Honkasalo toteaa.

Hän ei aio vaieta.

– Mitä enemmän sitä paskaa tulee, sitä enemmän minun pitää olla äänessä, koska yksi keskeinen tavoitehan on hiljentää.
Kansan Uutiset 6.12.2023

Tyypillisesti Honkasalo esittää mielikuvituksellisia väitteitä, joita perustelee mielivaltaisilla aasinsilloilla ja olkiukoilla, sivuuttaa saamansa palautteen asiasisällön ja lopuksi uhriutuu esiintyen pulushakkimestarina.

Lainaus käyttäjältä: Kansan Uutiset
Honkasaloa pelottaa kiristyvä yhteiskunnallinen ilmapiiri.

– Sekin pelottaa, että mihin kiristyvä ilmapiiri johtaa teoissa, hän sanoo.

– Meillä on jo näyttöä äärioikeistolaisten terroristisessa tarkoituksessa suunnittelemista iskuista. Niitä on myös suunniteltu kohdistettavan vasemmistoon. Onhan se järkyttävää.

Juuri tätä tarkoitin. Tällaisista äärioikeistolaisten suunnittelemista terrori-iskuista nimenomaan ei ole näyttöä. Jos olisi, niistä olisi tullut syytteitä ja tuomioita.

Honkasalo epäilemättä itse uskoo toisin, koska on yhdistellyt omassa päässään valtamediasta ja somesta poimimiaan huhuja, liioitteluja ja väärinkäsityksiä omiin pelkoihinsa. Vastaväitteet vain vahvistavat Honkasalon uskoa, että vastaväittäjät ovat osa terroristista äärioikeistoa, joka vainoaa häntäkin.

Lainaus käyttäjältä: Kansan Uutiset
Hänestä järkyttävää on myös se, ettei suunnitelluista iskuista nouse yhteiskunnallisen laajaa keskustelua.

– Miten voi olla mahdollista, että meillä puolue, johon näitä tekoja suunnitelleilla on systemaattisesti kytköksiä? Miksemme ota vakavammin äärioikeistolaista uhkaa?, Honkasalo kysyy.

Hänestä niin eduskunnassa kuin puolueiden ulostuloissa pitäisi näkyä, että uhka otetaan todesta.

– Mutta tällaista signaalia ei tule. Uhkaa ei oteta vakavasti. Kantaaottamattomuus on myös hyväksymisen merkki.

Eivätkä ainoastaan vastaväitteet vaan myös tolkuttomuuksista vaikeneminen toimii Honkasalolle todisteena laajasta hiljaisesta salaliitosta Honkasalon ja hyvien ihmisten päänmenoksi.

Lainaus käyttäjältä: Kansan Uutiset
– Toivoisin kuitenkin, että itsenäinen Suomi olisi mukaanottavampi, ja tänne toivotettaisiin tervetulleiksi monenlaiset ihmiset. Sitä Suomi ei ehkä tällä hetkellä tee. Sama on nähtävissä myös muualla Euroopassa.

Puolen viime vuoden aikana Suomi on muuttunut yhä ulossulkevammaksi.

– Tapahtui ajattelutavan muutos kertaheitolla verrattuna Marinin hallitukseen ja siihen, millaisten kriisien läpi se tarpoi ja silti teki tärkeitä investointeja ja uudistuksia. Ero on valtava. Myös maahanmuuttopolitiikka aiotaan nyt heikentää järkyttävällä tavalla.

Oikeasti maahanmuuttopolitiikassa ei ole tapahtumassa juuri mitään mainittavaa, kuten ei tapahtunut Sipilän hallituksenkaan aikana, vaikka Honkasalo haukkoi silloinkin henkeä tyrmistyksissään. Väitteiden tueksi ei ole faktoja mutta sitäkin enemmän fiilistä.

Lainaus käyttäjältä: Kansan Uutiset
Honkasaloa huolestuttaa myös ilmapiiri, jota hän kuvailee yhä kovenevan militaristiseksi.

– Siihen ei mahdu keskustelua ihmisoikeuksista, ihmisarvosta tai demokratiasta samalla tavalla kuin aiemmin. Tämä on näkynyt erityisesti viime vuosien aikana, hän sanoo.

– En muista aiemmilta vuosilta tällaista ajanjaksoa, jona ihan perustavanlaatuisista ihmisoikeuksista puhumista olisi pidetty jotenkin vaarallisena tai horjuttavana asiana.

Mitkä valtaapitävät tahot pitävät perustavanlaatuisista ihmisoikeuksista puhumista vaarallisena tai horjuttavana asiana? Turha kysyä, sillä vastausta ei tule. Suuri salaliitto.

Lainaus käyttäjältä: Kansan Uutiset
Siitä hän nostaa esimerkiksi lokakuun lopussa Yhdistyneiden kansakuntien äänestyksen siitä, vaaditaanko Gazaan välitöntä humanitaarista tulitaukoa. Suomi äänesti tyhjää.

– Itselleni on ollut järkytys, millaista puhetta sallitaan esimerkiksi palestiinalaisista, oli kyseessä sitten vaikkapa naiset tai lapset.

En näe Suomen äänestyspäätöksellä mitään yhteyttä ihmisoikeuksista puhumisen pitämiseen vaarallisena, mutta Honkasalo kai sitten näkee.

Lainaus käyttäjältä: Kansan Uutiset
Honkasalo varottaa rasismin muuttumisesta tavalliseksi hyväksytyksi asiaksi.

– Kun valtaan astuu puolue, jonka politiikka pohjautuu vihanlietsontaan ja erotteluun, vihapuhe saa normatiivisemman aseman. Onhan ennennäkemätöntä, että meillä on esimerkiksi varapääministeri, joka yhä laukoo rasistista tekstiä blogissaan ja sosiaalisessa mediassa. Se, että tällaista tekstiä tulee kansanedustajien ja ministereiden suusta, antaa oikeutuksen tavallisillekin ihmisille puhua samalla tavalla.

Honkasalo toteaa, että perussuomalaisia eivät tunnu koskevan samat säännöt kuin muita.

– He voivat laukoa mitä tahansa ilman, että seuraukset olisivat samanlaiset kuin jos joku muu tekisi samoin. Jos tähän on turruttu, se on hälyttävää.

Sitten on tämä kamala rasismi, joka nyt vain on nyt Suomen ja hallituksen suurin ongelma, vaikka kukaan ei osaa selittää, mitä ihmeen kautta.

Lainaus käyttäjältä: Kansan Uutiset
Äärioikeistolaisten puolueiden strategiaan kuuluu se, että niistä ei saa otetta.Samalla niiden agenda ui osaksi muiden puolueiden agendaa. Tämä näkyi esimerkiksi parin viikon takaisessa itärajakeskustelussa.

– Yhtäkkiä kaikki olivat paniikissa. Kun Iltalehti kysyi kansanedustajilta, pitäisikö rajavyöhykkeelle jääviä terveyshuolista kärsiviä ihmisiä auttaa ilmojen kylmetessä, oli jopa demareita, joiden mielestä jätetään vaan sinne, Honkasalo kertoo.

Se näkyy ylipäätään turvapaikanhakijoihin liittyvissä kysymyksissä.

– Syntyy kilpajuoksu siitä, kuka vetää tiukinta ja rasistisinta linjaa. Se on käsittämätöntä.

Miten tämä tiukimman ja rasistisimman linjan kilpajuoksu ilmenee Honkasalon pään ulkopuolella reaalimaailmassa kuten Suomen edelleen maailman liberaaleimmassa turvapaikkapolitiikassa? Seuraava kysymys.

Lainaus käyttäjältä: Kansan Uutiset
Honkasalo sanoo toivoneensa, ettei joudu todistamaan sellaista aikaa, jolloin koko ihmisoikeusjärjestelmä näyttää murenevan.

– Ihmisoikeuksia, joita on tottunut pitämään itsestäänselvinä, joutuu puolustamaan yhä hanakammin, hän suree.

Tuntuu, että yksi aikakausi olisi loppumassa.

– Maailmansotien jälkeinen aika, jolloin ihmisoikeusjärjestelmä luotiin, oli maailmanpoliittisesti monella tavalla hauraampi kuin nykyaika. Silti yhtä kunnianhimoisia ihmisoikeuksia ei varmaankaan saataisi tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa sovittua.

Mitähän aikaa maailmansotien jälkeen ja mitä ihmisoikeuksia Honkasalo mahtaa tarkoittaa? Milloin ihmisoikeudet ovat olleet itsestäänselvyys tai edes periaatteena olemassa missään historian vaiheessa juuri muualla kuin länsimaissa?

Ihmisoikeuksilla perusteltu kehitysmaalaisten massamaahanmuutto taas on tyypillisen eurosentristä myöhempien aikojen hömpötystä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 972
 • Liked: 5268
Veronika oli nyt pahastunut, kun Miko Bergbom kävi puhumassa tuhansille huutaville kommareille eikä nöyristellyt yhtään. Kyseli vihjailevasti, että tämäkö on nyt persujen ykköstykki.

En tiedä, ketä Veronika halusi persuista paikalle, jos Bergbom ei sopinut. Ilmeisen kova pala oli se, että nuori kaveri uskalsi mennä vihollisen eteen täynnä itseluottamusta. Veronikasta tuskin vastaavaan olisi.

Rivien välistä paistoi myös halveksunta nuorta ikää ja miessukupuolta kohtaan. Se on outoa, kun vihervasemmistossa on paljon nuoria naisia, ja nämä tietysti ovat Veronikan mielestä aina vakavasti otettavia poliitikkoja, vaikka mitä turuilla ja toreilla rääkyisivät. Bergbom veti muuten ensikertalaisena helvetin paljon kovemman äänipotin pienemmästä vaalipiiristä kuin Veronika. Ehkä sekin kiukuttaa - ja pelottaa.

Mutta hyvä, että Veronika tuli asian kanssa ulos. Se alleviivasi taas sitä, ettei nuorten miesten tai oikeastaan minkään ikäisten miesten kannata äänestää vihervasemmistoa. Bergbomin kaltaisten nuorten persumiesten suosio todistaa, että monet ovat tuon miesvihan ymmärtäneetkin.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 444
 • Liked: 7563
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Huomasin eilen että Veronika on blokannu mut X:ssä...
Kissafani

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 972
 • Liked: 5268
Huomasin eilen että Veronika on blokannu mut X:ssä...
Veronika haluaa turvallista tilaa, jota on vain hänen omassa kuplassaan.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Rasvari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 418
 • Liked: 1304
 • Entinen keskustelija, nykyinen Venäjän trolli.
Veronika oli nyt pahastunut, kun Miko Bergbom kävi puhumassa tuhansille huutaville kommareille eikä nöyristellyt yhtään. Kyseli vihjailevasti, että tämäkö on nyt persujen ykköstykki.
...
Rivien välistä paistoi myös halveksunta nuorta ikää ja miessukupuolta kohtaan. Se on outoa, kun vihervasemmistossa on paljon nuoria naisia, ja nämä tietysti ovat Veronikan mielestä aina vakavasti otettavia poliitikkoja, vaikka mitä turuilla ja toreilla rääkyisivät. Bergbom veti muuten ensikertalaisena helvetin paljon kovemman äänipotin pienemmästä vaalipiiristä kuin Veronika. Ehkä sekin kiukuttaa - ja pelottaa.

Minäkin uskon että tulevaisuus pelottaa veronikoita, hän todennäköisesti tuskallisesti miettii miten bergbomit jyrää jalkoihinsa vasemmistobroilereita tulevaisuuden otteluissa. Persuilla on rosteri hyvässä iskussa, voivat nostaa A-junnuista väkeä koviin paikkoihin ja jättää kokeneemmat pyssyt huoletta huilivuoroon. Mölyävä vassarilauma on juuri sopiva vastus nälkäiselle nuorelle tulevaisuuden isolle pyssylle uran tässä vaiheessa, Bergbomin puntti ei tutissut joten juuri oikean miehen laittoivat kentälle.

Minä todella tykkään persujen nousevista nimistä, tekemisen laatu ja asenne on todella hyvässä jamassa kun katselee Bergbomin, Vigeliuksen ja Rostilan otteita. Soinin aikainen helppoheikkeily alkaa katoamaan eikä ihme että Veronika kokee alitajuista ahdistusta. Näistä miehistä kuulemme vielä.

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 972
 • Liked: 5268
Veronika oli nyt pahastunut, kun Miko Bergbom kävi puhumassa tuhansille huutaville kommareille eikä nöyristellyt yhtään. Kyseli vihjailevasti, että tämäkö on nyt persujen ykköstykki.
...
Rivien välistä paistoi myös halveksunta nuorta ikää ja miessukupuolta kohtaan. Se on outoa, kun vihervasemmistossa on paljon nuoria naisia, ja nämä tietysti ovat Veronikan mielestä aina vakavasti otettavia poliitikkoja, vaikka mitä turuilla ja toreilla rääkyisivät. Bergbom veti muuten ensikertalaisena helvetin paljon kovemman äänipotin pienemmästä vaalipiiristä kuin Veronika. Ehkä sekin kiukuttaa - ja pelottaa.

Minäkin uskon että tulevaisuus pelottaa veronikoita, hän todennäköisesti tuskallisesti miettii miten bergbomit jyrää jalkoihinsa vasemmistobroilereita tulevaisuuden otteluissa. Persuilla on rosteri hyvässä iskussa, voivat nostaa A-junnuista väkeä koviin paikkoihin ja jättää kokeneemmat pyssyt huoletta huilivuoroon. Mölyävä vassarilauma on juuri sopiva vastus nälkäiselle nuorelle tulevaisuuden isolle pyssylle uran tässä vaiheessa, Bergbomin puntti ei tutissut joten juuri oikean miehen laittoivat kentälle.

Minä todella tykkään persujen nousevista nimistä, tekemisen laatu ja asenne on todella hyvässä jamassa kun katselee Bergbomin, Vigeliuksen ja Rostilan otteita. Soinin aikainen helppoheikkeily alkaa katoamaan eikä ihme että Veronika kokee alitajuista ahdistusta. Näistä miehistä kuulemme vielä.
Erittäin hyvin sanottu kaikki. Tämä on myös sukupuolikysymys. Veronikan ja muiden punavihernatsien maailmassa miehet ovat alistettuja aisureita. Syy on varmaankin se, että naisten pitää saada kosto jostain-ties-mistä, ja sen takia suurin osa miehistä on vihollisia. Veronikan porukoissa haetaan vain kostoa. Ei sillä väliä, että jossain muualla maailma on muuttunut niin, että pätevät naiset pärjäävät muutenkin ja tasa-arvo toteutuu ilman pakottamista.

Nuoret oikeistolaiset miehet ovat Veronikan kaltaisille feministisille punavihernatseille painajainen. Heille ei jää oikeastaan mitään aseita näitä vastaan, varsinkin kun joukossa on muitakin kuin heteroja. Tämä ilmiö ilahduttaa minua suuresti.

Veronikalla ja kaltaisillaan on todella ahtaat oltavat - ja hyvä niin ;D

Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 444
 • Liked: 7563
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Käykö tämä tänne vai pitäisikö laittaa Periksen hauskoihin kuviin?

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 176
 • Liked: 50916
^
Voihan tuo ämmä lahjoittaa vaikka kaikki rahansa ja vielä paidankin päältään yhteiseen ”hyvään”, mikä estää?

Vai eikö halu luopua omista rahoista olekaan aito?

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 495
 • Liked: 64620
 • Kekkosen re-inkarnaatio
^
Voihan tuo ämmä lahjoittaa vaikka kaikki rahansa ja vielä paidankin päältään yhteiseen ”hyvään”, mikä estää?

Vai eikö halu luopua omista rahoista olekaan aito?

Jos vassaripelleiltä otetaan sopivalla progressiolla markka enemmän veroa, se on kymppitonni pois ökypettereiden lompakosta. Siksi vasemmiston veronmaksuhalu on vain sumutusta sille, että saadaan rikkain prosentti maksamaan köyhimmän kymmenen prosentin elämä.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 791
 • Liked: 5122
Vasemmistovero voisi olla ratkaisu. Vihervassareille ylimääräiset 5% tuloveroa ja voidaan korvamerkitä "hyvinvointivaltion" toimintoihin. Kaikille vassaripuolueiden ja järjestöjen jäsenille ja palkollisille ja somessa/mediassa/julkisuudessa vasemmistolaisia mielipiteitä esittäneille. Ja käänteinen todistustaakka ETTEI ole vassari, jos ei huvita kantaa korttansa kekoon.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 324
 • Liked: 24660
 • "Mari Rantanen: Suomeen on turha tulla hillumaan."
^
Voihan tuo ämmä lahjoittaa vaikka kaikki rahansa ja vielä paidankin päältään yhteiseen ”hyvään”, mikä estää?

Vai eikö halu luopua omista rahoista olekaan aito?

Tässä onkin pähkinänkuoressa suomalaisen solidaarisuuden ja hyväntahtoisuuden ydin.

Ja lisäksi: minulla on ollut ilo työskennellä punavihreiden ja koulutettujen seurassa. He ovat arkkityyppi sellaiselle joka ei laita lapsiaan neekerikouluun, muuta lähiöön, käy Lidlissä jne. Heillä on sertifioidut lemmikit, paremman väen ulkomaanmatkat ja lapsilla ratsastus- tai viuluharrastus. He ovat niitä, jotka Orwellin Eläinten Vallankumouksen lopun tapaan sikoina opettelevat pukeutumaan ihmisten vaatteisiin ja horjuvat takajaloillaan ihmisiiä matkien.
"On käynyt ilmi, että demokratia ja lehdistön vapaus ovat suurimpia niistä tyhjistä korulauseista, jotka milloinkaan ovat ihmismieltä sumentaneet".

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 886
 • Liked: 7829
Ehkä kyse on vain siitä, että jotkut haluavat olla kirsipihoja ja veronikahonkasaloja. Natseja pitää olla, vaikkette te muut niitä näe! Minun maailmassani nuo "toisinajattelevat ovat natseja."
"I reject your reality and substitute my own!" - Adam Savage (18th century transgender poet).

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 972
 • Liked: 5268
^
Voihan tuo ämmä lahjoittaa vaikka kaikki rahansa ja vielä paidankin päältään yhteiseen ”hyvään”, mikä estää?

Vai eikö halu luopua omista rahoista olekaan aito?
Suomessa mikään ei tosiaan estä maksamasta veroja enemmänkin kuin on pakko. Sen kun siirtää rahaa Valtiokonttorin tilille, tilinumero löytyy netistä. Sinne Veronika voi laittaa avustusta matujen uusiin iPhoneihin, Canada Gooseihin ja Air Jordaneihin.

Toisten rahoilla ei pidä jeesustella, vaan homma pitää aloittaa omasta itsestä. Eli nyt Veronika iloiseen veronmaksuun ja kuitista kuvaa someen.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

--------------

Jokainen matu maksaa miljoonan.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 495
 • Liked: 64620
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vasemmistolaiset voisivat ensimmäisenä ryhtyä verotalkoisiin luopumalla AY-jäsenmaksujen verovapaudesta.

Eihän niitä ole edes pakko maksaa, jolloin jos haluaa välttyä verolta, jättää jäsenmaksut maksamatta.

Erittäin yksinkertaista. Vasemmisto saa mitä haluaa. Saa maksaa veroa maksusta, joka on täysin vapaaehtoinen. Eikös se olisi win-win-win?

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 014
 • Liked: 8799
 • Apulaisoikeusgangsteri.
Onhan näitä vähennyksiä mitä ei kenenkään ole pakko hakea... siittä vaan Veronica!! 👍
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

KamalaJari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 718
 • Liked: 1172
 • Kaamea muumio .
Vasemmistossa oli kauan sitten agitaattoreita jotka osasivat hommansa , kovia puhujia kuin saarnamiehiä mutta nykyään , ei niitä enää ole vai pitääkö joku Arhista tai Veronicaa saati Andersonia vetovoimaisina puhujina ?

Sellaista sönkötystä ja kinaamista , kyllä puhuja valtikka on siirtynyt muualla , bergbom on tästä oiva esimerkki , karismaattinen ja pelkäämätön mies.

Täysillä päätyyn ja seinästä läpi , niin sitä pitää.
Me heijastamme sitä, mikä ympäröi meitä, ja se, mikä ympäröi meitä, heijastaa meitä … tämä on universaali totuus. Meidän on otettava vastuu siitä, mitä elämässämme on. Olemme vastuussa onnistumisistamme, epäonnistumisistamme ja tunteistamme. Emme voi syyttää muita.

pyrokatti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 474
 • Liked: 2300
 • Transvegaani
Vasemmistolaiset voisivat ensimmäisenä ryhtyä verotalkoisiin luopumalla AY-jäsenmaksujen verovapaudesta.

Eihän niitä ole edes pakko maksaa, jolloin jos haluaa välttyä verolta, jättää jäsenmaksut maksamatta.

Erittäin yksinkertaista. Vasemmisto saa mitä haluaa. Saa maksaa veroa maksusta, joka on täysin vapaaehtoinen. Eikös se olisi win-win-win?

-i-

Eikä tässä vielä kaikki. Bonuksena vasemmiston vaatimusten mukaisesti verotus kiristyisi sitä enemmän mitä enemmän tienaat. Nythän pienituloinen maksaa itse lähes koko jäsenmaksun. Hyvätuloisen jäsenmaksusta verottaja puolestaan maksaa jopa yli puolet.
Kari Suomalainen: "Niin hassua ei pilapiirtäjä keksi, ettei se myöhemmin olisi täyttä totta."

totuuspuheasiamies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 952
 • Liked: 3536
Lainaus
Riikka Purra varoitti ”väestö­pohjan muutoksesta” – Honkasalon mukaan Purra levittää ääri­oikeistolaista teoriaa

Valtiovarainministeri, perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra varoitti perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa sunnuntaina väestönpohjan muuttumisen seurauksista.

– Monet kiihtyvät, kun puhumme väestöpohjan muutoksesta massasiirtolaisuuden seurauksena, mutta meidän pitää vain puhua siitä enemmän. Perussuomalaisten mielestä vain Eiffel-torni ja Pariisin kadut eivät tee Ranskaa. Sen tekevät ranskalaiset ihmiset. Ainoastaan metsät ja järvet tai kartalla olevat Helsinki ja Tampere eivät tee Suomea. Sen tekevät suomalaiset ihmiset, Purra sanoi.

Purra lisäsi, että taloudessa ongelmia voidaan korjata, kun on tahtoa ja uskallusta, mutta Suomessa ja Euroopassa massasiirtolaisuuden myötä tapahtuvat muutokset ja niistä seuraavat sosiaaliset, kulttuuriset ja demografiset vaikutukset ovat käytännössä peruuttamattomia.

[...]

Vasemmistoliiton kansanedustaja Veronika Honkasalo reagoi Purran puheisiin X:ssä.

– Äärioikeistolaista väestönvaihtoteoriaa levitetään edelleen. Tietenkin. Onnea, Orpo! Honkasalo kirjoitti pääministeriin viitaten.

[...]
https://www.is.fi/politiikka/art-2000010438303.html

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 940
 • Liked: 5748
 • Panda nimeltä Kallan.
Lainaus
Riikka Purra varoitti ”väestö­pohjan muutoksesta” – Honkasalon mukaan Purra levittää ääri­oikeistolaista teoriaa

Valtiovarainministeri, perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra varoitti perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa sunnuntaina väestönpohjan muuttumisen seurauksista.

– Monet kiihtyvät, kun puhumme väestöpohjan muutoksesta massasiirtolaisuuden seurauksena, mutta meidän pitää vain puhua siitä enemmän. Perussuomalaisten mielestä vain Eiffel-torni ja Pariisin kadut eivät tee Ranskaa. Sen tekevät ranskalaiset ihmiset. Ainoastaan metsät ja järvet tai kartalla olevat Helsinki ja Tampere eivät tee Suomea. Sen tekevät suomalaiset ihmiset, Purra sanoi.

Purra lisäsi, että taloudessa ongelmia voidaan korjata, kun on tahtoa ja uskallusta, mutta Suomessa ja Euroopassa massasiirtolaisuuden myötä tapahtuvat muutokset ja niistä seuraavat sosiaaliset, kulttuuriset ja demografiset vaikutukset ovat käytännössä peruuttamattomia.

[...]

Vasemmistoliiton kansanedustaja Veronika Honkasalo reagoi Purran puheisiin X:ssä.

Äärioikeistolaista väestönvaihtoteoriaa levitetään edelleen. Tietenkin. Onnea, Orpo! Honkasalo kirjoitti pääministeriin viitaten.

[...]
https://www.is.fi/politiikka/art-2000010438303.html

Kun aletaan öyhöttämään "äärioikeistosta" täysin tunnepitoisesti,  niin silloin persut tietää puhuneensa totta ja niin tietää myös vastapuoli, että puhuit totta; eivät toki vain missään nimessä myönnä sitä ääneen. Ainoaksi puolustusmekanismiksi jää tunnepitoinen kiistäminen, kun faktat ovat ikävästi vasemmistolaista ideologiaa vastaan.

Toki argumenttini voi havaita todeksi myös sillä, että "kaikki ovat aivan yhtä suomalaisia" -aatteen kannattajat pysyvät muuten todella kaukana näistä "kaikenlaisista suomalaisista". Toki se on vuosi vuodelta näille vaikeampaa, jos väestönvaihtoa ei pysäytetä... asian voi havaita vaikka yöelämässä, missä kyllä punavihreimmätkin ymmärtävät, että Helsinki eikä tällä menolla edes Tampere ei ole niin suomalaisen turvallinen paikka kuin mitä joskus ennen. Toki syy nykytilanteeseen on kaikessa muussa kuin omassa äänestymiskäyttäytymisessä.

Tagit: