Kirjoittaja Aihe: Vapauden liitto  (Luettu 10705 kertaa)

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 217
 • Liked: 51079
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #30 : 15.05.2024, 09:16:48 »
Totta kai rokoteasioista on monia mielipiteitä, enkä niihin perehtymättömänä ota asiaan sen kummemmin kantaa. Lähinnä tarkoitin, että siitä asiasta on jo jauhettu ihan riittämiin. Korona-teemalla ei kerätä enää ääniä eurovaaleissa tai muissakaan tulevissa vaaleissa, joten kannattaa VL:n laittaa nyt sekä tulevaisuudessa paukut niihin kansaa tällä hetkellä puhutteleviin asioihin.
Korona on ehkä ohi, mutta se hallintapyrkimys, joka ilmeni koronan hyväksikäyttämisessä, ei ole kadonnut minnekään. WHO, WEF, hallitukset, moni toimija on paljastanut oikean karvansa. Yhtymäpinta ilmastofuulaankin on tietysti olemassa.

Nyt on aika takoa, seuraavaa vedätystä odotellessa!

Jokainen voi tykönään miettiä, miksi meni ottamaan ”tutkitun ja turvallisen” mRNA-rokotteen covidia vastaan, kun hyvin tiesimme jo varhain, ettei rokote suojaa rokotetun lähimmäisiä tartunnalta,  vaikka näin väitettiin, ja tämän väitteen varjolla rokottamattomilta oltiin valmiita ottamaan kaikki ihmisoikeudet pois.

Rokote ei välttämättä suojannut edes sen ottaneita, koska rokotetut sairastuivat ja levittivät tautia, ja rokotettuja joutui sairaalaankin. Ehkä he olivat niitä, ketkä joutuivat sairaalaan rokotteilla ja/tai ilman, tätähän ei kukaan voi varmaksi sanoa, oliko näille ihmisille rokotteesta lopulta minkä verran tai minkään verran hyötyä.

Hallintapyrkimys on, mutta huolestuttavampaa mielestäni on, että väestössä noin 80% haluaa tulla hallituksi, ihan sama mitä potaskaa heille syötetään.
On kiva kuulua joukkoon, mennä massan mukana, ja uskotella itselleen, että rokote, jollaista ei ole ikinä ennen käytetty, joka on täysin muuta kuin mitä perinteinen rokoteteknologia on, ja joka polkaistaan markkinoille ”tyhjästä” väittäen sen olevan ”tutkittu”, tietäen että tutkimuksia ei ole ennätetty tehdä, jolloin myöskin väite ”turvallisuudesta” on tieteellisesti ja tutkitusti toteennäyttämätön uskon asia.

Ja mihin Suomessa ja länsimaissa yleisemminkin nyt ylikuollaan?
Koronahan meni jo, ja porukka on laajalti rokotettua.

Onko koronakuolemia paljon, vai mihin täällä kuollaan?

https://www.laakarilehti.fi/terveydenhuolto/onko-koronakuolemia-paljon-vai-mihin-taalla-kuollaan/

Lainaus
Onko koronakuolemia Suomessa paljon vai vähän? Ainakin ylikuolleisuus näyttää huitelevan omissa sfääreissään, mutta kuka selittäisi, mistä se johtuu?

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos muutti hiljattain tapaa ilmoittaa koronakuolemat. Nyt ilmoitukset perustuvat hoitavan lääkärin kirjoittamaan kuolintodistukseen siitä, oliko korona perus- vai myötävaikuttava kuolinsyy. Aiemmin ne perustuivat ajalliseen yhteyteen, eli 30 vuorokauden aikana ennen kuolemaa tehtyyn positiiviseen koronatestiin, kuten WHO pandemian alussa suositteli.

Koronakuolemien määrä laski heti 40 prosentilla. Mutta kuinka totuudenmukainen luku on ja miten verrata Suomea muihin maihin?

Lainaus
Kansanterveyslaitoksen tutkimusprofessori emeritus Matti Jantunen seuraa koronakuolemien määrää ylikuolleisuuden kautta, sillä se on hänen mukaansa luotettavin tapa. Vertaillessaan eri maita hän käyttää suuria kansainvälisiä tietokantoja. Hyviä lähteitä ovat esimerkiksi Tilastokeskus, Our World in Data, OECD, John Hopkins University ja Eurostatin EuroMOMO.

Ylikuolleisuus on lahjomaton mittari, joka ei ole riippuvainen koronatesteistä ja jonka myös kehittyvät maat pystyvät ilmoittamaan oikein. Ylikuolleisuus on Suomessa paljon suurempaa kuin ilmoitetut koronakuolemat.

Lainaus
Hänen mukaansa Suomessa on suurin koronakuolemien ja ylikuolleisuuden ero Euroopassa. 

– Kuolleisuuden nousu on pandemian aikana ollut suurempi kuin rauhanaikana koskaan. Totta kai sen syyt pitäisi selvittää, Jantunen näkee.

Väestöliitto selvittäisi syyt

Samaa mieltä ollaan Väestöliitossa, jonka syyskokous vaati, että kuolleisuuden kielteisen kehityksen syyt on selvitettävä riippumattomasti.

– Elinajanodote laskee nyt jo toista vuotta. Se on merkittävä muutos. Olemme huolestuneita, ettei asiasta juuri puhuta, sanoo Väestöntutkimuslaitoksen johtaja ja tutkimusprofessori Anna Rotkirch.

Koko juttu linkistä.
Sen koommin kuin Lääkärilehti tuon julkaisi, en ole kuullut asiasta keskusteltavan tai syitä pohdittavan.

Murkula

 • Vihjeettömät
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 1 783
 • Liked: 3345
 • Ex-mersupersu
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #31 : 15.05.2024, 10:53:13 »
Se on morjensta itseltäkin tähän ketjuun, kun nyt on hyvin todennäköistä, että Hakkarainen toi minut mukanaan. Eikä se ole kuin jäävuoren huippu, johan tätä harjailua nyt on nähty, joten mitä sitä enää odottelemaan, koska Mäenpääkin lakaistaan pihalle. Tähän persujen puhtaan "asialliseen" linjaan minulla on luottoa yhtä paljon kuin Vesamatti Saarakkalaan.

Niin ja tässäkin ketjussa niin moni haluaisi siivota sen Korona-ajan jonnekkin minne valo ei paista. Kuten mainittiinkin se pitäisi täällä foorumillakin saada mieluummin jonnekkin peräkamariin parantolatakavaatekaappiin. Se mitä ajettiin kun ei näin jälkikäteen kestä pätkääkään tarkastelua, ei sen kummemmin Persujen kuin foorumilaistenkaan osalta. Voi hitto mitä dystopiaa silloin ajettiin ja juuri sellaisen vastustaminen on itselle ydinkysymys politiikassa ja jos se sitten vaatii sitä, että vieressä pitää sietää jotain litteänmaan selostajaa, niin kaipa se sitte pitää. Mikäs minä olen Persuja harjaamisesta moittimaan, jos itse en siedä soraääniä.

En sitten tiedä onko tällä projektilla mahdollisuuksia, mutta eipä liene mahdollisuuksia myöskään Persujen EU:n korjaus projektilla. Vaan kuten olen jo vuosia vuosia sitten sanonut, niin olisihan se aikakin saada näille Persuille jokin vaihtoehto, varskinkin nyt kun Harkimosta on kuoriutunut viherpiipertäjä. Se voisi olla paljon vaikeampaa olla leikkaamatta ulkomailta, kun overtonin ikkuna siirtyisi tähän suuntaan ja olisi jokin johon se kannatus voi oikeasti valua. Eikä siis vain Persujen osalta, kyllä noissa muissakin on nakerrettavaa.

Saa nähdä mitä tulee, mutta sitä tiedän jo odottaa, että nämä Persujen taustavoimat eivät tule tykkäämään tästä ketjusta. Ironisesti käytös on juuri sitä samaa rääpimistä, mitä vastustettiin 15 vuotta sitten, kun se kohdistui Persuihin. Olisko vihollinen tehnyt kaltaisekseen? Mutta antakaa rääpijäpojat vaan palaa, tässä vaihessa kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, sekä nämä vankkurit todellakin kaipaavat työntäjiä.  ;D
« Viimeksi muokattu: 15.05.2024, 10:55:14 kirjoittanut Murkula »
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh, Puuha-Pepe, Sir, Justustr, Joutselkä, Vastarannan Kiiski, Hämeenlinnan Oraakkeli, Caucasian, Viisitoista

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #32 : 15.05.2024, 21:50:21 »
Laitan heti toisenkin uutisen perää kun on tullut niin paljon taukoa skenestä.

Huovisen Risto, Vapauden liiton ek ehdokas Lappeenrannasta, vieraana Bätmänin Z studiolla pohtimassa miten Venäjä miehittää Suomen. Teemana myös Moskovan terrori-isku joka oli NATO-operaatio ja tietysti se tärkein eli ei ole NATO reppanasta Vanjalle vastusta 8)
https://www.youtube.com/watch?v=Q_juIR36bO4

Ja edellinen Z studio, jossa pohdittiin Suomen droonihyökkäystä Pietariin ja Itä-Suomen antamista Venäjälle mikä nostaisi taas Itä-Suomen uuteen kukoistukseen 8)
https://youtu.be/07-NVcQe_Rw?t=438

edit: paneelin huikein kohta nähdään ihan lopussa jossa pohditaan millaisen rangaistuksen Suomi saa siitä että se laittoi jatkosodassa massoittain venäläisiä lapsia keskitysleireille kidutettavaksi. Pietarin konsulaatista taas tehdään museo jossa esitellään Suomen suorittaman Leningarin piirityksen uhreja ja suomalaisten julmuuksia.   
« Viimeksi muokattu: 15.05.2024, 22:47:50 kirjoittanut justustr »

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 933
 • Liked: 94060
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #33 : 15.05.2024, 22:03:54 »
Tämä ketju käsittelee koronakriisistä ja siihen liittyneistä perusoikeuksien polkemisista alkunsa saanutta Vapauden liittoa.

Vapauden liitto on maahanmuuttokriittinen puolue.

Onko Vapauden liitto mielestäsi muuttunut johonkin suuntaan siitä kun puolue perustettiin? @Bona
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo tuhoaa lähtökohtien tasa-arvon
— Missä N, siellä R!

Stobelius

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 51
 • Liked: 74
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #34 : 16.05.2024, 07:15:09 »
Tämä ketju käsittelee koronakriisistä ja siihen liittyneistä perusoikeuksien polkemisista alkunsa saanutta Vapauden liittoa.

Vapauden liitto on maahanmuuttokriittinen puolue.

Onko Vapauden liitto mielestäsi muuttunut johonkin suuntaan siitä kun puolue perustettiin? @Bona

Ainakin ehdokas numero 180, Junes Lokka, kuluttaa suuren osan ajastaan valtaapitävien hyväveliverkostojen väärinkäytösten penkomiseen. Pääsisi puhumaan Brysselissä myös toisella äidinkielellään eli ranskaksi. Kielenkäyttö oli ainakin Oulun valtuustossa melkoisen karskia, mutta jospa niistä ajoista olisi tarttunut myös jotain kehitettävää plakkariin. Lokka jos joku menisi Brysseliin oikeasti muuttamaan asioita.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 217
 • Liked: 51079
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #35 : 16.05.2024, 07:43:42 »
^ Oliko jopa niin, että Junes Lokka on asunut Brysselissä? Näin muistelen. Ranskankielen osaaminen olisi iso plussa. Junes voisi ilmaista itseään diplomatian kielellä 😅

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #36 : 16.05.2024, 07:58:54 »
Tämä ketju käsittelee koronakriisistä ja siihen liittyneistä perusoikeuksien polkemisista alkunsa saanutta Vapauden liittoa.

Vapauden liitto on maahanmuuttokriittinen puolue.

Onko Vapauden liitto mielestäsi muuttunut johonkin suuntaan siitä kun puolue perustettiin? @Bona

Ainakin ehdokas numero 180, Junes Lokka, kuluttaa suuren osan ajastaan valtaapitävien hyväveliverkostojen väärinkäytösten penkomiseen. Pääsisi puhumaan Brysselissä myös toisella äidinkielellään eli ranskaksi. Kielenkäyttö oli ainakin Oulun valtuustossa melkoisen karskia, mutta jospa niistä ajoista olisi tarttunut myös jotain kehitettävää plakkariin. Lokka jos joku menisi Brysseliin oikeasti muuttamaan asioita.

Venäjää ja arabiaa se Lokka tarvitsisi ennemmin kuin ranskaa. Kuitenkin pitäisi kommunikoida itänaapurin ja musumaiden kanssa missä Juneksen kiinnostuksen kohteet näyttää olevan. Itse lähettäisinkin Lokan mielummin Kremliin kuin Brysseliin 🤟

Bona

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 642
 • Liked: 1587
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #37 : 16.05.2024, 08:21:52 »
Tämä ketju käsittelee koronakriisistä ja siihen liittyneistä perusoikeuksien polkemisista alkunsa saanutta Vapauden liittoa.

Vapauden liitto on maahanmuuttokriittinen puolue.

Onko Vapauden liitto mielestäsi muuttunut johonkin suuntaan siitä kun puolue perustettiin? @Bona

En osaa täysin vastata, koska en seuraa puolueen menoa tällä hetkellä enkä ole seurannut eduskuntavaalien jälkeen. Justusteeärrien oksennuksia en lue.

Vapauden liitto oli alun perinkin ohut yritys, viimeinen oljenkorsi. Koronatouhu oli jotain aivan hirveää, 80% kansasta säntäsi kuin päättömät kanat luovuttamaan perusoikeuksiaan ja vaatimaan sitä lopuiltakin. Vastarinta keskittyi alun perin  Ano Turtiaisen ympärille, mistä en ollut mielissäni, en pitänyt häntä luotettavana tai vakaana, mutta vaihtoehdot olivat vähissä. Yleensäkin tuollaisen vastarinnan järjestäminen vaatii aivan tietynlaista luonnetta, ja sellaisen luonteen kylkiäisenä tulee myös ei-toivottuja piirteitä. En pidä mahdottomana sitäkään, että Turtiaisen kaivovettä (jos hänellä on oma kaivo, en tiedä) olisi terästetty jollain. Joka tapauksessa, liike hajosi, mikä on aina lopun alkua.

Vapauden liitolla oli alun perin isompiakin ongelmia. Tiihonen suhtautui huolettomasti yhden ehdokkaan vapaamuuraritaustaan - kyseinen rappari taisi lopulta itse vetäytyä, jos muistan oikein - ja VL:n logon kädenpuristuksen väitetään edustavan muurarisymboliikkaa. Täysin ymmärrettävästi osa suhtautui Tiihosen puolueeseen kontrolloituna oppositiona, jonka tehtävä oli hajottaa Turtiaisen puolue. En tiedä vieläkään, kuka oli oikeassa ja mitä ihan oikeasti tapahtui. Moni järkevänä pitämäni henkilö siirtyi Tiihosen puolelle ja Turtiaisen puolueeseen jäi hyvin kiihkomielisiä henkilöitä, jotka hekin riitautuivat lopuksi keskenään ja haastoivat toisiaan oikeuteen.

Koronakriisi osoitti lopulta sen, että ongelma ei ole EU-taso, vaan paljon isompi. On todellakin olemassa eliitti, joka hallitsee asioita maailmanlaajuisesti ja pystyy kietomaan suomalaiset vaikuttajat verkkoonsa ihan ilman EU:takin. Suomi tekisi todennäköisesti samat järjettömyydet ilman EU:ta kuin mitä se tekee EU:n kanssa, joten korruption poistaminen suomalaisesta politiikasta on oltava ensisijainen tavoite. Kuka on korruptoitumaton ehdokas ja missä puolueessa on eniten korruptoitumattomia henkilöitä, sitä tässä pitää ensisijaisesti tutkia. Toisaalta taistelussa vapauden ja totuuden puolesta ei saa koskaan unohtaa ihmisarvoa. Tietty rima on pidettävä, vaikka se maksaisi mitä. En sano, että Junes Lokan hyväksyminen ehdokkaaksi olisi merkki mistään muutoksesta VL:n sisällä, vaan kertoo siitä altavastaajan asemasta, jossa VL on perustamisestaan lähtien ollut. Itselleni listan, jolla on Junes Lokan kaltainen törkimys, äänestäminen on täysin mahdotonta.
Miksi kuninkaat nousevat kapinaan, miksi hallitsijat liittoutuvat keskenään Herraa ja hänen voideltuaan vastaan? (Ps. 2:2)

Vähäinen filosofia tekee miehestä ateistin, suuri määrä käännyttää hänet uskoon. Francis Bacon.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 884
 • Liked: 8014
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #38 : 16.05.2024, 09:07:42 »
^ Oliko jopa niin, että Junes Lokka on asunut Brysselissä? Näin muistelen. Ranskankielen osaaminen olisi iso plussa. Junes voisi ilmaista itseään diplomatian kielellä 😅
Lainaus
Suurin osa elämästäni on ollut hyvin liikkuvaa, ja vuosien varrella on tullut asuttua useissa maissa ja maanosissa ja nähtyä erilaisten kansojen elämänmenoa. Mukaan on tarttunut kielitaitoa seitsemän kielen verran. Varhaisimmat vuoteni asuin Brysselissä suomen- ja ranskankielisessä kodissa, ja sittemmin olen asunut mm. Ranskassa, Neuvostoliitossa, Hollannissa ja kahdessa eri Afrikan valtiossa.
http://www.jlokka.fi/2021/05/ehdokasesittely-junes-lokka.html

Venäjää ja arabiaa se Lokka tarvitsisi ennemmin kuin ranskaa. Kuitenkin pitäisi kommunikoida itänaapurin ja musumaiden kanssa missä Juneksen kiinnostuksen kohteet näyttää olevan. Itse lähettäisinkin Lokan mielummin Kremliin kuin Brysseliin 🤟

Lainaus
Neuvostoliitto oli kokemus, joka olisi tehnyt hyvää vaikkapa marxilaiseksi ilmoittautuneelle ministeri Anderssonille. Kommunismin arki kun on kaukana nykypäivän kommunistien haavekuvista, vaikka ulkomaalaisina saimme tavan venäläistä selvästi parempaa kohtelua. Kun neuvostoelämän on kokenut, on mahdoton käsittää, miksi joku sellaista Suomeen haluaisi: kaikesta on koko ajan pula, ruokaa sai kaupasta useassa jonossa seisomisen jälkeen, ja ostamasi ruoka oli usein valmiiksi pilaantunutta. Väestön valtaenemmistö eli jatkuvassa pulassa ja puutteessa.
http://www.jlokka.fi/2021/05/ehdokasesittely-junes-lokka.html
« Viimeksi muokattu: 16.05.2024, 09:19:35 kirjoittanut Riukulehto »
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 933
 • Liked: 94060
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #39 : 16.05.2024, 09:18:33 »
http://www.jlokka.fi/2021/05/ehdokasesittely-junes-lokka.html

"Minua on muun valtuuston taholta kutsuttu häiriköksi ja yhteistyökyvyttömäksi, ja kannan nämä nimittelyt ylpeydellä: kun olet häiriöksi suhmuroinnille, salailulle ja kaupungille tuhoisan politiikan tekemiselle, olet tehnyt ainakin jotain oikein."
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo tuhoaa lähtökohtien tasa-arvon
— Missä N, siellä R!

KamalaJari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 825
 • Liked: 1352
 • Kaamea muumio .
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #40 : 16.05.2024, 09:46:53 »
Jospa sittenkin Junes ..
Me heijastamme sitä, mikä ympäröi meitä, ja se, mikä ympäröi meitä, heijastaa meitä … tämä on universaali totuus. Meidän on otettava vastuu siitä, mitä elämässämme on. Olemme vastuussa onnistumisistamme, epäonnistumisistamme ja tunteistamme. Emme voi syyttää muita.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 680
 • Liked: 15466
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #41 : 16.05.2024, 10:01:23 »
Tämä ketju käsittelee koronakriisistä ja siihen liittyneistä perusoikeuksien polkemisista alkunsa saanutta Vapauden liittoa.

Vapauden liitto on maahanmuuttokriittinen puolue.

Onko Vapauden liitto mielestäsi muuttunut johonkin suuntaan siitä kun puolue perustettiin? @Bona

Ainakin ehdokas numero 180, Junes Lokka, kuluttaa suuren osan ajastaan valtaapitävien hyväveliverkostojen väärinkäytösten penkomiseen. Pääsisi puhumaan Brysselissä myös toisella äidinkielellään eli ranskaksi. Kielenkäyttö oli ainakin Oulun valtuustossa melkoisen karskia, mutta jospa niistä ajoista olisi tarttunut myös jotain kehitettävää plakkariin. Lokka jos joku menisi Brysseliin oikeasti muuttamaan asioita.

Venäjää ja arabiaa se Lokka tarvitsisi ennemmin kuin ranskaa. Kuitenkin pitäisi kommunikoida itänaapurin ja musumaiden kanssa missä Juneksen kiinnostuksen kohteet näyttää olevan. Itse lähettäisinkin Lokan mielummin Kremliin kuin Brysseliin 🤟

justustr on nyt kertonut kantansa, kaikille siitä kiinnostuneille.

Jatkot rakentavissa merkeissä.

Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Tunkki

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 8 258
 • Liked: 16502
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #42 : 16.05.2024, 10:01:37 »
Junes ehdottomasti nukkumisen sijaan.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 933
 • Liked: 94060
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #43 : 16.05.2024, 10:06:31 »
Itselleni listan, jolla on Junes Lokan kaltainen törkimys, äänestäminen on täysin mahdotonta.

Hommassa on parasta mielipiteiden kirjo. Se perustunee siihen, että useimmat ajattelevat omilla aivoillaan, perustuen omaan moraaliinsa. Jos kaikki olisivat kaikesta samaa mieltä, kukaan ei ajattelisi.  :)
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo tuhoaa lähtökohtien tasa-arvon
— Missä N, siellä R!

KamalaJari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 825
 • Liked: 1352
 • Kaamea muumio .
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #44 : 16.05.2024, 11:47:05 »
Hommalla on kaikki mahdollista , täällähän voidaan masinoida vaikka Juneksen valituksi tuleminen  ;)

Ainakin jos tulisi valituksi niin Homman syy.
Me heijastamme sitä, mikä ympäröi meitä, ja se, mikä ympäröi meitä, heijastaa meitä … tämä on universaali totuus. Meidän on otettava vastuu siitä, mitä elämässämme on. Olemme vastuussa onnistumisistamme, epäonnistumisistamme ja tunteistamme. Emme voi syyttää muita.

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 951
 • Liked: 5595
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #45 : 16.05.2024, 14:42:55 »
Hommalla on kaikki mahdollista , täällähän voidaan masinoida vaikka Juneksen valituksi tuleminen  ;)

Ainakin jos tulisi valituksi niin Homman syy.
Niin olen ymmärtänyt, että homma kaappasi persut Soinilta. Kaapataan demarit ja tehdään niistä liian vasemmistolainen jolloin kannatus romahtaa. Mistäs tiedetään ettei niin ole jo tehty...

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 933
 • Liked: 94060
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #46 : 16.05.2024, 18:15:30 »
Tännekin tämä. Lokka pistää overdriven päälle.
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo tuhoaa lähtökohtien tasa-arvon
— Missä N, siellä R!

antero

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 710
 • Liked: 2221
 • Suomi Nousuun^^^!
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #47 : 20.05.2024, 13:52:49 »
Mitäköhän tälläiset Heinin kaltaiset henkilöt olisivat tehneet silloin kun ryssä hyökkäsi Suomeen?
Noh, mielenkiintoista nähdä kuinka monta samassa kuplassa elävää pipipäätä löytyy äänestämään kyseistä pipipäätä.
Junes Lokkaa voisi kyllä ihan läpällä äänestää, vaikka onkin Vajakki Liiton ehdokkaana.

Kyllästyttääkö vatnikki-jäsenien jatkuva dada? Mene omaan profiilisi, klikkaa "Kaverit/estolista", klikkaa "Muokkaa estolistaa", Lisää estolistalle haluamasi vatnikit. Ja nauti Hommasta ilman vatnikkejä!

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #48 : 21.05.2024, 04:36:58 »
Mitäköhän tälläiset Heinin kaltaiset henkilöt olisivat tehneet silloin kun ryssä hyökkäsi Suomeen?

Oliskohan vastaus Korhosen Juhan twiitissä?
« Viimeksi muokattu: 21.05.2024, 04:43:30 kirjoittanut justustr »

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 884
 • Liked: 8014
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #49 : 21.05.2024, 12:11:56 »
Oliskohan vastaus Korhosen Juhan twiitissä?
Korhonen sitä ja Korhonen tätä. Korhonen erotettiin puolueesta viime syksynä.
« Viimeksi muokattu: 21.05.2024, 12:25:13 kirjoittanut Riukulehto »
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #50 : 21.05.2024, 12:53:39 »
Oliskohan vastaus Korhosen Juhan twiitissä?
Korhonen sitä ja Korhonen tätä. Korhonen erotettiin puolueesta viime syksynä.

Totta. En ollut huomannutkaan moista, joten laitetaan todiste esiin. Itse luulin aidosti että Juha on edelleen VL:n jäsen.


Niin pitkä ja sekava vuodatus etten saanut selville mikä oli varsinainen erottamisen syy. Juopottelut ja jotkin rikostuomiot mainittu mutta oliko muuta?

edit. Juha on näemmä kommentoinut erottamisensa syitä yksityiskohtaisesti levelissä
https://youtu.be/pXCAMY5mXuY?t=5956

Lyhyesti. Juhan mukaan erottamisen syynä oli valtataistelu. Hänet koettiin puoluejohdon silmissä uhkana ja koska Juhan mukaan VL:ää johdetaan yksinvaltiaan tavoin kuten VKK:ta, niin hänet voitiin erottaa laittomasti ja ilman jäsenäänestystä. Juopotteluja ei sivuttu mutta rikostuomiot kyllä ja ne ei kieltämättä ole kovin kummoisia jos verrataan muihin vapaudenliittolaisiin.
« Viimeksi muokattu: 21.05.2024, 13:42:13 kirjoittanut justustr »

Murkula

 • Vihjeettömät
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 1 783
 • Liked: 3345
 • Ex-mersupersu
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #51 : 29.05.2024, 14:02:30 »
Mitäköhän tälläiset Heinin kaltaiset henkilöt olisivat tehneet silloin kun ryssä hyökkäsi Suomeen?
Kun tämä argumentti kaivetaan esille, niin mitäköhän kuule meidän residentti Stupido tai pääminaisteri Orpo teksivät? Voi luoja kun oltaisiin kusessa tuollaisilla paskahouspäälliköillä siinäkin tapauksessa, etteivät ole tuossa kohtaa jo paenneet maasta. Varmaan tankit olisivat ennemmin ressanlinnan edessä, ennen kuin kumpikaan myöntäisi, ettei Ukrainan tukeminen maagisesti pysäyttänytkään Putinia.
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh, Puuha-Pepe, Sir, Justustr, Joutselkä, Vastarannan Kiiski, Hämeenlinnan Oraakkeli, Caucasian, Viisitoista

Unown1

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 198
 • Liked: 728
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #52 : 08.06.2024, 19:06:44 »
Kotro menee hukkaan VL puolueessa , tiedä sitten oliko ajautunut jotenkin sivuraiteelle PS puolueessa.
Ps taitaa olla kuppikuntalaisuutta , toiset suvaitaan ja joitakin ei  , mikä lie Huhtasaarenkin hiljentänyt ?
Taitaa olla VL juurikin oikea osoite, Kotro tehnyt kovaa vaalityötä mm. Z-studion vakiovieraana ja Putkosen Asian ydin ohjelmissa.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #53 : 08.06.2024, 19:33:34 »
Kotro menee hukkaan VL puolueessa , tiedä sitten oliko ajautunut jotenkin sivuraiteelle PS puolueessa.
Ps taitaa olla kuppikuntalaisuutta , toiset suvaitaan ja joitakin ei  , mikä lie Huhtasaarenkin hiljentänyt ?
Taitaa olla VL juurikin oikea osoite, Kotro tehnyt kovaa vaalityötä mm. Z-studion vakiovieraana ja Putkosen Asian ydin ohjelmissa.

Tuo on muuten erittäin mielenkiintoista, että Kotro on hyvää pataa samaan aikaan sekä Bäckmanin että Putkosen kanssa ja kelpaa vieraaksi molempien kanaville. Yleensä Z-skenessä pitää valita jompi kumpi. Olisi mielenkiintoista tietää kumman Fennomaan Pietarin tai Moskovan ystävysvierailuilla Olli käy. Jos Kostia on uskominen niin Bäckmanin "puulaaki" se on.

aged

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 308
 • Liked: 1323
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #54 : 08.06.2024, 20:24:59 »
Kotro menee hukkaan VL puolueessa , tiedä sitten oliko ajautunut jotenkin sivuraiteelle PS puolueessa.
Ps taitaa olla kuppikuntalaisuutta , toiset suvaitaan ja joitakin ei  , mikä lie Huhtasaarenkin hiljentänyt ?
Taitaa olla VL juurikin oikea osoite, Kotro tehnyt kovaa vaalityötä mm. Z-studion vakiovieraana ja Putkosen Asian ydin ohjelmissa.

Ehdottomasti VL:n miehiä. Edellisissä neurovaaleissakin ryssi ihan tarpeeksi:
https://hommaforum.org/index.php?topic=127760.420

Mitä h3lvettiä voi kuvitella saavuttavansa, kun antaa putainin medialle haastattelun vaalien alla? Itse en voi uskoa muuta kuin että homma oli tahallista myyräntyötä.

Murkula

 • Vihjeettömät
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 1 783
 • Liked: 3345
 • Ex-mersupersu
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #55 : 09.06.2024, 13:07:47 »
Ehdottomasti VL:n miehiä. Edellisissä neurovaaleissakin ryssi ihan tarpeeksi:
https://hommaforum.org/index.php?topic=127760.420

Mitä h3lvettiä voi kuvitella saavuttavansa, kun antaa putainin medialle haastattelun vaalien alla? Itse en voi uskoa muuta kuin että homma oli tahallista myyräntyötä.
Ei ollut kyllä kovin erikoista tuohon aikaan, ennen Ukrainaa tai edes Koronaa, paitsi tietenkin sokean bäshäyksen näkökulmasta. Viitaten edelliiseen kommenttiini, tämä oli  sitä aikaa jolloin meidän natoomuspresidentti Stupido ajoi viisumivapautta, Rosatomia ja erikseen käski suomalaisia tekemään venäjän kanssa bisnestä? Tämmöinen on nyt sitten residenttinä, vaikka haastattelulla tulee jo myyräksi.

Eikä siis sillä, että en pitäisi Stupidoa maanpetturina, mutta kyllä sen nyt näkee jo erkkikin että mihin ilmansuuntaan se kumartaa, vanhoista kommenteistaan huolimatta.
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh, Puuha-Pepe, Sir, Justustr, Joutselkä, Vastarannan Kiiski, Hämeenlinnan Oraakkeli, Caucasian, Viisitoista

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 207
 • Liked: 44305
 • Ego sum Spartacus
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #56 : 11.06.2024, 13:58:04 »
Vaihtaisi tuokin nimensä Osip Tikhonoviksi.


https://x.com/OssiTiihonen/status/1800429622716399916

Lainaus
X

Vučić has maintained traditional good relations between Serbia and Russia, and his government refused to enact sanctions on Russia, following the crisis in Ukraine and the Annexation of Crimea. Vučić has repeatedly announced that Serbia will remain committed to its European integration, but also maintain historic relations with Russia. "We have proven our sincere and friendly attitude to Russia by being one of the European countries that refused to impose sanctions on Russia," Vučić said after meeting with Russian Prime Minister Dmitry Medvedev. "Serbia will continue pursuing this policy in the future."[100]

During Vučić's mandate, Serbia has continued to expand its economic ties with Russia, especially by increasing Serbian exports to Russia. In early 2016, after a meeting with the Russian Deputy Prime Minister Dmitry Rogozin, Vučić announced the possibility of Serbia boosting its military cooperation with Russia by purchasing Russian missile systems.[101]

In December 2017, Vučić made an official visit to the Russian Federation for the first time as the President of Serbia.[102] He expressed his gratefulness to Russia for protecting Serbian national interests, and stated that: "Serbia will never impose sanctions on the Russian Federation (in relation to the international sanctions during the Ukrainian crisis)".[102] During his visit, he focused on strengthening cooperation in the field of military industry and energy.[102]

On 25 February 2022, Vučić said Serbia would not impose sanctions against Russia during the 2022 Russian-Ukraine War.[103][104]

On 24 February 2024, Croatian foreign minister Gordan Grlić-Radman described Vučić as a Russian "satellite" in the Balkans during an interview on N1, adding that Vucic must decide whether to side with Russia or the European Union “because it is impossible and uncomfortable sitting on two chairs at the same time.” Vučić denied the allegation, saying that Grlić-Radman "brutally interferes in the internal affairs of Serbia, but as usual he lies and insults the Serbian people and threatens its citizens.

X

https://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Vu%C4%8Di%C4%87#Policies

Tagit: vapauden liitto