Kirjoittaja Aihe: Vapauden liitto  (Luettu 10829 kertaa)

Bona

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 646
 • Liked: 1593
Vapauden liitto
« : 28.03.2023, 18:27:17 »
Tämä ketju käsittelee koronakriisistä ja siihen liittyneistä perusoikeuksien polkemisista alkunsa saanutta Vapauden liittoa.

Vapauden liitto on maahanmuuttokriittinen puolue. Tässä puolueen maahanmuuttohjelma:

Lainaus
Yksi suurimmista ja vaikeimmista ongelmista, joka Suomea uhkaa, on hallitsematon maahanmuutto. Suomen taloudelle on jo nyt aiheutettu kestämätöntä vahinkoa laskemalla tänne valtavia määriä tulijoita sellaisista maista, joista tulevat ihmiset eivät tutkitusti työllisty ja integroidu Suomeen. Ei ole olemassa yhtään onnistunutta esimerkkiä maasta, jossa Afrikasta tai Lähi-Idästä tulleet maahanmuuttajat olisi kyetty integroimaan osaksi länsimaista yhteiskuntaa. Todellisuudessa tilanne on päinvastainen ja kaikissa maissa, joihin tulijoita on edellä mainituista maista otettu, on tulijoista aiheutunut suurta haittaa turvallisuudelle, eivätkä näiltä alueilta tulleet ole myöskään työllistyneet niissä maissa, joihin heitä on otettu.

Ruotsi on varoittava esimerkki siitä, mihin avoimien rajojen politiikka johtaa. Ruotsissa maahanmuuttajat ovat muodostaneet omia alueitaan, joissa eletään käytännössä sen maan tapojen mukaan, josta tulijat ovat peräisin. Ruotsissa maahanmuuttajat tekevät myös paljon rikoksia ja heidän tekemissä ampumisissa kuolee suuria määriä ihmisiä. Ruotsin esimerkki on varoittava eikä Suomen tule tehdä vastaavia virheitä kuin Ruotsi. Suomen on tajuttava, että avoimien rajojen politiikka johtaa Ruotsin kaltaiseen katastrofiin.

Myös maahanmuuttajien työllisyys on umpisurkeaa, eikä Suomen talous kestä nykyisenkaltaisen vyöryn jatkumista. Tiedämme maahanmuuttajien työllisyydestä Suomessa selkeitä lukuja. Esimerkiksi Ylen mukaan vuonna 2015 Suomessa olleista 19 059 somalista työssä oli vain 2022 somalia. On myös tiedossa, että muidenkin Afrikan ja Lähi-idän alueelta tulleiden maahanmuuttajaryhmien työllisyys on vastaavaa tasoa. Näiden lukujen perusteella voimme siis varmasti sanoa, että maahanmuuton jatkuminen kehitysmaista johtaa vain siihen, että sosiaaliturvan varassa elävien määrä Suomessa kasvaa ja tätä ei taloutemme kestä. Siksi Suomen on suljettava rajat kehitysmaista tulevalta maahanmuutolta.

Suomessa ikääntyvän väestön määrä kasvaa vauhdilla ja terveydenhuollon kaltaisissa peruspalveluissa on surkea tilanne, koska asioiden korjaamiseen tarvittavat rahat puuttuvat. Samaan aikaan ns. vanhat puolueet päästävät “monikulttuuristamisen” nimissä Suomeen valtavia määriä maahanmuuttajia, joista pääosa ei tule koskaan työllistymään, vaan he ryhtyvät elämään suomalaisten veronmaksajien piikkiin. Tämä taas syö juuri ne rahat, jotka tarvittaisiin terveydenhuollon kaltaisten peruspalvelujen kuntoon laittamiseen.

Maahanmuuton pysäyttäminen on myös turvallisuuskysymys, sillä kehitysmaista tulevat miehet ovat yliedustettuina rikos- ja raiskaustilastoissa. Ainoa tapa estää tämänkin rikollisuuden kasvu on lopettaa näiden väestöryhmien ottaminen Suomeen. Suomi ei voi myöskään sallia Ruotsin kaltaisen tilanteen syntymistä, jossa maamme sisään syntyisi vieraaseen kulttuuriin perustuvia rinnakkaisyhteiskuntia huumerikollisuuksineen ja jatkuvine ampumisineen.

Ainoa toimiva tapa pysäyttää kehitysmaista Suomeen saapuva maahanmuuttajien vyöry on erota EU:sta, koska Suomen maahanmuuttopolitiikka perustuu nykyisin EU:n politiikkaan. Massamaahanmuutto Suomeen tulee jatkumaan niin kauan kuin Suomi on EU:n jäsen. EU:n jäsenenä joudumme myös ottamaan osaa erilaisiiin ”taakanjakomekanismeihin”, joilla Manner-Euroopan maat siirtävät siirtolaisongelmaansa suomalaisten maksettavaksi. Myös kuka tahansa EU-alueelle tullut maahanmuuttaja voi vaihtoehtoisesti anoa jonkun muun EU-maan kansalaisuutta ja saatuaan sen hän voi tulla kenenkään estämättä vapaasti Suomeen ja muuttaa tänne elelemään suomalaisten verorahoilla. On siis täysin selvää, että taloutemme kannalta kestämätön massamaahanmuutto jatkuu ja kiihtyy niin pitkään kuin Suomi kuuluu EU:hun.

Lisäksi Suomi on sopinut YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n kanssa kiintiöpakolaisista, joita on otettu viime vuosina yli tuhat vuodessa. On tietenkin täysin selvää, että Suomen on jatkossa päätettävä täysin itsenäisesti siitä, ketä Suomeen otetaan. Hallitsemattoman maahanmuuton aiheuttama uhka yhteiskunnallemme on niin vakava, että tarvittaessa Suomen on irtisanottava kaikki meitä tässä asiassa velvoittavat ja meille haitalliset sopimukset.

Suomen on palattava tilanteeseen, jossa meillä on itsenäinen ja toimiva rajavalvonta. Asetelman rajoillamme on jatkossa oltava se, että rajavalvojat tarkistavat jokaisen tulijan ja päästävät tänne vain ne, joista arvioidaan olevan maallemme hyötyä. Vastaavasti ne, joista arvioidaan olevan maallemme haittaa, on käännytettävä rajalta takaisin.


https://vapaudenliitto.fi/maahanmuutto-ohjelma/
Miksi kuninkaat nousevat kapinaan, miksi hallitsijat liittoutuvat keskenään Herraa ja hänen voideltuaan vastaan? (Ps. 2:2)

Vähäinen filosofia tekee miehestä ateistin, suuri määrä käännyttää hänet uskoon. Francis Bacon.

Bona

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 646
 • Liked: 1593
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #1 : 28.03.2023, 18:32:46 »
Mira Puro on kauppatieteiden maisteri ja kirjailija, Vapauden liiton ehdokas Helsingissä.

Kannattaa tutsutua Puron tekemään videoon järkyttävästä WHO:n pandemiasopimuksesta. Siinä jäsenmaat alistavat kansallisen päätöksenteon pandemiatilanteessa WHO:lle. WHO voi määrätä pakolliset rokotukset sekä Gesundheitspassit kaikille.

Suomen tartuntatautilakiin on tulossa kummallinen kohta: sen mukaan Nato-joukkoja voidaan hyödyntää Suomessa WHO:n pandemiavaatimusten toimeenpanossa.

https://m.youtube.com/watch?v=lqWl26gzYBc&feature=youtu.be
Miksi kuninkaat nousevat kapinaan, miksi hallitsijat liittoutuvat keskenään Herraa ja hänen voideltuaan vastaan? (Ps. 2:2)

Vähäinen filosofia tekee miehestä ateistin, suuri määrä käännyttää hänet uskoon. Francis Bacon.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #2 : 28.03.2023, 22:37:39 »
Vapauden liiton maahanmuuttokriittisyys on pelkkä verho, jolla puolue peittelee ryssämielisyyttään. Mahorkankatkuinen kansallismielisyys saa voimaan pahoin eikä pääsyy sille ole mahorkassa.
« Viimeksi muokattu: 28.03.2023, 23:09:00 kirjoittanut justustr »

Tuomas Tähti

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 737
 • Liked: 1246
 • sivarinationalisti
  • verkkosivusto
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #3 : 08.12.2023, 03:17:28 »
Europarlamentissa pitkään työskennellyt Olli Kotro on hiljattain loikannut perussuomalaisista vapauden liittoon. Kotro on ollut perussuomalaisten ehdokkaana vuoden 2019 europarlamenttivaaleissa.

Loikkaamisesta kerrotaan vapauden liiton verkkosivustolla:

Lainaus
Julkaisuvapaa tiistaina 5.12.2023 klo 10.00

MEDIATIEDOTE

EU-ASIANTUNTIJA JA POLITOLOGI OLLI KOTRO SIIRTYY VAPAUDEN LIITTOON

Aiemmin mm. Jussi Halla-ahon, Pirkko Ruohonen-Lernernin, Sampo Terhon ja Laura Huhtasaaren avustajana EU-parlamentissa lähes 10 vuotta vaikuttanut Olli Kotro siirtyy Vapauden liittoon.

Kotro eroaa perussuomalaisista ja liittyy Vapauden liittoon tällä päivämäärällä. Olli Kotro eroaa myös paikallisyhdistys Perussuomalainen Helsinki ry:n jäsenyydestä.

Vapauden liiton puoluehallitus on samalla nimittänyt Olli Kotron 9.6.2024 pidettäviin eurovaaleihin ehdokkaaksi.

Olli Kotro on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän omaa pitkän taustan EU-parlamentissa. Monipuolisen työkokemuksen lisäksi Olli Kotrolla on erinomainen saksan, ranskan, englannin ja ruotsin taito ja A2-taso venäjän kielessä.

[...]

Lähde:
https://vapaudenliitto.fi/strongeu-asiantuntija-ja-politologi-olli-kotro-siirtyy-vapauden-liittoon-strong/ (luettu 8.12.2023)

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 952
 • Liked: 25615
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #4 : 18.03.2024, 14:05:49 »
Vapauden liiton Tyni esittää epäilynsä, että videot avaruudesta/painottomuudesta ovat feikkejä ja epäilee, onko ihminen  koskaan käynyt edes 100 km korkeudessa.

"Kysymys kuuluukin: onko ihminen ylittänyt tämän 100 kilometrin rajan?

Moni pitää kysymystä hölmönä, mutta näen sen hyvin aiheelliseksi, sillä avaruusasemilta tulee koko ajan videoita, joissa leijumisissa käytetään taikureiden tekniikoita ja animoituja kuvia. Miksi näin toimitaan, jos kerran ihminen on avaruudessa parhaillaan?

Myös aito valokuva – ei siis photoshop tai animaatio – maapallosta olisi mielenkiintoista nähdä."

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tatu-tyni/onko-ihminen-kaynyt-avaruudessa/

Nyt on kyllä Tyni "löytänyt salaliittojen salaliiton"...   ;D

Ajatella, että jopa USA: n ja NL:ton on täytynyt olla salaliitossa yhdessä... Ja kaikkien maiden, joilla on avaruusohjelma...

Ilmeisesti Vapauden liitto on se fiinimpi versio, kun salaliittoteoriassa maa on pallo, toisin kuin litteän maan VKK:lla?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 164
 • Liked: 39471
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #5 : 18.03.2024, 14:39:16 »
Vapauden liiton Tyni esittää epäilynsä, että videot avaruudesta/painottomuudesta ovat feikkejä ja epäilee, onko ihminen  koskaan käynyt edes 100 km korkeudessa.
 ,,,,,,,,
Ilmeisesti Vapauden liitto on se fiinimpi versio, kun salaliittoteoriassa maa on pallo, toisin kuin litteän maan VKK:lla?
Selvästi huomaa että vapauden liitto on lähtöisin VKKsta. Ero taisi tulla erimielisyyksistä Venäjään suhtautumisesta mutta joissain asioissa ovat sentään yksimielisiä. Eikös Ano puhunut siitä taivaan kannesta joka viimeisen tiedon valossa näyttäisi olevan 100 km korkeudessa.
Liekköhän Konsta Pylkkänen konsultoinut poikia noissa avaruusasioissa.
« Viimeksi muokattu: 18.03.2024, 15:03:03 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Joutselkä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 322
 • Liked: 357
 • Joutselän taistelu oli mottisodan esimerkki
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #6 : 18.03.2024, 15:12:46 »
Ei liene Suomessa niin merkityksetöntä ja typerää puoluehanketta, etteikö se voisi aina jakautua kahdeksi vielä turhemmaksi ja älyvapaammaksi puolueeksi.
Tšeka (zeka) oli bolševikkijohtaja Vladimir Leninin aloitteesta joulukuussa 1917 perustettu Neuvosto-Venäjän salainen poliisi.

Nato on poliittinen ja sotilaallinen liittouma, jossa on yhteensä 32 eurooppalaista ja pohjoisamerikkalaista jäsenmaata.

Missä on Valeri Gerasimov?

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 957
 • Liked: 94136
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #7 : 18.03.2024, 20:28:50 »
Minua ei haittaa teoria taivaan kannesta. Mutta pikkasen haittaa se, että rakettien lähdöt on nähty, mutta ei niiden osumista kanteen. Mihin ne ovat kimmonneet, sieltä kannesta?

— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo tuhoaa lähtökohtien tasa-arvon
— Missä N, siellä R!

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 057
 • Liked: 13719
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #8 : 18.03.2024, 23:07:53 »
Sekä VKK että VL täyttivät tilan joka löytyi koronatoimenpiteiden vastustajille eli olivat anti-lockdown ja nyt kun korona ei ole enää ajankohtainen niin näiden puolueiden olemassaolon tarkoitus on poistunut.


Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 684
 • Liked: 15472
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #9 : 18.03.2024, 23:44:56 »
Sekä VKK että VL täyttivät tilan joka löytyi koronatoimenpiteiden vastustajille eli olivat anti-lockdown ja nyt kun korona ei ole enää ajankohtainen niin näiden puolueiden olemassaolon tarkoitus on poistunut.

Korona ei ole enää ajankohtainen, mutta ylikuolleisuus on. Mitäs jos ei odoteltaisi rauhassa seuraavaa terveysveruketta vapauden riistämiselle, vaan tehtäis jotain?
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

KamalaJari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 837
 • Liked: 1361
 • Kaamea muumio .
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #10 : 19.03.2024, 00:12:53 »
Kotro menee hukkaan VL puolueessa , tiedä sitten oliko ajautunut jotenkin sivuraiteelle PS puolueessa.
Ps taitaa olla kuppikuntalaisuutta , toiset suvaitaan ja joitakin ei  , mikä lie Huhtasaarenkin hiljentänyt ?
Me heijastamme sitä, mikä ympäröi meitä, ja se, mikä ympäröi meitä, heijastaa meitä … tämä on universaali totuus. Meidän on otettava vastuu siitä, mitä elämässämme on. Olemme vastuussa onnistumisistamme, epäonnistumisistamme ja tunteistamme. Emme voi syyttää muita.

KamalaJari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 837
 • Liked: 1361
 • Kaamea muumio .
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #11 : 19.03.2024, 08:56:44 »
Okei.
« Viimeksi muokattu: 19.03.2024, 10:32:55 kirjoittanut KamalaJari »
Me heijastamme sitä, mikä ympäröi meitä, ja se, mikä ympäröi meitä, heijastaa meitä … tämä on universaali totuus. Meidän on otettava vastuu siitä, mitä elämässämme on. Olemme vastuussa onnistumisistamme, epäonnistumisistamme ja tunteistamme. Emme voi syyttää muita.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 684
 • Liked: 15472
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #12 : 19.03.2024, 10:17:38 »
Välttäkää lyhyitä, vähäsisältöisiä kommentteja. Taivaankanttakaan ei tsrvitse erikseen tsivastella  :)
« Viimeksi muokattu: 19.03.2024, 10:21:15 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10722
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #13 : 31.03.2024, 17:15:15 »
Kotro menee hukkaan VL puolueessa , tiedä sitten oliko ajautunut jotenkin sivuraiteelle PS puolueessa.
Ps taitaa olla kuppikuntalaisuutta , toiset suvaitaan ja joitakin ei  , mikä lie Huhtasaarenkin hiljentänyt ?

Yleensä puolueella on jokin ideologia ja toimintaohjelma. Ne joille tämä ei sovi saavat olla hiljaa tai vaihtaa puoluetta. Tuskin kommunisti tai sosialistipuoluessakaan saat puhua kansankapitalismista tai yrittämisestä positiiviseen sävyyn. Persut on nyt hallituspuolue ja jokaisen eduskuntapoliitikon tulisi tämä ymmärtää.

AmorEnTiemposDeCorona

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 386
 • Liked: 390
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #14 : 31.03.2024, 20:44:55 »
Minua ei haittaa teoria taivaan kannesta. Mutta pikkasen haittaa se, että rakettien lähdöt on nähty, mutta ei niiden osumista kanteen. Mihin ne ovat kimmonneet, sieltä kannesta?

Pöpipäiden selitys on että raketti lentänee niin laakealla radalla etttä se ehtii horisontin taa ennen kuin tulee "kansi" vastaan.

Anno Turpaisen mielipiteestä minulla ei ole asian suhteen mitään tietoa.
"A King may move a man, a father may claim a son, but remember that even when those who move you be Kings, or men of power, your soul is in your keeping alone.
When you stand before God, you cannot say, "But I was told by others to do thus."

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #15 : 01.05.2024, 18:47:18 »
Sekä VKK että VL täyttivät tilan joka löytyi koronatoimenpiteiden vastustajille eli olivat anti-lockdown ja nyt kun korona ei ole enää ajankohtainen niin näiden puolueiden olemassaolon tarkoitus on poistunut.

Korona ei ole enää ajankohtainen, mutta ylikuolleisuus on. Mitäs jos ei odoteltaisi rauhassa seuraavaa terveysveruketta vapauden riistämiselle, vaan tehtäis jotain?

"Ylikuolleisuus" on kieltämättä erinomainen vaaliteema hörhöpuolueille koska kyse on pitkäaikaisesta matemaattisesta tosiasiasta laskevan syntyvyyden Suomessa ja muissa länsimaissa. Alhainen syntyvyys ja sitä kautta väestön vanheneminen johtaa siis väistämättömään matemaattiseen faktaan jossa prosentuaalisesti kuolee joka vuosi enemmän ihmisiä. Jonkin verran ilmiötä toki hidastaa j-positiivien hallinnoima lääketiede joka geeniteknologisilla nanopartikkeleillaan nostaa elinikää ja pitää teennäisesti vanhuksia hengissä, mutta ei se isoa kuvaa mihinkään muuta. Eli ensi vuonna on taas enemmän "ylikuolleisuutta" kuin tänä vuonna. 
« Viimeksi muokattu: 01.05.2024, 20:11:22 kirjoittanut Miniluv »

Joutselkä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 322
 • Liked: 357
 • Joutselän taistelu oli mottisodan esimerkki
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #16 : 01.05.2024, 18:55:14 »
^
Puhumattakaan siitä miten paljon "ylikuolleisuudessa" on rokotevastaisuutensa takia koronaan tai influenssaan menehtyviä.
« Viimeksi muokattu: 01.05.2024, 20:23:13 kirjoittanut Joutselkä »
Tšeka (zeka) oli bolševikkijohtaja Vladimir Leninin aloitteesta joulukuussa 1917 perustettu Neuvosto-Venäjän salainen poliisi.

Nato on poliittinen ja sotilaallinen liittouma, jossa on yhteensä 32 eurooppalaista ja pohjoisamerikkalaista jäsenmaata.

Missä on Valeri Gerasimov?

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 684
 • Liked: 15472
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #17 : 01.05.2024, 19:47:13 »
Lainaus
Alhainen syntyvyys ja sitä kautta väestön vanheneminen johtaa siis väistämättömään matemaattiseen faktaan jossa prosentuaalisesti kuolee joka vuosi enemmän ihmisiä.

Tämä on pelkkää kuolleisuutta, ja sitä tosiaankin voi arvioida etukäteen tältä pohjalta aika tarkkaan. Ylikuolleisuus on se, mikä tulee tämän päälle.


Lainaus
Suomen tartuntatautilakiin on tulossa kummallinen kohta: sen mukaan Nato-joukkoja voidaan hyödyntää Suomessa WHO:n pandemiavaatimusten toimeenpano

Mielenosoituksissa ne pöpöt ja valetiedot leviää. Natojoukonhallintaa päälle, asia hoidettu.
« Viimeksi muokattu: 01.05.2024, 20:10:44 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 773
 • Liked: 15798
 • Dream Evil!
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #18 : 01.05.2024, 20:04:26 »
Jonkin verran ilmiötä toki hidastaa j-positiivien hallinnoima lääketiede joka geeniteknologisilla nanopartikkeleillaan nostaa elinikää

Suomessa aihe on toistaiseksi ja edelleen tabu, ixnay on the hombre, mutta jos ilmiö on olemassa, niin ensin siitä aletaan, isompaan ääneen, puhumaan, no, JossainMuualla, ja viipeellä meikäläiset käikentietäjät tulevat kertomaan sulle, että tiedetään, on aina tiedetty.


Isot vapaan maailman yksityiset henkivakuutusfirmat tekevät fyrkkaa laskemalla tulevat tapahtumat oikein, ja bittinikkareiden työpaikat ovat oikean analyysin varassa. Ei koske Suomea, sekään...
« Viimeksi muokattu: 01.05.2024, 20:43:36 kirjoittanut Miniluv »

Mora

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 176
 • Liked: 189
« Viimeksi muokattu: 01.05.2024, 20:44:05 kirjoittanut Miniluv »

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 684
 • Liked: 15472
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #20 : 01.05.2024, 20:45:52 »
Siirrän tästä jossain vaiheessa covid-ketjuun, jos jatketaan topicin ulkopuolelta.
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Stobelius

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 51
 • Liked: 74
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #21 : 13.05.2024, 13:51:20 »
Nyt kannattaa Vapauden liiton unohtaa koronahöpinät ja keskittyä niihin aiheisiin, joilla Soinin persut nousi pinnalle.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 057
 • Liked: 13719
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #22 : 14.05.2024, 12:35:39 »
Hakkaraisen ja Lokan myötä VL moninkertaistaa kannatuksensa mutta 0.1% kannatus on helppo moninkertaistaa ja ihan niin paljon tuskin moninkertaistavat että MEP-paikka irtoaisi. Siihen Jun tarvitaan se 5-6%.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 684
 • Liked: 15472
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #23 : 14.05.2024, 12:59:26 »
Nyt kannattaa Vapauden liiton unohtaa koronahöpinät ja keskittyä niihin aiheisiin, joilla Soinin persut nousi pinnalle.

Entäpä jos ne eivät VL-väen mielestä höpinöitä?
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 229
 • Liked: 51097
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #24 : 14.05.2024, 13:17:06 »
Nyt kannattaa Vapauden liiton unohtaa koronahöpinät ja keskittyä niihin aiheisiin, joilla Soinin persut nousi pinnalle.

Entäpä jos ne eivät VL-väen mielestä höpinöitä?

Jos ne eivät ole höpinöitä, niin miksi aiheesta Hommallakin puhutaan vain Peräkammarissa?

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 684
 • Liked: 15472
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #25 : 14.05.2024, 13:21:28 »
Nyt kannattaa Vapauden liiton unohtaa koronahöpinät ja keskittyä niihin aiheisiin, joilla Soinin persut nousi pinnalle.

Entäpä jos ne eivät VL-väen mielestä höpinöitä?

Jos ne eivät ole höpinöitä, niin miksi aiheesta Hommallakin puhutaan vain Peräkammarissa?

Kun jokainen sen ihan itse määrittelee. Ihmiset tekevät politiikkaa asioista, jotka katsovat tärkeiksi ja merkityksellisiksi.

Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Stobelius

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 51
 • Liked: 74
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #26 : 14.05.2024, 14:55:31 »
Nyt kannattaa Vapauden liiton unohtaa koronahöpinät ja keskittyä niihin aiheisiin, joilla Soinin persut nousi pinnalle.

Entäpä jos ne eivät VL-väen mielestä höpinöitä?

Totta kai rokoteasioista on monia mielipiteitä, enkä niihin perehtymättömänä ota asiaan sen kummemmin kantaa. Lähinnä tarkoitin, että siitä asiasta on jo jauhettu ihan riittämiin. Korona-teemalla ei kerätä enää ääniä eurovaaleissa tai muissakaan tulevissa vaaleissa, joten kannattaa VL:n laittaa nyt sekä tulevaisuudessa paukut niihin kansaa tällä hetkellä puhutteleviin asioihin.

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 773
 • Liked: 15798
 • Dream Evil!
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #27 : 14.05.2024, 22:42:03 »
Nyt kannattaa Vapauden liiton unohtaa koronahöpinät ja keskittyä niihin aiheisiin, joilla Soinin persut nousi pinnalle.

Entäpä jos ne eivät VL-väen mielestä höpinöitä?

Totta kai rokoteasioista on monia mielipiteitä, enkä niihin perehtymättömänä ota asiaan sen kummemmin kantaa. Lähinnä tarkoitin, että siitä asiasta on jo jauhettu ihan riittämiin.

Olen eri mieltä. Jos kaikki tapahtunut olisi ollut erehdyksessä tehty giganttinen vahinko, niin okei, sori siitä ja jatketaan matkaa.

Mutta monia virheliikkeitä tehtiin, jo tietäen, että perusteet eivät olleet kunnossa, joten joudumme käsittelemään tahallisuutta, jolloin tulee vastaan petos, vahingonteko, ja kun ihmishenkiä on menetetty, murha, ja vielä joukkomurha. Koska problematiikka on useissa maissa aivan sama, ja tekovaiheessa harrastettiin selkeää koordinaatiota, niin suomalaisten rikoksentekijöiden (oletettujen) ehkä voidaan katsoa syyllistyneen myös maanpetokseen, muun tuhotyön ohella.

Suomi ei luultavasti ole eturivissä, kun selvitystyö alkaa, mutta juurikin koska sama toistui ihan joka puolella, niin jossain vaiheessa täälläkin aletaan vaatia mittaa mitasta, ja on turha tuudittautua uskomukseen, että käsien heiluttelulla (ala Taika Jim) saadaan koko sotku unohtumaan, ja roistot pääsevät pälkähästä.

Kyynisesti ajatellen vanhuksien vauriot ja menetykset oltaisiin ehkä kuitattu huokauksella, mutta lasten ja nuorten terveiden elämänurien vaarantuminen tulee olemaan se laukaiseva tekijä, joka pakottaa puhdistamaan pesän, eikä armo tule käymään oikeudesta.

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 773
 • Liked: 15798
 • Dream Evil!
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #28 : 15.05.2024, 07:20:48 »
VL:n presidenttiehdokas:


Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 684
 • Liked: 15472
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Vapauden liitto
« Vastaus #29 : 15.05.2024, 08:33:10 »
Totta kai rokoteasioista on monia mielipiteitä, enkä niihin perehtymättömänä ota asiaan sen kummemmin kantaa. Lähinnä tarkoitin, että siitä asiasta on jo jauhettu ihan riittämiin. Korona-teemalla ei kerätä enää ääniä eurovaaleissa tai muissakaan tulevissa vaaleissa, joten kannattaa VL:n laittaa nyt sekä tulevaisuudessa paukut niihin kansaa tällä hetkellä puhutteleviin asioihin.

Korona on ehkä ohi, mutta se hallintapyrkimys, joka ilmeni koronan hyväksikäyttämisessä, ei ole kadonnut minnekään. WHO, WEF, hallitukset, moni toimija on paljastanut oikean karvansa. Yhtymäpinta ilmastofuulaankin on tietysti olemassa.

Nyt on aika takoa, seuraavaa vedätystä odotellessa!


Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

"Tyyli haukkua vastapuolta on myös ominaista venäläiselle propagandalle, jossa yritetään korostaa omaa ontuvaa argumenttia leimaamalla vastapuoli aliarvoiseksi."

Tagit: vapauden liitto