Kirjoittaja Aihe: Listaa syitä miksi Pekka Haavistosta ei pitäisi tulla seuraava presidentti  (Luettu 13154 kertaa)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 680
 • Liked: 93255
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Listaa syitä miksi Pekka Haavistosta ei pitäisi tulla Suomen seuraava presidentti

- Mitä poliittisia ja taloudellisia mokia Haavisto on tehnyt?

- Jos mahdollista, niin jätetään se homoilu vähemmälle, ellei kyse ole siitä, että homoilu on jotain kautta vaikuttanut hänen poliittisiin ja/tai taloudellisiin päätöksiinsä.
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus = ihmiskunnan hirttosilmukka
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 362
 • Liked: 11011
Aivan liian vasemmistolainen, ja pahimman luokan maailmanparantaja.  Ei selvästikään ymmärrä, ettei Suomi kykene elättämään koko maailmaa, eikä ole edes vastuussa siitä.
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 543
 • Liked: 64801
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Eipä tästä listasta ole mitään hyötyä. Mitä enemmän yrität vetää homo-pekkaa lokaan, niin sitä enemmän sen kannatus nousee säälistä.

Toki, Al-Hol-rikokset, yksityiskoneella tuodaan islamistien ulkomailla syntyneitä lapsia suomalaislapsena suomeen ja yritetään laittomasti irtisanoa tai syrjäyttää virkamies, kun ei suostu laittomuuksiin.

Sen verran siitä homoudesta, että kukaan ei taida olla oikeasti ottanut selkoa siitä kuinka alaikäinen Antonio oli kun Pekka sen kanssa alkoi olemaan. Ja se nuori avustaja....

Professorivalheet maailmalla puhujana. Ilmeisesti käännöskukkasen kautta (mm. luennoitsija tai opettaja kääntyy ranskaksi professeur) antoi mennä korjaamatta läpi ja ilmeisesti käyttikin professori-titteliä jossain konferensseissa.

Ja kaikella kunnioituksella hänen seksuaalista suuntautumistaan, kun arabiassa vierailee naisia, siellä kohteliaasti verhoudutaan huntuun ja kunnioitetaan maan tapoja ja kulttuuria. Avoimesti homoseksuaalin presidentin lähettäminen valtiovierailulle maahan, jossa hänen elämäntavastaan on voimassa kuolemantuomio, ei ole välttämättä hyvä idea. Kulttuurisesti ja julkisesti ihmistä kunnioitetaan ja punaisia mattoja levitellään, mutta mikä on hänen kunnioituksensa kulissien takana? Miksi naiset pokkuroivat huiveineen, mutta julkihomon voi häpeilemättä lähettää? Onko naiseus häpeällisempää kuin homous. Tätä voisi kysyä niiltä naisilta, jotka kannattavat Pekkaa, mutta vetävät itse huivin päähänsä muslimin luona. Ehkä se on voimaannuttava aspekti. Kun Pekka voi tänään, niin ehkä minäkin ensi vuosisadalla, jos 92 miljoonaa suomen kehitysvaroin seksuaalikasvatettua nuorta on silloin maailman johtajia.

Meni taas saivarteluksi. Juon kahvini loppuun ja palaan sorvin ääreen.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 680
 • Liked: 93255
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
- Jos mahdollista, niin jätetään se homoilu vähemmälle...

... homo-pekkaa
... homoudesta
... homoseksuaalin
... julkihomon
... homous

 ;D

Niitä talouskämmejä tänne toivoisin.
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus = ihmiskunnan hirttosilmukka
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 360
 • Liked: 27099
Ainakin ollut rähämällään itään päin monin eri tavoin:

2019: Virolaispoliitikot kritisoivat Pekka Haaviston Venäjä-linjaa: Venäjä on itse syypää huonoihin suhteisiin
https://yle.fi/a/3-10963564
Lainaus
TALLINNA Viime viikolla Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto sanoi The Financial Times -lehden haastattelussa(siirryt toiseen palveluun), että Euroopan unionin pitäisi parantaa Venäjä-suhteitaan.

Haavisto perusteli näkemystään sillä, että ratkaisuja globaaleihin kriiseihin kuten transatlanttisiin jännitteisiin tai brexitiin on vaikea kuvitella ilman Venäjää.

Viron entinen presidentti Toomas Hendrik Ilves kritisoi Haaviston kommentteja Twitterissä.

Ilves kysyi, miksi Euroopan pitäisi nähdä Venäjä kumppanina.
...
Viron nykyinen ulkoministeri Urmas Reinsalu (Isänmaa-puolue) sekä entinen ulkoministeri, europarlamentaarikko Urmas Paet (Renew Europe -ryhmä) ovat samoilla linjoilla Ilveksen kanssa. Heidän mukaansa Venäjän ja EU:n tulehtuneet välit ovat Venäjän omaa syytä.

Yle haastatteli molempia virolaispoliitikkoja puhelimitse.

– EU:n ja Venäjän suhteiden ongelmallisuus johtuu Venäjän toimista Itä-Ukrainassa. Suhteet eivät tule paranemaan ennen kuin Venäjä lopettaa kansainväliset oikeusrikkomuksensa siellä, Reinsalu sanoo.

Reinsalun mukaan Eurooppa on pyrkinyt luomaan hyviä Venäjä-suhteita aina Neuvostoliiton hajoamisesta lähtien. Tilanne oli melko hyvä vielä noin kymmenen vuotta sitten. Asiat kuitenkin muuttuivat dramaattisesti vuonna 2014, kun Venäjä tunkeutui Itä-Ukrainaan ja valtasi Krimin.

Suomen suurin asekauppa hallituksen pöydälle ennen joulua - "sihti 30 vuoden päähän" - AlfaTV Uutiset
https://alfatvuutiset.fi/suomen-suurin-asekauppa-hallituksen-poydalle-ennen-joulua-sihti-30-vuoden-paahan/
Lainaus
Hornet-päätöksen aikoihin 1992 suhtautuminen koneen valintaan on täysin toinen kuin nyt, jolloin eduskunta on ollut HX-hankkeesta lähes yksimielinen. Hornet-kaupan rahoitus sai eduskunnan tuen äänin 99–68, kun 17 edustajaa äänesti tyhjää.

Päätöksen jälkeen vihreiden Pekka Haavisto ehdotti ponsilauselmaa, jonka mukaan Suomen pitäisi leikata puolustusmenoja kymmenen prosenttia vuosittain. Esitys kaatui äänin 121-61. Mitä jos Haaviston toive olisi toteutunut?

– Se olisi merkinnyt Suomen itsenäisen puolustuskyvyn asteittaista romuttamista. Silloin kuviteltiin, varmaan aidosti, että miksi enää varustautua, kun maailma on menossa kohti pysyvää rauhantilaa. Juuri tänään luin vuoden 1992 kevään yhdestä tapahtumasta Sofiassa. Siellä kokoontuivat idän ja lännen agentit kokoukseen pohtimaan, että mitä nyt, kun agentteja ei enää tarvita? Se kuvaa ajan henkeä, ja siksi puhuin tästä pitkästä sihdistä, muistelmiensa jatko-osaa valmisteleva Aho kertoi.

Haavistosta idänkytköksistä on ollut keskustelua myös KGB:n ketkuttamat -ketjussa. Tässä joitain sieltä tehtyjä poimintoja:

Miksi ulkoministeri Haavisto edistää Venäjän etuja rajakysymyksessä? Halla-aho puntaroi mahdollisia motiiveja - Suomen Uutiset
https://www.suomenuutiset.fi/ulkoministeri-haavisto-edistaa-venajan-etuja-rajakysymyksessa-halla-aho-puntaroi-mahdollisia-motiiveja/
Lainaus
Puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) kirjoittaa Facebookissa Haavisto-kohun vähemmälle huomiolle jääneestä asiasta sekä puntaroi mahdollisia syitä tämän toiminnalle. Kysymys on siitä, miksi Haavisto painosti konsulipäällikköä Pasi Tuomista jatkamaan Venäjää suosivaa, EU:n normeista olennaisesti poikkeavaa viisumikäytäntöä.

Venäläissivusto kysyi Pekka Haavistolta häiritseekö homoseksuaalisuus tapaamisia Venäjän johdon kanssa – näin ulkoministeri vastasi
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006174938.html
Lainaus
Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) kertoi Fontankalle käyneensä Venäjällä noin sata kertaa ja tutustuneensa maahan ”keittiön kautta” jo 1980-luvun lopulta alkaen.
...
Haavisto kertoo käyneensä ensimmäisiä kertoja Venäjällä jo Neuvostoliiton aikana. Lapsuudessaan ja opiskeluaikoina hän vieraili Venäjällä ensin turistin roolissa, mutta vuodesta 1986 alkaen hän ryhtyi luomaan yhteyksiä venäläisiin ympäristöaktivisteihin. 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alussa Haavisto kiersi eri puolilla Venäjää tapaamassa paikallisia vihreitä, joista moniin hän on pitänyt yhteyttä senkin jälkeen aina näihin päiviin asti.

– Olen käynyt Venäjällä varmaankin sata kertaa. Olen siis lähestynyt Venäjää ”keittiön kautta” eli en virallisten delegaatioiden vierailujen avulla, vaan luomalla suhteita keittiön pöydän äärellä ja yöpymällä vieraana, joten siksi minulla on paljon venäläisiä ystäviä, Haavisto kertoo.

Väkisinkin herää kysymys, että missä määrin Neuvostoliiton ja myöhemmin Venäjän vakoilukoneisto on pyrkinyt ujuttautumaan näin paljon siellä matkustelleen ja poliittisesti aktiivisesti henkilön lähistölle. Tiettävästi vähintäänkin tällaiset yritykset ovat itänaapurissa hyvin yleisiä.

Vielä poiminta Pekka Virkin tuoreesta Jälkisuomettumisen ruumiinavaus -kirjasta (kirjan voi muuten hankkia täältä):

Lainaus
Kuka sitten on Odfjell? Myöhemmin tämä laivanvarustaja – joka on ollut Norjassa jonkinasteisen median itsesensuurin kohteena esitettyään positiiviseksi tulkittuja lausuntoja Utøyan joukkoampuja Anders Behring Breivikistä – on toiminut Treholt -aktivismin keskeisenä rahoittajana.632 Kyse on siis Arne Treholtin vakoilutapaukseen liittyvien väitettyjen oikeusloukkausten selvittämistä vaativasta toiminnasta, jota esiintyi Suomessakin: 1990-luvun alkupuolella norjalaisvakoojan parempaa kohtelua, vapauttamista tai armahdusta vaativat julkisuudessa monet silmäätekevät, muun muassa Erkki Tuomioja ja Pekka Haavisto.633
« Viimeksi muokattu: 17.05.2023, 11:31:45 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Bronx Zoo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 454
 • Liked: 1487
 • riikka
Haavisto on esiintynyt ulkomaiden konfliktien sovittelijana. Aina korostaa olevansa rauhan neuvottelija. Todellisuudessa on siirretty sivuun ja saanut potkut jokaisesta sovitteluhommastaan johon on ängennyt.
Trust me, I know what I'm doing

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 680
 • Liked: 93255
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Haavisto on esiintynyt ulkomaiden konfliktien sovittelijana. Aina korostaa olevansa rauhan neuvottelija. Todellisuudessa on siirretty sivuun ja saanut potkut jokaisesta sovitteluhommastaan johon on ängennyt.
Ok. Olisiko tarjota linkkejä?
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus = ihmiskunnan hirttosilmukka
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 360
 • Liked: 27099
Sanna Ukkolan 2012 kirjoittamassa Ylen jutussa Haavistosta väitetää, että:

Kulissien takana
https://yle.fi/a/3-5051781
Lainaus
Hajuton ja mauton, mutta asiallisen korrekti ja miellyttävä. Ehdokkaista ehkä eniten julkisuuskuvansa näköinen myös kulissien takana. Haaviston epäillään hamuavan uudeksi Ahtisaareksi. Haaviston ongelma on liiallinen pehmeys ja karisman puute. Politiikan toimittajat pitävät värikkäistä ehdokkaista. Sitä Pekka Haavisto ei ole.

Sen perusteella mitä tiedän Haavistosta, rohkenen olla asiasta eri mieltä. Tosin voi julkisuuskuvan suhteen olla niin, että joillain muilla poliitikoilla on vieläkin vääristyneempi julkisuuskuva todellisuuteen nähden kuin haavistolla, mutta jopa julkisuuteen asti on paljastunut Haavistosta jossain määrin piirteitä, joiden perusteella en menisi kutsumaan "asiallisen korrektiksi ja miellyttäväksi".

Timo Harakka kysyi Pekka Haavistolta ”oletko homo” ja sai potkut - pian samassa hallituksessa
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cbd6d388-3088-4575-9c79-251a9ccb6941
Lainaus
Potkujen syy, versio 1: Taloudenpito
...
– Puolue pystyi vaatimaan lainansa vastineeksi asioita. Toimituksellista valtaa valui toimituksen ulkopuolelle, mikä oli huolestuttavaa, Harakka sanoi Vihreän Langan haastattelussa vuonna 2013.

Harakan potkuista äänestettiin Vihreä Lanka Oy:n hallituksen kokouksessa. Potkujen puolesta äänestivät Osmo Soininvaara, Kalle Könkkölä, Salla Korpela ja Erkki Pulliainen. Henkilökunnan edustaja, toimittaja Lena Björklund äänesti potkuja vastaan.

Vihreässä Langassa tammikuussa 1994 julkaistussa jutussa mainitaan kuitenkin, että puolueen puheenjohtajana tuolloin toiminut Haavisto oli lähettänyt Vihreä Lanka Oy:lle kirjeen, jossa hän vaati yhtiön hallitukselta toimenpiteitä, koska lehtiyhtiö ei ollut noudattanut puolueen antaman lainan ehtoja. Harakan mukaan kyse oli yhdestä (vihreiden) jutusta, joka jätettiin julkaisematta.
...
Potkujen syy, versio 2: Homokysymys

Toisen version mukaan Harakka sai potkut Vihreästä Langasta, koska oli kysynyt Haavistolta haastattelussa, onko tämä mahdollisesti homo. Haastattelu tehtiin kaksi viikkoa ennen potkuja.

Kommentti: Pekka Haaviston tyyli puhuttaa ulkoministeriössä – kokenut virkamies syrjäytettiin yhtäkkiä ”ennenkuulumattomalla” tavalla
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006313054.html
Lainaus
ULKOMINISTERI Pekka Haavistosta (vihr) on syntynyt julkisuudessa – ja varsinkin julkisuudessa – kuva tehokkaasta ja hyvähenkisestä poliitikosta, joka tekee kuulemma töitä öitä myöten.

Ministeriön sisällä on herännyt toisenlaisiakin käsityksiä Haaviston ministerikuukausien aikana. Ministerin henkilökohtainen vallankäyttö ja toiminta on alkanut puhuttaa yhä enemmän.

”Ennenkuulumattomana” ministeriön sisällä on Ilta-Sanomien tietojen mukaan pidetty tapaa, jolla Haavisto käytännössä pani syrjään viime viikolla ulkoministeriön konsulipäällikön, ulkoasiainneuvos Pasi Tuomisen.

IS:n tietojen mukaan Tuomiselle etsitään jo seuraajaa UM:n sisältä.

Kukaan ei tiedä, mistä Haavisto loppujen lopuksi Tuomiselle suuttui siinä määrin, että panee nuhteettoman virkamiehen kiertoon.

Perusteluja ei ole kerrottu.

– Syrjäyttäminen on ehkä paras termi. 1980-luvulla tällaista taisi viimeksi olla, UM:sta ihmetellään IS:lle.

Analyysi: Rikos näyttää tapahtuneen, mutta miksi Pekka Haavistoa ei voi siitä laittaa syytteeseen?
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4e7fedc9-c6bb-4db3-97c1-8e6750a1bac6
Lainaus
Perustuslakivaliokunta katsoi, että lakeja on rikottu. Nyt oikeuskanslerinvirasto selvittää, onko kukaan siitä vastuussa, kirjoittaa Iltalehden Jarno Liski.
...
Suurena yllätyksenä ei pitäisi tulla senkään, että lainvastaisuuden näki ja perustuslakivaliokunnalle esitti juuri maan johtava virkarikosasiantuntija, rikos- ja prosessioikeuden emeritusprofessori Pekka Viljanen.

Lähes 30 vuotta sitten hän argumentoi virkarikoksista väitelleenä apulaisprofessorina kumoon muun muassa oikeuskansleri Jorma S. Aallon näkemykset - ja sitä myötä kauppa- ja teollisuusministeri Kauko Juhantalon (kesk) valtakunnanoikeuteen, joka myös tuomitsi Juhantalon.
...
Esitutkintamateriaaliin tutustuttuaan hän on apulaisvaltakunnansyyttäjä Jukka Rappen ja entisen oikeuskanslerin Jaakko Jonkan tavoin katsonut Haaviston rikkoneen lakia ja lainrikkomuksen täyttävän rikoksen tunnusmerkistön.

Yksinkertaistetusti epäilty rikos tapahtui siinä, että vaikka Haavistolla oli valta siirrättää konsulipäällikkö Pasi Tuominen pois tehtävästään, hänellä ei ollut valtaa teettää siirtoa mistä hyvänsä syystä.

Viranomainen saa käyttää toimivaltaansa ainoastaan lain mukaan hyväksyttäviin tarkoituksiin. Tätä tarkoitussidonnaisuusperiaatetta loukkasi se, että Haavisto määräsi ministeriön virkajohdon siirtämään Tuomisen pois tehtävistään erimielisyyden vuoksi. Haaviston olisi myös kuulunut käyttää asian ratkaisemisessa lievimpiä mahdollisia keinoja suhteellisuusperiaatteen vaatimuksen vuoksi.

Näiden hallinnon oikeusperiaatteiden noudattaminen kuuluu Haaviston virkavelvollisuuksiin kaikessa päätöksenteossa.

Siitä huolimatta Haavisto ei ollut selvittänyt lievempien keinojen käytön mahdollisuutta, vaan hän jatkoi virkasiirron valmistelua senkin jälkeen, kun erimielisyyttä aiheuttaneet tehtävät oli siirretty pois Tuomiselta al-Hol-asioita hoitamaan nimetylle erityislähettiläälle.

Kun Tuomisen syrjäyttäminen tuli julkisuuteen, Haavisto antoi Tuomisen jatkaa tehtävässään, mutta sillä ehdolla, ettei tällä saa olla mitään kritiikkiä al-Hol-tehtävien hoitamista kohtaan.

Yleisesti ottaen rikoksesta epäilty voi harvoin selvitä rikoksesta kuivin jaloin vetoamalla siihen, ettei tuntenut lakia. Toisaalta yleisesti ottaen ministerin pitäisi myös voida luottaa siihen, että virkavalmistelussa huolehditaan myös toimien laillisuuden varmistamisesta.
« Viimeksi muokattu: 17.05.2023, 11:48:43 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 330
 • Liked: 24696
 • "Mari Rantanen: Suomeen on turha tulla hillumaan."

Pekka tiettävästi pitää virallista jalkavaimoa ulkoministeriössä. Jeri (?) oli autokuski mutta sai ylitarkastajaviran tms kun Pekka hoiteli. Antonio ollut sivussa jo pidemmän aikaa kun Pekka ja Jeri purjehtivat kesäisin. Ei tällaista siedettäisi vastuumediassa jos kyseessä olisi ei-vihreä tai heteromies.

Antonion kaappaus puolestaan Ecuadorista taisi tapahtua niin että parturi oli alaikäinen. Media ei ole nähnyt asiassa ongelmaa (saati tutkinut asiaa) mutta vastaavaa toimintaa ei siedettäisi thaimorsiamen hakeneelta persuministeriltä.

Eikä sekään osoita parempaa moraalia että ylioppilas käyttää professorititteliä. Ja sitkeiden huhujen mukaan edellyttää tittelin käyttöä tarvittaessa jos joku puhuttelee muuten ärsyttävästi.
"On käynyt ilmi, että demokratia ja lehdistön vapaus ovat suurimpia niistä tyhjistä korulauseista, jotka milloinkaan ovat ihmismieltä sumentaneet".

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 651
 • Liked: 15292
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Pekka Haavistosta ei pitäisi tulla seuraavaa presidenttiä, koska hän ei ole Perussuomalaisten ehdokas kyseiseen virkaan.
qui non est mecum adversum me est

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 762
 • Liked: 5209
Pekka Haavistosta pitäisi tulla presidenttikandidaatti, koska vihreiden nöyryytyssaaga ansaitsee saada jatkoa :) It's not over until it's over!
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***

Siener

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 633
 • Liked: 3714
Haaviston pitäisi jo itse ymmärtää koko kuvion mahdottomuus.

Kohtalokas samba (Georg Malmsten): mut ei se oikein passaa,  et ukko täällä hassaa jne.

Kovasti tykkää kehitysaputyöstä ja islamilaisista maista. Menehän pikkuvaimosi Antonion kanssa tuollaiseen maahan valtiovierailulle, tai ota vastaan vieraita tuollaisesta maasta...

Ja itsenäisyyspäivän vastaanotto sitten? Kaikki ne diplomaatit, joiden maissa homostelu ei käy ? Jne.

PolleaPoeka

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 79
 • Liked: 34
Pekka Haavistosta pitäisi tulla presidenttikandidaatti, koska vihreiden nöyryytyssaaga ansaitsee saada jatkoa :) It's not over until it's over!

Ihan lastentarhan hiekkalaatikko meininkiä, paljon sulla olikaan ikää?

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 027
 • Liked: 18256
-homo
-aviomiehen olemus
-loputon minä olen oikeassa jankkaaja ilman, että pystyy yksiselitteisesti argumentoimaan asiansa
-jos joku nykypoliitikko on kähmijä jonka tekemisissä mennään aina harmaalla alueella, niin bingo (maahan lennätykset ja pekan afganistan nyrkit jne)
-ei ota vastuuta tai myönnä olleensä väärässä
-vihavasemmiston edustaja
-hang around ryhmät ultra brasta sateenkaariporukkaan...

-ei tajua, että tämä juna meni jo

just noup
that's a bingo!

stefani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 609
 • Liked: 1598
Lähetin kerran Haavistolle sähköpostin, ja hän ei vastannut siihen mitenkään. Ei edes lyhyesti. Se riittää syyksi siihen, että multa ainakaan ei ääntä mene hänelle sitten. (Oikeastaan Halla-ahokaan ei kyllä vastannut. Mikä lie noita vaivaa..)

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 238
 • Liked: 6122
Minä olen kyllä aivan valmis äänestämään Rehniä vain estääkseni Haaviston presidenttiyden. Se on kuin valitsisi koiranruuan ja paskan väliltä. En ole koskaan ollut mikään poliittinen puristi jolle tuottaisi vaikeuksia äänestää "pienempää pahaa."

Augustus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 215
 • Liked: 2724
En nyt näe syitä sille että Haavistosta ei saisi tulla presidentti. Presidentin rooli on oikeastaan tarpeeton tyhjänpäiväinen  edustusvirka jolla ei ole mitään käytännöllistä tarkoitusta enää nykysuomessa, vähän samaan tapaan kuin kuninkaallisista Ruotsissa tms.

edit: korjattu kirjain

DTfan_fe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 108
 • Liked: 92
En oikeastaan tiedä yhtäkään syytä. Jos enemmistö äänestäjistä haluaa Pekan presidentiksi, niin silloin minun mielipiteelläni ei ole väliä. Ei, vaikka hirvittää ajatus linnanjuhlista Pekka ja Anton kättelemässä vieraita. Tätä kutsutaan demokratiaksi, joka on vieras käsite esim. Venäjällä.

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 8800
 • Apulaisoikeusgangsteri.
Poliitikot nyt ovat... No politiikkoja. (kieriä) Peksi vaikuttaa kuitenkin olevan hieman kierompi kuin muut. Tulee hänestä väistämättä mieleen, limainen, liukas äijä.

Jotain samaa minä hänessä näen, kuin inttikaverini, joka kuvasi noilla sanoin Esko Ahoa, silloin kun hän yritti inttiaikani resitentiksi.

Tämä edesmennyt Linkolan Pentti, vertasi Haavistoa ja Stalinia näin, "He molemmat ovat niin helvetin aurinkoisia." Noin siis vuonna 2012.

Tietty makeus, tai makeilija tulee Haavistosta mieleen myös.

Jotenkin vain jätkästä vaistoaa, ihan kaikki ei ole sillälailla, miltä näyttää. Tai kuva annetaan.

                     .............

Tiesittekö muuten, hänen isänsä oli kepun helsingin piirin aktiiveja, silloin aikanaan? Näin kepusatraappi, Kari Hokkanen on kertonut. No tämä ei nyt ole mikään syy, miksi ei voi valita presidentiksi, irtotieto vain.
« Viimeksi muokattu: 17.05.2023, 17:50:09 kirjoittanut Mäyräkoira »
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

Lyyti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 692
 • Liked: 6432
 • Sananvapaustaliban.
Olkoon yksityiselämässään miten vain, Haaviston arvot ovat pahasti vinossa. En koe että häntä kiinnostaa suomalaisten hyvinvointi, etu tai edes pärjääminen jos vaakakupissa on jotain ylevänkuuloista globaalia.

Haavisto on pahasti relativisti, joka näkee islamin - tai Afrikan tavat - yhtä hyvänä Suomeen kuin läntisen menon. Kunhan ei hänen takapihallaan.

En tiedä kumpi on pahempi, tuo edellinen vaiko se että em. maailmankatsomuksen lisäksi maailmankuvansa on perustettu hiekalle. Siis epätosille tai ainakin todistamattomille väittelle. Hötölle.

En silti äänestäisi Rehniä estääkseni Haaviston valinnan. Äänestän Halla-ahoa, oli ehdolla tai ei. @Jussi Halla-aho
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

Vale, emävale, yle.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 680
 • Liked: 93255
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
En nyt näe syitä sille että Haavistosta ei saisi tulla presidentti.
Näetkö syitä sille, että hänestä tulisi presidentti?
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus = ihmiskunnan hirttosilmukka
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

DTfan_fe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 108
 • Liked: 92
En nyt näe syitä sille että Haavistosta ei saisi tulla presidentti.
Näetkö syitä sille, että hänestä tulisi presidentti?

Tämän hetkiset gallupit näyttävät vahvasti sille, että Pekasta on tulossa presidentti. Homoudestaan huolimatta. Ennustaminen on kuitenkin turhaa ja ennen aikaista, kun ehdokkaatkaan ei ole selvillä. Esim. Mika Aaltolan ehdokkuus voi muuttaa paljon. Jos Kaikkonen olisi ehdokkaana, itse olisin äänestänyt häntä, mutta ehkä sitten kuuden vuoden päästä?

Väestönvaihtaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 049
 • Liked: 2480
 • Tolkun ihminen.
Haavisto voisi olla ihan kelvollinen presidentti. Edustava presidenttipari Antonion kanssa. Jos konservatiivit kipuilee sen takia ettei Suomessa homoihin suhtautuminen ole samanlaista kuin talebanien keskuudessa, se ei ole minun ongelma. Ehkä joku konservatiivinen muslimi jättää Suomeen muuttamatta jos tietää Haaviston olevan presidentti?

Aaltola voisi olla paras vaihtoehto.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 238
 • Liked: 6122
En silti äänestäisi Rehniä estääkseni Haaviston valinnan. Äänestän Halla-ahoa, oli ehdolla tai ei. @Jussi Halla-aho

Meinasin että äänestäisin Rehniä toisella kierroksella. Ekalla kierroksella äänestän persujen ehdokasta.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 699
 • Liked: 41147
 • It's So Cool To Be White!
-Typerähkön oloinen
-Narsisti
-Isisläinen
-Kommunisti
-Suomalaisten vihaaja
-Epäpätevä suurinpiirtein kaikkeen
-Huonot käytöstavat
-Toimii kansalta salassa
-Epädemokraattinen
-Ei osaa sanoa mitään vaan kiertelee ja lässyttää
-Korruptoitunut
-Peittää teennäisellä hymyllään vihaansa ja osaamattomuuttaan
-Ylimielinen
-Epäedustava
-Putinisti
-Pösilö
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 238
 • Liked: 6122
Haavisto olisi kurja mädättävä häväistys Suomelle. Olisi tosi vaikeaa, tai ainakin kiusallista, ajaa kansallismielistä poliitikkaa Suomessa tuon hintin ollessa presidentinlinnassa.

Lyyti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 692
 • Liked: 6432
 • Sananvapaustaliban.
En silti äänestäisi Rehniä estääkseni Haaviston valinnan. Äänestän Halla-ahoa, oli ehdolla tai ei. @Jussi Halla-aho

Meinasin että äänestäisin Rehniä toisella kierroksella. Ekalla kierroksella äänestän persujen ehdokasta.

Ymmärsin. Minä meinasin äänestää toisellakin kierroksella Halla-ahoa.

En legitimoi äänelläni Suomen syöjän sijaan toista Suomen syöjää. Niinistöä äänestin syvällisen pohdinnan jälkeen ja sitten 2017. Olkoonkin että natohommat veti hyvin.
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

Vale, emävale, yle.


viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 238
 • Liked: 6122
Just joo, nyt täällä sitten kerskaillaan siitä kuinka heitetään toisella kierroksella äänet hukkaan silkan tyhjän protestieleen vuoksi.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 721
 • Liked: 52382
Just joo, nyt täällä sitten kerskaillaan siitä kuinka heitetään toisella kierroksella äänet hukkaan silkan tyhjän protestieleen vuoksi.

Jos vastakkain ovat Haavisto ja Rehn, tuskaista on lähteä vaaliuurnille.  :(

Tagit: