Kirjoittaja Aihe: Voiko muslimivähemmistön poliittinen valta uhata demokratiaa?  (Luettu 3577 kertaa)

Tavoitetila

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 5
 • Liked: 5
Alla on muutaman viikon takainen twitter-ketjuni hommalle pureskeltavaksi. Twitterissä sitä ei juuri kukaan kommentoinut, mutta ehkä täällä?

--- Ketju alkaa ---

Muslimivähemmistöjen asemaa on usein vaikea kommentoida, koska porukka triggeröityy heti ja käy huutamaan vihanlietsonnasta tai ties mistä. Triggeröidytään, kun luullaan, että muslimeja haukutaan pahoiksi ihmisiksi.

Tässä on kyse väärinymmärryksestä.

Suurin osa ihmisistä haluaa tehdä hyvää ja sitä mikä on moraalisesti oikein. Mutta käsitykset oikeasta moraalista vaihtelevat suuresti. Kun Iranissa hirtetään homoja ja uskonnollinen poliisi hakkaa naisia, niin kyse on oikean moraalin toteuttamisesta. Siis heidän mielestä.

Uskomusjärjestelmä kertoo oikean ja väärän. Jos ja kun maailmassa on vääryyttä, niin väkivalta on keino vääryyksien oikaisemiseksi. Suomessa on myös väkivaltakoneisto, poliisi, joka ylläpitää suomalaista uskomusjärjestelmää (maallinen laki).

Lain asemaan nostetaan uskomusjärjestelmästä ne asiat, jotka ovat kaikkein tärkeimpiä. Islamilaisissa maissa naisten alistettu asema on moraalisesti oikein ja tärkeydessään lain asemaan nostettu. Naisten hakkaaminen on hyväksyttävää ja lailla suojattu.

Kun henkilö ylittää valtion rajat, niin hän tuo mukanaan omat arvot ja käyttäytymismallit. Syvään juurtuneet arvot eivät muutu mihinkään, varsinkaan, jos niitä pitäisi muuttaa pahaan suuntaan. Pitäisi luopua hyvistä ja omaksua moraalittomat länsimaiset arvot, jos länteen tulee.

Vaikeus on helpompi ymmärtää toisinpäin. Jos sinä (mies) muuttaisit islamilaiseen maahan ja pitäisi opetella paikalliset arvot, kuten naisille säkki päälle ja turpaan, jos ei tottele. Tämä voisi olla vaikeaa useimmille.

Ison muslimivähemmistön mahdollinen uhka länsimaiselle liberaalidemokratialle tulee siitä, että ihmiset äänestävät arvojensa mukaisesti. Identiteetin perusteella mikä on oikein. Kyse ei ole mistään pahoista ihmisistä. Muslimit ovat yhtä hyviä kuin kristityt ja muutkin ihmiset.

Jos vähemmistö on pieni ja ilman poliittista vaikutusvaltaa, niin uhkaa ei juurikaan ole. Tässä on rationaaliset perusteet valikoivalle maahanmuuttopolitiikalle, jossa tulijat pisteytetään ja uskonto on yksi kriteereistä. Yksilön kannalta tällä ei olisi paljoakaan merkitystä.

--- Ketju loppui ---


Jos tämä aihe hommalaisia kiinnostaa, niin voin kirjoittaa lisää ajatuksia.« Viimeksi muokattu: 08.12.2023, 09:51:14 kirjoittanut Miniluv »

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 027
 • Liked: 50381
Ihminen ei ole koskaan hyvä, joku voi olla vähemmän hyvä kuin toinen ja joku suorastaan paha, mutta hyvä ei ole kukaan.
Ja tottakai muslimit uhkaavat demokratiaa, se on päivänselvää. Uhkaavat poliittisen järjestelmän kautta jos äänestävät omia puolueitaan tai jopa vinksahtaneita valtapuolueitamme, ja uhkaavat etenkin ohi poliittisen järjestelmän tuomalla omat tapansa ja sharia-lakinsa käytännön elämäänsä ja jokapäiväiseen tekemiseensä viisveisaten meidän laeistamme ja tavoistamme, jotka ovat ainakin olevinaan demokraattisia ja oikeudenmukaisia ja tasa-arvoisia. Lopulta myös meiltä alkavat vaatia heidän tapojensa ja lakiensa noudattamista, tai ainakin niihin sopeutumista.

Sitten ovat vielä nämä ”suvaitsevaiset”, jotka oikein kilpailevat minkä ulkomaalaisporukan edessä eniten nöyristelisivät ja mihin porukkaan eniten verorahojamme haaskaisivat. Tämä rapauttaa yhteiskuntaamme ja todellakin tuhoaa demokratian. Lisäksi suvakki leimaa ei-suvakin natsiksi ja rasistiksi, vaikka ei-suvakki vain edellyttäisi kaikkien ihmisten yhtäläisiä oikeuksia ja velvollisuuksia, mistä seuraa ihmisten jakautuminen omiin kuppikuntiinsa, riitaa ja eripuraa, ja yhteiskuntarauha heikkenee -> vastakkainasettelu heikentää myös  demokratiaa.

Täällä on jo runsaasti kirjoituksia tästä aiheesta mennä vuosilta, mutta tervetuloa Hommalle!
« Viimeksi muokattu: 02.06.2023, 22:50:09 kirjoittanut Emo »

Tavoitetila

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 5
 • Liked: 5
Joo, tällä foorumilla on paljonkin kirjoituksia islamista ja sen ongelmat lienevät hommalaisile tuttuja. Ongelmiin minulle ole juurikaan lisättävää. Enemmän kiinnostaa mitä asialle voisi tehdä.

Islamisaation torjuminen tarkoittaa sitä, että vaikutetaan tavallisten ihmisten mielipiteisiin puoluekannasta riippumatta, jotta ilmapiiri ja äänestyskäyttäytymien muuttuu. Poliitikot ovat herkkiä kansalaismielipiteen tulkkeja, joten mielipiteen muutoksilla on vaikutusta politiikkaan myös vaalien välillä.

Miten vaikuttaa? Heti kärkeen on syytä korjata väärä käsitys, että esittämällä faktat mieli muuttuisi. Aivot eivät toimi niin, pelkillä faktoilla ei muuteta kenenkään mieltä. Monet ellei suurin osa ihmisistä luulee faktojen olevan pääroolissa mielipidevaikuttamisessa. Niin minäkin luulin vielä noin 5v sitten, kunnes tutustuin kognitiivisen kielitieteen kirjallisuuteen. Viitteenä muutamia esimerkkejä. Jonkun aikaa luettuna kirjoitin suomenkielisen "oppaan" nimeltään Tieteellisen populismin käsikirja, joka löytyy täältä (https://drive.google.com/file/d/1NOPcUo-VvaBKhdi6Mp6aJtxeCHmF-jGT/view)

Se taustasta, mennään itse asiaan. Löytyisikö hommalta henkilöitä, joita kiinnostaisi käydä miettimään kuinka systemaattisesti i) nostaa suomalaisten kansallista itsetuntoa, ii) purkaa islamin erityisasemaa Suomessa, ja iii) kehittää positiivinen tulevaisuusvisio Suomelle? Islamisaation torjunnassa ensisijaisesti oman kulttuurin ja toissijaisesti länsimaisen kulttuurin arvostuksen nostaminen ovat keskiössä.

Alustavasti ajattelin tällaista
   1. Kaikki väittelyt, kommentit, ongelmien käsittelyt, jne kehystetään siten, että tavoitteena on hyvien asioiden edistäminen.
   2. Länsimaisen (ja suomalaisen) kulttuurin todetaan olevan parempi kuin islamilainen. Sanotaan suoraan, että se on moraalinen valinta. Tämä parempi vaihtoehto myös tarjolla muslimiyksilöille (huom. yksilö), jotka haluavat sopeutua.
   3. Integraation epäonnistuminen kehystetään vääräksi käsitykseksi kulttuurien tasa-arvosta. Väärän käsityksen johdosta maahanmuuttajia ei ole vaadittu sopeutumaan.
   4. Kun oman kulttuurin paremmuus on omaksuttu, niin on moraalista selkänojaa tehdä sellaista politiikkaa, jolla omaa kulttuuria suojellaan.

Tämä on varsin vaikeaa, koska keskustelu monesti halutaan viedä yksilötason vihanpidolle eri väestöryhmien välillä. Siihen ei pidä mennä vaan kommunikaatio on kehystettävä hyvän edistämiseksi.

Vaikuttamisen tärkein keino on toisto. Jotta toisto olisi tehokasta, niin asioita pitää toistaa aina saman tyyppisillä kehyksillä systemaattisesti.

Kommentteja?

Viitteitä
   • https://www.amazon.com/ALL-NEW-Dont-Think-Elephant-ebook/dp/B00NP9LHFA
   • https://www.amazon.com/Political-Mind-Cognitive-Scientists-Politics/dp/0143115685

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 229
 • Liked: 63669
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Kun puhutaan muslimiväestöstä Suomessa, pitää muistaa, että suomalaisia on viisi miljoonaa ja muslimeita 1,6 miljardia. Vaikka muslimit ovat Suomessa (toistaiseksi) vähemmistö, muslimien yhteisöllisyys kiirii yli rajojen ja yksi väärinkohtelu maailman toisessa kolkassa voi triggeröidä seurannaisvaikutuksia maailman toisessa kolkassa.

Siksi maan sisäisen muslimivähemmistön käsitteleminen maan "sisäisenä" ongelmana ei toimi perinteisellä kaavalla.

Ihan hyvää ajattelua sinulla muuten, mutta ajattelin tuoda tämän puolen asiasta esiin.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Tavoitetila

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 5
 • Liked: 5
Ei meidän tarvitse eikä edes voida ratkaista koko maailman ongelmia. Islamilainen maailma on 50v päästä samanlainen kuin nyt, joten edes poliittisesti pitkällä aikavälillä tilanne ei muutu globaalisti. Suomessa tilanne voi muuttua mikäli muslimivähemmistön poliittinen vaikutusvalta kasvaa.

Enkä puhu vähemmistön väärinkohtelusta vaan nostamisesta aatemaailmassa samalle tasolle länsimaisten aatteiden kanssa. Tähän vaaditaan islamin erityisaseman purkamista Suomessa. Muu maailma on missä on. Kaikki muutokset ja vaatimuksen on kehystettävä pyrkimyksiksi moraaliseen hyvään. Ei kannata toistaa sitä mikä on huonoa vaan huomio on ohjattava hyvään ja mitä siihen pyrkimiseen tarvitaan. Jos muutokset ovat negatiivisia, niin nekin on pyrittävä esittämään hyvänä. Ja vetoamalla tunteisiin ensin, järkeen sen jälkeen.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 027
 • Liked: 50381
^ Kertonetko konkreettisia esimerkkejä miten pitäisi toimia, tipahdin kärryiltä.
Ymmärrän paremmin niskaperseotteen kuin tuon mistä sinä puhut.

Edit: Luen ketjuja lopusta alkuun, luin nyt vasta postauksesi #2, mielenkiintoista. Pitääpä kokeilla sun ajatuksia perheemme teiniin.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2023, 18:26:27 kirjoittanut Emo »

Tavoitetila

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 5
 • Liked: 5
Aiemmassa postauksessa mainitsin lukeneeni kognitiotutkijoiden kirjoja, joista ilmeni, että ajattelu tapahtuu aivoissa ja taidot ovat hermoratojen kytkentöjä. Heh, nyt lukija ihmettelee, että mitä ihmettä, eikös se ole aivan ilmeistä? Näin jälkikäteen ja fyysikkona voin sanoa, että on, mutta odotas hetki, niin päästään ei niin ilmeiseen asiaan (vaikka sekin on lopulta ilmeistä).

Jos haluaa opetella uuden fyysisen taidon, vaikka soittamaan kitaralla ja luistelemaan, niin joutuu harjoittelemaan, toistamaan, toistamaan ja toistamaan. Harjoittelun seurauksena sormet alkavat liikkua kielillä automaattisesti ja luistelukin sujuu. Aivoissa lihaksia ohjaavat hermoradat ovat oppineet ja vahvistuneet tuottamaan sopivat komennot lihaksille. Fyysinen taito on koodattu hermoratojen välisiin yhteyksiin.

Nyt, homman juju on, että myös henkiset taidot, arvot ja asenteet on koodattu hermoratojen välisiin yhteyksiin. Kun olet jotain mieltä, niin se johtuu siitä, että hermoratasi aivoissa tuottavat kyseisen mielipiteen. En käy väittelemään onko aivojen ulkopuolella henkeä tai jotain, koska se ei vaikuta käytäntöön. Kun ihminen tekee mitä vaan tai on mitä vaan mieltä, niin se löytyy koodattuna aivoista.

Henkset taidot, arvot ja asenteet opitaan samalla tavoin kuin fyysiset taidotkin eli toistamalla samaa asiaa monta kertaa. Jokainen koulua käynyt tämän tietää. Toiston seurauksena taitoja/arvoja vastaavat hermoradat vahvistuvat. Vastaavasti käyttämättömät taidot heikkenevät, koska vastaavia hermoratoja ei aktivoida.

Mitä tällä on tekemistä vaikuttamisen kanssa? Paljonkin, koska vaikuttaminen tarkoittaa sitä, että pyritään muuttamaan hermoratojen kytkentöjä viestin vastaanottajan aivoissa. Muuttamaan asenteita.

Otetaan esimerkki. Tässä Twitteristä poimittu oikea twiitti:
A: "
- Monikulttuurisuus EI ole rikkaus, vaan valtava menoerä.
- Suomalaiset EIVÄT ylikuluta, vaan Suomi on maailman ekologisimpia valtioita.
- Suomessa EI ole patriarkaalista kulttuuria tai naisia sortavia rakenteita.
"

Ylivoimaisesti suurimmalle osalle monikulttuurisuuden vastustajille, ja hommalaisillekin tässä twiitissä ei ole mitään vikaa. Onhan vielä negaatiotkin (ei:t) kirjoitettu isolla vastustamisen maksimoimiseksi.

Mutta twiitti on ihan pielessä. Jos haluaa tehokkaasti vastustaa jotain asiaa, niin on esitettävä sen vastakohta. Alla on loogisesti sama asia vastakohtana, mutta ilman negaatioita
B: "
- Monikulttuurisuus on yhteiskuntaa köyhdyttävä valtava menoerä
- Suomalaiset kuluttavat kohtuullisesti ja Suomi on maailman ekologisimpia valtioita
- Suomessa on tasa-arvoinen kulttuuri ja naisten asema on hyvä
"

Miksi alkuperäinen twiitti A ei toimi? Jos lukija on alunperin kallellaan siihen suuntaan, että monikulttuurisuus on rikkaus, niin twiitti A vain vahvistaa sitä käsitystä. Pelkkä "EI" sanojen välissä ei riitä kumoamaan vahvistumista. Ajattelu on hermoratojen aktivointia ja twiitti A vahvistaa lukijan  "monikulttuurisuus on rikkaus" ratoja.

Miksi twiitti B toimii? Siinä monikulttuurisuus liitetään köyhyyteen eikä aktivoida "rikkaus" mielikuvia. Asenteiden muuttaminen on vanhojen ajatusten unohtamista ja uusien omaksumista. Twiitti B aktivoi uusia ajatuksia ja välttää toistamasta niitä ajatuksia/asenteita, jotka halutaan unohtaa. Kun joitain hermoratoja ei aktivoida, niin ne heikkenevät.

Negaatioiden välttäminen ja asioiden vastustaminen esittämällä vastakohtia on ensimmäinen askel tehokkaaseen vaikuttamiseen. En ole tätä itse keksinyt vaan kirjoista lukenut.

Vaikuttaminen vaatii toistoa ja systemaattisuutta. Hommaforumilta kyselen löytyisikö muita kiinnostuneita soveltamaan kognitiotieteiden tuloksia systemattiseen vaikuttamiseen? Viestien levittäjiä tarvittaisiin myös. Ja kuten aina, viestien tulee olla hyvätahtoisia eikä mennä Overtonin ikkunan (katso Käsikirja) ulkopuolelle, vaikka lähellä reunaa saa olla. Tavoitteena on siirtää ikkunan paikkaa.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 227
 • Liked: 91705
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vaikuttaminen vaatii toistoa ja systemaattisuutta.

Jeps.

Vähän historiaa: kulttuurivallankumous länsimaissa on tehty siten, että kaikki tärkeimmät organisaatiot on miehtitetty vallankumouksellisilla, joista suurin osa ei pidä itseään sellaisena, koska he ovat katsoneet tv:tä 3 tuntia päivässä useimpina elämänsä päivinä, ja pitävät itseään hyvinä ihmisinä, koska ovat suvaitsevaisia.

Heihin ja kansalaisiin on vaikutettu tämän yksisilmäisen hypnotisoijan, Hollywoodin indoktrinaation ja valtamedian kautta, systemaattisesti, toiston avulla, siten että heistä on vähitellen tullut sosialisteja ja itsensä vihollisia. Siksi 80% suomalaisista äänestää puolueita, jotka tuovat tänne haittamaahanmuuttoa ja edistävät liittovaltiokehitystä, joka on suomalaisten kannalta yksiselitteisen huonoa asia, koska menetämme omaa rahaamme ja omaa valtaamme.

Tätä systemaattista aivopesua ja internationalistisen maailmanvallankumouksen edistämistä on länsimaissa tehty 100+ vuotta, maailman nerokkaimpien aivojen ja syvimpien pankkitilien voimalla. Siksi maailmaan on perustettu sellaisia järjestöjä ja kuten Kansainliitto ja Yhdistyneet Kansakunnat (jonka päämäämajan tontin lahjoitti Rockefeller > Wiki: "Rockefeller donated the site to the UN in December 1946.") Mitä arvelet noiden yritysten olleen muuta kuin luoda maailmanhallitus, ts. tuhota itsenäiset kansallisvaltiot ja tehdä niistä maailmanhallitukselle alaisia osavaltioita, jos sitäkään?

Tätä tuhoamista Suomessa edistää suurin osa eduskuntapuolueista, joita Hommalla kutsutaan The Puolueeksi, koska kyseessä on monoliitti, jonka puolueet erovat toisistaan vain ei-merkitsevissä asioissa. Monikulttuurista, maahanmuutosta ja liittovaltiokehityksessä ne ovat enemmän tai vähemmän samaa mieltä. Eli ne siis ovat Suomen, suomalaisten ja suomalaisuuden vihollisia. Viides kolonna on miehittänyt hallituksen ja eduskunnan jo ainakin 30+ vuotta.

Lainaus
Hommaforumilta kyselen löytyisikö muita kiinnostuneita soveltamaan kognitiotieteiden tuloksia systemattiseen vaikuttamiseen?

Tilannekatsaukseni jälkeen kysyn mikä on toimintasuunnitelmasi?
« Viimeksi muokattu: 03.06.2023, 22:20:40 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri on kulttuurien sotaa
— Maahanmuutto on niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus ei ole vetovoimatekijä vaan hirttosilmukka
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 405
 • Liked: 11563
 • Mullaki o kissa
Mikä on tuollainen kysymys, kun nyt jo nähdään, mitä näin "vähäisellä" muslimipopulaatiolla on saatu:
- kymmeniä teinityttöjä raiskattu pelkästään Oulussa
- nuorimies tapettiin Helsingissä ja tekijät vapautettiin, koska ei voitu osoittaa tappajaa yksilöllisesti
- pää irrotettu kristilliseltä naiselta
- teinityttö poltettu elävältä jossain Porin suunnassa
- Turussa puukotettu useita

Ja sitten vielä sata ranskalaista viivaa...

Terve valtio ja yhteiskunta olisi heivannut jo kaikki muslimit ulos Suomesta, mutta koska Suomi niin ei. Olen ennenkin sanonut, että kun ihmiskehosta poistetaan syöpäkasvain, niin sen ympäriltä poistetaan perkeleen paljon tervettä kudosta, varmuuden vuoksi. Muslimien suhteen ei tarvitse miettiä, miten paljon tervettä kudosta kannattaa poistaa syövän mukana, kannattaa poistaa kaikki, paitsi tataarit, jotka ovat täällä asuneet jo vuosisadan ajan.
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

Tavoitetila

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 5
 • Liked: 5
Se, että rikoksen tehneitä ulkomaalaisia ei karkoiteta johtuu suomalaisten heikosta kansallisesta itsetunnosta. Heikko itsetunto taivuttaa meidät hyväksymään jokaisen ihmisoikeusargumentin, jolla karkottamisia estetään. Kansallista itsetuntoa on nostettava.

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 405
 • Liked: 11563
 • Mullaki o kissa
Se, että rikoksen tehneitä ulkomaalaisia ei karkoiteta johtuu suomalaisten heikosta kansallisesta itsetunnosta. Heikko itsetunto taivuttaa meidät hyväksymään jokaisen ihmisoikeusargumentin, jolla karkottamisia estetään. Kansallista itsetuntoa on nostettava.

Voiko muslimivähemmistön poliittinen valta uhata demokratiaa, kun suomalaisilla on heikko kansallinen itsetunto  :facepalm:
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 5401
 • Merirosvoradio
Onko maallistunut muslimi-turkkilainen ravintoloitsija vaaraksi meille? Uskonto on ooppiumia kansalle, taisi olla Marxin sanomisia. On muitakin sanomisia, mielestäni aika hyvä:
"Uskonto on ”ihmiskunnan universaali pakkoneuroosi”, josta päästään eroon, kun ihmiset vihdoin luonnontieteellisen tiedon avulla oppivat hahmottamaan todellisuuden ilman harhaluuloja."
Mitä muslimivähemmistön valtaan tulee, niin se tyhmempi osa Suomen kansasta äänestää viisaitä itämaantietäjiä, aikamme kommunisteja.

« Viimeksi muokattu: 03.06.2023, 23:09:22 kirjoittanut Radio »
https://u24.gov.ua/
Pojat, kansan urhokkaan,
Mi Puolan, Lützin, Leipzigin
Ja Narvan mailla vertaan vuoti,
Viel' on Suomi voimissaan,
Voi vainolaisten hurmehella peittää maan.

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 863
 • Liked: 2536
Totta kai mutta ketkä sitä ihan oikeasti ajavat ja miksi ihmeessä.. miksi..

https://gab.com/Wanderers_Choice/posts/110477016910006141

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 997
 • Liked: 13559
Muslimit Suomessa ja muissakin länsimaissa ovat heterogeeninen porukka useista eri maista ja heidän keskenäänkin on erimielisyyksiä satukirjansa tulkinnoista.

Paljon suurempi ongeima on ihan kotimaiset virka-asemissa olevat suvakit jotka ovat sitä mieltä että muslimien elämä tulee Suomessa olla mahdollisimman helppoa.
« Viimeksi muokattu: 04.06.2023, 00:02:48 kirjoittanut -PPT- »

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 5401
 • Merirosvoradio
Satukirjoja on monenlaisia. Koraani ja Raamattu ynnä muut pyhät kirjoitukset ovat oletusarvoisesti peräisin maan ulkopuolista lähteistä (Jumala). Ihminen on vain väline pyhäksi oletettamansa sanan välittäjänä. Usko tai älä!
Uskonnot ovat samankaltaisia tarjotessaan kuolemaa pelkääville ikuista autuutta (neitseellisiä lampaita ja harpun soittoa).
Suomessa ei toistaiseksi ole ollut suuria ongelmia tosiuskovaisten, tapauskovaisten ja muiden kristittyjen kesken. Vielä saa vannoa sotilasvalan vanhan kaavan mukaan. Ei tiettävästi ole tulossa Allah-versiota.
Raamattu on samojen lähi-idän heimojen tuotantoa kuin Koraanikin.
Samaa sakeaa ja sekavaa scifipaskaa.
Ev.lut kirkkomme on kansankirkko sillä lailla perinteikäs, että sen rituaalit sopivat meille. Kirkon ekumaanisuus on kammottava virhe. Ei haluta taistella musulmaaneja vastaan. Kansa ei rakasta, viherpunavirkarosvot rakastavat rikastusta kyllä.     
https://u24.gov.ua/
Pojat, kansan urhokkaan,
Mi Puolan, Lützin, Leipzigin
Ja Narvan mailla vertaan vuoti,
Viel' on Suomi voimissaan,
Voi vainolaisten hurmehella peittää maan.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 629
 • Liked: 12113
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Muslimien poliittinen valta Suomessa on jo hyvin suurta: niillä on n. 6 eduskuntapuoluetta, oikeuslaitos, poliisi, koululaitos, kirkko, ylipäätään koko virkaloiskunta jne. Suomalaisten enemmistö röhkii innokkaasti sille että jälkikasvu on mikko- ja minnamallikkaita joiden kuuluukin olla hakattavia pankkiautomaatteja ja ilmaisia huvitapettavia huoria. Ainoa asia mitä suomalilainen pelkään on se että täällä on vitun kuuma.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 085
 • Liked: 132157
Ei tähän tarvita edes varsinaisia terrori-iskuja. Muslimivähemmistön ei luulisi lukumääränsä puolesta uhkaavan tanskalaista yhteiskuntaa, mutta niin vain islamisaatio eteni taas askeleen ja kansalaisten perusoikeuksia rajoitettiin varmuuden vuoksi fundamentalistimuslimien lepyttämiseksi.

Lainaus
Tanska kieltää Koraanin polttamisen

Tanskan hallituksessa keskusteltiin useiden tuntien ajan Koraanien ja muiden uskonnollisten tekstien polttamisesta. Loppujen lopuksi Tanska päätti kieltää Koraanin polttamisen.

Tanskan parlamentti hyväksyi torstaina lain, joka kieltää uskonnollisten tekstien sopimattoman kohtelun.

Käytännössä laki kieltää Koraanin polttamisen julkisella paikalla.

Tanskan 179 paikkainen parlamentti hyväksyi lain äänin 94 puolesta ja 77 vastaan.

Laki asuu voimaan ensi torstaina.

Hallituspuolueet sosiaalidemokraatit, liberaalit ja moderaatit äänestivät aloitteen puolesta. Lisäksi Tanskan sosiaaliliberaali puolue Radikaali Venstre äänesti lain puolesta.

Laissa on määritelty tarkkaan, miten pyhiä tekstejä saa jatkossa käsitellä, tanskalainen Politiken kertoo.

Pyhien kirjoitusten polttaminen, tahraaminen, polkeminen tai potkiminen kielletään.

Koraanin saa yhä polttaa pienissä ryhmissä, mutta jos toiminta kuvataan ja levitetään suurelle yleisölle, esimerkiksi sosiaalisen mediaan, teko katsotaan lain vastaiseksi.

Pyhien kirjoitusten kääriminen sateenkaarilippuun on yhä sallittua, mutta pekoniin kiellettyä.

Koraanin saa edelleen heittää julkisessa paikassa sijaitsevaan roskakoriin, mutta se pitää tehdä ”asianmukaisella tavalla”.

[...]

Oikeusministeri Peter Hummelgaard kommentoi torstaina tiedotustilaisuudessa parlamentin käsittelyn jälkeen, että uusi laki ei ole ristiriidassa sananvapauden kanssa.

Hummelgaard ei kuitenkaan osannut vastata, katsotaanko esimerkiksi Koraanin kääriminen pekonipakkaukseen rikokseksi.

Koraanin polttaminen sallittiin Tanskassa vuonna 2017, kun jumalanpilkkaa koskeva laki poistettiin Tanskan lainsäädännöstä.
Yle 7.12.2023

Ehkä pahinta tässä on sen teeskenteleminen, että sananvapautta ei rajoitettu ja että islam ja muslimimaahanmuutto eivät ole uhka.

Lainaus käyttäjältä: Yle
Hummelgaard ei kuitenkaan osannut vastata, katsotaanko esimerkiksi Koraanin kääriminen pekonipakkaukseen rikokseksi.

Ei varmaan osaakaan. Vastausta on kysyttävä imaamilta.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 525
 • Liked: 3562
Muslimien pitäisi sopeutua Tanskaan, eikä Tanskan muslimeihin, käsittämätöntä toimintaa Tanskan hallitukselta. Mikä ihme siinä on, ettei muslimeille uskalleta näyttää, paikkaansa yhteiskunnassa? Jonka ei todellakaan pitäisi olla muiden uskontojen yläpuolella.

Eikö kenelläkään tule mieleen, millainen viesti tuo päätös on muslimeille? Sehän tarkoittaa, että muslimit saavat tahtonsa läpi muissakin asioissa jos vain mellakoidaan riittävästi.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 838
 • Liked: 7203
Muslimeja on moneen lähtöön. Oikeasti.

Jos minä tunnustaudun jonkun uskontojärjestelmän jäseneksi, voidaanko siis minut leimata kuulijan oman käsityksen mukaan johonkin äärilaitaan?

Jos olisin vaikka sateenkaariväkeä, niin joidenkin mielestä olisin poliittiselta laidaltani jotain. Jos kävelisin 612- kulkueessa, olisin poliittiselta laidaltani jotain.

Kun yksinkertaisesti kautta aikojen muslimit ja juutalaiset ovat asuneet samoissa kaupungeissa, kukin hoitaa omaa ammattiaan. Kaikki hyvin. Kaikki ymmärtävät toisiaan.

Politiikka sotkee kaiken. Ihan kaiken.

"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

ryytipippuri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 154
 • Liked: 294
 • Minulla on hiilijalanjälki. Olen siis olemassa.
^^^ Lasketaankohan tahraamiseksi se jos aamukahvit kaatuvat vahingossa Koraanille? Mikä on "asianmukainen tapa" heittää Koraani roskikseen? Entä "epäasianmukainen tapa"?

Rangaistukseksi näistä kauheista rikoksista ei kai sentään vielä suositella ruoskintaa?

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 229
 • Liked: 63669
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Nyt jonkun pitäisi todistaa kaksilla rattailla ajo Tanskassa. Polttaa julkisesti Raamattu ja katsoa tuomio. Jos sitä ei tule, niin sama paikka, sama media ja Koraani tulille.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 485
 • Liked: 15111
 • 100% kaafir, 100% goy
Ihminen ei ole koskaan hyvä, joku voi olla vähemmän hyvä kuin toinen ja joku suorastaan paha, mutta hyvä ei ole kukaan.

Tuossa "hyvä" tarkoittaa vain oman kulttuurin koodiston mukaista käyttäytymistä.


Lainaus
Nyt, homman juju on, että myös henkiset taidot, arvot ja asenteet on koodattu hermoratojen välisiin yhteyksiin. Kun olet jotain mieltä, niin se johtuu siitä, että hermoratasi aivoissa tuottavat kyseisen mielipiteen. En käy väittelemään onko aivojen ulkopuolella henkeä tai jotain, koska se ei vaikuta käytäntöön. Kun ihminen tekee mitä vaan tai on mitä vaan mieltä, niin se löytyy koodattuna aivoista.

Harmi etteivät hermoratasi tuottaneet mitään järkevää lausuntoa. Turha tästä on sanoa edes, koska hermoradat, mutta kuitenkin.

Lainaus
Raamattu on samojen lähi-idän heimojen tuotantoa kuin Koraanikin.

Totta, mutta triviaalia. vrt. "Tuntematon sotilas on samojen Euroopan koilliskulman kansojen kuin Karamazovin veljeksetkin."
« Viimeksi muokattu: 08.12.2023, 10:54:41 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 485
 • Liked: 15111
 • 100% kaafir, 100% goy
Alkuperäiselle postaajalle: mikä on Koraania ja mikä sukurakennetta/heimokulttuuria? Moni asia olisi aivan samoin ilman Koraaniakin. Koraani on jopa voinut lieventää asioita joiltakin osin.

Lainaus
Lähi-idässä ihmiset eivät koe ensisijaisesti olevansa yksilöitä,
vaan yhteisön jäseniä. Yhteisöön kuuluu kaksi tärkeätä osaa, oma
suku ja kyläyhteisö. Suvun jäseniä ollaan ilman ehtoja, syntymän
perusteella. Suku taas elää kylän puitteissa tiettyjen elämän lakien
mukaan. Jos suku pitää huolen kunniastaan, on sen jäsenten elämä
turvattu kylässä. Heillä on tietyt oikeudet ja velvollisuudet iän,
sukupuolen ja aviosuhteitten mukaan. Suvun kunnia on elämän
ehto. Sitä voidaan loukata ulkoa tai sisältäpäin. Kummassakin
tapauksessa kunnia on pakko palauttaa, muuten yksilöiden elämä
käy sietämättömäksi. Jos suvun setä on tehnyt jotain sopimatonta,
on koko suku kunniaton. Sen jäsenten kanssa ei voi seurustella,
viettää juhlia, eikä tehdä kauppaa eikä sen nuoria esimerkiksi voi
enää naittaa.
Suvulle kuuluu siis ehdoton lojaalisuus, ja kyläyhteisön arvostus
on ainoa pätevä laki. Siksi monissa kylissä ei pidetä valtion lain
kanssa ristiriitaan joutumista, eipä edes vankilaa häpeällisenä, jos
ei ole tehnyt mitään kyläyhteisöä ja sen kunniakoodeksia vastaan.
Suvun kunnian palauttamisessa on jopa verikosto yleisesti ym
märretty velvollisuus: miehet sen täyttävät, mutta naisetkin saattavat
vaatia sitä.
Naisilla on ehdottomasti eri asema kuin miehillä. Länsimaiden
mittapuun mukaan se on tietenkin alempi, mutta Lähi-idässä ei
ole niinkään kysymys siitä. Erityisesti naisten kunnia on suvun
kunnia. Jos suku ei pysty suojelemaan naisiaan, se on kunniaton.
Naiset ja heidän asiansa eivät kuulu suvun ulkopuolelle. Kun
eurooppalainen on kohtelias, hän kysyy kumppaninsa perheen ja
vaimon vointia ja saattaa lähettää näille terveisiä. Lähi-idässä voi
kyllä olla kiinnostunut toisen perheestä, mutta ei hänen vaimostaan.
Jos viittaan kumppanin vaimoon, joudun käyttämään
kiertoilmaisuja: ”käly” (sukulaisuus tuo mukanaan hyväksyttävän
kiinnostuksen), ”perhe”, ”rouva puolisonne” (kunnioittava etäisyys
merkitsee, ettei mikään intiimimpi kiinnostus tule mieleenikään).
Miehet eivät seurustele naisten kanssa. Olen nähnyt, kuinka suomalaiset
nuoret naiset pääsevät luottavaiseen suhteeseen Lähi-
idän miesten kanssa ja uskovat – lähetystyön tai edistyksellisen
ystävyyden nimissä – olevansa kaiken epäilyksen ja väärinymmärryksen
ulkopuolella. He eivät kuitenkaan käsitä, kuinka
voimakasta käyttäytymisen kieli on. Eri kulttuureissa on asioita,
joita ei yksinkertaisesti voi tehdä, vaikka niitä ei ymmärrettäisi
väärinkään. Suomessa moni asia käy päinsä, mutta on meilläkin
ehdottomia rajoja: jouluaattona ei mennä yllättäen kylään, pappi
ei voi pitää liturgiaa verkkareissa jne. Tällaisia asioita on kunnioitettava.
Lähi-idässä ei voi miesten ja naisten maailman rajaa
ylittää. Korkea ikä mahdollistaa tiettyjen rajojen ylittämisen.

http://www.teolinst.fi/julkaisut/iustitia15/15_9.pdf

"Jos suku ei pysty suojelemaan naisiaan, se on kunniaton." Mutta myös "Jos suku ei saa naisiaan tottelemaan, se on kunniaton." Homoseksuaalisuuden kieltokin tulee täältä: suvun soturi ei voi asettua toisen heimon soturin "naiseksi".
« Viimeksi muokattu: 08.12.2023, 10:58:43 kirjoittanut Miniluv »
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 019
 • Liked: 18853
 • Kuka jos en minä
Mnkä hyvänsä ryhmittymän poliittinen valta ei voi uhata demokratiaa, koska demoratia on järjestelmä jossa kunkin valtablokin voimakkuus muovaa siltä osin sen suuntaista politiikkaa.

Kysymys voisi olla voiko demokraattisesti ajaa esim kansanmurhiin ja balkanisaatioon. tms negatiivisiin lopputulemiin. Molemmat on nähty niin nassesaksassa kuin vähemmistöjen balkanin kansanmurhissa. Sitä huolimatta demokraattiset päättäjämme toistavat papukaijana kuinka demokratia on paras ikinä kokeilluista järjestelmistä ja vaikka se johtaisi sinun joukkotuhontaasi tai muihin helvetillisiin loppuratkaisuihin, on se silti parempi kuin mikään muu.
« Viimeksi muokattu: 09.12.2023, 20:35:31 kirjoittanut Tabula Rasa »
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 601
 • Liked: 7962
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
 :)
« Viimeksi muokattu: 12.12.2023, 13:10:46 kirjoittanut Dangr »
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 5401
 • Merirosvoradio
Islam on valloittajien uskonto ja erittäin vaarallinen ja väkivaltainen. Sen tavoite on vallankumous ja maailmanlaajuinen kalifaatti. Jokaisessa muslimissa asuu pieni jihadisti. Joissain terroristi.
Joka kumartaa kohti Mekkaa, pyllistää demokratialle.
Muslimien määrän jatkuva lisääntyminen ei voi, vaan lisää heidän poliittista valtaansa demokratioissa ja muualla kuten Venäjällä. Kiina voi olla kova pala...
https://u24.gov.ua/
Pojat, kansan urhokkaan,
Mi Puolan, Lützin, Leipzigin
Ja Narvan mailla vertaan vuoti,
Viel' on Suomi voimissaan,
Voi vainolaisten hurmehella peittää maan.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 997
 • Liked: 13559
Muslimeilla ei ole vielä yhdessäkään länsimaassa lukumääränsä perusteella valtaa niin paljon että he voisivat sanella valtion politiikkaa.

Mutta heillä kuitenkin on sitä valtaa ja se johtuu täysin länsimaiden hallintoihin soluttautuneista täysin kotimaisista kulttuuri-marxilaisista jotka haluavat tuhota länsimaat ja muslimit ovat siinä projektissa erinomainen instrumentti.

Joka länsimaassa, jopa Ranskassa ja Ruotsissa, muslimit saataisiin kuriin vaikka huomenna jos löytyisi halua moiseen mutta kun ei löydy.

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 674
 • Liked: 4771
Ei vaan voi vaan uhkaa, koska vähemmistöstä tulee enemmistö. On jo enemmistö lukemattomilla alueilla Euroopassa. Pahimmilla alueillahan on jo pikku Gazoja joissa valta on oikeasti jollain jengillä. Niitä paikkoja joihin viralliset viranomaiset eivät mene ilman kunnon poliisimiehitystä.

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 594
 • Liked: 27666
Jotkut koittavat vaikuttaa Tanskassa ulkoparlamenttaarisin menetelmin.
https://yle.fi/a/74-20065044

Lainaus käyttäjältä: YLE
Tanskassa valtava terrorinvastainen operaatio – pääministeri Frederiksen: ”Tilanne on niin vakava kuin se voi olla”

Onkohan kyseessä ääärrioikeiston ääärrimmäisen vaaarrallinen terrorrismi ??

Lainaus käyttäjältä: YLE
Tanskan turvallisuuspoliisi PET on torstaina tehnyt laajamittaisen terrorismin vastaisen operaation eri puolilla maata, Tanskan yleisradioyhtiö DR kertoo. Kiinniotettujen tarkkaa määrää ei tällä hetkellä tiedetä.

– Tilanne on niin vakava kuin se voi olla, Tanskan pääministeri Mette Frederiksen sanoi vastatessaan median kysymyksiin Brysselissä.

Jotenkin on sellainen vaikutelma, että kyseessä saattaa ja voi olla tällä kertaa jokin muu toimija kuin se äääärrimmäisen vaarrallinen ääärrioikeisto.

Lainaus käyttäjältä: YLE
Frederiksenin mukaan on valitettavaa, että Tanskassa asuu ihmisiä, jotka eivät toivo Tanskalle hyvää.

– He vastustavat demokratiaamme, vapauttamme ja yhteiskuntaamme, joka edustaa useita hienoja arvoja, kuten tasa-arvoa, hän jatkaa.

Frederiksen ei paljastanut sitä, kuinka paljon hän torstain poliisioperaatiosta tietää. Hän kuitenkin kiitti maan viranomaisia hyvästä työstä.

– Tilanne on hyvin vakava, ja liittyy luonnollisesti Israeliin ja Gazaan. On täysin hyväksymätöntä, että muiden maiden konliktit tuodaan Tanskaan, Frederiksen sanoo.

Ääärrioikeisto harvemmin on intoutunut ulkomaan asioista kuumenemaan.

Lainaus käyttäjältä: YLE
DR:n mukaan poliisi on vastikään eristänyt Århusin keskusrautatieaseman kaikista suunnista ja aloittanut evakuoinnit alueella. Paikalla on DR:n toimittajan mukaan paljon raskaasti aseistautuneita poliiseja ja räjähdeyksikköjä koirien kanssa.

Yhteyttä käynnissä olevaan terrorinvastaiseen operaatioon ei kuitenkaan ole vahvistettu.

Poliisi ei ole vielä kertonut, mistä operaatiossa tarkalleen oli kyse. Elokuussa terroristijärjestö al-Qaida yllytti ihmisiä kohdistamaan terrori-iskuja Tanskaan maassa poltettujen Koraanien vuoksi.

Ääärrioikeisto ei taida edes lämmetä jonkun Al-Skeidan tai muutaman koraanin takia, joten ehkä tässä ovat lemmikit asialla.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Dunkirker

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 51
 • Liked: 283
Jos kyseessä olisivat paikalliset Mads, Morten ja Rasmus, niin ei Ylenannossa oltaisi aiheesta noin kieli keskellä suuta. Päin vastoin, siellä jo livottaisi punattuja huulia ahnaasti, kun päästäisiin aasinsillan kautta kysymään joltain polpon kusisuikalta, että mites Suomen ÄÄRIoikeisto? Onko, onko, onko, onko?

Eli eiköhän Tanskassa ole kysymys taas niistä kivoista pelihetkistä, ilmeisesti onneksi vain melkein tällä kertaa.

Tagit: