Äänestys

Pitäisikö perussuomalaisten reagoida median valheisiin oikeusteitse?

Kyllä
49 (56.3%)
Ei
11 (12.6%)
En osaa sanoa (vaatii vielä lisäselvityksiä)
27 (31%)

Äänestäjiä yhteensä: 87

Kirjoittaja Aihe: 2023-07-23: PS:n pitää reagoida median valheisiin oikeusteitse  (Luettu 5465 kertaa)

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 151
 • Liked: 50831
Nyt ei ole rikosilmoitusten ja vuosien mittaisten oikeusprosessien aika. En usko että kenelläkään PS koneiston osasella riittää siihen aikaa.

Ja jos siihen lähdetään voidaan olla varmoja siitä että koko maanosan, ehkä koko läntisen maailman vastuullinen mediakenttä kääntää asiat parissa päivässä niinpäin että Puttehan se persujen naruista vetelee lällällää ja nyt kyseenalaistetaan koko maailman toimittelijakunnan sananvapautta ja demlatuomarien legitimiteettiä.

Voi vaan kuvitella mitä se uuninpankkokuoron ulina ja kommunistiprofessorien kuorossa määkiminen silloin ihmiselle tekee jos nytkin ajoittain silmissä mustenee laurinurmien jessikkoiden ja bätmännien posmotusta kuunnellessa.  :facepalm:

Paremmat ajat oikeuden saamiseksi ovat kyllä tulossa.

Väärin.

Vuosien mittaisten oikeusprosessien aika on nyt!

Paremmat ajat eivät itsekseen tule, vaan ne pitää aktiivisesti tehdä. Jessikkojen ja laurinurmien mäkätyksen kiihtyminen on tässä kuviossa ja ylipäätänsä aina ja kaikissa kuvioissa yhdentekevää, jessikoille ja laureille kuuluu naureskella jos jotenkin haluaa heihin reagoida, mutta mölyn ei saa antaa vaikuttaa yhteenkään oikeaan asiaan siten, että heidän mölinänsä kiihtymisen pelosta mitään jättäisi tekemättä.

Putte on liian kaukaa haettu tähän keissiin, eikä mitään jätetä tekemättä tässä elämässä myöskään putinismileiman pelossa. Vedelkööt vastustajan mielestä naruista Putte tai Hitler, ihan sama.

Oikeusprosessiin on aina aikaa, ei oikeusprosessi ole verrattavissa korpipellon raivaukseen jossa tarvitsee itse niska limassa kuokkaa heiluttaa 10 tuntia vuorokaudessa vuosien ajan. Oikeusprosessi laitetaan vireille, PS-puolueella on rahaa ja sillä rahalla maksetaan ammattitaitoinen lakimies juttua hoitamaan, ja hänkin kyllä ehtii ruokatunneilleen ja voi pitää lakisääteiset kesälomansa, ei oikeusjuttu ketään halvauta vuosikausiksi viereensä seisomaan.

Perussuomalaisten nokkaporukassa on useampikin lainoppinut, eikä mikään oikeuta PS-puoluetta toimimaan kuin mikäkin hampaaton valeoppositio ja alistumaan kaikkeen rikolliseen vasuripaskaan mitä punamedia sen niskaan kaataa.
Kyse on myös meidän ps-äänestäjien perustuslaillisesta oikeudesta äänestää ja nähdä Suomessa tehtävän äänestystuloksen mukaista politiikkaa, Perussuomalainen puolue ei voi paskoa äänestäjiensä perusoikeuden päälle vaan PS:n on lähdettävä oikeusprosessiin puolustamaan ÄÄNESTÄJIÄÄN.
Riikka Purra -kausti loukkaa nimenomaan ps-äänestäjiä, Riikka itse voi vielä omasta puolestaan ajatella ettei mesimäyrää liikuta nämä mölyt, mutta äänestäjiensä oikeuksia Purrankin pitää lähteä oikeusprosessilla turvaamaan.
Poliitikko ei ole politiikassa yksityishenkilö ja tätä se tarkoittaa. Rikosilmo kehiin! Ja juttu vietävä Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen asti tarvittaessa.


@Matias Turkkila 
@Jussi Halla-aho
@Mari Rantanen

PS-puolue edustaa meitä, äänestäjiään, puolue itsessään ei ole edes olemassa ilman meitä, ja kaikki valhe mikä puolueesta ja sen ministereistä mediassa kerrotaan, kerrotaan samalla myös meistä, äänestäjistä. Tämän ei saa antaa jatkua, se olisi rikos, PS-puolue ei voi sallia että sen äänestäjät rinnastetaan natseihin ja rasisteihin.
Siksi oikeusjuttu, oikeusprosessin aika on nyt.
« Viimeksi muokattu: 23.07.2023, 09:49:13 kirjoittanut Emo »

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 479
 • Liked: 10050
 • Hädänalainen rap-muusikko
^^Loistavista perusteluistasi huolimatta rohkenen olla @Emo eri mieltä kanssasi. Mikään kiire ei nyt ole. Kaikki raskauttava todistusaineisto on kuvakaappauksina talletettavissa ja sitä kertyy massoittain lisää koko ajan.

Mahdollinen oikeusprosessi toki kannattaa sopivan hetken tullen jos ei käynnistää niin kirjata omiin toimenpideohjelmiin. Kaikella törkeästi henkilökohtaisuuksiin menevällä ja yksityishenkilöiden kunniaa loukkaavalla todistusaineistolla on kirjoittajansa ja heillä + toimeksiantajillaan intressinsä. PS toiminnan kannalta on parempi pitää kortit hihassa pitempään ja sopivassa yhteydessä iskeä aineiston keräämisellä saavutettu poliittinen vipuvarsi pöytään.

IL artikkelista seurannut somemylläkkä teki selväksi että osataan sitä meidänkin puolella ja siksipä on vastuumedian uutisointiTM tänään kovin toisenlaista kuin mitä oli vielä työviikon loppupuolella. Valheellisella uutisoinnillaan Nurmi et al ajoi koko vastuumedian laivan niin tukevasti karille että ihan naurattaa.  :facepalm:

Älä anna vihollisesi keskeyttää kun hän on tekemässä virhettä. Malttia, malttia... 8)
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Ei ole mahdollista houkutella parhaita osaajia, jos samalla pyllistetään kaikille, jotka pökkäävät silmään katukuvassa." - Rosa Meriläinen 2023

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Psalmi 12:6-10

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 604
 • Liked: 93011
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Suomen oikeuslaitos on sellainen tuuliviiri, että sieltä arvottu tuomio voi olla ihan mitä tahansa, siis ihan tavallisissakin tapauksissa, joiden lopputulosten piti olla selkeitä. Mutta koska kyseessä on PS:n pj. Purra ja vastaan tulee todenäköisesti demlakaarti kaikissa oikeusasteissa, niin en pitäisi lopullista voittoa sitten muutaman vuoden päästä ollenkaan varmana.

Taisteluun kannattaa lähteä, jos sen lopputulos on ratkaisevan tärkeä, ja todennäköisyys sen voittoon on suuri. Oikeustaistelu sitoisi paljon resursseja, ja voisi maksaa paljon, jos voittoa ei tule. Tästä yhtälöstä voi jokainen päätellä mitä itse tekisi vastaavassa tilanteessa.
« Viimeksi muokattu: 23.07.2023, 10:00:31 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus = ihmiskunnan hirttosilmukka
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 151
 • Liked: 50831
Mielestäni liikaa aikaa ja energiaa ei pidä käyttää median häirintään. Tärkeämpää on, että valtionneuvostossa keskitytään maksimoidaan niiden työntekijöiden määrän, jotka ovat päteviä ja motivoituneita noudattamaan oikeusvaltioperiaatetta.

PS ei häiritse mediaa, hevöns seik! Oikeusprosessiin ei lähdetä siksi, että halutaan ”häiritä mediaa”!
Näettekö te todella ministerien oikeuksien ja äänestäjien perusoikeuksien puolustamisen oikeusteitse  ”median kiusaamisena”?
Lähtikö mielestänne Wille Rydman oikeusprosessiin Hesaria vastaan, koska Rydman halusi vähän häiritä mediaa!?

Ei jumalauta, millaisessa porukassa minä täällä olen vuosikaudet kirjoitellut? Mikä tämä ajatusmaailma täällä on?
Lampaan ajatusmaailma?

Oikeusvaltioperiaate, mikä se on? Voisi kuvitella sen tarkoittavan sitä, ettei punamedia demonisoi joka viidettä suomalaisäänestäjää natsiksi, ja yritä demokraattisesti muodostetun hallituksen kaatamista VALHEILLA JA vallankaappausta!!!

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 151
 • Liked: 50831
Suomen oikeuslaitos on sellainen tuuliviiri, että sieltä arvottu tuomio voi olla ihan mitä tahansa, siis ihan tavallisissakin tapauksissa, joiden lopputulosten piti olla seklkeitä. Mutta koska kyseessä on PS:n pj. Purra ja vastaan tulee todenäköisesti demlakaarti kaikissa oikeusasteissa, niin en pitäisi lopullista voittoa sitten muutaman vuoden päästä ollenkaan varmana.

Taisteluun kannattaa lähteä, jos sen lopputulos on ratkaisevan tärkeä, ja todennäköisyys sen voittoon on suuri. Oikeustaistelu sitoisi paljon resursseja, ja voisi maksaa paljon, jos voittoa ei tule. Tästä yhtälöstä voi jokainen päätellä mitä itse tekisi vastaavassa tilanteessa.

Siksipä juttu viedään EIT:hen asti, oheen voi sitten liittää jutun sortavasta politisoituneesta oikeuslaitoksestakin.
Jussi Halla-ahonkin olisi pitänyt laittaa oma keissinsä EIT:hen, eikä luovuttaa ja tyytyä Suomen punaoikeuslaitoksen tuomioon.

Ymmärrätte varmaan mikä pitemmällä tähtäimellä on kansalaisten vaihtoehto, jos oikeusprosesseihin ei enää katsota kannattavaksi lähteä?

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 151
 • Liked: 50831
^^^^^

@Paawo

Arvostan teikäläistä siellä nikin takana (kuka oletkin) ja jätän jankkaukseni tällä kertaa tähän, mutta piiruakaan en peräänny, mielestäni oikeusprosessiin pitää lähteä nyt, mutta voihan sen huomiseenkin siirtää jos sille siirrolle  jotain jessikkaa ja laurinurmea pätevämpiä perusteita löytyy, kunhan ei siirry sen kauemmaksi.

Ja huomasin lähettäessä että sinikynä ehti jo päätyä samaan, että tämä juttu seis.

Hagbard

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 279
 • Liked: 259
Oikeusprosessi on väistämätön. Media on yksissä tuumin syyllistynyt valheellisen tiedon levitykseen tarkoituksenaan kaataa hallitus ja pilata Suomen maine maailmalla.

Tällaista hyökkäystä demokratiaa vastaan ei yksinkertaisesti voida sallia. Oikeastaan tämä kuuluisi valtakunnansyyttäjälle, tämähän on vallankaappausyritys.

Todisteet ovat kristallinkirkkaat, perättömät rasismiväitteet ovat tallessa, tekijät tiedossa. Mitään todisteita rasismista ei ole esitetty, niitä ei ole löytynyt edes niistä leikellyistä otteista, joilla on reposteltu.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 604
 • Liked: 93011
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Suomen oikeuslaitos ja oikeusoppineet ovat tähän mennessä käyttäneet EIT:n päätöksiä - kuten tätä - vessapaperina:

... Ja sitten on tietenkin EIT:n tuomio, jonka olen postannut Hommaan noin 15 kertaa:

»Ellei ihmisoikeussopimuksen 10 artiklan 2 kohdasta muuta johdu, sananvapaus ei koske pelkästään sellaisia "tietoja" tai "ajatuksia", joihin suhtaudutaan myötämielisesti tai joita pidetään vaarattomina tai yhdentekevinä, vaan myös sellaisia, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät.»

Tämä alkaa jo etääntyä otsikosta. Jatketaan jossain muualla. EDIT: jaahas, sinikynä ehtikin jo todeta saman.  :P
« Viimeksi muokattu: 23.07.2023, 10:15:54 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus = ihmiskunnan hirttosilmukka
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 985
 • Liked: 40274
Taisteluun kannattaa lähteä, jos sen lopputulos on ratkaisevan tärkeä, ja todennäköisyys sen voittoon on suuri. Oikeustaistelu sitoisi paljon resursseja, ja voisi maksaa paljon, jos voittoa ei tule. Tästä yhtälöstä voi jokainen päätellä mitä itse tekisi vastaavassa tilanteessa.

Ylipäätään ns. "oikeuksien perääminen" oikeusteitse on hyvin riskialtista koska jutut perustuvat pitkälti subjektiivisiin arvioihin siitä mitä "oikeudet" ylipäätään ovat ja kuinka paljon niitä on loukattu. Selvemmät siviilitapaukset ovat sopimuskiistat ja vastaavat, jossa on jotain mustaa valkoisella johon vedota, kunniakiistat eivät kuulut tähän kategoriaan.

Ymmärrän, että tapaus Purra voi vituttaa ja koetaan vääryydeksi se, että media yrittää kaataa hallituksen ja persut valheilla. Tässä on kuitenkin pakko ottaa järki käteen eikä antaa tunteiden viedä sellaiseen suohon josta ei ole ylös nousemista.

Hyvässä ja pahassa, median oikeudellinen asema on erinomaisen vahva ja kun puhutaan ministeritason julkisuden henkilöstä, lähtökohta on aina se, että näiden julkimoiden pitää sietää hyvin paljon loanheittoa ennen kun ollaan edes lähellä tilannetta, jossa mediaa voisi realistisesti haastaa.

Vertausta voi hakea Vanhasen tapauksesta, jossa media lokasi Vanhasta Ruususen kirjaan liittyen ja ns. lautaskasoista.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 151
 • Liked: 50831
Jäljempänä lainaamieni kommenttejen pohjalta avaa uuden ketjun pohdinnalle, pitäisikö PS-puolueen ja/tai Riikka Purran lähteä oikeusprosessiin puolustamaan Purran oikeuksia ja mainetta ja/tai puolustamaan ps-äänestäjien perustuslaillista oikeutta äänestää ja nähdä maassa tehtävän myös äänestystuloksen mukaista politiikkaa.

Aiheesta keskustelimme aiemmin Riikka Purra - ketjussa:

https://hommaforum.org/index.php/topic,125860.1920.html

Ei liittyne tämän ketjun aiheeseen mitä perssuolaisten pitäisi tai ei pitäisi tehdä; siitä voi avata uuden ketjun jos olemassaolevista ei löydy sopivaa.

Oikeusprosessi on väistämätön. Media on yksissä tuumin syyllistynyt valheellisen tiedon levitykseen tarkoituksenaan kaataa hallitus ja pilata Suomen maine maailmalla.

Tällaista hyökkäystä demokratiaa vastaan ei yksinkertaisesti voida sallia. Oikeastaan tämä kuuluisi valtakunnansyyttäjälle, tämähän on vallankaappausyritys.

Todisteet ovat kristallinkirkkaat, perättömät rasismiväitteet ovat tallessa, tekijät tiedossa. Mitään todisteita rasismista ei ole esitetty, niitä ei ole löytynyt edes niistä leikellyistä otteista, joilla on reposteltu.

Puolesta vai vastaan oikeustoimia?


Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 151
 • Liked: 50831
Oma näkökantani asiaan toisesta ketjusta lainattuna pääpiirteissään tässä.


Vuosien mittaisten oikeusprosessien aika on nyt!

Paremmat ajat eivät itsekseen tule, vaan ne pitää aktiivisesti tehdä. Jessikkojen ja laurinurmien mäkätyksen kiihtyminen on tässä kuviossa ja ylipäätänsä aina ja kaikissa kuvioissa yhdentekevää, jessikoille ja laureille kuuluu naureskella jos jotenkin haluaa heihin reagoida, mutta mölyn ei saa antaa vaikuttaa yhteenkään oikeaan asiaan siten, että heidän mölinänsä kiihtymisen pelosta mitään jättäisi tekemättä.

Putte on liian kaukaa haettu tähän keissiin, eikä mitään jätetä tekemättä tässä elämässä myöskään putinismileiman pelossa. Vedelkööt vastustajan mielestä naruista Putte tai Hitler, ihan sama.

Oikeusprosessiin on aina aikaa, ei oikeusprosessi ole verrattavissa korpipellon raivaukseen jossa tarvitsee itse niska limassa kuokkaa heiluttaa 10 tuntia vuorokaudessa vuosien ajan. Oikeusprosessi laitetaan vireille, PS-puolueella on rahaa ja sillä rahalla maksetaan ammattitaitoinen lakimies juttua hoitamaan, ja hänkin kyllä ehtii ruokatunneilleen ja voi pitää lakisääteiset kesälomansa, ei oikeusjuttu ketään halvauta vuosikausiksi viereensä seisomaan.

Perussuomalaisten nokkaporukassa on useampikin lainoppinut, eikä mikään oikeuta PS-puoluetta toimimaan kuin mikäkin hampaaton valeoppositio ja alistumaan kaikkeen rikolliseen vasuripaskaan mitä punamedia sen niskaan kaataa.
Kyse on myös meidän ps-äänestäjien perustuslaillisesta oikeudesta äänestää ja nähdä Suomessa tehtävän äänestystuloksen mukaista politiikkaa, Perussuomalainen puolue ei voi paskoa äänestäjiensä perusoikeuden päälle vaan PS:n on lähdettävä oikeusprosessiin puolustamaan ÄÄNESTÄJIÄÄN.
Riikka Purra -kausti loukkaa nimenomaan ps-äänestäjiä, Riikka itse voi vielä omasta puolestaan ajatella ettei mesimäyrää liikuta nämä mölyt, mutta äänestäjiensä oikeuksia Purrankin pitää lähteä oikeusprosessilla turvaamaan.
Poliitikko ei ole politiikassa yksityishenkilö ja tätä se tarkoittaa. Rikosilmo kehiin! Ja juttu vietävä Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen asti tarvittaessa.


PS-puolue edustaa meitä, äänestäjiään, puolue itsessään ei ole edes olemassa ilman meitä, ja kaikki valhe mikä puolueesta ja sen ministereistä mediassa kerrotaan, kerrotaan samalla myös meistä, äänestäjistä. Tämän ei saa antaa jatkua, se olisi rikos, PS-puolue ei voi sallia että sen äänestäjät rinnastetaan natseihin ja rasisteihin.
Siksi oikeusjuttu, oikeusprosessin aika on nyt.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 699
 • Liked: 41146
 • It's So Cool To Be White!
Voisiko tähän lisätä myös äänestyksen?  :)
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 151
 • Liked: 50831
Voisiko tähän lisätä myös äänestyksen?  :)

Voisi, mutta sitä en osaa lisätä. Kerran olen äänestyksen laittanut, ja silloinkin sen teki puolestani @Miniluv
Eli kukas tätä aluetta nyt moderoikaan, niin josko hän laittaisi? Kiitos!

Lisäys: En saanut selvitettyä modea, joten @kgb  ajattelin kysäistä.

Olisivatko vaihtoehdot kyllä ja ei, vai jotain monimuotoisempaa? @Eino P. Keravalta
Anna ehdotuksesi, mutta ei mitään huumorivaihtoehtoja tähän äänestykseen vaan tässä vakavassa asiassa pysytään tiukasti asiassa.

« Viimeksi muokattu: 23.07.2023, 10:49:17 kirjoittanut Emo »

Torspo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 847
 • Liked: 3469
Inkvisition mielestä noituus ei vanhene koskaan rikoksena. Rikos todennetaan upottamalla syylliseksi valittu jokeen. Jos hän selviää siitä hengissä, on noita ja tuomiona on polttaminen roviolla, jos hukkuu, niin hups, ei ollutkaan, mutta todistettiin syyttömäksi.

Maallisella oikeudella on tästä erilainen käsitys ja siihen liittyy vanhenemisajat. Törkeässä muodossa viisi vuotta ja tavallisessa kaksi. En kommentoi enempää oikeusasiaa.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 868
 • Liked: 25223
Mikäs se siinä on aloittaa oikeusprosessi, kun se kohdistuu niihin kohtiin, joista on uutisoitu "riikan" kirjoittamia, mutta ne eivät ole olleet, vaan lainauksia. Ja niistä on tehty otsikoita jutuille.

Kyllä mediassa pitää osata tarkistaa, mistä uutisoi. Ja jättää tahallisesti uutisoimatta tietoisesti väärien tietojen pohjalta.

Oli päivän selvää, mikä oli lainausta, kun luki muutaman sivun. Kyllä median pitäisi toimia faktapohjalta.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 699
 • Liked: 41146
 • It's So Cool To Be White!
Voisiko tähän lisätä myös äänestyksen?  :)

Voisi, mutta sitä en osaa lisätä. Kerran olen äänestyksen laittanut, ja silloinkin sen teki puolestani @Miniluv
Eli kukas tätä aluetta nyt moderoikaan, niin josko hän laittaisi? Kiitos!

Lisäys: En saanut selvitettyä modea, joten @kgb  ajattelin kysäistä.

Olisivatko vaihtoehdot kyllä ja ei, vai jotain monimuotoisempaa? @Eino P. Keravalta
Anna ehdotuksesi, mutta ei mitään huumorivaihtoehtoja tähän äänestykseen vaan tässä vakavassa asiassa pysytään tiukasti asiassa.

Kyllä tai ei antaisivat toki 'puhtaimman' tuloksen. Mutta ehkä voisi olla myös 'en osaa sanoa, asia vaatii lisäselvittelyä' ja mielestäni tärkeää on, että ääntä voisi muuttaa koska tilanne elää.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 374
 • Liked: 2125
 • pitäisi nähdä rikkautena
  • Rocker
Olisivatko vaihtoehdot kyllä ja ei, vai jotain monimuotoisempaa?
Vaihtoehdot kyllä ja ei riittävät mutta lurkkaaville piffeille voi jättää muutaman ylimääräisen vaihtoehdon jotta he saavat mölähtää.
Tämä maa on suomalaisten.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 341
 • Liked: 27067
Tässä eräs esimerkki ilmeisesti Turun Sanomissa toimittajana olleen vihapuheesta Purraa kohtaan, missä voisi olla kunnianloukkausjutun ainekset:

Lainaus käyttäjältä: Harri Kaven, 22.7.2023 kello 11.40.18, Linkki
On sopimatonta vaatia Purran eroa, kun hänet pitäisi nopeasti saada mielenterveydelliseen hoitoon psykoosin johdosta.

Lainaus käyttäjältä: 23.7.2023 kello 7.02.47, Linkki
Näin vakavina aikoina on edesvastuutonta, että hallituksessa on mieleltään horjuvia ihmisiä. Orvon pitää tehdä päätös.

Lainaus käyttäjältä: Harri Kaven, 23.7.2023 kello 7.17.11, Linkki
On se mahdollista. Kaikki persut ovat psykopaatteja.

Lainaus käyttäjältä: Harri Kaven, 23.7.2023 kello 6.52.17, Linkki
Vain kourallinen natseja hyökkäsi, kun houkuttelin. Onko niitten joukkovoima lässähtänyt. Onko natseista tullut kakkapöksyjä?

PS, Matias Turkkilan kommentti:

Lainaus käyttäjältä: Matias Turkkila, 23.7.2023 kello 10.54.54, Linkki
Oula trollaa aina samalla tavalla kuin sinä tässä nyt. Suututtaa tarkoituksella ihmisiä, on riemuissaan kun saa happamia reaktioita, raportoi palautteesta "vihaviesteinä". Lopuksi toimittajakaverit uutisoivat  "häirinnästä".
« Viimeksi muokattu: 23.07.2023, 19:00:01 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 753
 • Liked: 5173
Tuollaisissa oikeusprosesseissa on Suomessa takuuvarmasti vain yksi voittava osapuoli. Itsekukin voi tykönään funtsia mikä se on.
Itse arvostan enemmän kovia - vaikka sitten epäkorrektejakin - faktoja keskustelussa kuin infantiilia kinastelua leimakirveineen kaikkineen.
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***

jalski

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 139
 • Liked: 982
Nyt ei ole rikosilmoitusten ja vuosien mittaisten oikeusprosessien aika. En usko että kenelläkään PS koneiston osasella riittää siihen aikaa.

Mutta joka tapauksessa kannattaa dokumentoida nämä menneet ja tulevat tapaukset sen verran hyvin, että niihin on palattavissa tarpeen vaatiessa. Lisää samaa on vielä luvassa ja tuskin ylilyönneiltä vältytään jatkossakaan. Sen verran vauhtia tuntuu olevan toimituksissa nyt. Vaikka voi olla, että esim. Purra saa hetken aikaa olla rauhassa median taholta viimeisimmän ylilyönnin jälkeen. Hetken päästä jatkunee kuitenkin.

Mitä isompi trukkilavallinen on materiaalia käytettävissä silloin kun oikeusprosessia lähtee käynnistämään, sitä parempi. Sitten jos / kun oikeusprosessiin jossain vaiheessa lähdetään, niin sitä varten on syytä palkata ihan omat kaverinsa hoitamaan hommaa. Ja sitten jos/kun asiaa lähdetään oikeudessa käsittelemään, niin homman pitäisi näyttää siltä, että siellä käsitellään isompaa systemaattista ongelmaa eikä yksittäiseen juttuun liittyvää epämääräisyyttä.

PS:n puolesta uutta aineistoa voisi median suhteen yrittää kerätä itsekin. Esim. Teemu Keskisarjan viimeisin juttu (toisessa ketjussa) käsittelee sitä, miten PS:n riveihin liittymisen jälkeen ei ole saanut juttuja läpi oikein mihinkään mediaan. Tätäkin voisi kartoittaa rauhassa esim. niin, että lähettelee samoja juttuja nimimerkillä uudelleen tai vähän eri lehteen kuin on ensin tarjonnut. Jos toistuvasti käy niin, että PS:n edustajan allekirjoittamana juttu ei mene läpi, mutta nimimerkillä kirjoitettuna sama teksti julkaistaan, niin tästäkin vähitellen saa rakennettua yhdenlaista todistusaineistoa "puolueetonta" mediaa vastaan.

Ja yksi PS:ään liittyvä kunnianloukkausta koskeva oikeusprosessihan tässä on jo kohta lähdössä käyntiin, sillä HS:n Rydmaniin kohdistama höykytys on ilmeisesti esitutkintansa puolesta tulossa maaliin. Tämä juttu on ehkä hyvä katsoa ensin ja kerätä siitä oppeja mahdolliseen seuraavaan kierrokseen. Jos HS saa tuomion Rydmanin tapauksessa, niin siinä on aika selkeät askelmerkit sen suhteen, minkälaisesta valheellisen tiedon levittämisestä poliitikon osalta voi media saada tuomion. Jos sitten näyttää siltä, että muissa tapauksissa on selvästi kertaluokaltaan samanmoista värittynyttä ja valheellista uutisointia ollut tarjolla, niin niistä tapauksista kannattaa varmaan oikeusprosesseja käynnistellä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 145
 • Liked: 40422
Lainaus toisesta ketjusta ...

Sari Passaro vertailee Italiaa ja Suomea Aamulehdessä  ja lausuu mm näin: "Riikka Purran ja Vilhelm Junnilan rasistiset toimet on uutisoitu Italiassa."
Siis mitkä TOIMET???

Brittiläinen sosiologian professori Robert Miles osoittaa kirjassaan "Racism", että rasismi ei ole tieteellinen konsepti. Yhdelläkään sen nykyisistä määrittely-yrityksistä ei ole tieteellistä konsensusta. Rasismi ei ole myöskään juridinen konsepti. Sanaa ei löydy Suomen laeista. Suomessa ei siten voi ole tekoja ja mielipiteitä, joiden voitaisiin sanoa loukkaavan lakeja "rasistisesti".

Robert Miles osoittaa kuitenkin, että termillä rasismi on nykyään yksi hyvin yleinen funktio. Sanaa väärinkäytetään poliittisena lyömäaseena. Sen funktio on väittää, että henkilö on ilmaissut "rasistisen mielipiteen", ja tämä henkilö on siksi moraaliton, kunniaton ja arvoton.

Tuollaisen väittäminen on mielestäni mitä selkeintä rikoslaissa rangaistavaksi säädettyä kunnianloukkaamista. Raskauttavana seikkana voitanee pitää vielä sitä, kun kunnianloukkaus suoritetaan tuottamuksellisesti joukkotiedotusvälineitä käyttäen. Usein myös järjestelmällisesti.

Lisättäköön tämäkin sinne toimittelijoiden syntisäkkiin odottamaan sitä sopivaa hetkeä koeponnistaa myös tämä laiton toiminta oikeudessa.

PS. Robert Miles on marxilaistaustainen, joten hän täyttää oivallisesti myös täkäläisen median edellyttämät asiantuntijuuskriteerit. 

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 23.07.2023, 20:26:10 kirjoittanut akez »
George Orwell: "All that Oceania's citizens know about the world is whatever the Party wants them to know."

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 934
 • Liked: 16070
 • junior koodari
Pitää paikkansa,,,
Lainaus
Rasismi ei ole myöskään juridinen konsepti. Sanaa ei löydy Suomen laeista. Suomessa ei siten voi ole tekoja ja mielipiteitä, joiden voitaisiin sanoa loukkaavan lakeja "rasistisesti".
Rasismista ,tai rasistista on tullut kevyt "keppihevonen", jolla voi ohittaa sen, mikä ei ole rasismia, mutta rasismi-käsitteeseen viitaten voidaan kuvainnollisesti naulata joku ihminen kämmenistään lattiaan.
Nyt on ilmasto sakeana rasismi väitteitä, rasismi on kai nykyään yleiskieleen tullut termi, joka otetaan käyttöön aina, kun jonkun esittämä mielipide vaikkapa monikulttuurisuuten liittyen ei täsmää siihen liturgiaan, mitä median toimesta tuupataan.
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 934
 • Liked: 16070
 • junior koodari
Eipä mennyt montaa tiimaa,,is-pläyksen kirjoitelmasta via rasismi,, lieneen turha levittää tälle foorumille pääkirjoituksessa olevia "rasismiin" liityviä kuvia.
https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000009736832.html
Lainaus
Pääkirjoitus: Rasismikohut nakertavat Suomen maakuvaa
Elinkeinoelämän päättäjät ja yritysjohto ovat viime viikkoina muistuttaneet, että rasismille on syytä sanoa tiukasti ei. Syystä, sillä asian pitäisi olla itsestäänselvyys.
Tietty toimittelijoiden?,,on lähes pakko kirjoitella jonkinlainen epäsuora, viistoon mennyt toteamus,,kansalaisia kohtaan,,hyi, hyi Suomalainen.
Lainaus
Tätäkin keskeisempää on, että rasismi on yksiselitteisesti tuomittavaa. Maahanmuuttoon liittyviä ongelmia on, mutta niistä on pystyttävä puhumaan asiallisesti. Se ei ole vaikeaa. Kyse on sanoista ja siitä, millaista kieltä käytetään.

Toivottavasti asia käy hyvin pian selväksi koko hallitukselle. Vain siten kohut loppuvat ja maakuva pysyy kunnossa.
« Viimeksi muokattu: 23.07.2023, 21:21:01 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 972
 • Liked: 5313
 • Aavikolla roskiksessa
Rasismi ei ole Suomessa ongelma. Ongelma on toistaitoiset johtelijat, jotka estävät talouskasvun.

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 540
 • Liked: 3598
Lainaus
...Tätäkin keskeisempää on, että rasismi on yksiselitteisesti tuomittavaa. Maahanmuuttoon liittyviä ongelmia on, mutta niistä on pystyttävä puhumaan asiallisesti. Se ei ole vaikeaa. Kyse on sanoista ja siitä, millaista kieltä käytetään...

...Toivottavasti asia käy hyvin pian selväksi koko hallitukselle. Vain siten kohut loppuvat ja maakuva pysyy kunnossa.
Miten on edes mahdollista, puhua asiallisesti maahanmuuton ongelmista, kun kriitikoita syytetään välittömästi rasismista?

Rasismin "määritelmä" on käytännössä hyvin yksiselitteinen.

Rasismi = Ihan mitä tahansa, jonka joku kokee rasistiseksi on rasismia. Sanoilla ja millaista kieltä käytetään ei ole mitään todellista merkitystä, eikä varsinkaan sillä, onko se asia todellisuudessa rasistinen, pelkästään kokemus riittää todisteeksi rasismista.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 604
 • Liked: 93011
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Heikki Porkka
4 t  ·
Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

Ja nyt tarkoitan Iltalehteä, Krista Kiurua ja kaikkia niitä, jotka ovat esittäneet julkisuuteen valheellisia ja solvaavia kommentteja Riikka Purrasta.

Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho on todennut, että median ja tutkijoiden kyseenalaistaminen voi johtaa ikäviin seurauksiin.

Mitä Aho tarkoittaa? Sitäkö, että valheita ja / tai tietoisesti vaillinaisia ja asenteellisia uutisointeja ja lausuntoja ei saa kyseenalaistaa?

Ahon mukaan myös muiden "instituutioiden" kyseenalaistaminen voi lisääntyä.
Tässä kohdin Aho on oikeassa. Varmasti myös muiden instituutioiden kyseenalaistaminen lisääntyy, jos ja kun ne jäävät kiinni tarkoitushakuisesta toiminnasta, jossa koko totuuden kertomista kartetaan tai jopa valehdellaan.

Mutta niistä anteeksipyynnöistä, joita median ja useiden henkilöiden pitäisi esittää. Korreloivatko anteeksipyynnöt jollain tavalla vakavien haittojen kanssa, joita valheellinen, itseään luotettavaksi kutsuva media on levitellyt kansalaisten silmille? Mielestäni eivät.

Pitäisikö Purran haastaa muutamat toimittajat ja toimitukset käräjille?

Vakavan pohdinnan paikka, sillä esimerkiksi Iltalehti on mielestäni ylittänyt törkeästi rajan, jonka jälkeen on syytä tutkia huolella voiko media kirjoittaa / lausua julkisuuden henkilöstä mitä huvittaa.

Loput linkistä.
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus = ihmiskunnan hirttosilmukka
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 934
 • Liked: 16070
 • junior koodari
Hieman itselläkin tykyttää, voiko toimittajat ottaa haltuun muutamilla asiayhteydestä eriytetyillä lainauksilla jonkinlaisen mielipideilmaston?
Lainaus
Vakavan pohdinnan paikka, sillä esimerkiksi Iltalehti on mielestäni ylittänyt törkeästi rajan, jonka jälkeen on syytä tutkia huolella voiko media kirjoittaa / lausua julkisuuden henkilöstä mitä huvittaa.
(lainaus Lalli/Heikki Porkka).
Toivottavasti henkilö(t), joita ajojahti koskee tekevät johtopäätöksiä, piittaamatta mistään mahdollisesta tulevasta ; aha, aha uhrimentaliteettia löytyy kirjoittelusta.
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 613
 • Liked: 66247
 • 'Hvis lyset tar os'
Ehdottomasti pitäisi- sillä muuten annetaan "vastuulliselle medialle" lupa jatkaa elämistä kuin siat pellossa. Jos tämänkaltaista käytöstä ei koeponnisteta- se tulee vuoren varmasti jatkumaan hamaan tappiin. Se on käytännössä sama- kuin sinut riisuttaisiin kaikista aseista- koska olet ikään kuin "lainsuojaton". Kaikki mitä sanot- käytetään sinua vastaan- vaikka olisit kuinka oikeassa- ja sanot mitenpäin tahansa.

Vastapuoli on hegemoniansa pauloissa tottunut venyttämään käytöstään- koska seurauksia ei ole tullut. Jossain kohtaa tälle touhulle on kuitenkin asetettava rajat heidänkin kohdallaan. Mitä kauemmin asian kanssa vitkutellaan- sitä kauemmaksi rajat tulevat siirtymään- ja kohta ei ole mitään rajoja. Vaarallinen tie- kun toiselta osapuolelta viedään kaikki- ja toiselle annetaan kaikki tarjottimella valheineen päivineen.

Aineistot kasaan- ja asiansa osaava "ryhmä" työstämään siitä "vedenpitävää". Millä aikataululla? Sitä en osaa sanoa- mutta aikaa se vie. Pelkkä tietoisuus vastapuolella tällaisesta 'hankkeesta' saa perseensä tutisemaan- tai vaihtoehtoisesti sekoavat entisestään.
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 448
 • Liked: 64502
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Tuolla ylempänä twiiteissä joku Harri Kaventaa sananvapautta.

Toimittaja saa siis suoltaa paskaa twitterin täyteen ja kaikki kommentointi on maalittamista.

Minulla on PS jäsenkirja. Toimittaja nimittää minua psykopaatiksi. Minulla olisi oikeus tehdä siis myös henk. koht. rikosilmoitus kunnianloukkauksesta.
Toisaalta tiedän kuka sitä mielenterveyshoitoa ja suljettua osastoa tarvitsisi Purraa enemmän.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Viimeinen linja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 154
 • Liked: 2618
"Kaikki persut ovat psykopaatteja"... Okei, mutta moniko äänesti persuja, taisi olla yli 600000 muistaakseni. En ole lääkäri mutta olettaisin että tuollaiseen dagnoosiin vaaditaan jonkinlainen tutkimus.
Jos 600000 persua tutkitaan ja diagnosoidaan psykopaateiksi vaikka tutkimuksella 1h/henkilö se olisi siis 600000 tuntia, tässä ei ole mukana matkoja ei mitään, vaikka ihan puhelimessa vaan hulluksi todetaan. No niin, Oletetaan että 2000 saadaan tutkittua päivässä. Joten se olisi 300 päivää ennen kuin olisi valmista. Ongelma olisi saada jostain työntekijät tähän diagnoosiin ja kirjaamaan tiedot ylös. Sitten alkaisi varsinainen työ! Miten hoidetaan 600000 psykopaattia kuntoon... Ei saatana, aika psykopaattinen ajatus.