Kirjoittaja Aihe: Teemu Torssonen sai syytteet: Törkeä pahoinpitely, laiton uhkaus, ampuma-aserikos  (Luettu 30914 kertaa)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 692
 • Liked: 93283
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Lainaus
... Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi Torssosen törkeän pahoinpitelyn lisäksi laittomasta uhkauksesta, ampuma-aserikoksesta ja lievästä ampuma-aserikoksesta.

En todellakaan tiedä miten PS:n puoluetoimisto on alkujaan toiminut tässä tapauksessa. Ei pienintäkään aavistusta.

Mutta jos TT on jo oikeudessa tuomittu ...

- törkeästä pahoinpitelystä,
- laittomasta uhkauksesta,
- ampuma-aserikoksesta ja
- lievästä ampuma-aserikoksesta,

... niin eikö tässä nyt ole jo jonkinlaisesta jatkumosta kyse?

— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Velka maailmanhalaukseen = konkurssi
— Ei omaisuutta = systeemin orja
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Hiilineutraalisuus = hirttosilmukka
— Lähtökohtien tasa-arvo ≠ lopputulosten tasa-arvo
— Missä N, siellä R!

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 690
 • Liked: 15663
 • Junes Euroopan parlamenttiin JEP - 180
Hmmm.  Oliko sinullakin - kuten minullakin alun perin asianosaisen facebookin kuvien ja kertomuksen pohjalta - käsitys, että kun asianosainen saapui paikalle, hän törmäsi kohtapuoliin "kuvaukseen sopivaan mieheen?" joka alkoi potkia munille ja että kivet olivat taskussa valmiina?

Jep. Enemmän tai vähemmän.

Kerroin jo viime viestissä, että minulla ei ole virallista materiaalia selattavana, ja olen tosiaan suuressa osin fb-kertomusten ja luulojen varassa, yleisen elämänkokemuksen tukemana/harhauttamana.

Kivet ovat aiheuttaneet aiemmin närää veneenomistajien keskuudessa, kun niitä pamfletteja on kansille jaeltu ja kiviä paperipainoina käytetty. En minäkään tykkäisi kivestä Audini konepellillä, ei siinä ole mitään outoa sikäli.

No ihan itse omassa kuulustelukertomuksessaan hän omin sanoin kertoo, että koska siellä ei näkynyt kuvaukseen sopivaa miestä, hän istui kivelle odottamaan, hörppi vettä lähteestä ja alkoi kerätä kiviä taskuunsa.

Tämä henkilö, joka lopulta saapui paikaalle ja sopi kuvaukseen (siis asianosainen tiesi ihan tarkkaan kenestä oli kyse, eikä kuulusteluissa kieltänyt sitä) oli ollut perheensä kanssa veneilemässä yli tunnin ja asianosainen oli odotellut häntä koko sen ajan. Ja emäntä ja lapset ilmeisesti odottivat autossa.

Voidaanko vahvistaa se, että ex-vaimoke lastensa kanssa on ollut satamassa ominpäin jakelemassa eläinoikeusmateriaalia, jolloin on syntynyt jonkun sortin konflikti sdp-veneilijän kanssa, joka ilmeisesti lähti siis heti sen jälkeen venheellä vesille, ja TT:n aiempi puolisko soitti paikalle episodia selvittelemään toisaalla olleen Teemun (jolla oli jo taustoja saman tyypin kanssa pilkkitapahtumaepisodista)? Muistaakseni puhe oli väitetysti jonkun sortin uhkaavasta käytöksestä sdp-kickboksaajan taholta kohdistettuna T-ex-naiseen. En tiedä onko tuosta mitään dokumentaatiota, vai oliko väitetty uhkailu esimerkiksi vain heitto aikomuksesta käydä ostamassa paketti seitä S-Marketista, ja kiduttaa sitä sitten kattilassa...

Ja tiettävästi kivestä päähän saanut on ollut maissa tai kaatumassa maahan, suojannut päätään ja yrittänyt jaloillaan pitää hyökkääjän etäämmällä. Ei harrastanut kickboxingia puolitajuttomana verissä päin, kuten annoit ymmärtää. Tästä on uhrin ja vaimon ja kahden silminnäkijän suhteellisen yhdenmukainen kertomus.
(tummennus minun)

Muotoilisin tuon tummennetun kyllä näin: "Eli harrastanut kickboxingia puolitajuttomana verissä päin".

Saat kivestä päähän, olet putoamassa maihin, suojelet päätäsi, saaden samalla iskettyä voimakkaasti vitaalialueelle, on pirun efektiivistä toimintaa, jos pitää paikkansa. Lähes Mall-Ninja -kategorian Kung-Fua.

Noin muuten on ikävää, että tämän sorttisia kärhämiä/sattumuksia joudutaan puimaan käräjillä ja palstoilla, jälkimmäisen ollessa ehkä "an excercise in futility", Lontoon murteella...
Por la raza todo, fuera de la raza nada!

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 433
 • Liked: 11650
 • Mullaki o kissa
On jännää, että Torssoselle sattuu ja tapahtuu.

Luulisi, että Jussi Halla-aho, noin esimerkiksi, olisi useammin joutunut väkivallan uhan alle, kuin sen ainoan kerran Turussa. JH-a on kuitenkin aika paljon vihatumpi mies maan laajuisesti, kuin Torssonen.

En  tiedä mitään, kunhan ihmettelen julkisuuteen tulleiden tietojen perusteella.
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 692
 • Liked: 93283
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
On jännää, että Torssoselle sattuu ja tapahtuu.

Vielä jännempää on se, että sattumien, tapahtumien ja tuomioiden jälkeen mukanajuoksijoita riittää.  Olen ihmessäni!
— Monikulttuuri = kulttuurien sota
— Maahanmuutto = niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Velka maailmanhalaukseen = konkurssi
— Ei omaisuutta = systeemin orja
— Vihreä siirtymä = luontotuho
— Hiilineutraalisuus = hirttosilmukka
— Lähtökohtien tasa-arvo ≠ lopputulosten tasa-arvo
— Missä N, siellä R!

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 552
 • Liked: 64834
 • Kekkosen re-inkarnaatio
...
Mutta jos on väärin tuomittu, kun vain puolusti itseään, niin varmaan valittaa hoviin. Varmaan kannattaisi jos olet oikeassa spekulaatiosi suhteen.

-i-

Näköjään ainakin ilmaissut tyytymättömyytensä. Oliko se niin, että viikossa pitää ilmoittaa tyytymättömyys ja sitten 30 päivää tuomiosta aikaa valittaa hoviin?
(minfolla oli linkattu tähän artikkeliin)

Lainaus
Torssonen on myöntänyt lievän ampuma-aserikoksen, jossa oli kyse luvattomasta kaasusumuttimen hallussapidosta. Hän on kiistänyt syyllistyneensä ampuma-aserikokseen, laittomaan uhkaukseen ja törkeään pahoinpitelyyn, jota Torssonen pitää hätävarjelutilanteena.

Käräjäoikeuden tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Torssonen on ilmoittanut tyytymättömyytensä tuomioon.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ba0ccff8-1b95-4b7e-afc5-89e3ff69095b

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 240
 • Liked: 25731
 • Blues for Allah
Ei widdu! Kaiffari on jäänyt jo kiinni kaikista edellämainituista.
Kai hän uskoo vallankumoukseen  poissahattujen piekkareiden(.22) ja ilmukoiden kätkentään?

Hmm. Kun pikkaisen ajattelen, Torssonen on ajattelultaan kuin pieni lapsi.  Mieleltään täydellisesti oikeassa, eikä kukaan voi häntä saavuttaa...

   ;DKun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 360
 • Liked: 27100
Joku uusi käänne:

Teemu Torssonen epäiltynä ihmiskaupasta
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009879954.html
Lainaus
IS:n tietojen mukaan rikosepäily liittyy Teemu Torssosen entisessä parisuhteessa tapahtuneisiin asioihin. Torssonen on kiistänyt rikosepäilyn.
...
Rikosepäily liittyy Torssosen ja hänen entisen vaimonsa suhteeseen. Poliisi epäilee, että olosuhteet suhteessa ovat olleet sellaiset, että kyse on ollut ihmiskaupasta. Rikosepäily ajoittuu muutaman vuoden taakse ajalle, jolloin pari oli vielä yhdessä.

IS:n tietojen mukaan Torssosen epäillään pakottaneen silloisen vaimonsa erilaisiin tehtäviin, muun muassa hoitamaan kalastuksenvalvontaa.
...
Torssosen puheet voi litterointien perusteella tulkita painostaviksi ja alistaviksi. Puhelut ajoittuvat elokuulle 2020. Niiden sisältö liittyy siihen, että Torssonen painosti vaimoaan hoitamaan kalastuksenvalvontaa.

– Tää on viimenen kerta, kun lyöt mulle luurin korvaan, että paina nyt se mielees ja kunnolla nainen. Nyt se kunnolla painat sen mieleen, et se on viimenen kerta kun lyöt mulle luurin korvaan tai tiiät kyllä lyönees, jos vielä kerran lyöt sen korvaan. Tajuatko sen, tajuatko sen, ymmärrätkö sen? Ymmärrätkö, vastaa, ymmärrätkö? Torssonen muun muassa sanoo puhelussa.

En nyt tiedä mitä kaikkea täässä on taustalla, mutta ainakin tuon lehtijutun perusteella tuntuu ihmiskauppasyytös vähän kuin hyttysen ampumisesta tykillä. Tässä vielä laista pykälä ihmiskaupasta:

Rikoslaki 39/1889 - Ajantasainen lainsäädäntö - FINLEX ®
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001
Lainaus
3 § (9.7.2004/650)
Ihmiskauppa

Joka

1) käyttämällä hyväksi toisen riippuvaista asemaa tai turvatonta tilaa taikka toista painostamalla,

2) erehdyttämällä toista tai tämän erehdystä hyväksi käyttämällä,

3) maksamalla korvauksen toista määräysvallassaan pitävälle henkilölle tai

4) ottamalla vastaan sellaisen korvauksen

ottaa toisen määräysvaltaansa, värvää toisen taikka luovuttaa, kuljettaa, vastaanottaa tai majoittaa toisen hänen saattamisekseen 20 luvun 10 §:n 1 momentin 1 kohdassa tarkoitetun tai siihen rinnastettavan seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi, pakkotyöhön tai muihin ihmisarvoa loukkaaviin olosuhteisiin taikka elimien tai kudoksien poistamiseksi, on tuomittava ihmiskaupasta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

Noh, mutta onhan näitä ennenkin ollut oikeudessa juttuja, missä esimerkiksi oman auton pesuun käytetyn veden heittämistä pihalle on käsitelty ympäristörikoksena...
« Viimeksi muokattu: 26.09.2023, 12:17:01 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

SatuSetä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 008
 • Liked: 2240
^^
Tulee tuosta ylemmästä mieleen, että kun ei saada tuomiolle jutusta, jonka "tiedetään" tehneen, niin sitten koitetaan jotain muuta kautta saada edes jokin tuomio. Tulee Anneli Auer mieleen tästä nyt hieman...

Enkä nyt ota siis mitään kantaa siihen, mitä on tapahtunut aiemmin.
Kissat on koiria ja hauki on kala, joka tekee pesän puuhun.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Noilla perusteilla melkein kuka tahansa voisi saada syytteen ihmiskaupasta.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 137
 • Liked: 39366
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Joku uusi käänne:

Teemu Torssonen epäiltynä ihmiskaupasta
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009879954.html
Lainaus
IS:n tietojen mukaan rikosepäily liittyy Teemu Torssosen entisessä parisuhteessa tapahtuneisiin asioihin. Torssonen on kiistänyt rikosepäilyn.
...
Rikosepäily liittyy Torssosen ja hänen entisen vaimonsa suhteeseen. Poliisi epäilee, että olosuhteet suhteessa ovat olleet sellaiset, että kyse on ollut ihmiskaupasta. Rikosepäily ajoittuu muutaman vuoden taakse ajalle, jolloin pari oli vielä yhdessä.

IS:n tietojen mukaan Torssosen epäillään pakottaneen silloisen vaimonsa erilaisiin tehtäviin, muun muassa hoitamaan kalastuksenvalvontaa.
...
Torssosen puheet voi litterointien perusteella tulkita painostaviksi ja alistaviksi. Puhelut ajoittuvat elokuulle 2020. Niiden sisältö liittyy siihen, että Torssonen painosti vaimoaan hoitamaan kalastuksenvalvontaa.

– Tää on viimenen kerta, kun lyöt mulle luurin korvaan, että paina nyt se mielees ja kunnolla nainen. Nyt se kunnolla painat sen mieleen, et se on viimenen kerta kun lyöt mulle luurin korvaan tai tiiät kyllä lyönees, jos vielä kerran lyöt sen korvaan. Tajuatko sen, tajuatko sen, ymmärrätkö sen? Ymmärrätkö, vastaa, ymmärrätkö? Torssonen muun muassa sanoo puhelussa.

En nyt tiedä mitä kaikkea täässä on taustalla, mutta ainakin tuon lehtijutun perusteella tuntuu ihmiskauppasyytös vähän kuin hyttysen ampumisesta tykillä. Tässä vielä laista pykälä ihmiskaupasta:

Rikoslaki 39/1889 - Ajantasainen lainsäädäntö - FINLEX ®
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001
Noh, mutta onhan näitä ennenkin ollut oikeudessa juttuja, missä esimerkiksi oman auton pesuun käytetyn veden heittämistä pihalle on käsitelty ympäristörikoksena...
Tuo pakottaminen kalastuksenvalvontaan lienee se rankin homma pakottamisesta. Jos tuo on ihmiskauppaa niin ihmiskauppa on todellinen ongema. Aika moni mies pakottaa eukkonsa juoppokuskiksi tai kusettamaan koiraa. Naiset ne vasta ihmiskauppiaita ovat kun heillä on hallussaan ase millä pakottaa ukko tekemään kaikenlaista. Aika omituinen todiste ihmiskaupasta on tuo kiukuttelu luurin korvaanlyömisestä varsinkin kun jää epäselväksi minkä jutun vuoksi se luuri lyötiin korvaan.
Tuo puheluhan on varmasti poliisin nauhoitus kun Torssosta epäiltiin Katajan pahoinpitelystä. Meni kolme vuotta tuonkin epäilyttävän ihmiskaupan tutkinnassa. En ole Torssosen fanittaja mutta kyllä tämä ihmiskauppaepäily on Torssosen vainoamista ja mustamaalaamista. Käviköhän niin että Torssosen vaimon todistus veti vesiperän ja sen seurauksena voi vielä johtaa Lindroosin tuomion kumoamiseen. Se Lindroosin tuomio on kyllä todella erikoinen, avunanto murhan yritykseen kun ketään ei ole edes syytetty siitä murhan yrityksestä saati oikeudessa todettu että ylipäätään kyseessä on murhan yritys. Entäpä jos pahoinpitelijät saadaan kiinni ja tuomittua vaikkapa törkeästä pahoinpitelystä niin koko murhan yritystä ei ole edes tapahtunut mutta Lindroos on tuomittu avunannosta murhan yritykseen vaikka sellaista ei ole edes tapahtunut. Toinen juttu että jos saadaan todistettua että Lindroos oli toinen pahoinpitelijä ja murhayrityksen tekijä niin silloinhan hän oli avunantaja tekemäänsä rikokseensa.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2023, 14:56:38 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 552
 • Liked: 64834
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Ei ole poliisin nauhoitus. TT oli itse nauhottanut kaikki puhelut eksänsä kanssa. Tuota oli todella paljon jollain takavarikoidulla kovalevyllä.

Käskee mm. jättää lapsen yksin autoon pakkasessa ja palaamaan pilkkikisoihin ja palaamaan kalastuskisoihin takaisin valistamaan ihmisiä. Jos ei heti mene, saa kymmenen lisäkertaa kalastusvalvontaa.

Tutkintamateriaalissa on jotain noita sensuroimattomina. En sanallakaan kykene vähättelemään tuollaista. Kehotan ottamaan asiasta selvää, ennen kuin sanotte pöh.

-i-

MUOKS: Moderaation kautta saadun oikaisupyynnön vuoksi korjattu. Lasta ei käsketty jättää pakkasessa autoon, vaan kalakisat olivat elokuussa. Pahoittelen, kun kaikkea ei muista ulkoa.
« Viimeksi muokattu: 27.09.2023, 23:48:06 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 819
 • Liked: 5181
Ei ole poliisin nauhoitus. TT oli itse nauhottanut kaikki puhelut eksänsä kanssa. Tuota oli todella paljon jollain takavarikoidulla kovalevyllä.

Käskee mm. jättää lapsen yksin autoon pakkasessa ja palaamaan pilkkikisoihin takaisin valistamaan ihmisiä. Jos ei heti mene, saa kymmenen lisäkertaa kalastusvalvontaa.

Tutkintamateriaalissa on jotain noita sensuroimattomina. En sanallakaan kykene vähättelemään tuollaista. Kehotan ottamaan asiasta selvää, ennen kuin sanotte pöh.

-i-
Kuulostaa kyllä muulta kuin ihmiskaupalta, etenkin jos kyse vaimosta eikä jonkun firman työntekijästä.
Valitettavasti kuulostaa myös Auer ja Aarnio tapauksilta, että tuomioita pitää saada. Luulisi, että tällainen keissi olisi virinnyt jo silloin kun poliisi kuunteli nauhoja.
Mutta katsotaan. En diggaa Torssosta, mutta ei heitetä kiveä ennen kuin on vedenpitävää.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 552
 • Liked: 64834
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Mtvuutisissa TT sanoo, että on tulossa lopullinen yhteisten lasten huoltajuusoikeudenkäynti. Veikkaan, että kaikki nauhoitetut puhelut on kuunneltu todistusaineistona kun on arvioitu itse kunkin soveltuvuutta vanhemmaksi.

Siksi ajoitus.

Mtv artikkelissa TT kommentoi, että oikeus on 2021 syksyllä määrännyt huoltajuuden hänelle...

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 690
 • Liked: 15663
 • Junes Euroopan parlamenttiin JEP - 180
Osin OT:

Mitäköhän TT funtsii lukiessaan tällaisia juttuja:

Kalastajille alkaa rapsahdella pian rikostuomioita, ellei rääkkääminen lopu
Suomessa järjestetään syksyn aikana kalastuskilpailuja, joiden osallistujat saattavat rikkoa eläinsuojelulakia.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/01c8efbe-8e8a-4c5d-ab2a-60bcb9fd7232
Lainaus
Eläinsuojelulakiin on tulossa kalojen lopettamista koskevia tarkennuksia, jotka astuvat voimaan vuoden 2024 taitteessa. Jo nykyisen lainsäädännön puitteissa saaliiksi otettava tai syöttinä käytettävä kala on lopetettava mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti. Tarkennukset laajentavat nykyistä kirjausta eläinsuojelulaissa ja kirjaavat sen myös kalastuslakiin.

Aluehallintovirasto muistuttaa, että erityisesti kalastustapahtumien ja -kilpailujen osalta eläinsuojelulakia tulee noudattaa, vaikka sitä ei erikseen kilpailusäännöissä mainita.

Eläinsuojelulain 2 pykälän mukaisesti lakia sovelletaan kaikkiin eläimiin. Nykyisen lain mukaisesti eläin on lopetettava mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti sen lopetukseen soveltuvalla menetelmällä ja tekniikalla.

– Vaatimus on yksiselitteinen ja tarkoittaa, että jos kalat jätetään kuolemaan tukehtumalla, rikotaan eläinsuojelulakia. Tutkittu tieto myös osoittaa, että kalat kykenevät aistimaan kipua, pyrkivät välttämään sitä ja osoittavat kipukäyttäytymistä, sanovat läänineläinlääkärit Karoliina Hämäläinen ja Hanna Rintala tiedotteessa.
(jatkuu artikkelissa)

Teemu sai kalojen esitaistelijana ehkä nauruakin osakseen, eikä miehen omistautumista nähty pelkästään positiivisena.
Mutta iso pyörä on nyt kääntymässä, no, Teemumaiseen asentoon.

Jos Torssonen olisi saanut paikan ek-vaaleista, mennyt läpi ja ollut mukana runnomassa kalan asiaa, niin olisiko hän ottanut uuden asian sihtiinsä, ja mikäköhän olisi noussut pinnalle?

Joku on sanonut, että oikeuden puolesta taistellessa kohtuullisuus ei ole hyve, ja ahvenet voinevat tuon vahvistaa.
Por la raza todo, fuera de la raza nada!

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 433
 • Liked: 11650
 • Mullaki o kissa
Noilla perusteilla melkein kuka tahansa voisi saada syytteen ihmiskaupasta.

Niinpä. Mikä hemmetin hinku syyttäjällä on tehdä itsestään pelle  :facepalm:

Tuo pakottaminen kalastuksenvalvontaan lienee se rankin homma pakottamisesta. Jos tuo on ihmiskauppaa niin ihmiskauppa on todellinen ongema. Aika moni mies pakottaa eukkonsa juoppokuskiksi tai kusettamaan koiraa. Naiset ne vasta ihmiskauppiaita ovat kun heillä on hallussaan ase millä pakottaa ukko tekemään kaikenlaista.

 Tirsk ...  ;D  Niin totta, niin totta!

Koskakohan joku tuomitaan rasistisesta liian pitkästä/lyhyestä/jonkinlaisesta rasistisesta katseesta? Rasistisesta ajattelustahan on jo annettu tuomioita.
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 137
 • Liked: 39366
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Ei ole poliisin nauhoitus. TT oli itse nauhottanut kaikki puhelut eksänsä kanssa. Tuota oli todella paljon jollain takavarikoidulla kovalevyllä.

Käskee mm. jättää lapsen yksin autoon pakkasessa ja palaamaan pilkkikisoihin takaisin valistamaan ihmisiä. Jos ei heti mene, saa kymmenen lisäkertaa kalastusvalvontaa.

Tutkintamateriaalissa on jotain noita sensuroimattomina. En sanallakaan kykene vähättelemään tuollaista. Kehotan ottamaan asiasta selvää, ennen kuin sanotte pöh.

-i-
Kuulostaa kyllä muulta kuin ihmiskaupalta, etenkin jos kyse vaimosta eikä jonkun firman työntekijästä.
Valitettavasti kuulostaa myös Auer ja Aarnio tapauksilta, että tuomioita pitää saada. Luulisi, että tällainen keissi olisi virinnyt jo silloin kun poliisi kuunteli nauhoja.
Mutta katsotaan. En diggaa Torssosta, mutta ei heitetä kiveä ennen kuin on vedenpitävää.
Totta, kyllä ihmiskauppa on ihan jotain muuta kuin vaimon kurmuutusta. Miksi ihmeessä niin vakava rikos kuin ihmiskauppa yritetään  laajentaa käsittämään johonkin kalastuksen valvontaan pakottamiseen. Sama juttu kun  n - sanan käyttö onkin oikeastaan sotarikokseen verrattava teko.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 661
 • Liked: 11596
^^
Tulee tuosta ylemmästä mieleen, että kun ei saada tuomiolle jutusta, jonka "tiedetään" tehneen, niin sitten koitetaan jotain muuta kautta saada edes jokin tuomio. Tulee Anneli Auer mieleen tästä nyt hieman...

Enkä nyt ota siis mitään kantaa siihen, mitä on tapahtunut aiemmin.

Anneli Auer, Jari Aarnio, Nils Gustafsson.....kuinka paljon on sellaisia juttuja jotka eivät ole nousseet julkisuutee?

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 896
 • Liked: 25356

Käskee mm. jättää lapsen yksin autoon pakkasessa ja palaamaan pilkkikisoihin takaisin valistamaan ihmisiä. Jos ei heti mene, saa kymmenen lisäkertaa kalastusvalvontaa.


Miten muuten henkilö, joka ei ole (?) kalastuksenvalvoja? Voi tehdä kalastuksenvalvontaa? Siis käsittääkseni missään ei ole mainittu ex-puolison olevan tai olleen kalastuksenvalvoja.

Miten tuollainen henkilö voi valvoa yhtään mitään tai määrätä sanktioita?

Mitä se kalastuksenvalvoja Torssonen itse puuhasi sillä aikaa, kun eukko suoritti "hänen puolestaan" hänen tehtäväänsä? Vähän kuin poliisit lähettäisivät puolisonsa liikennevalvontaan...   ;D

Tämähän menee ihan täysin absurdiksi. Ja millainen ihminen äänittää ja säilöö kaikki puhelunsa? Ymmärrän, että joitain puheluja ihmiset saattavat tallentaa, mutta että kaikki? ;)
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 896
 • Liked: 25356
^ "Ainoastaan kalastuslain 12 luvun mukaiset kelpoisuusehdot täyttävä henkilö voi olla kalastuksenvalvoja. Kelpoisuusvaatimukset ovat oikeustoimikelpoisuus, rehellisyys ja luotettavuus, sopivuus tehtävään sekä kalastuksenvalvojan kokeen suorittaminen hyväksyttävällä tuloksella. Nämä ehdot täyttävä henkilö voidaan ELY-keskukselle osoitetusta hakemuksesta hyväksyä kalastuksenvalvojaksi. ELY-keskuksen myöntämä kalastuksenvalvojakortti ei kuitenkaan vielä riitä valtuutukseksi. Kalastuksenvalvoja tarvitsee valtuutuksen nimetylle toimialueelle. Valtakirjan voi antaa kalatalousalue, vesialueen omistaja tai ELY-keskus. Valtion vesialueilla Metsähallitus toimii omistajana."


Ei tuossa lue mitään siitä, että puolison voi kalastuksenvalvoja lähettää valvomaan, jos on kova darra, huoli sää tai joku muu meno...

https://ahven.net/kalastus/kalastuksenvalvoja/
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 360
 • Liked: 27100
Ja millainen ihminen äänittää ja säilöö kaikki puhelunsa? Ymmärrän, että joitain puheluja ihmiset saattavat tallentaa, mutta että kaikki? ;)

Jos on asennettuna puhelimeen automaattisesti puhelut tallentava softa, niin sen käyttäminen on helpointa siten, että se oletusarvoisesti tallentaa kaikki puhelut, joten ei tarvitse miettiä koko asiaa. Nauhoitteista voi olla monenlaista hyötyä, kuten tarkistaessa mikä olikaan esimerkiksi eläinlääkärille tehdyn ajanvarauksen kellonaika, erilaisten saatujen ohjeiden tarkistaminen jälkikäteen, sukututkimukseen tms liittyvä tietojen kerääminen talteen, todisteet puhelinkaupustelijoita vastaan siitä ettei ole tilannut mitään vaan kieltäytynyt tarjouksista, todisteet siitä mitä puhelinkaupustelija on luvannut, erilaisista riitatilanteissa on mahdollisuus tarkistaa mitä on sanottu ja jos tulisi juridinen riita, niin olisi jotain todisteitakin. Aivan samalla tavallahan useimmilla (?) ihmisillä suunnilleen kaikki sähköpostit (ainakin itse lähetetyt) tuppaavat jäämään talteen.

Ja sekin on ihan kiva ominaisuus, että sitten kun joku keskustelukumppani aikanaan kuolee, niin jääpähän muistoksi itselle ja jälkipolvillekin ääninauhoitteita. Olen joskus jälkikäteen harmitellut sitä, ettei tullut eräästä melko omalaatuisesta ihmisestä nauhoitettua hänen kertomuksiaan. Sekä hänen kertomistyylinsä oli varsin omalaatuinen, mutta myöskin tarinoiden sisältö oli monin osin mielenkiintoisia ja sisälsi esimerkiksi julkisuudessa käsittelemättömiä joidenkin merkittävien julkkisten elämään liittyviä skandaaleja, mielenkiintoisia ja harvinaisia kokemuksia, operaatio Stella Polarista yms.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2023, 21:24:40 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 137
 • Liked: 39366
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Minusta tuo Torssosen syyttäminen ihmiskaupasta on todella ajattelematon teko ja jos se johtaa ihan oikeaan syytteeseen niin silloin avataan Pandoran lipas. Tokihan muslimien avioliitot jätetään tutkimusten ulkopuolelle vaikka siellä sitä epäilyttävää ihmiskauppaa löytyyn niin vaimoja kuin tyttäriä kohtaan. Löytyyhän sitä ihmiskauppaa armeijastakin, entisellä mimellä simputus. Mistähän hitosta ne tuon ihmiskaupan keksivä, eikö esim pahoinpitelystä syyttäminen olisi ollut lähempänä oikeaa. Eikös esim eukon haukkuminen ja kurmuutus ole jonkin asteista henkistä pahoinpitelyä.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 552
 • Liked: 64834
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Miten muuten henkilö, joka ei ole (?) kalastuksenvalvoja? Voi tehdä kalastuksenvalvontaa? Siis käsittääkseni missään ei ole mainittu ex-puolison olevan tai olleen kalastuksenvalvoja.

Miten tuollainen henkilö voi valvoa yhtään mitään tai määrätä sanktioita?

Mitä se kalastuksenvalvoja Torssonen itse puuhasi sillä aikaa, kun eukko suoritti "hänen puolestaan" hänen tehtäväänsä? Vähän kuin poliisit lähettäisivät puolisonsa liikennevalvontaan...   ;D

Tämähän menee ihan täysin absurdiksi. Ja millainen ihminen äänittää ja säilöö kaikki puhelunsa? Ymmärrän, että joitain puheluja ihmiset saattavat tallentaa, mutta että kaikki? ;)

Jos en ihan väärin muista, niin taisi TT:n omakin kalavalvojalisenssi olla vanhentunut tai jotain. Ei koskaan laittanut nimeään raportteihin, mitä kirjoitti. Näin kertoi muistaakseni eksä esitutkinnassa.

Nämä propagandalappusten laittaminen veneisiin ja pilkkikisojen ratsaaminen oli vain harrastus. Kunhan meni neuvomaan ihmisiä. Vaikka kuinka hyvä asia, niin mitään valtuuksia ei ollut kuin Kelsun jäsenyys ja tavallaan kait jokainen kalastajien opastaminen oli jonkinasteista siviilimielenosoittamista.

Kuulostaa kyllä muulta kuin ihmiskaupalta, etenkin jos kyse vaimosta eikä jonkun firman työntekijästä.
Valitettavasti kuulostaa myös Auer ja Aarnio tapauksilta, että tuomioita pitää saada. Luulisi, että tällainen keissi olisi virinnyt jo silloin kun poliisi kuunteli nauhoja.
Mutta katsotaan. En diggaa Torssosta, mutta ei heitetä kiveä ennen kuin on vedenpitävää.
Totta, kyllä ihmiskauppa on ihan jotain muuta kuin vaimon kurmuutusta. Miksi ihmeessä niin vakava rikos kuin ihmiskauppa yritetään  laajentaa käsittämään johonkin kalastuksen valvontaan pakottamiseen. Sama juttu kun  n - sanan käyttö onkin oikeastaan sotarikokseen verrattava teko.

Ovat ne tainneet ihan perheenjäseniäänkin alistaa nuo kaikenmaailman kaukoitäravintoloitsijat. Ja sellainen toiminta on yksi muoto ihmiskaupasta ja sen rikoslakipykylän momenteissa noita vasten tahtoaan teettämisiä on.

Ja mehän emme tiedä mitä siellä on muuta ollut kuin tuo kalastuksen valvontaan pakottaminen. Kun katsoo kaikki, mitä tuosta on nyt uutisoitu, niin sekä tutkinta että oikeudenkäynti aiotaan julistaa salaiseksi ja tuo pätkä mitä tuosta puhelusta on lainattu on käsittääkseni Lindroosin hovioikeudenkäynnin alla julkaistusta lisätutkinnasta, jossa eksän lausuntojen perusteella harkittiin TT:n syytteen nostamista uudelleen. Eli ainoa julkinen litterointi niistä kymmenistä, ehkä sadoista puheluista, mitä jollain kovalevyllä oli ollut. En edes halua miettiä, mitä muuta siellä kenties on ollut.

MUOKS: Rikoslaissa on pykälä, josta voi koostaa lauseen (eri momentteja ketjuttamalla ja "tai"-sanoja jättämällä pois):
Lainaus
Joka

1) käyttämällä hyväksi toisen riippuvaista asemaa tai turvatonta tilaa taikka toista painostamalla,

2) erehdyttämällä toista tai tämän erehdystä hyväksi käyttämällä,

3) maksamalla korvauksen toista määräysvallassaan pitävälle henkilölle tai

4) ottamalla vastaan sellaisen korvauksen

ottaa toisen määräysvaltaansa, värvää toisen taikka luovuttaa, kuljettaa, vastaanottaa tai majoittaa toisen hänen saattamisekseen 20 luvun 10 §:n 1 momentin 1 kohdassa tarkoitetun tai siihen rinnastettavan seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi, pakkotyöhön tai muihin ihmisarvoa loukkaaviin olosuhteisiin taikka elimien tai kudoksien poistamiseksi, on tuomittava ihmiskaupasta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

(8.7.2022/723)
Ihmiskaupasta tuomitaan myös se, joka ottaa määräysvaltaansa kahdeksaatoista vuotta nuoremman henkilön taikka värvää, luovuttaa, kuljettaa, vastaanottaa tai majoittaa tämän 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa, vaikka mitään 1 momentin 1–4 kohdassa tarkoitettua keinoa ei olisi käytetty. (19.12.2014/1177)

Suomessa rikosnimikkeet ovat joskus outoja. Alaikäisen ottaminen määräysvaltaan alistustarkoituksessa on myös ihmiskauppaa rikoslain mukaan. Sillä ei ole sinänsä mitään merkitystä, mikä mielikuva sanasta "ihmiskauppa" ihmisille tulee. Rikoslaissa tuo on rikosnimike, johon on yllä lainattu määritelmä. Ei mitään sen enempää eikä vähempää. Ei tarvitse olla tuotu Vietnamista, ei tarvitse liittyä parittamista tai vangitsemista. Ei välttämättä palkkarahojen pidättämistä. Kaikki alistamistarkoituksessa toisen pakottaminen ja hyväksikäyttäminen lankeaa tuon rikosnimikkeen alle.

-i-
« Viimeksi muokattu: 27.09.2023, 09:42:56 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
^ "Ainoastaan kalastuslain 12 luvun mukaiset kelpoisuusehdot täyttävä henkilö voi olla kalastuksenvalvoja. Kelpoisuusvaatimukset ovat oikeustoimikelpoisuus, rehellisyys ja luotettavuus, sopivuus tehtävään sekä kalastuksenvalvojan kokeen suorittaminen hyväksyttävällä tuloksella. Nämä ehdot täyttävä henkilö voidaan ELY-keskukselle osoitetusta hakemuksesta hyväksyä kalastuksenvalvojaksi. ELY-keskuksen myöntämä kalastuksenvalvojakortti ei kuitenkaan vielä riitä valtuutukseksi. Kalastuksenvalvoja tarvitsee valtuutuksen nimetylle toimialueelle. Valtakirjan voi antaa kalatalousalue, vesialueen omistaja tai ELY-keskus. Valtion vesialueilla Metsähallitus toimii omistajana."


Ei tuossa lue mitään siitä, että puolison voi kalastuksenvalvoja lähettää valvomaan, jos on kova darra, huoli sää tai joku muu meno...

https://ahven.net/kalastus/kalastuksenvalvoja/

No eipä Torssosellakaan ole mitään lakiin perustuvaa oikeutta valvoa tainuttaako joku kalat vai ei.

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 690
 • Liked: 15663
 • Junes Euroopan parlamenttiin JEP - 180
No eipä Torssosellakaan ole mitään lakiin perustuvaa oikeutta valvoa tainuttaako joku kalat vai ei.

Viime kontribuutiossani olleesta IltaPaskan linkistä:
Lainaus
Jutun alkua ja kuvatekstiä tarkennettu kello 21.43. Alun perin jutusta saattoi syntyä virheellinen kuva, että laki saalis- ja syöttikalojen nopeasta ja kivuttomasta lopettamisesta tulisi voimaan vasta vuodenvaihteessa. Siihen kuitenkin velvoittaa jo nykyinen lainsäädäntö.

Kenellä on oikeus/velvollisuus puuttua, jos joku rikkoo eläinsuojelulakia?

Tuosta kiisteltiin jo demarimiehen kanssa pilkkijäillä...

Joku retuuttaa vaimoa, toinen potkaisee koiraa, mutta todellinen roisto vihakatselee, tai vihakääntää päänsä...
Por la raza todo, fuera de la raza nada!

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 896
 • Liked: 25356
Mtvuutisissa TT sanoo, että on tulossa lopullinen yhteisten lasten huoltajuusoikeudenkäynti. Veikkaan, että kaikki nauhoitetut puhelut on kuunneltu todistusaineistona kun on arvioitu itse kunkin soveltuvuutta vanhemmaksi.

Siksi ajoitus.

Mtv artikkelissa TT kommentoi, että oikeus on 2021 syksyllä määrännyt huoltajuuden hänelle...

-i-

Ei huoltajuusoikeudenkäyntiä varten kyllä mitään nauhotettuja yksityispuheluita kuunnella. Se on ihan yksityisoikeudellinen juttu. Ja millä oikeudella tuomioistuin alkaisi kuunnella yksityisiä lainsuojaamia puheluita? Poliisi ei kyllä lain mukaan liity mitenkään yksityisoikeudellinen huoltajusasiaan. Jos poliisi kuuntelisi jonkun muun rikosasian yhteydessä saatuja yksityispuheluita "auttaakseen" jotain osapuolta yksityisessä huoltajuuskiistassa, kyse olisi mitä ilmeisemmin poliisin
tekemästä virkarikoksesta ja nipusta muitakin yksityisyyden suojaan liittyvistä rikoksista...

Asianosainen toki saa tarjota joitain itse nauhoittamiaan puhelinkeskusteluita tms. nauhoitteita, joissa itse on ollut osallinen todisteeksi oikeudelle. Oikeus sitten hyväksyy todisteen tai ei.

Se, että poliisi ja oikeus alkaisi kuunnella yksityispuheluita massana, varsinkin kun ne on saatu haltuun jonkun rikosjutun yhteisessä... Juu ei... Eikä varsinkaan yksityisoikeudellisessa kiistassa.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 552
 • Liked: 64834
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Asianosainen toki saa tarjota joitain itse nauhoittamiaan puhelinkeskusteluita tms. nauhoitteita, joissa itse on ollut osallinen todisteeksi oikeudelle. Oikeus sitten hyväksyy todisteen tai ei.

Niin mitäänhän en tiedä, mutta varmaan molemmilla osapuolilla on nuo puhelut etenkin jos niitä on käytetty todisteena, niin ei-julkinenkin tutkintamateriaali päätyy kaikille jutun osallisille.

Jos noita on käytetty huoltajuuskiistassa, ja siitä ilmenee yleisen syyteharkinnan tai onko se termi virallisen syytteen alainen rikos, niin kynnys voi olla ylitetty.

Ja ehkä se on syy, miksi on lähdetty ihmiskauppapykälien kautta liikkeelle. Alistaminen tai pahoinpitely on asianomistajarikos, jolloin asianosaisen täytyisi nostaa syytteet. Mutta ihmiskauppa lienee yleisen syyteharkinnan kautta etenevä prosessi?

Kunhan spekuloin.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 360
 • Liked: 27100
Käskee mm. jättää lapsen yksin autoon pakkasessa ja palaamaan pilkkikisoihin ja palaamaan kalastuskisoihin takaisin valistamaan ihmisiä. Jos ei heti mene, saa kymmenen lisäkertaa kalastusvalvontaa.
...
MUOKS: Moderaation kautta saadun oikaisupyynnön vuoksi korjattu. Lasta ei käsketty jättää pakkasessa autoon, vaan kalakisat olivat elokuussa. Pahoittelen, kun kaikkea ei muista ulkoa.

Koska monet eivät varmaan huomaa enää jälkikäteen tehtyä korjausta, niin laitetaan nyt asia vielä esille uudessa viestissä. En ole siis itse perehtynyt tähän materiaaliin mihin viitataan, mutta jos olen oikein ymmärtänyt, niin ilmeisesti ainakaan väite lasten jättämisestä yksin autoon pakkasessa ei siis pitänytkään paikkaansa ja kalakisat ovat olleet elokuussa, jolloin tuskin siis on voinut olla pakkastakaan.

En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Tagit: