Kirjoittaja Aihe: 2023-11-29 Kansalainen: Ruotsissa IS-palaajat mukana jengiväkivallassa  (Luettu 2525 kertaa)

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 727
 • Liked: 11244
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Miten lie Suomessa? Pullantuoksuisia mammojahan Islamilaisesta Valtiosta vain tuli takaisin...

Lainaus
Ruotsi: IS-palaajat mukana jengiväkivallassa

Noin 300 Ruotsin kansalaista liittyi terrorijärjestö Islamilaisen Valtion/ Isis riveihin 2012-2016. Ruotsiin palanneet ovat paluunsa jälkeen usein syyllistyneet väkivaltarikoksiin. Rikosten joukossa on muun muassa pahoinpitelyjä sekä murhia.

Islamilaisen Valtion palveluksessa olleista monella oli Ruotsissa rikollinen menneisyys. Palattuaan Ruotsiin Islamilaisen Valtion kaaduttua 2017, järjestön riveissä taistelleet ovat löytäneet paikkansa Ruotsin maahanmuuttajien rikollisjengeistä.

IS-ruotsalaiset ovat osaltaan pahentaneet Ruotsin jengien väkivaltaa. Ammuskeluja sekä pommi-iskuja tapahtuu Ruotsissa lähes päivittäin. Väkivaltaan tottuneet IS-terroristit sotakokemuksensa,  ja terroristikoulutuksensa ansiosta oiva lisä rikollisjengien riveihin.

Palanneita tutkineen Marco Nilssonin mukaan IS-ruotsalaisten kykyä raakaan väkivaltaan arvostetaan maahanmuuttajien rikollisjengeissä.

Monet IS-ruotsalaiset ovat jatkaneet jihadistista toimintaa islamin ylivallan levittämiseksi länsimaihin.

Tutkija Nilssonin mukaan jihadistit hyväksyvät IS-palaajien toiminnan muun muassa huumekauppaa käyvissä rikollisjengeissä.

”Jihadistipiirit hyväksyvät jäsentensä kaksoisroolin. Se on jihadisteille parempi, kuin menettää kyseiset jäsenet kokonaan riveistään”, sanoo Marco Nilsson.

”Kuulemani mukaan, moskeijoitten perjantairukouksiin osallistutaan luodinkestävissä liiveissä”, hän jatkaa. ”Myös islamia harjoittaessa kannetaan jengitunnuksia”.

Vastaavaa tutkimusta Suomeen palanneista IS-terroristeista ei ole tehty. Suomi valitsi olla syyttämättä terroristeja näitten tekemistä sota- ja muista rikoksista, toisin kuin moni muu maa.

Lähde SVT

https://www.kansalainen.fi/ruotsi-is-palaajat-mukana-jengivakivallassa/
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 976
 • Liked: 7592
Ruotsissa 2015 varmaan suodatettiin se pahin aines itselle, vai mitä?

Tiukan terroristisiivilän sisään jääneet  kopsuteltiin omalle maalle ja vain rauhanomaiset, aidosti hätää kärsivät kuskattiin junilla Suomen rajalle.

Olisi edes yritetty pakkosijoittaa ankkalampiin, olisi nähty, kuinka olisivat ruotsinsuomalaiset riemuinneet osaavan ja ahkeran halpatyövoiman saapumisesta. Eiku.
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Tagit: