UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Blogi: Yrjöperskeles  (Luettu 35797 kertaa)

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
2012-08-29 Yrjöperskeles-blogi: PUNANISKA SAI AVOIMEN KIRJEEN
« Vastaus #30 : 30.08.2012, 08:59:28 »
Lainaus
Wednesday, August 29, 2012
PUNANISKA SAI AVOIMEN KIRJEEN

Hotelli Yrjöperskeleen respassa aukaistiin kylmät oluet. Meinaan, kun mehän ollaan melko syrjässä, eikä meille yleensä kukaan kirjoita. Mutta nyt meillekin on tullut kirje, ja vielä julkinen, avoin kirje. Me kun ollaan tällaisia punaniskoja, ja kirje on osoitettu punaniskoille. Ja kirje on tullut merkittävältä taholta, sillä sen on lähettänyt itse Katja Ståhl, ja Ståhl jos kuka on fiksu ja merkittävä ihminen. Sen tietää muummuassa siitä, että hänellä on valtakunnallisessa Iltalehdessä oma blogi, josta hän voi lähettää avoimia kirjeitä punaniskoille.
 
Pikkusen tietysti epäilyttää, että onkohan se avoin kirje osoitettu sittenkin jonnekin muualle, koska tuota punaniska-termiähän käytetään melko paljon tuolla Amerikoissa. Redneck, you know. Löytyy väittämän mukaan vaikkapa Teksasista, Alabamasta ja Appalakkien vuoristosta. Parempia banjonsoittajiakin ovat kuin me suomalaiset sikaniskat. Henkilökohtaisesti olisin toivonut, että Katja olisi käyttänyt mieluummin termejä juntti, turvenuija tai vaikkapa henkinen peltopelle, niin silloin olisin voinut olla ihan satasen varma, että kirje osui kohdalleen. Mutta koska Katjan kirje on kirjoitettu suomeksi, niin ehkäpä se on tarkoitettu nimenomaan meille.
[...]

Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/

Ykällä on sana ja näppis hallussaan!

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
Lainaus
Sunday, September 16, 2012
TARVITTAISKOS RASISMIA?

Kirjoitanpa lyhyen kirjoituksen. Poikkean siinä perusperiaatteestani, eli astun hetkeksi Hanko – Nuorgam-akselin ulkopuolelle. Tonne, no, pääosin arabimaihin. Siellä kun on riekuttu nyt oikein urakalla eli pantu paikat paskaksi ja palamaan ynnä tapettu ihmisiä. Syynä on se, että joku tyyppi on tehnyt elokuvan, jossa vittuillaan Mohammedille ja islaminuskolle. Tämähän ei sinänsä ole uutta, sillä onhan siellä riekuttu, pantu paikkoja paskaksi ja palamaan & tapettu ihmisiä ennenkin vaikka sen vuoksi että Tanskassa aikanaan piirrettiin joitain kuvia.
 
Ajatellaan tässä välissä vaikka meikäläistä ja muita länsimaalaisia. Onhan meillekin tuolta islaminuskon suunnalta vittuiltu koko lailla ankarasti. Tai ei nyt edes vittuiltu, vaan uhkailtu. Vaikka noin:
Pitävätkö länsimaiset ihmiset tuommosia mielenosoituksia? Kantavatko ne tommosia kylttejä? Mennäänkö kerta toisensa jälkeen tuikkaamaan mäkkäri spontaanisti tuleen? No sitten tietysti jurppii joku imaamin lausunto, jonka mukaan burkhattoman naisen saa raiskata, koska sitä voi verrata lihanpalaan, jonka isäntä jätti vahtimatta, joten totta kai kissa saa sen syödä. No tietysti tähän voi joku tiedostavampi ihminen tuumata, että ei tuo merkitse koko tietyn ihmisryhmän mielipidettä (vaikka ehkä unohtaakin, että se tietty ihmisryhmä kyllä kuuntelee niitä imaameja), ja siihenhän minä ja kaltaiseni vastaamme että juu, saattaa pitää paikkansa, ja sen takiahan me emme ryntää porukalla kadulle, pistä paikkoja paskaksi ja palamaan & tapa riehuessamme ihmisiä. Me tyydymme vaikkapa kirjoittamaan blogikirjoituksia, joissa kuittaillaan noille kylttejä kantaville tyypeille & imaameille, jotka vertavat naisia lihapalaan ja samalla tunnustavat että heidän viiteryhmäänsä kuuluvia heppuja voi verrata eläimiin.
[...]
 

Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #32 : 29.09.2012, 17:35:21 »
Ykän uusin:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/
Lainaus
[...]
2. En minä, mutta iskä kylläkin

Erään hyvän kaverini kautta törmäsin kirja-arvosteluun. Kirjassa Saska Saarikoski kirjoittaa isästään Pentti Saarikoskesta. Kirjasta en pysty sanomaan mitään. Tiedä vaikka olisi kuinka hyvä. Mutta asiasta uutisoinut Etelä-Saimaa kaivoi kirjasta esimerkkilauseeksi sellaisen, joka pistää päähän välitöntä pirunkuria:
 
Facebook-päivityksille niin ominainen nokkeloiva narsismi on ilmaisumuoto kuin Penttiä varten tehty. On helppo kuvitella, miten Pentti olisi nauttinut naurattaessaan ja naruttaessaan tuhansia facebook-ystäviään ja tuottanut siinä sivussa lehtiotsikoita, jotka olisivat saaneet alalla myöhemmin yritelleet jussihalla-ahot punastumaan kateudesta.
 
Eli Saska Saarikoski pistää edesmenneen Pentti Saarikosken laittamaan jauhot suuhun hepuille, joista edesmennyt Pentti Saarikoski ei tiennyt mitään. Tietysti Saska Saarikoskella saattaa olla hiukka ns. viritteinen kuva ns. jussihalla-ahoista, sillä heillähän ei ole varsinaisesti tarvetta tehdä lehtiotsikoita, vaan lehtiotsikoitahan jussihalla-ahoista väsäävät saskasaarikosket.
 
Mutta heppuhan suorastaan tunnustaa, että en minä noitten kanssa pärjää, mutta iskä olis varmaan pärjänny. Älkää siis ottako noita tosissanne. Yleensäkin vanhempiensa kautta lällättäminen on melko noloa. Ainoita poikkeuksia, minkä hyväksyisin olisi tämä kuvan tikrunpentu…
[...]
Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/

Snuiva

 • Vieras
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #33 : 29.09.2012, 23:35:47 »
Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/

Mitä jos etusivun sijaan linkkaisit juttuun?

Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2012/09/kaljupaisia-uutishavaintoja-osa-xxxi.html

Etusivu:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/

Etusivulla olevat jutut painuvat arkistojen kätköön ajanmyötä. Linkin varsinaiseen juttuun saat painamalla otsikkoa.


saint

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 463
 • Liked: 465
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #34 : 04.10.2012, 15:19:57 »
Uutta pukkaa.

Yrjöperskeles kirjoittaa tuttuun tyyliinsä tiukkaa asiaa pilke silmäkulmassa - jännä tilanne sikäli, että supersuvisten (jos he nyt ylipäätään näitä sattuvat lueskelemaan) on hankalaa ottaa tilanne hallintaan: naurahdellako vai eikö naurahdella.
"Annapas kun autan; tässä lisää köyttä"  -Leso

Perttu Ahonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 111
 • Liked: 2326
 • Difficile est satiram non scribere.
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #35 : 06.10.2012, 23:29:52 »
Uutta pukkaa.

Yrjöperskeles kirjoittaa tuttuun tyyliinsä tiukkaa asiaa pilke silmäkulmassa - jännä tilanne sikäli, että supersuvisten (jos he nyt ylipäätään näitä sattuvat lueskelemaan) on hankalaa ottaa tilanne hallintaan: naurahdellako vai eikö naurahdella.

Koska Yrjön ammatti sivuaa ilmeisen läheltä omaani, niin sanon, että jokainen, joka pidempään työkseen näiden asioiden kanssa on tekemisissä tuntee tuskin kovin suurta tuskaa Yrjön juttujen lukemisesta.

Yrjö on hyvä havainnoija.  Mutta mitä itse ongelmiin tulee, niin ongelmat ratkeavat sillä, että ongelmat tunnistetaan ja ryhdytään tomenpiteisiin ongelman poistamiseksi.  Ei riitä, että hoidetaan ongelmaa, pitää puuttua ongelman aiheuttajaan jos halutaan pysyvempiä tuloksia ongelman ratkaisussa.   

Ongelman tunnistamisessa ja hoitamisessa on sitten oma ongelmansa, joka sekin tulisi tunnistaa, jotta ongelmien ennaltaehkäisy ja jalkihoito voidaan ongelmitta tehdä.   

Ongelmia aiheuttava ongelma on poliittinen, moraalinen ja eettinen.  Siksi varsinaisen ongelmia aiheuttavan ongelman hoitaminen on ongelmallista - ongelmia aiheuttavaa ongelmaa ei näet haluta hoitaa, koska sen aiheuttaja on poliittinen, eettinen ja moraalinen = tunnistettavasti ideologinen ongelma tässä tapauksessa.

Koska itse ongelma on ongelmallinen on ongelmallista myös ongelman hoito.  Ongelma itse näet omaa työllistävän ja ideologisen vaikutuksen. Täten on selvää, että kaikkien mieleen ei ole varsinaisen ongelman poistaminen, vaan mahdollisesti ongelmien lisääminen ja sitä kautta työllisyyden ja resurssien lisääminen ongeman oireiden hoitoon - ei siis itse ongelman hoitoon, jota ei ole tarkoituskaan hoitaa, koska ongelma on siis hyödynnettävissä taloudellisesti ja ideologisesti.

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
Ykän uusin:
Lainaus
Sunday, October 21, 2012

ITSENSÄ YLENTÄMINEN JA HÄPEÄN HÄÄTÖ
eli vaalihajatelmia hotellin respasta 2 eli vaihtoehtoinen pääkirjoitus
 
Niin kuin aikaisemmin tuli todettua, vaalikamppailu jatkuu ja ottaen huomioon sen, että vaaleissa ei ole ensinkään kyse maahanmuuttoasioista, niin siihen nähden mediamme pitää maahanmuuttokysymyksiä varsin ansiokkaasti tapetilla. Käytetään ensin kirjoituksen taustaksi hieman apuna maanmainion Roopen Mediaseurantaa, ja katsotaan mitä medialla on meille sanottavana:
 
19.10. Kainuun Sanomat toivottaa maailman meillekin tervetulleeksi kylään ja asumaan sekä syyttää kainuulaisia äänestäjiä todellisuudentajun menettämisestä, kun he eivät ymmärrä, että maahanmuuttajia tarvitaan korjaamaan vääristyvää huoltosuhdetta. Nimetön pääkirjoituksen kirjoittaja pitää sinänsä epärealistisena kuvitelmana, että Kainuu voisi houkutella työvoimaa Suomesta, mutta jostain syystä hän uskoo, että ulkomailta osaavaa työvoimaa on tarjolla. Sitä, kuinka Kainuuseen saadaan työpaikkoja, hän ei kerro, mutta lausuu toki taikalauseen ” toki aina löytyy ehdokkaita, jotka ratsastavat ennakkoluuloilla ja peloilla, vaikka tajuaisivatkin tilanteen.”
 
 Kainuu, elokuu 2012:
 
 - työttömät työnhakijat: 4.367
 - avoimet työpaikat: 389
 
*
 
 14.10. Kalajokilaakso muistuttaa, että tulee uskoa ennemmin Tilastokeskukseen kuin kauhutarinoihin maahanmuuttajista, toteaa, että työikäinen väestö vähenee sadoilla tuhansilla ilman maahanmuuttajia ja ihmettelee, että ”miten ihmeessä tämä huoltosuhteen heikkeneminen oikaistaan, jos rajat pannaan kiinni?” Kalajokilaakso peräänkuuluttaa osaavaa ja koulutettua työvoimaa.
 
 Pohjois-Pohjanmaa, elokuu 2012:
 
 - työttömät työnhakijat: 20.399
 - avoimet työpaikat: 2.085
 
 *
 
 13.10. Savon Sanomat toteaa, että muiden apu on tarpeen ja muistuttaa myös Tilastokeskuksen tuoreista väestöennusteista sekä päätyy johtopäätökseen, että ”nykyistä hyvinvoinnin tasoa ei Suomessa kyetä säilyttämään ilman maahanmuuton kasvua.” Erityisesti Savon Sanomat kaipaa maahanmuuttajia Itä- ja Pohjois-Suomeen, jossa muutos on muuta maata nopeampaa.
 
 Pohjois-Savo, elokuu 2012:
 
 - työttömät työnhakijat: 11.453
 - avoimet työpaikat: 1.156
 
 *
 
 12.10. MTV3: uutiset toteaa, että ” kaikkien suomalaisten kannattaa toivoa, että Suomi pystyy houkuttelemaan maahan entistä enemmän muuttajia ulkomailta - hyvinvoinnin kasvu ja työvoiman riittävyys ovat lähivuosikymmeninä maahanmuuton varassa.” MTV3 vetoaa tässä, kas, Tilastokeskuksen tuoreisiin väestöennusteisiin.
 
 Suomi, elokuu 2012:
 
 - työttömät työnhakijat: 246.332
 - avoimet työpaikat: 28.140
 
 *
[...]
Koko mainio kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2012/10/itsensa-ylentaminen-ja-hapean-haato.html

Aiemmatkin kirjoitukset ovat maan mainioita ja äärest oivaltavia!
Ykä on yksi parhampia, ellei peräti paras blogisti!

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
2012-11-12 Yrjöperskeles-blog: NIIN RUMAT VAATTEET
« Vastaus #37 : 13.11.2012, 17:31:12 »
Lainaus
Monday, November 12, 2012
NIIN RUMAT VAATTEET
eli ilta poliittisessa mediaoopperassa eli metajotakin vai meditaatiotako hän nyt oli
 
Viime kirjoituksessani käsittelin näitä nuorkokkareiden näkemyksiä lapsilisistä ja sosiaaliturvasta. Olin, ja olen edelleenkin nuorkokkareitten kanssa eri mieltä, ja pyrin em. kirjoituksessani perustelemaan mielipiteeni. Jonkun mielestä perusteet saattoivat osua kohdalleen ja jonkun toisen mielestä ne olivat tyypillistä silkkaa yrjöä pienellä alkukirjaimella ja se joku toinen voi olla kaikin mokomin sitä mieltä ja tiedä vaikka olisi oikeassakin. Kun tämähän on kumminkin mielipideblogi, eikä varsinaisesti mikään ensyblogedia.
 
Sitä, että asian tiimoilta kokoomuskin sai nyt ikioman caustinsa, en käsitellyt kuin ohimennen. Jonkun verran sitä puitiin kommenttiosiossa, varsinkin mainio vakikommentoijani Lihapuhe, ja sen tiimoilta aloin miettiä, kuinka tällaisten aina vaan lyhyemmin välein toistuvien caustien mekaniikka oikein toimii. Kun ideahan on pitkään ollut se, että ei vedetä herneitä nenään asioista ja väitellä niistä puolesta ja vastaan, vaan päreet palaa siitä, että yleensä on sanottu asioita. Ehkä tämä on muotia mediassa, koska siitä saa aikaan niin hyviä skandaaleita. Kokkarit ovat nyt saaneet omansa ja persujen puoluetoimiston lattiallehan on lapioitu jo sellainen määrä sitä itteään, että ei saappaanvarret piisaa.
 
Jotenkin niin kai se mekaniikka menee, että ensiksi jollain tavalla politiikassa tai edes sen liepeillä mukana oleva henkilö X sanoo tai kirjoittaa jotakin, tai sitten toimittaja lukee, mitä henkilö X on lukenut / kirjoittanut, ja käyttää hyväksi havaittua leikkaa-liimaa-unohda-tee johtopäätösmetodia ja julkaisee sensaation. Ja reaktiohan menee sitten suurinpiirtein seuraavasti:
 
- Henkilö X on sanonut jotain ja hän ei olisi saanut sanoa sitä.
 
- Koska henkilö X on sanonut jotain, mitä hän ei olisi missään nimessä saanut sanoa, niin sen seurauksena me kaikki olemme todella pahalla päällä.
 [...]
Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2012/11/niin-rumat-vaatteet.html

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
Lainaus
Thursday, November 22, 2012
ANTERO LÄRVÄNEN JA HÄSSITYT KÄSITTEET

- Hyvää päivää, hyvät kuulijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion ja Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin yhteislähetyksessä. Olemme tällä hetkellä Helsingissä ja aiheenamme on se, että pitkän, noin kahden viikon tauon jälkeen ovat vasemmistonuorten rohkeat kansalaisaktivistit Li Andersson ja Dan Koivulaakso varoitelleet meitä suomalaisia äärioikeiston jatkuvasti kasvavasta uhkasta. Asiantuntijana meillä on selitteläätiön ja käsitehässimisen ylisaksofoni Armas Wullenlää Helsingin Yliopistosta. Ylisaksofoni Wullenlää, kiitos että suostuitte haastatteluun.
 
- Kiitos, Antero, ja terveiset kaikille kuuntelijoille Pinnanmaan maakunnassa. Muistutan, että lähtökohtani tähän haastatteluun perustuu puhtaasti tieteelliseen näkemykseeni käsitehässimisestä.
 
- Ylisaksofoni Wullenlää, nimenomaan sen vuoksi me olemme teidät tähän haastatteluun pyytäneet. Tuoreeltaanhan vasemmistonuorten puheenjohtaja ja tuore Turun kaupunginvaltuutettu Li Andesson on ihmetellyt äärioikeistolaisten liikkeitten vähättelyä, ja muistuttaa, että vaikka ryhmät ovat aika marginaalisia, niin on hyvä ymmärtää, että minkälaista toimintaa esimerkiksi Suomen Sisu on harjoittanut. Tässä vaiheessa täytyy kysyä, koska tätä ei sen enempää koskaan selvitetä, että tiedättekö te, ylisaksofoni Wullenlää, että minkälaista toimintaa tämä Suomen Sisu on varsinaisesti harjoittanut? Kun Andersson antaa ymmärtää tietävänsä, muttei kerro tarkemmin.
 
- No tiedänhän toki. Suomen Sisu on harjoittanut puhua mälkyttämistä siihen tyyliin, mikä ei sovellu Li Anderssonin ajatusmaailmaan, ja tästä hänelle on tullut henkinen pipi. Koska Andersson hallitsee käsitehässimisen, ei hän tietenkään kerro, mitä tämä pulaaki on tehnyt tai pikemminkin ollut tekemättä, mutta antaa ymmärtää, että jotain karmeaa kaapista löytyy. Näin tulee oikeaoppisen käsitehässijän toimiakin, sillä jos hän olisi kertonut totuuden, niin olisihan se kieltämättä vaikuttanut vähän vaisulta ja ehkä saattanut hänet jopa naurunalaiseksi. Kyse on vähän niin kuin taide-elokuvasta, jossa loppuratkaisu jätetään katsojan itsensä päätettäväksi.
[...]
 

Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2012/11/antero-larvanen-ja-hassityt-kasitteet.html
Kommenttiosiokin on ehdottomasti lukemisen arvoinen mm. nimimerkki Castorin tuumailut..   

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
2012-11-26 Yrjöperskeles-blog: AARNON MEKIN ANSAITSEMME
« Vastaus #39 : 27.11.2012, 17:53:30 »
Lainaus
Monday, November 26, 2012
AARNON MEKIN ANSAITSEMME

Hotellin respassa törmättiin Aarno Laitisen tuoreeseen kirjoitukseen ”Rasismin arkea”. Se herätti muutamia ajatuksia. Ensinnäkin tietysti siksi, että niin häntä kuin minuakin voi jollain tavalla mieltää demariksi. Tietysti minä olen tästä vasemmistolaisuudesta vieraantunut, mutta minua voi nimittää vieläkin ottokivivuorelaiseksi sosialidemokraatiksi. Vaan se demarilinjahan on Pariisin Rauhansopimuksen ylimääräisellä jälkipykälällä, joka astui voimaan noin vuonna 2005 tulkittu puhtaasti iikolliksi eli siis kiellettäväksi.
 
Yhteinen tekijä meillä on tietty kirjoittamiskyky. Laitinen on arvostettu kirjoittaja, ja omastakin mielestäni hän on aikanaan kirjoittanut varsin mainioita pläjäyksiä esimerkiksi eduskunnan naisänkyräpuolueesta ja Hyvät Herrat-sarja oli mielestäni aika ajoin varsin mainio. Ja itteänikin tämän blogin kaikki kolme lukijaa on joskus kehunut.

Vaan näkisin, että Laitinen on mennyt vuosikausia melko ankaraa alamäkeä, ja tämä tuorein kirjoitus pamautti kertakaikkiset pohjalukemat. Siitä kun ei saa selvää, kirjoittaako jutun Aarno Laitinen, ikää vajaa 70 vaiko Kallion ilmaisutaidon lukion oppilas Milla, ikää 16. Toisaalta voi sanoa, että Laitisen kirjoitus tarjoaa mokutusoppimäärän pähkinänkuoressa, niin ehkä sitä hieman kommentoin. Aloitetaan, pala palalta:
 
Mies tilaa taksia ravintolan ulkopuolella: ”Sellainen kuski, joka puhuu suomea”, hän sanoo lopuksi puhelimeen. ”Taidat olla vähän rasisti”, sanon hänelle. Niin olenkin, hän vastaa ylpeänä. Kämpin terassilla mies komentelee tarjoilijaa, joka ei ymmärrä suomea. Ruoveteläinen keskikoulu ja kauppakoulu eivät ole antaneet asiakkaalle edes välttävää kielitaitoa, ja hän mylvii tarjoilijaraukalle: ”Jumalauta! Me ollaan Suomessa. Opettele suomea.”
 
No niinpä just. Kun noissa tapauksissahan ollaan Suomessa, ja jos kyse on palvelualoilla toimivista ihmisistä, niin kielitaito tuppaa olemaan melko tärkeä. Jos kyseessä taas on madagaskarilainen telakalla toimiva kuuromykkä hitsaaja, joka sattumoisin osaa hitsata vitosen saumaa, niin kielitaito ei ole silloin välttämättä yhtä merkittävä.
 
Jotenkin mulla on semmoinen mielikuva, että mikäli ranskalainen, saksalainen tai italialainen heppu vaatii kotimaassaan palvelua omalla kielellään, niin hänellä on siihen oikeus, koska hän on maksava asiakas, eikä siitä ole kellään nokan koputtamista. Suomalaisella taas ei Laitisen mielestä siihen ole oikeutta, koska hän on rasisti, siitä huolimatta että hän on maksava asiakas. Tämä tietysti korostuu nykyisin aina vaan kasvavissa ulkomaalaisten lääkärien määrässä. Ovat varmasti ihan päteviä lääkäreitä ja kirurgeja, en minä häntä epäile. Mutta olisi kovasti hyvä, jos potilaalla olisi jokseenkin selkeä käsitys siitä, mihin potilasta tuikataan. Omiakin kokemuksiakin asiasta on.
[...]

Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2012/11/aarnon-mekin-ansaitsemme.html

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
2012-31-12 Yrjöperskeles-blog: AVOINTA VIHAMIELISYYTTÄ
« Vastaus #40 : 07.01.2013, 08:04:25 »
Lainaus
AVOINTA VIHAMIELISYYTTÄ

Tulipa tässä vuoden päätteeksi törmättyä muutamiin lehtikirjoituksiin. Ensimmäisestä vastasi Demari, joka oli taas kertaalleen kovasti huolissaan äärioikeiston kasvusta niin Suomessa kuin Ruotsissa. Äärioikeistoksi kelpasi perussuomalaiset ja ruotsidemokraatit. Demari oli kovasti huolissaan, koska lehden mukaan Suomessa on paljon arjen rasismia ja avointa vihamielisyyttä osoitetaan jopa ulkomaalaistaustaisille lapsille. Varsinaisena näyttönä tästä lehti käyttää luonnollisesti Umayya Abu-Hannan lausuntoa, ja sen luotettavampaa lähdettä tietysti on vaikea löytää, ja ennen kaikkea Abu-Hannan lausuntojen pohjalta voi rauhassa suorittaa koko valtakunnantason yleistystä, joten epäilemättä maahanmuuttajat ovat jatkuvassa hengenvaarassa erityisesti suomalaisten mummojen taholta.
 
Demari toteaa:
Ensi vuosi on taloudellisesti vaikea ja työllisyystilannekin heikkenee. Vaikeiden aikojen ei saa päästää koventamaan arvoja ja voimistamaan tympeää sisäänpäinkääntyneisyyttä. Päin vastoin on vahvistettava yhteisöllisyyttä, kanssaihmisten kunnioitusta ja erilaisuuden hyväksyntää.

Demarin toimittaja on demarin toimittaja joten hän luonnollisesti ajattelee, että kunnioitusta voidaan määrätä viranomaispäätöksellä. Todennäköisesti hän myös kuvittelee, että Demarin pääkirjoitus on viranomaispäätös. Tämä hänelle sallittakoon. Mikäs Demarin toimittaja hän muuten olis?

Vaan mennään toiseen juttuun. Siinä korkeimmin kunnioitettu pääministerimme Jyrki Katainen toteaa, että rahat eivät riitä hyvinvointiyhteiskuntaan. Eli toisin sanoen perse on auki ja edessä on kyiset ajat. Kun ottaa huomioon, miten paljon Kataisen hallitus on lapioinut rahaa kankkulan kaivoon, ei tämä tieto nyt sinänsä mikään yllätys ole.
 
Yllätys ei varmaa tule olemaan sekään, että tulevat leikkaukset luonnollisesti kohdistuvat tavallisiin suomalaisiin. Yliturvonneesta julkishallinnosta tullaan leikkaamaan, mutta epäilen vahvasti, tullaanko sitä turvottavaa osaa viilaamaan ollenkaan. Todennäköisimmmin leikkaukset tulevat kohdistumaan taas vaihteeksi suorittavaan tasoon, ja suorittavan tason kansalaisille tarjoamat palvelut ovat se ainoa syy, miksi julkishallinto yleensä on olemassa.
[...]
 

Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2012/12/avointa-vihamielisyytta.html

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
Lainaus
LIHAA KOIRILLE & RIIDANKYLVÄJÄ

Hotellin respassa on pantu merkille erään Abu-hannan avautumisen aikaansaama mediamyllerrys josta tulee mieleen tilanne, että nälkäiselle koiralaumalle viskataan muutama kilo veristä lihaa. Rouske, murina ja kuhina on (jälleen kerran) ennen näkemätön ja itseruoskimisen parantava kipu tuntuu niin kertakaikkisen hyvältä, että sitä pitää saada aina vaan lisää. Niin no, tietysti toimittajien kohdalla se ruoska ei viuhu omaan selkään, vaan lähinnä toisten suomalaisten, niitten pahojen ihmisten orvaskesihän siinä lätisee.
 
Kansallisen itseinho-orgian aikana näytetään käytettävän varsin paljon tätä toistokiertoalkuunpaluu-metodia, sillä eihän tässä touhussa mitään uutta ole, vaikka niin nyt (jälleen kerran) kuitenkin kovasti väitetään. Ainakin Helsingin Sanomien uutinen toteaa, että nythän se keskustelu rasismista on Suomessa vasta alkamassa. Kirjoituksen mukaan Jyväskylän yliopiston kansainvälisen kehitystyön professori Jeremy Gould toteaa että:
 
Keskustelu rasismista on ollut vasta oraalla, mutta tämä alkaa nyt olla sitä.
 
Ja minä onneton nyt yritän hahmottaa, että millä tavalla tämä on jotain uutta. Kun kyseessähän on nainen, joka on viimeiset parikymmentä vuotta mainostanut, kuinka paskaa porukkaa suomalaiset ovat, ja suurimman osan ajasta nämä paskat suomalaiset ovat maksaneet hänelle palkkaa siitä, että hän toistaa kuinka paskaa porukkaa suomalaiset ovat. Tässä uusimmassa avauksessa hän toteaa taas kertaalleen, kuinka paskaa porukkaa suomalaiset ovat, aivan samoin kuin myös huomattava määrä suomalaisia toimittajia on jo iät ja ajat todennut. Niin Abu-hannalla kuin toimittajilla on toki oikeus ajatella meistä ihan mitä lystää, mutta mitä uutta ja uraauurtavaa tässä avauksessa on, jää mulle kyllä hieman hämäräksi.
 
Abu-hanna tekee, mitä parhaiten osaa ja on tehnyt iät ja ajat. Toimittajat tekevät, mitä parhaiten osaavat ja ovat tehneet iät ja ajat. Ei mitään uutta auringon alla. Silti jostain syystä suomalaisen rasismin mätäpaise puhkesi joulukuussa 2012. Niin kuin on puhjennut varmaan parikymmentä kertaa aikaisemminkin. Ja veikkaan, että heinäkuussa 2013, kun uutistarjonta on muuten kovin vähäinen, suomalaisen rasismin mätäpaise puhkeaa taas kertaalleen. Mikseipä vaikkapa Abu-hannan toimesta? Vai voisiko ensi kerralla olla avautumassa vaikkapa Sofi Oksanen?
[...]
 
Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/01/lihaa-koirille-riidankylvaja.html

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
2013-01-03 Yrjöperskeles-blog: LYHYESTI RASHTUISTA
« Vastaus #42 : 01.03.2013, 07:57:15 »
Lainaus
Friday, March 1, 2013

LYHYESTI RASHTUISTA

Hotellin respaan tuli mielenkiintoista sähköpostia eräältä yliopistoihmiseltä. Sähköposti oli kaksiosainen, ja ensimmäinen osa käsitteli hänen melkoisen ikävää kohtelua yliopistolla, johtuen siitä, ettei hän täysin allekirjoita nyt niin kovasti esillä olevien rasismintutkijoitten väitteitä. Postin tämä osa oli henkilökohtainen, joten en puutu siihen sen enempää, tosin toivon, että ehkä hän avautuu jatkossa enemmänkin. Kaikkea hyvää hänelle.
 
Sähköpostin toinen osa sisälsi linkin sisäasianministeriöön. Ei siis mitään salaista, ihan julkisen linkin. Linkin sisältö on mielenkiintoinen, sillä siinähän pannaan rasismi ihan kerralla uusiksi, eli perunanenäisen suomalaisen esittämä arvostelu toista perunanenäistä suomalaista kohtaan on sekin nykyisin rasismia. No, lukekaa itte. Linkki on tuossa. Ja teksti on tuossa:
 
Neuvottelukunta Etno tuomitsee tutkijoiden rasistisen häirinnän
[...]
Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/03/lyhyesti-rashtuista.html

Yrjöperskeles

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 220
 • Liked: 70
 • Tää on viestin vasemmalla puolella olevaa tekstiä.
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #43 : 07.03.2013, 12:07:53 »
Ykä määrittelee todella osuvasti erään ihan liian hyvin tuntemani übermokuttajan:


Lainaus käyttäjältä: Ykä

- Kas kun on olemassa sellainen hyvin tunnettu ihmistyyppi, jonka perusluonne on tunkea kärsänsä toisten asioihin, määrätä toisten tekemisiä ja mielellään ajatuksiakin ja siinä sivussa tuntea juovuttavaa oikeamielisyyden ylemmyyden tunnetta. Tottahan sellaiset ihmiset mielellään flirttailevat totalitarismin kanssa, kun tommoinen lällyilevä demokratiasysteemi ei oikein tykkää heidän ydinosaamisestaan.


Jos ja kun sosiaalinen konstruktionismi luetaan totalitärismin työkaluna sinne totalitärismin piiriin niin tuossa on ihan napakymppiosuma.

Tervehdys, Ulkopuolinen. Väitän olevani oikeassa tuosta ihmistyypistä, mutta kun tarkemmin tuumin, niin saatoinpa olla väärässä lällydemokratiasta. Näyttää nimittäin siltä, että lällydemokratiamme alkaa päivä päivältä enemmän arvostamaan tuon ihmistyypin ydinosaamista. Tietysti itse kirjoitushan oli vaihtoehtohistoriaa.
Tää on viivan alapuolella näkyvää tekstiä.

Embo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 690
 • Liked: 299
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #44 : 08.03.2013, 09:54:51 »
Ykä määrittelee todella osuvasti erään ihan liian hyvin tuntemani übermokuttajan:

Lainaus käyttäjältä: Ykä
- Kas kun on olemassa sellainen hyvin tunnettu ihmistyyppi, jonka perusluonne on tunkea kärsänsä toisten asioihin, määrätä toisten tekemisiä ja mielellään ajatuksiakin ja siinä sivussa tuntea juovuttavaa oikeamielisyyden ylemmyyden tunnetta. Tottahan sellaiset ihmiset mielellään flirttailevat totalitarismin kanssa, kun tommoinen lällyilevä demokratiasysteemi ei oikein tykkää heidän ydinosaamisestaan.

Tuo kuvaus sopii muuten myös äärimuslimeihin. Hekin haluavat määräillä sekä omiensa että toisten tekemisiä (mm. sharia) ja ajatuksia (esimerkkinä mm. islamofobia-käsitteen lanseeraaminen) sekä tuntevat oikeamielistä ylemmyydentunnetta, kuten täälläkin mainittu päiväkodin työkokeilussa ollut somalinainen, joka sätti kantisnaista siitä, ettei tällä ollut huivia. Ei siis ihme, ettei islam ole millään tavalla demokraattinen ideologia tai yhteensopiva demokratian kanssa, vaan silkkaa totalitarismia.

Yrjöperskeles

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 220
 • Liked: 70
 • Tää on viestin vasemmalla puolella olevaa tekstiä.
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #45 : 08.03.2013, 10:42:15 »
Tuo Jugoslaviavertaus käy pienessä mittakaavassa hyvin myös Euroopan Liittovaltioon. Siinäkin pantiin samaan soppaan aineksia, jotka eivät käyneet oikein yhteen ja hellallehan se keitto kiehahti. Tuli vaan mieleen sellainen homma, että kun Eurostoliitossa Suomi on sitten ensimmäisen kerran yli sataan vuoteen mukana valtiossa, jossa suomalaiset ovat häviävän pieni kansansirpale, niin mahtaakohan Eva Biaudet muuttaa toimintastrategiaansa ja alkaa kytätä suomalaisten kohtelua kuin pikkulapsen silmää? Mehän ollaan silloin vähemmistö, you know.
Tää on viivan alapuolella näkyvää tekstiä.

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
2013-03-13 Yrjöperskeles-blog: LYHYESTI NURINKURISESTA
« Vastaus #46 : 15.03.2013, 10:36:23 »
Lainaus
Wednesday, March 13, 2013
LYHYESTI NURINKURISESTA

Hotellin respasta katsottuna tätä kuohuvaa suomalaista sananvapauskeskustelua voitaisiin verrata tilanteeseen, jossa kymmenen heppua pitää yhden hepun päätä väkisin vesiämpärissä ja samalla ne kymmenen heppua mylvivät suureen ääneen, että toi heppu, jonka pää on vesiämpärissä kiusaa niitä kymmentä heppua. Ja tilanteesta kirjoitetaan kaikissa mahdollisissa medioissa että vähänkö on epiä. Kuinka se heppu nyt tuollai viittii kiusata?
 
Keskustelun perusideana on se, että on olemassa pyhä ja loukkaamaton ihmisoikeus olla just nimenomaan samaa mieltä niin tutkijoitten ja toimittajien kanssa ja sen vuoksi täytyy ankarasti taistella, että perustetaan valtamedia, joka keskittyy pyhään ja loukkaamattomaan ihmisoikeuteen olla niin tutkijoitten kuin toimittajien kanssa suurella joukolla ja suuressa yhteisymmärryksessä vain ja ainoastaan samaa mieltä.
 
Tietysti tämmönen media on jo perustettu, eikä muuta edes ole, mutta kun hyvän puolesta hurrataan, niin ei kannata takertua yksityiskohtiin.
 
Hyvän hurraamisessa Helsingin Sanomat saavutti eräänlaiset pohjat pääkirjoituksessaan tänään 13.3.2013. Pääkirjoitus on lyhyt, joten laitetaanpa se tähän kokonaan:
[...]

Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/03/lyhyesti-nurinkurisesta.html

PS. on aimpikin Ykän blogikirjoitus mainio:
Lainaus
Tuesday, March 12, 2013
ANTERO LÄRVÄNEN JA HALLITTU AKTIVISMI

- Hyvää päivää, hyvät kuulijat. Täällä Antero Lärvänen täällä Huitsinnevadan paikallisradion ja Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin yhteislähetyksessä tällä kertaa täällä Helsingissä. Aiheemme liittyy tiettyihin viimeaikaisiin nujakointeihin ja mielenilmaisuihin ja sitä kautta median kautta esiin tulleisiin henkisiin pipeihin, joista median mielestä jotkut ovat oikeutettuja ja jotkut taas eivät, eli Jyväskylässä saman kolikon eri puolilla elävät lutopäät olivat nujakoineet, Talvivaara-yhtiön toimistoon heitettiin savupommi, ja kun Suomen Sisu piti sääntömääräisen kokouksensa, niin asian tiimoilta takkutukat tulivat pitämään paikalle kovaa älämölöä vastustaakseen sananvapauden nimissä pidetyn kokouksen pitämistä sananvapauden nimissä.
[...]

Koko oiva juttu:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/03/antero-larvanen-ja-hallittu-aktivismi.html
« Viimeksi muokattu: 15.03.2013, 10:42:06 kirjoittanut skrabb »

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
Lainaus
Tuesday, August 6, 2013
JAKKUPUKUISET HIRVIÖT

Hotellin respassa on pantu merkille, että demareitten kannatus on menossa samaan suuntaan kuin se viimeiset vuodet on yleensäkin ottaen mennyt, eli suuntana on häränpylly ja ennustettavissa on taas seuraavissa vaaleissa Jutta Urpilaisen johdolla saavutettava torjuntavoitto ja yleinen tuumiminen, että demarit itse asiassa nauttivat siitä kun saavat selkäänsä.
 
Selväähän on, että demareitten puoluetoimistossa on käynnissä ankara akateeminen painetila, jossa maisteri kysyy tohtorilta, joka kysyy maisterilta, joka kysyy toiselta maisterilta joka kysyy tohtorilta joka kysyy maisterilta ja lopuksi kaikki kysyvät keskenään, että mikä siinä on, kun ei työväestöä enää sosialidemokraattisen puolueen epistola kiinnosta. Ongelman ratkaisuhan olisi maistereilla ja tohtoreilla sinänsä ihan käsissään, eli he voisivat kysellä työväestöltä eikä toisiltaan. Vaan niinhän ei voi tehdä, sillä silloinhan tunnustettaisiin, että haalariväki osaa ajatella ilman akateemisen sosialistirälssin opastusta.
 
Jos tältä työväestöltä, eli vaalien vielä valitettavasti välttämättömältä raaka-aineelta ts. äänestäjältä kysyttäisiin mielipidettä, tarjolla olisi varmaan lyhyt, mutta varsin kattava kommentti. Äänestäjä saattaisi muistuttaa eurooppaseikkailusta ja jatkuvasta toistosta sen seikkailun välttämättömyydestä. Ynnä vastuun kantamisesta kaikkia muita kuin omaa kansakuntaa kohtaan. Äänestäjä voisi myös muistuttaa demareitten hällävälismistä suomalaisten vientiteollisuustyöpaikkojen vähentymistä kohtaan. Sekä demareitten verovaroja tuovien teollisuustyöpaikkojen sijasta ihmelääkkeeksi esittämä halu jatkuvasti turvottaa julkishallintoa nimenomaan sieltä hallintopuolelta. Kuvitellen, että se olisi tuloa itsessään.
 
Ehkä äänestäjä saattaisi kysyä demarien puoluekoneistolta, että ymmärrättekö, että te jaatte meidän leipomaa kakkua. Ja jos me emme sitä voi enää leipoa niin ei ole mitään jaettavaa. Äänestäjä saattaisi muistuttaa myös siitä, että demareille niin tärkeä monikulttuurisuusprojekti ei ole tavalliselle äänestäjälle niin tärkeä, kuin puolueessa luullaan.
 
Yleensäkin äänestäjä voisi todeta, että demarit ovat muuttuneet ylemmän virkamieskunnan julkishallinnolliseksi kokoomukseksi, joten kerätkööt sitten ääniä sieltä ja huoratkoot kenen kanssa lystäävät.
 
Nämä maininnat on mainittu monta kertaa. Niin täällä kuin muualla. Ei niistä sen enempää. Mutta tämän lisäksi ovat olemassa mielikuvat. Ne ovat siitä jänniä, että niitä ei voi tutkia pois eikä gallupeilla osoittaa olemattomaksi. Ihmisen pääkoppaan ei vielä pääse sisälle.

Itse vedin aikanaan pitkän aikaa viivan vasemmalle. Äänestin usein demareita. Nykyisin en. Sillä minullekin on ajan myötä pikku hiljalleen tullut mielikuva. Mielikuvani demareista ja Suomesta, jonka demarit ovat muokanneet itsensä näköisiksi, koostuu kahdesta hirviöstä.
 
Molemmat ovat naisia.
 
Molemmilla on jakkupuku päällä.
 
Molemmat istuvat työpöydän takana.
[...]
 
Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/08/jakkupukuiset-hirviot.html

PS. Ykän blogissa on monta muutakin erittäin oivaa kirjoitusta!
« Viimeksi muokattu: 06.08.2013, 05:51:59 kirjoittanut skrabb »

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
Lainaus
Wednesday, August 14, 2013
IKONI STEISSIN LIEPEILLÄ

Hotellin respassa tuli aina valppaan Mediaseurannan (kiitos taas Roopelle) toimesta törmättyä kirjoitukseen. Kirjoitus ei ollut huitsinnevadalaisesta näkövinkkelistä katsottuna kovin hyvä. Noin kirjallisilta ansioiltakaan se ei ollut kovin hyvä, tosin minä en välttämättä siinä paras tuomari ole. Itse asiassa se tuntui melko pateettiselta, mutta kun ottaa huomioon, että eihän sitä meille Voiman Pimeälle Puolelle oltu tarkoitettukaan, niin lähtökohdistaan ajatellen se oli varsin toimiva. Jutun kirjoittaja (toimittaja) ja jutun lukijat (toisia toimittajia) voivat keskenään korkata vinkkupullon, läiskiä toisiaan hartioille ja todeta keskenään, että tulipa laitettua taas rasisteille kertaalleen jauhot suuhun. Oletusasetuksena tosin on, että ne eivät lue juttua ja kommentoi. Se, mikä jutussa on merkittävää, on se, että se tuli Ylen nettisivujen kautta, jolloin se on virallista verorahoitteista epistolaa, mikä Hotellin Respassakin tulee ottaa vakavasti ja painaa päänsä alaspäin suuresta häpeän tunteesta. Kansalaiset tarvitsevat tämänkaltaista opetusta. Ainakin Yle on tätä mieltä.
 
Epistolan kirjoittaja on yleisnimenä tunnettu sannaukkola, tässä nimenomaisessa tapauksessa sannaukkolana toimii toimittaja Sanna Ukkola, joka tempaisee pellollisen herneitä nenäänsä siitä, että jopa kokoomuksen suunnasta on suhtauduttu nuivasti romanialaisia mustalaiskerjäläisiä kohtaan. Taitavana Voiman Oikealla Puolella toimivana kirjoittajana sannaukkola (tässä nimenomaisessa tapauksessa toimittaja Sanna Ukkola) rakentaa kerjäävästä mustalaisesta jonkunlaisen Steissin vieressä kylmissään ja sorrettuna kyyhöttävän ikonin, jonka edessä niin Perskeleen, Lötjösen, Kutvosen, Pöntisen, Pätisen, kuin asiasta suunsa aukaiseen kokoomuslaisenkin pitäisi nöyränä pyytää anteeksi romanialaiselta mustalaiskerjäläiseltä olemassaoloaan ja sitä pahaa, mitä hän on tehnyt tälle ihmiselle Romaniassa, jossa hän ei ole koskaan käynyt, ja unohtaa sen muki kourassa istuvan ämmän mukana tulleet tietyt rikolliset lieveilmiöt, jotka ovat edellämainittujen sukunimien, kokoomuslaisen tyypin ja Sanna Ukkolankin tiedossa varsin hyvin.
[...]
Koko mahtava kirjoitus luettavissa täällä:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/08/ikoni-steissin-liepeilla.html

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
Lainaus
:
Thursday, October 31, 2013
KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA XXXXIII

1. Suvaitsevaa joukkorääkymistä / suvaitsevaa joukkohiljaisuutta

Kerrataanpa tuota islam-illassa esille tullutta homoteemaa hieman täältä hotellin respastakin. Elikkä meneekö asiat suurin piirtein niin, että:
- Kun suomalaiset heteromiehet kertovat hinttivitsin, ja esittävät – juuttaat – sen vielä sosiaalisessa mediassa, on seurauksena suvaitsevaa joukkorääkymistä.

- Kun suomalaiset heteromiehet toteavat, että homot saavat heidän puolestaan olla ja elää ihan rauhassa, mutta heitä ei vaan kerta kaikkiaan huvita hypettää homoseksuaalisuudesta pekkahaavistopresidentiksikoskatiedäthän-tyyliin, on seurauksena suvaitsevaa joukkorääkymistä. Sillä jos et hypetä asiaa, olet asiaa vastaan.

- Kun suomalaiset heteromiehet tuumivat, että homoseksualismi itsessään ällöttää heitä ihan siitä syystä että he kun sattuvat olemaan itse heteroita ja heidän näkövinkkelistään ei ole mitään niin epäseksuaalista kuin ihmisuros ja toteavat että ihan oikeesti hei eihän oo pakko hypettää, on seurauksena suvaitsevaa joukkorääkymistä ja väite, että meissä jokaisessa on oma homoseksuaalinen puoli ja te vaan yritätte peittää sitä, saatanan salahintit.

- Jos sattuisi käymään niin, että perussuomalaiset, sanotaanko vaikka Olli Immonen ja Simon Elo sanoisivat julkisuudessa että homoseksuaalisuus on moraalisesti vastenmielistä aivan niin kuin aviorikoskin ja perussuomalaisen ideologian mukaan siitä tulisi seurata kuolemanrangaistus, tosin vasta sitten kun itse nuohoussessiolle löytyy neljä todistajaa, olisi seurauksena suvaitsevaa joukkorääkymistä jossa vaahdottaisiin turpa kuolassa että kuinka ihmeessä jätkät voi suoltaa tuollaista keskiaikaista paskaa ja mitä tuo puhe neljästä todistajasta on ja kuinkas julkihomojen mahtaisi käydä persujen ihanneyhteiskunnassa ja ihanko oikeesti se aviorikoskin teidän mielestänne on kuolemantuomion paikka ja tiedättekö juntit että aviorikosta ei tässä maassa ole laissa edes olemassakaan, se poistettiin jo vuonna 1948 ja nyt on muuten ihan Herran Perkele kummallista jos ei ala syytteitä moisesta vihapuheesta tippua paljon, taajaan ja tuplaten.

- Jos taas islamilainen imaami menee sanomaan julkisuudessa sen, mitä perussuomalaiset eivät sanoneet, on seurauksena… jaa, ei olekaan… turvat pysyykin kiinni ja naama näkkärillä.

Olisko niin, että kun tiedostava väkemme kohtaa ihan livenä sen, mistä he ovat omissa päissään rakentaneet ikioman ja itselleen sopivan kuvan, ja kun se livepersoona ei vastaakaan sitä kuvaa, tapahtuu aivoissa tiedostava lyhytsulku ja aivojen puhekeskus tilapäisesti lamaantuu?

Mitä todennäköisemmin se kuitenkin palaa ennalleen melko nopeasti ja tiedostavat aivot tekevät tiedostavan ratkaisun eli unohtavat koko episodin ja alkavat suoltaa tekstiä jossa todetaan, että kyllä se on vaan ihmeellistä kun vaikkapa Päivi Räsänen ja Timo Soini voivat suoltaa jatkuvasti tommosta homo- ja aborttivastaista keskiaikaista paskaa ja epäilemättä lestadiolaisetkin tulevat saamaan oman, varsin tuntuvan osansa. Vanha tyyli. Jos asia A mättää, pyri räpläämään asiaa B.


Olis muuten ollut varsin upeaa, jos joku tiedostava ihminen olisi todennut niin nuorelle imaamille kuin sille vanhemmalle ”ainoa täydellinen asia on islam”-imaamille, että meissä kaikissa on kuulkaa myös homoseksuaalinen puoli, teissäkin. Mikähän olis ollut reaktio?
[...]
Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/10/kalupaisia-uutishavaintoja-osa-xxxxiii.html

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
2013-11-08 Yrjöperskeles-blog: Totanoin filosofiaa
« Vastaus #50 : 09.11.2013, 06:32:35 »
Lainaus
Friday, November 8, 2013
TOTANOIN FILOSOFIAA

Tämä Pekka Himasen ”Kestävän kasvun malli” onnistui tavoitteissaan melko hyvin täällä hotellin respassa. Hyvinä hallintoalamaisina nimittäin tietenkin kuuntelemme, mitä suuresti arvostamallamme pääministeri Jyrki Kataisella on sanottavaa asiasta ja Katainenhan totesi, että ei sisällöllä sinänsä niin suurta lukua, mutta tärkeää on, että herättääkö se ajatuksia. Ja herättihän se, paljon vanhan toistoa ja yhden ihan ahaa-elämyksen. Ajatuksena vanhan toistoa ovat äkkiseltään vaikka seuraavat huomiot, jotka kieltämättä on märehditty monta kertaa ennenkin. Kerrataanpa tämä potpurri:

- Nykymaailmassa ulkonäkö hämää. Jos kohtaat tyylikkäästi pukeutuneen ulkomaalaisen vuonna 1942 syntyneen herrasmiehen, joka on tehnyt mittavan akateemisen uran, sinun tulee muistaa, että sama heppu eli mitä suurimmalla antaumuksella hippikesää vuonna 1967, eikä ole minkäänlaista varmuutta, etteikö se hänen päässään vieläkin jatkuisi. Joka tapauksessa suomalaisten tulee nyt tarkkaan kuunnella, mitä tämä herrasmies suomalaisille opettaa.

- Sotaan saa vedota, jos siihen vetoaa oikeaoppisin perustein. Jos meikäläinen toteaa, että ”mikäli vuoden 1944 kokemuksia ajattelee, olen sitä mieltä että…”, niin en ehdi lauseessani sen pidemmälle, sillä minulle todetaan, että ekkönää urpo tajua, että se sota loppui montakytseittemän vuotta sitten. Mee nurkkaan häpeemään ja haise pahalle. Sen sijaan mikäli tämä samainen tyylikäs vanha herrasmies toteaa, että pitäisi muistaa, että maailma auttoi Suomea yhdessä vaiheessa historiaa. Muuten olisitte osa Neuvostoliittoa. Olitte itse sodassa, mutta se ei olisi riittänyt, on asia sinänsä aivan toinen.

- Asiahan on aivan toinen sen vuoksi, että silloin aikanaan Suomen pelastanut ”maailma” ts. Natsi-Saksan antama ase- ilma- ja ruoka-apu on jollain tavoin muuttunut suomalaisten kiitollisuus- ja maksuvelvollisuudeksi Etelä-Euroopan valtioita ja heidän ”syssymmällä sitten”-talouksia kohtaan. Suomalaisten tulee maksaa velkansa monessa sukupolvessa, monella tavalla ja monelle vastaanottajalle. Mikäli näin ei tapahdu, voidaan suomalaisten todeta syyllistyneen kollektiivisista synneistä ehkä hirveimpään eli solidaarisuuden puutteeseen. Maallikkoa tietysti hieman harmittaa, että miksi tämmöistä logiikkaa käytetään vain silloin, kun suomalaisille esitetään velvollisuuksia. Eikö voisi ajatella niin, että kun suomalaiset aikanaan taistelivat Neuvostoarmeijaa vastaan ja näin pelastivat Jamaikan itsenäisyyden, on Mosambik meille velkaa Vietnamissa sijaitsevat Norjan öljykentät?

- Kyseinen logiikkahan toimii vain toisin päin, koska Adolf Butler sen aikanaan niin päätti. Suomalaiset tästä hieman sitten mutisevat ja toteavat, että eikös Suomi ole sinne Etelä-Eurooppaan jo sitä tukea laittanut huomattavasti enemmän kuin sen kuuluisan portugalilaisen sardiinilastin verran? Ja Suomi pumppaa miljardin verran kehitysapuun joka vuosi.  Ja tarjoaa pysyvän turvapaikan ja sitä myötä koko elämää koskevan elatuksen ihan kenelle tahansa afrikkalaiselle tai aasialaiselle, joka on jalkansa maamme kamaralle saanut. Eikä aja pois, jos tyyppiä ei itseään huvita lähteä. Eikös tuossa tuota solidaarisuutta ensi hätään, hä?

- Mikä on tietysti maallikon näkökulmasta melko hyvin kysytty, mutta silloin hätiin rientää akateeminen ammattilainen Pekka Himanen ja toteaa, että eipä riitä tämä sitä kuuluisaa kestävyysvajetta korjaamaan sillä Suomen kannattaisi ottaa 10 000 työperäistä maahanmuuttajaa joka vuosi, koska silloin yhteiskunnan kestävyysvaje pienenisi kahdella miljardilla eurolla.
[...]
Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/11/totanoin-filosofiaa.html

Ykällä on sana hallussaan!
« Viimeksi muokattu: 09.11.2013, 08:38:04 kirjoittanut Saippuakupla »

skrabb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 957
 • Liked: 673
  • Profiili
Lainaus
Sunday, November 17, 2013
ERÄÄN TOIMITTAJAN ANKEA ILTAPUHDE

Marraskuisen myöhäisillan keli tarjosi Radanvarsikaupungille sitä, mitä se tyypillisimmillään pystyi tarjoamaan, eli kovan tuulen tuomaa lähes vaakasuorassa ihmisiä kiusaavaa piiskaavaa sadetta joka osasi etsiä tiensä tiukastikin pään yli vedetyn hupun sisään, nollan tienoissa olevaa lämpötilaa, joka sai sateen koko ajan miettimään, tullako vetenä vai räntänä ja vielä satamattomasta lumesta johtuvaa niin synkkää pimeyttä, ettei sitä enää osannut mieltää pimeydeksi vaan valon olemassaolemattomuudeksi. Yleensäkin Radanvarsikaupungin yllä vallitsevaa säätä saattoi kuvailla vain rumilla sanoilla.

Eräässä kallisneliöisemmässä Radanvarsikaupungin lähiössä sijaitsevassa rivitalohuoneistossa paloivat vielä valot. Muista rivitalon huoneistoista valot olivat jo sammuneet. Asunnossa, jossa valot olivat vielä päällä istui työhuoneessaan mies, edessään avattu tietokone ja kädessään viinilasi. Ulkopuolista synkkää keliä saattoi pitää suorastaan kelvollisena ulkoilukelinä verrattuna siihen syysmyrskyyn, joka hallitsi miehen päänsisäistä ilmastoa.

Mies oli Tiedostavan Lehden eräs toimittaja, nimeltään Eräs Toimittaja, ja hän tuijotti edessään olevalla tietokoneen näytöllä olevaa word-tiedostoa. Oikeastaan tiedostoa ei voinut sanoa vielä tiedostoksi, sillä näytön yläreunassa luki vielä Asiakirja 1, eikä hän ollut vielä tallentanut tuotostaan. Ei ollut mitään tallennettavaa. Sanaakaan ei ollut vielä kirjoitettuna. Eräs Toimittaja oli tuijottanut tyhjää asiakirjaa jo kolmatta tuntia. Tuijottamisen oli keskeyttänyt vain se, että hän oli käynyt hakemassa keittöstä uuden lasin viiniä. Taisi olla neljäs menossa. Tyhjän asiakirjan vasemmassa yläkulmassa vilkkuva kursori tuntui ilkkuvan hänelle.

Mies tyhjensi lasin, käveli sen kanssa keitiöön ja laittoi lasin hanapakkauksen alle. Sitten hän tuumasi itsekseen että paskat, otti koko pakkauksen työhuoneeseen, laittoi sen työpöydälle, täytti lasin, otti siemauksen ja jatkoi tietokoneen näytön tuijottamista. Ongelmallista Eräälle Toimittajalle ei ollut se, että hän olisi tuijottanut näyttöä pää tyhjänä ja mitään miettimättä. Ongelmana oli se, että hän oli koko ajan ajatellut.

Eräs Toimittaja oli ollut Tiedostavan Lehden toimittajana töissä jo yli kaksikymmentä vuotta. Hän oli kokenut ja arvostettu alansa ammattilainen. Mutta viime aikoina häntä oli alkanut ällöttää koko touhu. Erityisesti häntä ällötti se työtehtävä, jonka hänen esimiehensä, nimeltään Se Vastaava-Päätoimittaja oli hänelle antanut. Tehtävänä oli taas vaihteeksi kirjoittaa voimakkaan myönteisesti maahanmuuttoon ja monikultturisuuteen kantaa ottava artikkeli, joka julkaistaisiin pääkirjoituksena. Eräs Toimittaja oli yrittänyt luistaa tehtävästä perustellen, että tätä tavallista uutistoimittajan työtä oli ihan riittämiin muutenkin. Eikö toimittaja Niin Uskossa-Väkevä tai Totanoin Herkkä-Tuomitsemaan voisi ottaa tehtävän hoitaakseen? Kumpikin heistä tekisi sen kovin mielellään.

Se Vastaava-Päätoimittaja oli muistuttanut että kyseiset kollegat olivat tehneet samanlaisia kirjoituksia jo vaikka kuinka monta ja tiheään tahtiin, mutta Eräs Toimittaja ei ollut tehnyt sellaista aikoihin. Nyt saisi luvan olla hänen vuoronsa. Ja Erään Toimittajan tulisi muistaa myös Tiedostavan Lehden opettava ja valistava velvollisuus. Mikäli lehdellä ei ole oikeaa ideologista pohjaa, se on vain Seiskan tasoinen juoruläpyskä, ja Erään Toimittajan tulisi olla tyytyväinen, että hän saa työskennellä laatulehdessä.
[...]
Koko kirjoitus:
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/11/eraan-toimittajan-ankea-iltapuhde.html

detonator

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 421
 • Liked: 5087
 • Seuraava maksaa
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #52 : 09.10.2015, 04:33:21 »
Tämä oli hyvä.
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2015/10/pettajan-tie.html

Lainaus
Kirjoituksessa käsittelen hieman sitä, miten viimeisen parin kuukauden tapahtumat ovat vaikuttaneet minuun itseeni ja minkälaisia mielikuvia ne ovat luoneet. Käsittelen asiaa nimenomaan sellaisena henkilönä, joka on toiminut vuosikausia voimakkaasti sen eteen, että juuri perussuomalaiset menestyisivät puolueena. Toiminta on pohjautunut tietenkin siihen toiveeseen, että perussuomalaisten kautta voitaisiin parhaiten vastustaa sekä EU:n liittovaltiokehitystä että hallitsematonta maahanmuuttoa, jonka seuraukset nähtiin Ruotsissa jo siihen aikaan kun aloitin blogini vuonna 2007.

Tässä vaiheessa kirjoitusta voisin siirtyä henkilökohtaiseen historiaani. Niin kuin olen ennenkin kertonut, niin minähän fanitin pikkupoikana kovasti Hurriganesia. Fanitin sitä silloinkin, kun tajusin yhtyeen tuotannon olevan varsin huonoa. Mutta Hurriganesia fanitettiin, koska Hurriganesia piti fanittaa. Kyse ei oikeastaan ollut yhtyeen tuotannosta, vaan fanittamisen ilosta itsestään ja tietystä vapaaehtoisesta fanaattisuudesta. Eihän se sinänsä vaarallista ollut ja siitä kasvoi aikanaan pois.

Rock-bändin fanittaminen on oma asiansa, eikä sillä ole mitään tekemistä jonkun poliittisen ryhmän tukemisessa. No, tietysti vihervasemmistolaisella osastolla löytyy paljon porukkaa, jotka fanittavat vihervasemmistolaisuutta koska sitä vaan kuuluu fanittaa. Ehkä heitä voisi verrata sifonkihuivisiin Dingo-faneihin joskus 1980-luvun puolivälissä. Aikanaan ne sifonkihuivitytöt kasvoivat siitä fanittamisesta pois ja heistä tuli aikuisia. Vihervasemmistolaiset taas eivät kasva fanittamisesta pois koskaan. Vihervasemmistolaisuus ei ole poliittinen liike, vaan jatkuvat bailut, jotka toiset rahoittavat. Mutta meille tavallisille ihmisille poliittisen ryhmän tukeminen tarkoittaa sitä, että hän haluaa tiettyjen asioitten joko säilyvän tai muuttuvan (ihmisestä ja asiasta riippuen) sen poliittisen ryhmittymän toiminnan myötä.

Siksi olen tukenut voimakkaasti perussuomalaisia, enkä ole keikuttanut persuvenettä vaikka se onkin Timo Soinin johdolla nöyrästi kerta toisensa jälkeen kumartanut niin muille valtapuolueille kuin mediallekin. Olen kuitenkin ollut tietoinen siitä, että perussuomalaisissa on huomattava joukko kansallismielisiä, Suomen maan ja kansan edun puolesta toimivia ihmisiä ja olen (niin kuin moni kaltaiseni ihminen) omalta osaltani tukenut heidän toimintaansa. Jos ei muuten, niin poskea soittamalla, mutta kun posken soitolle löytyy lukijoita, niin on se rikkana rokassa sekin. Nimenomaan heitä olen pyrkinyt tukemaan. Tuki ei ole tapahtunut Timo Soinin vuoksi, vaan Timo Soinista huolimatta. Olen mieltänyt hänet aina varsin vastenmieliseksi ihmiseksi.

Nyt kun sitten tämä niin sanottu Välimeren Pönttövuori pari kuukautta sitten puhkesi, on minullekin käynyt selväksi, että tuki on mennyt hukkaan. Perussuomalaiset eivät ole puolue sanan varsinaisessa merkityksessä, tai ainakaan sellaisessa millaiseksi minä sen olen kuvitellut. Perussuomalaiset ovat yhtä kuin Timo Soini. Ja Timo Soini puolestaan ajattelee poliittisen ryhmittymän toiminnan juuri samalla tavalla kuin rockbändin johtaja. Tärkeintä ei ole se, mitä bändi soittaa. Tärkeintä on saada bändi listoille. Ja nimenomaan niin, että bändin albumin kannessa on Timo Soini etualalla ja bändin nimi on Timo Soini & Taustaorkesteri Perussuomalaiset.

Ne, jotka tukivat ja äänestivät perussuomalaisia eivät tehneet sitä sen karisman vuoksi, jollaisen Timo Soini kuvittelee omaavansa. Maisteri ei muutu maisterisjätkäksi sillä, että hän ilmoittaa olevansa maisterisjätkä ja kirjoittaa blogin plokina. Ihmiset näkivät perussuomalaiset juuri sellaisena vaihtoehtona, joka vastustaa niin EU:n liittovaltiokehitystä, Etelä-Eurooppaan upotettuja tukimiljardeja ja ennen kaikkea hallitsematonta maahanmuuttoa joka rapauttaa maamme taloudellisen pohjan ja pirstoo yhteiskuntarauhan.

Kuinka Soini vastaa?

Soinin linja selviää hyvin parissa haastattelussa. Ensimmäisen hän antoi saksalaiselle Der Spiegel-lehdelle (jutun julkaisi Suomessa MTV3, joten siihen voisi suhtautua varauksella, mutta juttu on julkaistu jo 4.10, ja Soinilla olisi ollut hyvin aikaa ilmoittaa, jos hänen sanomisiaan oltaisiin tulkittu väärin):

Der Spiegel-lehti kirjoittaa, että oikeistopopulisti Timo Soini on muuttanut linjaansa pehmeämpään suuntaan pakolaiskriisin hoidossa.

– Vanhoja linjauksia pitää nyt miettiä uudelleen ja meidän täytyy kantaa vastuumme, sanoo Soini ensimmäisessä haastattelussa ulkoministerinä saksalaisessa mediassa.Joka viikko tulee Saksasta Tanskan ja Ruotsin kautta Suomeen 1500 turvapaikanhakijaa. Perussuomalaiset ovat äänekkäästi vastustaneet pakolaisia.

– Sellaista elämä nyt on. Kun ongelma on niin valtava, kuten pakolaiskriisi tällä hetkellä, muuttuu kaikki. Tässä tilanteessa pitää muuttaa aiempia käsityksiä ja kantaa vastuuta. Sen me teemme nyt, sanoo Soini lehden haastattelussa.Erityisesti Itä-Euroopan maat kieltäytyvät EU-sopimuksista jakaa turvapaikanhakijoita. EU-maiden sisäministerit päättivät 22.9. äänestyksessä pakolaisten siirroista ja jäsenmaiden vastuista heidän sijoittamisessaan. Neljä Itä-Euroopan maata eli Unkari, Tshekki, Slovakia ja Romania äänestivät siirtoja vastaan. Suomi jätti äänestämättä.

– Ei se niin voi mennä, että jäsenmaa sanoo, että tämä ei käy meille, olemme suveneeri maa ja päätämme omista asioistamme. Suomi äänesti tyhjää, mutta me silti kannamme vastuumme asiasta.

Soini välätyttää Der Spiegel - lehden haastattelussa myös sitä vaihtoehtoa, että kieltäytyjät saisivat sanktioita ja esimerkiksi EU-tukia leikattaisiin näiltä mailta.

– Kyllä, se voisi olla yksi vaihtoehto.– Immonen ylitti rajat. Nähtäväksi jää palaako hän nyt lokakuussa. Jos hän pysyy puolueen linjoilla, niin miksipä ei. Joka tapauksessa hän ei saa enää toistaa vastaavanlaisia mielipiteitä.

Itse asiassa tämän kaltaista puhetta olisin voinut aikanaan odottaa vaikkapa Astrid Thorsilta. Persujen kolmas varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen puolestaan nousi esille ja totesi, että näin persut eivät voi jatkaa. Missä hän tietysti oikeassa onkin. Hallituspuolue perussuomalaiset eivät ole tehneet mitään hallitsemattoman ihmistulvan pysäyttämiseksi. Ja mitä vastaa Soini:

- Kyllä minä niin roisisti sanon, että en pidä rintamakarkureista.Onko perussuomalaiset hajoamassa?

- Ei. Mihinkä ne nyt menisivät? Ei niillä ole mitään, minne mennä. Ei siellä maantiellä mukavaa ole.- Nuoret miehet ovat kärsimättömiä. Niin Hauhiallekin kävi Tuntemattomassa sotilaassa, ei pidä olla liian kärsimätön. Pitää malttaa. Mutta nuoret miehet ovat vähän tällaisia. Ei siinä mitään, olen itsekin ollut sellainen.

Minähän en ole nuori mies, vaan suurin piirtein Timo Soinin ikäinen ja silti ymmärrän, että hätäilemällä saattaa tulla muutakin kuin kusipäisiä mukuloita. Sebastian Tynkkynen hätäilee, mutta Soini malttaa mielensä ja sillä aikaa kun hän malttaa mielensä, tulee Suomeen satoja elintasosurffareita päivässä eikä Soini tee asian eteen mitään muuta kuin malttaa mielensä. Samoin ihmettelen Soinin termiä ”rintamakarkuri”. En ollutkaan tietoinen, että Suomen puolustusvoimien reserviyksiköt ovat mobilisoitu turvaamaan elintasosurffareitten mahdollisimman jouheva maahantulo.

Soini on kussut niin minun kuin monen muuhunkin muroihin. Kirjoituksen otsikko oli ”Pettäjän Tie”. Mutta pidänkö minä Soinia petturina? Syytänkö minä Soinia? No en. Minä syytän itseäni. Olen ollut typerä. Kun tarkkaillaan Soinin toimintaa viimeisten vuosien aikana, niin hänhän on tehnyt hyvin selväksi, että hän on perinteinen ammattipoliitikko ja opportunisti. Hänelle ei ole ollut muu tärkeää kuin se, että hänen bändinsä nousee listoille ja hän itse pääsee Suosikin kanteen, niin kuin Jussi Raittinen joskus lauloi. Ei hän sitä ole millään lailla edes yrittänyt kieltää.

Kun tämän asian käsittää, nousee tietysti pintaan katkeruus, sillä niin minun kuin hyvin monen muun ihmisen suurinpiirtein viimeisen kymmenen vuoden ajan tekemä työ on mennyt hukkaan. Halusimme puolueen, joka taistelee Suomen kansan puolesta. Saimme Timo Soinin ja hänen bändinsä listoille. Karmeinta tässä on se, että olemme samassa nollatilanteessa kuin blogia aloittaessani vuonna 2007. Silloin ei ollut käytännössä mitään kanavaa, jota kautta kansallismielistä ajattelua olisi voinut tulla esille. Nyt ollaan edelleenkin samassa tilanteessa. Lisättynä sillä, että rajamme vuotaa ja maahamme tulee tänne päivittäin satoja elintasosurffareita, jotka ovat tulleet tänne jäädäkseen ja loppuiäkseen elätettäväksemme. Maahan, joka ei korvaansa lotkauta näitten surffareitten tekemille rikoksille, mutta joka etsii kaikin mahdollisin voimin jotain häiskää, joka on esiintynyt lakanat yllään.

Jos silloin kymmenen vuotta sitten oltaisiin perustettu vaikkapa ”Suomidemokraatit-puolue”, meillä saattaisi olla poliittinen ryhmittymä, joka toimisi oikeasti Suomen puolesta. Nyt meillä ei ole kuin Timo Soini.

Heitän perussuomalaisille kansanedustajille kysymyksen ja haasteen. Tähänkö te tyydytte? Tämäkö on se, mitä te halusitte? Timo Soini on vain yksi mies. Ei hän ole mikään jumala. Ettekö te saa häntä syrjäytettyä? Ja jos ette saa, niin olisiko aika perustaa uusi puolue, tähdätä vuoteen 2019 ja yrittää pelastaa se, mitä pelastettavissa on? Soinin kanssa ei tapahdu muuta kuin se, että bändi on listoilla ja bändin albumin ostajille jää vain tuulen huuhtoma perse.

Itse olen blogitoimintani aikana pyrkinyt vaikuttamaan siihen, että asioita hoidetaan puhumalla. Poski solisee ja leuka laulaa. Tällä menolla minäkin joudun väistymään ja tilalle tulevat heput, jotka eivät puhu. Vaan toimivat muuten.

Sitäkö halutaan? Sitä on nimittäin jatkossa taatusti tarjolla. Suomalaisia ei olla keitetty niin kuin sitä kuuluisaa sammakkoa hitaasti lämpiävässä vedessä. Niin kuin ruotsalaisille on tapahtunut. Meidät heitettiin suoraan kiehuvaan soppaan.

Ja Timo Soini on yksi niistä, jotka sitä soppaa hämmentävät. Täysiverisenä ammattipoliitikkona. Audin takapenkillä.

Tosiasiallinen Nuiva

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 574
 • Liked: 8296
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #53 : 19.11.2015, 19:42:23 »
Ylikomisario Jari Taponen: hyvää oppi tekee terroristillekin! Saattaa näköala laajentua ja suvaitsevaisuus lisääntyä!

https://twitter.com/JariTaponen/status/906467248063344641

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 508
 • Liked: 10841
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #54 : 20.12.2015, 13:18:19 »
Miten menisi, jos Yrjö olisi VOK:in johtaja  :)

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2015/12/luciaa-ja-luentoa.html
..."metsässä on anketa"....
Vihreät

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 042
 • Liked: 1491
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #55 : 02.02.2016, 13:15:51 »
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2016/02/neljas-epistola.html

Yrjöltä kokoelma viime vuoden sisällä esitettyjä profetioita Suomenmaasta. Loistavaa juttua.

J.M

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 853
 • Liked: 4623
 • Inhorealisti ja paatunut pessimisti
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #56 : 27.09.2016, 19:53:01 »
http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2016/09/paiva-vihatutkijan-elamasta.html

Pitkä kirjoitus, mutta kannattaa lukea. Yrjöperskeles kuvailee tulevaisuuden dystopiaa.

Tekstissä mainitusta virallisesta kuolinpesärealisoijasta tarkempi kuvaus tässä.
Punavihreäthän tunnistaa jo siitä, että heidän toimintansa ja heidän toimintansa tulokset saavat kenen tahansa kasvot joko punoittamaan tai vihertämään. - jäsen Veikko

Rap is like scissors, it always loses to rock

Kukko

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 379
 • Liked: 2266
 • Pullon Suomi-viinaa juonut rasisti
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #57 : 17.11.2016, 09:44:07 »
https://yrjoperskeles.blogspot.fi/2016/11/fiktiosta-todellisuudeksi.html

" Vielä haluaisin sanoa viestin perussuomalaisille, sillä se on ainoa eduskuntapuolue jossa on vielä mukana joitain ihan oikeasti kansallismielisiä ihmisiä. Persut hei, Suomeen ollaan perustamassa ajatuspoliisia.

Oliskos jo lopultakin aika nostaa meteli? Ja jos ei nyt, niin milloin sitten?
"
Sananvapautta ei nähdä Euroopan unionissa enää kansalaisten suojautumiskeinona hallintoa vastaan, vaan sen käyttäminen nähdään rikoksena, joka antaa viranomaisille aseet kansalaisten syyttämiseksi ”vihapuheesta” tai jostakin tekaistusta ”rasismista”.
 -J. Sakari Hankamäki

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 028
 • Liked: 5613
 • Paavo vai Laura, siinäpä kysymys.....
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #58 : 17.11.2016, 10:12:50 »
Oliskos jo lopultakin aika nostaa meteli? Ja jos ei nyt, niin milloin sitten?[/i]"


Siinä noin puoli vuotta ennen seuraavia eduskuntavaaleja on hyvä aika. Oikein kun on lujana, niin voi jopa nostaa kytkintä hallituksesta, ei ennemmin.
Nyt voi Persujen suhteen olla varovaisen toiveikas, pitkästä aikaa.
 Aika näyttänee paljonko puolueeseen jäi kaappikokoomuslaisia vielä luuraamaan. [size]

Möhömaha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 643
 • Liked: 1118
 • Koneinsinööri (todistusta ei jätetty Somaliaan)
  • Profiili
Vs: Blogi: Yrjöperskeles
« Vastaus #59 : 08.01.2017, 15:48:12 »
Twitter ja Woodoo

Trump, Twitter ja huomioita ns. sosiaalisesta mediasta, eli milloin sen käyttö on "oikeata", ja milloin "väärää".