Kirjoittaja Aihe: 2009-01-27 Sisäministeriö: Seminaarissa pohditaan kuntien turvallisuustyötä  (Luettu 1810 kertaa)

Roope

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 40 368
  • Liked: 134437
http://www.intermin.fi/intermin/bulletin.nsf/HeadlinesLinked/9DA6E02BEE8E06DEC225754B0039D1CB

Lainaus
Sisäasiainministeriö järjestää yhteistyössä muiden ministeriöiden, rikoksentorjuntaneuvoston, Suomen Kuntaliiton ja Etelä-Suomen lääninhallituksen kanssa paikallisen turvallisuussuunnittelun valtakunnallisen seminaarin Helsingissä 28.–29.1.2009. Seminaarin osallistuu noin 250 päättäjää ja asiantuntijaa eri puolilta maata. Osallistujia on kuntien eri toimialoilta, poliisi- ja pelastustoimesta, valtionhallinnosta sekä järjestöistä.
[...]
Turvallisuussuunnittelun painopisteenä on väkivallan ja tapaturmien määrän vähentäminen, alkoholihaittojen torjunta sekä etnisten vähemmistöjen turvallisuuskysymykset alueilla, joilla asuu paljon etnisten vähemmistöjen edustajia.
[...]
Ohjelmakokonaisuudet ovat seuraavat: Onko meillä tähän varaa - mitä onnettomuudet, tapaturmat, rikokset ja syrjäytyminen maksavat, Moniammatillinen yhteistyö ja varhainen puuttuminen - tehostuuko syrjäytymisen ehkäisy sekä Rikosten ehkäisy ja torjunta osana paikallista turvallisuussuunnittelua - uusia haasteita ja vähän vanhojakin. Seminaarin päättää poliisiylijohtaja Mikko Paateron alustus siitä, miten Suomesta tehdään Euroopan turvallisin maa vuonna 2015.


Siis etnisillä vähemmistöillä on sitä turvattomampaa, mitä enemmän heitä on samalla alueella. Eikös tämä ole Suomen virallisen maahanmuuttopoliittisen doktriinin vastainen ajatus?

Enää kuusi vuotta siihen, kun Suomesta tulee Euroopan turvallisin maa!
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tagit: