Kirjoittaja Aihe: No-go zones - zones urbaines sensibles  (Luettu 280469 kertaa)

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20165
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #30 : 14.10.2009, 23:50:35 »
Minulla on vielä sellainen naivi usko, että Suomessa voi (ainakin) mies kävellä missä tahansa, paitsi Kuusaan Pirtin ja Colorado Baarin välittömässä läheisyydessä sen suuremmin henkeään ja terveyttään vaarantamatta. Taitaa olla pakko kohta luopua tästäkin vapaudesta.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Fastracker

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 97
 • Liked: 2
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #31 : 15.10.2009, 01:21:06 »
Ehdotan siis tilastoihin tai suositeltaviin luettaviin "Kalupakkia", jonne ylläpito valitsee muutaman hyväksi katsomansa artikkelin. Tällainen pakki on helppo avata mokkulalla vaikka siellä kaverin laiturin nokalla, missä tietynlaisen maahanmuuton ongelmat eivät vielä näy.

Tuo on hyvä idea.

Tämä threadi ja Kohmelon yhteenkeräämä materiaali on kertakaikkiaan niin tömäkkää tavaraa, että se ansaitsee noston jollakin tapaa esille ja näkyviin.  Länsi-Euroopan, Norjan ja Ruotsin tilastoista, uutisoinnista ja yleisen vajoamisen trendistä kertovan koosteen luulisi pistävän monen ajattelemaan.  Kyllä tämä on ollut hiuksianostattavaa selattavaa, vaikka pidän itseäni asioista perillä olevana.  Jokainen pystyy näkemään kehityssuunnan mihin ollaan menossa.  Juuri tällaisella materialilla ajattelevien ihmisten nuivuutta lisätäään.
"Maa, jossa ovat maailman kalleimmat autot, rakennusmafian aikaansaamat sikahintaiset asunnot, Euroopan kallein ruoka, maailman korkein verotus, julkisen talouden osuus on 57% ja maa täyttyy Afrikkalaisista, muslimeista ja romaneista kiihtyvään tahtiin, ei oikein voi olla matkalla kuin kohti haisevaa slummia."
Octavius

Fastracker

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 97
 • Liked: 2
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #32 : 15.10.2009, 01:24:03 »
Zngr:lle "iso käsi" myös.  Noissa linkeissä riittää vielä luettavaa.
"Maa, jossa ovat maailman kalleimmat autot, rakennusmafian aikaansaamat sikahintaiset asunnot, Euroopan kallein ruoka, maailman korkein verotus, julkisen talouden osuus on 57% ja maa täyttyy Afrikkalaisista, muslimeista ja romaneista kiihtyvään tahtiin, ei oikein voi olla matkalla kuin kohti haisevaa slummia."
Octavius

kohmelo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 984
 • Liked: 172
 • Olutkellarissa kyyhöttävä hompanssi - SKP
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #33 : 15.10.2009, 22:55:46 »
Lisäksi herää läjä kysymyksiä
- Mikä aiheuttaa no-go zonet?
- Mikä on niiden evoluutio?
- Onko olemassa jotain yhteisiä trendejä?
- Voiko tämä tapahtua Suomessa? Mitä se vaatii, miten sen voi estää?
- Onko jossain maassa asiat hoidettu paremmin, kuin jossain toisessa?
- jne.

Osa 5: Mikä yhdistää, vai yhdistääkö mikään?
Aikaisemmin olen listannut linkkejä ja artikkeleitä liittyen Ranskan, Belgian, Saksan, Tanskan, Ruotsin sekä muutaman muun maan ”no-go” alueisiin. Itseäni kiinnosti onko jotain asioita/trendejä/ilmiöitä, jotka ovat yhteneväisiä kaikissa tai suurimmassa osassa näistä maista.

Seuraavassa muutama ilmiöitä jotka vaikuttaisivat olevan ”globaaleja”.

Maahanmuuttajien asuttamia ”no-go” alueita yhdistää ainakin seuraavat tekijät:

Maahanmuuttajat, työttömyys, sosiaaliset ongelmat

Niin kutsuttujen no-go alueiden asukkaista suurin osa koostuu maahanmuuttajista. Oltiin sitten Ranskassa, Englannissa, Ruotsissa niin alueilla on huomattava työttömyys ja työttömyyden mukanaan tuomat sosiaaliset ongelmat.

Lainaus
Nevertheless, the term banlieues has often been used to describe troubled suburban communities—those with high unemployment, high crime rates, and frequently, a high proportion of residents of foreign origin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Social_situation_in_the_French_suburbs

Lainaus
Poverty rates are higher than the national average in the cités;
http://en.wikipedia.org/wiki/Social_situation_in_the_French_suburbs
Lainaus
Työllisyysaste oli vuonna 2002 työikäisten (20–64-v) keskuudessa vain 37 % (miehet 40 %; naiset 33 %), asukkaista 4 226 oli työssäkäyviä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Roseng%C3%A5rd
Lainaus
I Herrgården har 15% ett arbete
http://sv.wikipedia.org/wiki/Herrg%C3%A5rden

No-Go Britain: Where, what, why
http://www.independent.co.uk/news/uk/nogo-britain-where-what-why-1370749.html[/size]

Muslimit

Maahanmuuttajien asuttamia “no-go” alueita yhdistää niin Ranskassa, Belgiassa, Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa se, että maahanmuuttajista suurin osa on muslimeja. Kaikki etniset ryhmät eivät siis luo ympärilleen ”no-go” alueita, vaan tuntuu siltä, että ongelma koskee juurikin muslimeja.

Lainaus
During the past decades the inhabitants of France have seen their country disintegrate. They have witnessed former blue-collar residential areas degenerate into "no-go" areas, where the police no longer venture and where radical Muslims hold sway.
http://www.brusselsjournal.com/node/2116
Lainaus
Over the past couple of decades, a substantial Muslim community of mainly North African ancestry has established itself in Molenbeek.
http://en.wikipedia.org/wiki/Molenbeek

Lainaus
Unsurprisingly, 80% of the people who live in these neighborhoods are of Islamic origin.
http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/11/no-go-zones-in-brussels.html

2001 Oldham race riots
http://en.wikipedia.org/wiki/2001_Oldham_race_riots[/size]

Väkivalta ja rikollisuus

Kyseisillä maahanmuuttajien asuttamilla alueilla. väkivalta ja rikollisuus ovat myös ilmiöinä yleisempiä, kuin muilla asuinalueilla. Juuri rikollisuus tekee alueesta "no-go" alueen. Väestön etninen rakenne ei sitä itsessään saa aikaan, mutta kun rikollisuus nousee, niin aluetta aletaan välttämään ja lopulta rikolliset joutuvat yhteentörmäyksiin virkavallan kanssa.

Lainaus
Feriz and Pajtim, members of youth gang Gangsta Albanian Thug Unit in the Swedish city of Malmö, explain how they mug and beat people downtown. “Many of us participated in gangs that fought against the Serbs during the war in Kosovo. Violence is in our blood,” Feriz said. They target a lone victim and make him a scapegoat. “We make it look like he bumped into one of us. Then we have an opportunity to attack him. We surround him and beat and kick him until he no longer fights back,” he said. “You are always many more people than your victims. Cowardly?” “I have heard that from many, but I disagree. The whole point is that they’re not supposed to have a chance.”
http://www.brusselsjournal.com/node/1183
http://hd.se/landskrona/2006/03/12/vi_har_vaaldet_blodet/

No-Go Britain: Where, what, why
http://www.independent.co.uk/news/uk/nogo-britain-where-what-why-1370749.html

Dangerous Copenhagen areas ‘spotted’
http://www.cphpost.dk/news/crime/155-crime/46592-dangerous-copenhagen-areas-spotted.html[/size]

Järjestäytynyt rikollisuus

Yleistä ”no-go” alueille on järjestäytyneen rikollisuuden läsnäolo. On sitten kysymys jengeistä, mafiasta tai huumekauppiaista. Virkavallasta vapaa alue toimii hyvänä toiminnan pohjana rikollisjärjestöille ja luonnollisesti rikollisjärjestöt ovat mielellään auttamassa virkavallan pois ajamisesta alueilta. Olisikin mielenkiintoista selvittää, kuka suuri valta rikollisilla sitten on paikallisista.
Näin näyttäisi joka tapauksessa olevan niin Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Belgiassa, Tanskassa.

Lainaus
The ZUS exist not only because Muslims wish to live in their own areas according to their own culture and their own Shariah laws, but also because organized crime wants to operate without the judicial and fiscal interference of the French state. In France, Shariah law and mafia rule have become almost identical.
http://www.brusselsjournal.com/node/2868
The ZUS are centers of drug trafficking.
http://www.washingtontimes.com/news/2008/jan/16/sensitive-urban-areas/
Lainaus
In Sweden, reports about criminal gangs and mafias, a phenomenon that is growing day by day, are coming in from urban areas all over the country, and a feeling of powerlessness is spreading among ordinary citizens. “We have no other possibility than to flee from this area. Families cannot fight against these problems alone. We are talking about survival, you can get stabbed here. We can only survive by attempting to avoid getting targeted.”
http://[url]http://www.brusselsjournal.com/node/1183
http://www.dn.se/sthlm/kriminella-gang-gor-att-maktlosheten-breder-ut-sig-1.694650[/url]
Brussels youths incited by drug dealers to organise riots
http://www.mediargus.be/flanderstoday.admin.en/rss/23293379.html?via=rss&language=en
The area around the Naunynstraße the center of the gang has been called a no-go area by the Senate.
http://en.wikipedia.org/wiki/36_Boys
2009-03-13 HS: Kuukausia jatkunut jengisota ravistelee Tanskaa
http://hommaforum.org/index.php/topic,3323.0.html
2009-07-22 Ruotsi: Rosengårdin (jengi)kulttuuri monimuotoistuu
http://hommaforum.org/index.php/topic,10341.0.html[/size]


Nuoriso

Ollaan sitten Ranskassa, Brysselin Molenbeekissä, Kööpenhaminassa tai Rosengårdissa, niin aktiivisesti rikollisuuteen, nujakointiin, rähinöintiin osallistuu juurikin maahanmuuttajanuoriso. Tämä ei välttämättä ole pelkkä lehdistön pettelyä vaan aktiivisimpana toimijana on juurikin nuoriso – ei siis keski-ikäiset ja vanhukset tai koko väestö vaan nuoriso. On myös huomiolle pantavaa, että kyseisten alueiden väestörakenteessa nuoret ovat reippaasti yliedustettuina.

Esimerkiksi Herrgårdenissa 0-24 vuotiaita on 58% väestöstä.
http://www.malmo.se/download/18.3964bd3611d8d4a5d1c800022168/190.Herrg%C3%A5rden++081201.pdf

Vertailulukuna Suomi 0–24 vuotiaat 29% väestöstä.
http://pxweb2.stat.fi/database/StatFin/vrm/vaerak/vaerak_fi.asp

Lainaus
"We were attacked from all sides by youths armed with hunting rifles," one of the officers said. "The kids were shooting at us. I've never seen anything like it. It was like in a movie."
http://www.brusselsjournal.com/node/2739
Police clash with youngsters in Molenbeek
http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws.english/news/090918_Molenbeek
2001 Oldham race riots
http://en.wikipedia.org/wiki/2001_Oldham_race_riots
Teen gangsters in bullet-proof vests
http://www.cphpost.dk/news/national/88-national/47097-teen-gangsters-in-bullet-proof-vests-.html
2009-08-27 Yle: Nuoriso riehuu Göteborgissa
http://hommaforum.org/index.php/topic,12161.0.html[/size]

Rähinöintiä ja autojen polttamista

Ranska, Belgia, Ruotsi…vaikuttaa siltä, että autojen polttaminen onkin enemmän tapa kuin poikkeus.

Lainaus
While the riots seem to be subsiding somewhat in France, vandalism is spreading in Belgium. In Hoboken, a southern suburb of Antwerp, a truck and a bus went up in flames last night. In Antwerp-North, Lokeren, Sint-Amandsberg (a suburb of Ghent), Saint-Ghislain (a suburb of Mons) and the Brussels neighbourhoods of Molenbeek, Vorst, Anderlecht, Elsene and Sint-Lambrechts-Woluwe cars were torched.
http://www.brusselsjournal.com/node/456
Lainaus
the French government accepts the notion of communal autonomy, France will cease to be a functioning state.” Following three weeks of unrest, the police said 98 vehicles torched in one day marked a “return to a normal situation everywhere in France.
http://www.brusselsjournal.com/node/1183
Only the figures for the night of July 13-14 were published: "Some 500 vehicles" were burned,
http://www.brusselsjournal.com/node/4015
2009-08-27 Yle: Nuoriso riehuu Göteborgissa
http://hommaforum.org/index.php/topic,12161.0.html[/size]

Palokuntaa vastaan

Homma foorumilla on kauhisteltu Ruotsissa usein maahanmuuttajanuorten palomiehiä vastaan kohdistamaa väkivaltaa. Jos asian asettaa Eurooppalaiseen kontekstiin niin vaikuttaa siltä että, palomiehet saavat varoa maahanmuuttajanuoria myös Belgiassa, Britanniassa, Tanskassa ja Ranskassa.

Lainaus
police officers confirm the existence of so-called “no go-zones” in Brussels, “neighbourhoods where the police barely dares to patrol. Neighbourhoods where gangs of immigrants rule the streets, where officers risk their lives when they go there alone and where firefighters are pelted with stones.
http://www.vlaamsbelang.org/56/16/
Fire crews demand attack protection
http://www.24dash.com/news/Communities/2008-02-11-Fire-crews-demand-attack-protection
2009-09-20 Ruotsi: Vasteajoissa toivomisen varaa
http://hommaforum.org/index.php/topic,13617.0.html
Stones thrown at Gothenburg firemen
http://www.thelocal.se/21736/20090828/
Lainaus
The following dispatch is from neighboring Denmark, where this October rioters burned down a kindergarten in Århus. The newspaper Jyllands-Posten witnessed how the fire brigade did not dare to enter the area. Private firefighters were sent in under armored police protection
http://www.amconmag.com/article/2005/dec/05/00007/[/size]
2009-04-17 Palomiehet haluavat kovempia otteita (Malmö)
http://hommaforum.org/index.php/topic,5457.0.html
Rosengård ei rauhoitu
http://www.ts.fi/sunnuntai/?ts=1,3:1012:0:0,4:12:0:1:2009-05-10,104:12:609804,1:0:0:0:0:0


Vasemmistopolitiikka

Yleisenä trendinä näyttäisi myös olevan korruptoituneet- tai vasemmistolaiset tai korruptoituneet ja vasemmistolaiset poliitikot jotkat tukevat ”no-go” alueiden muodostumista. Korruptiossa on usein mukana myös rikollisuus ja sen myötä tulevat rahat. Vasemmistolaiset taasen saavat usein ääniä juuri maahanmuuttajilta ja näin ollen tukevat maahanmuuttajia vaatimuksissaan virkavaltaa vastaan.

Lisäksi on vielä anarkistiset, autonomistiset ja antifasistiset ryhmittymät jotka ovat omista lähtökohdistaan valmiita tukemaan maahanmuuttajien hallitsemien ”no-go”.

Lainaus
Mr. Raufer says that corruption is the key to understanding both the silence of the French media and the unwillingness of the French politicians to reconquer the lost territories of the republic. He suggests that the Parisian journalists, intellectuals and politicians may have been bought with drug money: “Enormous interests are at stake. Once such a vast amount of money circulates underground everything can be bought, including the culture of condonement.”
http://www.brusselsjournal.com/node/2868/
Lainaus
Moureaux, the mayor of Molenbeek, has sold his borough out to street gangs, prohibiting the police from going in to maintain law and order. The Socialist strongman hopes that the Muslim vote will help the PS achieve an election victory in next Autumn’s local elections. A growing number of moderate Muslims, however, is turning against the mayor.
http://www.brusselsjournal.com/node/710
Lainaus
According to the Brussels police officers, they do not receive any support at all from local politicians. In the notorious districts, most mayors belong to the Walloon Socialist Party (PS). When officers are attacked or shot at and ask for reinforcements to be sent, they are always ordered to retreat. One of the officers says: “The mayors do not like the strong approach. In Vorst, Sint-Gillis, or Anderlecht: it is everywhere the same. It is all about votes. In these neighborhoods, 70% to 75 % of the inhabitants are Islamic immigrants. The elections are about one thing only: which party makes sure my child is not sent to jail when he steals a wallet? Well, the PS does that. For many years now!
http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/11/no-go-zones-in-brussels.html
Lainaus
During the May riots in Kreuzberg joined the 36 Boys initially the Autonomists, an alliance because of the lack of political orientation of the group not long continued.
http://en.wikipedia.org/wiki/36_Boys
2009-07-31 Ruotsi: Vasemmistoaktivistit luovat kontaktaja Herrgårdeniin
http://hommaforum.org/index.php/topic,10859.0.html[/size]
Malmön Herrgårdenissa vasemmistolla on yli 85% kannatus:
http://www.malmo.se/download/18.3964bd3611d8d4a5d1c800022168/190.Herrg%C3%A5rden++081201.pdf
2009-10-23 UK: Labour wanted mass immigration to make UK more multicultural
http://hommaforum.org/index.php/topic,16433.0.html

Lisää aiheesta:

More ‘no go zones’ in Europe and reckless use of force.
http://vladtepesblog.com/?p=12011

Beheading Nations: The Islamization of Europe’s Cities
http://www.brusselsjournal.com/node/1183

The end of one law for all?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/6190080.stm

Europe Wonders 'Could It Happen Here?'
http://blog.washingtonpost.com/worldopinionroundup/2005/11/europe_wonders_could_it_happen.html
« Viimeksi muokattu: 17.12.2009, 23:05:03 kirjoittanut kohmelo »

Timo Hellman

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 423
 • Liked: 5
 • Runoilija ja turkulainen.
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #34 : 15.10.2009, 23:07:56 »
suomessa vastaavia alueita on ainakin Vaasan olympiakortteli. Mikä muuten olisi tuon alueen nimi suomeksi?

Me perussuomalaiset nuoret kävimme tutustumassa juurikin Olympiakortteliin viime viikonlopun kokouksen jälkeen. Itse en kokenut alueella muuta mahdollisesti pelottavaa ja outoa kuin arkkitehtuurin. Ne pari suomalaisen oloista pussikaljateiniäkään eivät alkaneet kanssani puukkohippasille kun murjaisin pilke silmäkulmssa seurueemme olevan "slummikierroksella"
Tietenkin paikka luultavasti on toisenlainen esim. heinäkuun helteiden aikaan ja yhden kävelykierroksen perusteella ei saa kattavaa kokonaiskuvaa mutta mikään cité paikka ei ole.
Nykyisen turvapaikanhakijatrendin jatkuessa ilmiö vääjäämättä kyllä rantautuu meillekin mikäli ei tehdä jotain ratkaisevaa suunnanmuutosta asenteissa mm. virkamiehistössä.
« Viimeksi muokattu: 15.10.2009, 23:10:19 kirjoittanut Timo Hellman »
The truth is that what we call Capitalism ought to be called Proletarianism. The point of it is not that some people have capital, but that most people only have wages because they do not have capital. -  G. K. Chesterton

soometus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 273
 • Liked: 1
 • superhetero , netsienmetsästäjä , taikaviitta.
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #35 : 15.10.2009, 23:59:51 »
Kiitokset myös omasta puolestani, Kohmelo. Juuri tällaista referenssikoostetta tarvitaan tunnepohjaisten "mokutuksen puolesta" argumentointien ontuuvuuden kyseenalaistamiseksi.

Kosmista materiaalia.


// soometus
»Se mikä tuhosi Rooman, lienee väitetty akveduktien lyijy, se mikä meidät; mielivaltaisesti sovellettu keinoälyllinen tasa-arvon konsepti, joka ensivaiheessaan mahdollisti kiintiöfemakkoälykköjen nousun valtaan sivilisaatiossamme.» Näin lausui Prefect Tamperensis, kohottauduttuansa vielä hyvästiksi.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 277
 • Liked: 18452
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #36 : 16.10.2009, 00:04:27 »
Kiitokset myös omasta puolestani, Kohmelo. Juuri tällaista referenssikoostetta tarvitaan tunnepohjaisten "mokutuksen puolesta" argumentointien ontuuvuuden kyseenalaistamiseksi.

Kosmista materiaalia.
// soometus

Kyllä, kohmelo ei ole nimimerkkinsä väärtti. Sitten kun vielä luettaisiin sama hesarista...

VaraOsama b. LaatikkoLada

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 7
 • Liked: 0
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #37 : 16.10.2009, 11:06:14 »
Minkä lain nojalla katkaistaan sähköt ja vesi jostakin korttelista? Ei tule mitään tuollaista ilman virallista sotatilaa.


Mahdollisesti saman "lain", jonka nojalla poliisia estetään menemästä po. alueille Ranskassa, Tanskassa ja Ruotsissa?

Tähän monikulttuuri johtaa: Ainoa laki on väkivaltaisessa voimassa. Sähköjen ja 'taikaseinän' sulkeminen on vähäistä siihen verrattuna.

Askel lainsäädännön korvaamiseen voimankäytöllä on siten jo otettu maahantunkeutujien toimesta.  Kysymyksesi on sikäli tarpeeton.


-
”Oli synkkä ja myrskyinen yö; sade ryöppysi pyörteinä – paitsi satunnaisina taukoina, jolloin sen keskeytti raju tuulenpuuska, joka pyyhki katuja pitkin (sillä näyttämömme sijaitsee Lontoossa) rämistellen talojen kattoja ja saaden pimeyttä vastaan taistelevien lamppujen valon lepattamaan rajusti.

Repacked race

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 256
 • Liked: 2
 • Suomalialainen julkihetero
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #38 : 16.10.2009, 12:59:28 »
On aina yhtä pelottavaa todeta, että tämä kaikki on totta. Tuho on todellinen.

Se, että me täällä tunnustamme ja tunnistamme asian, tuntuu välillä absurdiltakin, koska koko muu, foorumin ulkopuolinen maailma ei käsittele koko asiaa käytännössä millään tasolla.

Ei ole mitään syytä, miksi myös suomessa ei tapahtuisi jatkossa näin. Valtiovallan taholta, nykyisten linjausten perusteella kuljemme täysin samaa tietä, vaikka muualla euroopassa on nähtävillä mihin se johtaa.

Mikä oikeasti on se ratkaisukeino, jolla saamme maamme päättäjät ja kansalaiset heräämään tähän ajoissa? Nykyisyyden valossa, keino jota yritämme, on saada muutos 2011 -puolue eduskuntaan, mutta nykyvalossa se ei tule olemaan riittävissä määrin avuksi. Realistiset (tai yltiörealistiset) 1 tai 2 kansanedustajaa eivät saa missään mielessä vielä aikaan riittävää vaikutusta, asian suhteen.

Täytyy kuitenkin elätellä toiveita, että esim. 15-25 vuoden kuluessa, kun muutamassa muussa, maahanmuutossa pidemmälle edenneessä valtiossa kuohuu tarpeeksi ja ensimmäiset vakavat selkkaukset, tai niiden uhka, on konkretisoitunut koko maailmalle niin meillä olisi vielä aikaa reagoida tähän ja pysäyttää sen eteneminen oman maamme osalta. Silloinkaan kaikki tuhot ei jäisi enää tapahtumatta, mutta totaalisimmalta olisi ehkä vielä mahdollista selvitä.
"Being Ignorant is Awesome" -Rr

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 118
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #39 : 16.10.2009, 14:09:40 »
Ketju on ehdottomasti "Suositeltavaa luettavaa..." matskua ihmisille, joilla ei ole ideologisia syitä kieltää todellisuutta vuotamasta elämäänsä. Suurin osa linkeistä on sellaisille sivustoille, ettei radikaalivasuri tai monikultturisti niitä suostu lukemaan, mutta ns. normaaleille ihmisille ei ole niin tärkeää kuka tiedon julkaisee, vaan se itse asia tai tieto.

lisäys: ja joo siis tämä ketju ei ehdottomasti saa joutua hukkaan, vaan sen pitäisi olla yksi niitä jotka lävähtävät heti kaikkien kävijöiden silmille
« Viimeksi muokattu: 16.10.2009, 14:17:03 kirjoittanut Zngr »
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

Karkea

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 529
 • Liked: 1
 • The Beast is back!
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #40 : 16.10.2009, 17:44:31 »
Minkä lain nojalla katkaistaan sähköt ja vesi jostakin korttelista? Ei tule mitään tuollaista ilman virallista sotatilaa.
Veikataanpa, että kauanko menee aikaa semmoisen julistamiseen? 5 vai 10 vuotta?
Jos ees joku joskus jottain, muttaku ei kukkaan koskaan mittään, ku aina kaikki vaan.

guest1662

 • Vieras
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #41 : 26.10.2009, 11:37:15 »
Juttua monikulttuurihelvetti Oldhamista, jossa valkoihoisilla ei ole enää kivaa "aasialaisten" kanssa:

Lainaus
An investigation for Today has found disturbing evidence that Asian youths in parts of Oldham are trying to create no go areas for white people.

Last year the police investigated record levels of racist attacks in Oldham.Of the 572 cases, 60% turned out to be white victims.

http://www.bbc.co.uk/radio4/today/reports/archive/politics/oldham1.shtml

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 879
 • Liked: 2838
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #42 : 26.10.2009, 11:59:31 »
Minkä lain nojalla katkaistaan sähköt ja vesi jostakin korttelista? Ei tule mitään tuollaista ilman virallista sotatilaa.


Ehkä noiden korttelien sähköä ja vettä ei katkaista, vaikka palveluista ei saataisi mitään maksua? Ympäröivä yhteiskunta ostaa rauhanaikaa.
2017 Personality 13: Existentialism via Solzhenitsyn and the Gulag
(Huomaa: käsittämätön feministin raivokohtaus, kohta 42:00 eteenpäin)
https://www.youtube.com/watch?v=w84uRYq0Uc8

kohmelo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 984
 • Liked: 172
 • Olutkellarissa kyyhöttävä hompanssi - SKP
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #43 : 26.10.2009, 12:31:00 »
Juttua monikulttuurihelvetti Oldhamista, jossa valkoihoisilla ei ole enää kivaa "aasialaisten" kanssa:

Lainaus
An investigation for Today has found disturbing evidence that Asian youths in parts of Oldham are trying to create no go areas for white people.

Last year the police investigated record levels of racist attacks in Oldham.Of the 572 cases, 60% turned out to be white victims.

http://www.bbc.co.uk/radio4/today/reports/archive/politics/oldham1.shtml

Ikävän oloista porukkaa nuo kiinalaiset ja japanilaiset.

Mitä ihmettä? Pitääkö artikkeli lukeakin ennen kuin voi kommentoida? Eikö se oo vähän hifistelyä -  noin niin kuin asiaan perehtyminen?

-i-

Kyseiset aasialaiset olivat pakistanilaisia. (Lisäksi tämä tapahtui jo vuonna 2001.) Ei tarvitse varmaan sen enempää selittää, että kyseessä eivät olleet kiinalaiset tai muut itä-aasialaiset.

http://en.wikipedia.org/wiki/2001_Oldham_race_riots

« Viimeksi muokattu: 26.10.2009, 12:39:02 kirjoittanut kohmelo »

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 024
 • Liked: 3594
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #44 : 26.10.2009, 17:59:13 »
Juttua monikulttuurihelvetti Oldhamista, jossa valkoihoisilla ei ole enää kivaa "aasialaisten" kanssa:

Lainaus
An investigation for Today has found disturbing evidence that Asian youths in parts of Oldham are trying to create no go areas for white people.

Niin. Valitettavasti "varsinainen" monikulttuuri ei tule koskaan olemaan sitä, että kantaväestö voi käydä kebabilla autenttisessa Little Middle Eastissa ja nauttia täysin rinnoin paikan eksotiikasta ja itämaisesta tunnelmasta tai harrastamassa napatanssia aitojen itämaisten opettajatypyjen kanssa tai opiskelemassa urdua paikallisessa kansalaisopistossa itse Azhaarin johdolla.

Eräässä ketjussa jotkut yrittivät verrata monikulttuuria muun muassa Yhdysvaltojen suurten kaupunkien Chinatowneihin. Itse en nykykokemuksen valossa usko tähän alkuunkaan.

http://hommaforum.org/index.php/topic,12195.0.html

Euroopan "monikulttuuriset" alueet ovat saarekkeita, joita hallitaan islamilaisten lakien ja sääntöjen mukaan. Etenkään vääräuskoisilla naisilla ei ole näille alueille mitään asiaa ilman asiankuuluvaa pukeutumista. Jotain todella ihmeellistä täytyy tapahtua, jos tämä "monikulttuurinen" kehitys yhtäkkiä lakkaa. Puhumattakaan siitä, että kehitys kääntyisi täysin päinvastaiseen suuntaan.

Manchesterin Longsight on hyvää vauhtia kasvamassa seuraavaksi saarekkeeksi.

http://hommaforum.org/index.php/topic,12893.msg198936.html#msg198936

Edit. Korjattu jälleen kerran itsessäni suvaitsemattomuuden puuskia aiheuttavia omia panovirheitä.
« Viimeksi muokattu: 27.10.2009, 00:15:46 kirjoittanut Phantasticum »

Samuli Salminen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 159
 • Liked: 325
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #45 : 12.02.2010, 17:54:16 »
Kiitokset tosiaan Kohmelolle erinomaisestia tietopaketista.

Pitäisikö tämä siirtää johonkin sellaiseen paikkaan, missä se ei heti huku massaan?
(Tilastot tai Suositeltavaa luettavaa? Melkein tämä enempi tilastotietoa on.)

Massaanhan tämä ketju on vähän hukkunut kuukausien saatossa, joten saisiko tämän nyt siirrettyä vaikka tuonne Tilastoihin?

kohmelo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 984
 • Liked: 172
 • Olutkellarissa kyyhöttävä hompanssi - SKP
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #46 : 20.07.2010, 20:54:28 »
Gates of Vienna julkaisi tänään kaksi aiheeseen liittyvää artikkelia joista toinen Die Weltistä.

Saksa, Duisburg: Poliisiammattiliitto ehdottaa, että Duisburgin tietyissä kaupunginosissa alettaisiin käyttämään Turkista kutsuttuja turkkilaisia poliiseja. Syynä tähän on se, että saksalaisella virkavalla ja "nuorisolla" on tiettyjä ristiriitoja.

http://www.welt.de/politik/deutschland/article8534459/Tuerkische-Polizei-soll-in-Problemvierteln-aushelfen.html#reqRSS
Türkische Polizei soll in Problemvierteln aushelfen

sama englanniksi:
http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/07/policing-their-own.html#readfurther
North Rhine-Westphalia: Turkish Police in “Problem” Districts

----------------------

Toinen artikkeli käsittelee yleisemmin Eurooppalaista no-go-zone ilmiötä.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/07/little-piece-of-dar-al-islam.html#readfurther
Lainaus
A Little Piece of Dar al-Islam

It was a typical hot summer weekend in Modern Multicultural Europe. Riots in Grenoble. Riots in Malmö. EDL demonstrators hunted by Muslim packs in Dudley.

Wait a few days, and there will probably be riots in Slotervaart. Or shootings in Brussels. Or car-burnings in Berlin.

Vandalism, larceny, and low-level violence are routine in the culturally enriched suburbs of major European cities. Most of the incidents merit only a brief mention in the back pages of the news, if they are covered at all. This has become the new norm: Muslim immigrants in their ghettoes regularly riot and throw rocks and burn cars. It’s just what they do, so it’s what everyone expects.

ZUS, ParisThe French have an official bureaucratic designation for these malignant urban neighborhoods: zones urbaines sensibles (“sensitive urban zones”), abbreviated ZUS. In English they are commonly referred to as “no-go zones”, highlighting the fact that white people — or at least non-Muslim white people — are not welcome there. Within the no-go zones infidels cannot expect to be protected by the representatives of the state. Often the fire brigade and ambulance services refuse to enter such areas without a police escort, and the police themselves stay away unless they have a compelling reason to go in — plus plenty of backup.

However, a more appropriate term for these blighted zones would be sharia enclaves, because they are not merely immigrant enclaves, but microcosms of the Ummah, little pinched-off pieces of Dar al-Islam ruled by Islamic law.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

The idea behind sharia is very simple: domination.

Sharia is all about Muslims achieving and maintaining a dominant position. This is the expression of the attitude and culture of sharia, the “mythology” underlying it (as opposed to simple practical jurisprudence, which is also part of sharia).

These enclaves in our cities all have something in common: sharia courts and sharia “police” who patrol the neighborhood, forcing Muslim women to wear the hijab and making sure that merchants sell no alcohol or pork. They even have armed Muslims acting as guards at the entrances to the enclave (Norrebrø in Copenhagen is an example).

Calling them “sharia enclaves” is accurate, because Muslims in them have taken over a territory in which they subsequently enact sharia. They have carved out a little piece of Dar al-Harb and turned it into Dar al-Islam.

Clichy-Sous-BoisThe riots — the stone-throwing, the arson, etc. — have one thing in common: they are all directed against non-Muslims in general, and the infidel authorities in particular.

Israel experienced this with the successive intifadas by the Palestinians: an intifada is a throwing-off of non-Muslim authority over Muslims.

The street violence in the European sharia enclaves is the same thing: an intifada whereby Muslims shake off non-Muslim authority. The riots are a collective message of defiance to the infidel authorities: “You do not rule us. Kuffar law has no power here. In our enclaves we are governed solely by Allah.”

Understood in this way, Muslim enclaves and street crime are part and parcel of the Islamic drive to enforce sharia by coercive means.

This is useful to our understanding unfolding of events in Europe, and may help guide the strategy of the Counterjihad, since it explains why Muslims in the ghettoes behave the way they do. Sharia really is the heart of the problem. It is the thing that we — and the political authorities in our countries — need to focus on.

In this context it’s also worth recalling that the Islamic authorities draw much of their power from their ability to stop street crime. When Lord Ahmed issued his implicit threat to send “ten thousand Muslims” into the streets of London to protest against Geert Wilders, he was reminding the putative civil authorities that he and other Muslim leaders have the capacity to unleash a violent mob at a moment’s notice.

Every message from a Muslim leader about “community cohesion” and “the sensibilities of Muslims” is thus an implicit threat of more crime and violence. When leaders issue such messages, they are serving notice that if the demands of Muslims are not met, we can expect more dangerous and expensive mayhem when they release the intifada shackles and loose the dogs of jihad upon us.
- - - - - - - - -
The authorities already “solve” violent crime through the blood money system in the UK and Denmark. In this way the police have effectively ceded authority to the ulemas in the sharia enclaves.

What we are witnessing is the ongoing piecemeal dilution of secular law, with the establishment of theocratic sharia law in its stead.


The sharia enclaves in France are already officially mapped and monitored. One presumes that the civil authorities in Germany, Austria, Belgium, the Netherlands, Denmark, Sweden, Norway, and the UK have similar maps that are tacitly circulated among police officials and the emergency services. Such guidebooks are absolutely necessary if you don’t want to lose personnel by sending them unsuspecting into a ZUS.

Picture a huge map of Europe like the one of Paris at the top of this post. Each enclave is marked out and color-coded for the severity of its sharia — blue for mild, yellow for moderate, and red for Total Ummah. Now run the map forward through time in a rapid stop-frame animation, one frame per month.

The MuezzinIf you were to begin in, say, 1970, and continue the animation up to today, the entire process would take about twenty seconds to view. In the beginning there would be just a few blue spots here and there — in London, Rotterdam, Marseilles, Paris, Berlin, etc. As immigration from Africa, the Middle East, and South Asia increased, you would see new spots appear, and the old ones would enlarge and turn yellow and then red. Neighboring dots would merge and become blotches taking up whole suburbs of major cities. Little orange tendrils would snake out along major traffic arteries to engulf satellite cities. Sweden, Norway, Denmark, and Switzerland would become infected.

Now fast-forward the animation for the next two or three decades. See the larger sharia enclaves encounter each other and merge to form entire bright-red sharia provinces within what used to be the heart of Christian Europe.

We may presume that the rule of Islamic law in such zones will be unabashed and complete. If the police and the secular courts can be kept completely out of the picture, hands and feet may be severed as demanded by the fiqh. Young women may be thrown out of windows or stoned to death when appropriate. The call of the muezzin will resound unhindered from the minarets that spring up like toadstools all over the landscape. Sheikhs and emirs will be able to exercise local governance without interference, issuing fatwas and executing sentences as demanded by the law of Allah.

This is the real future that awaits all of Western Europe — provided that the infidel continues to supply the money and expertise required to keep the cities functioning. As long as the kuffar are willing to send in the repairmen and the construction crews, truck in the halal food, and continue to issue the welfare payments, there’s no reason why all of this can’t become a reality.

If…
« Viimeksi muokattu: 20.07.2010, 21:13:43 kirjoittanut kohmelo »

Nissemand

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 563
 • Liked: 304
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #47 : 20.07.2010, 21:08:30 »
uutislinkit menee samaan saksankieliseen uutiseen
Loppujen lopuksi on aivan sama mätetäänkö housuihin peetä lapiolla vai lusikalla. "Die Hosen voll" tulee olemaan kummassakin tapauksessa lopputulos.
-akez

kohmelo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 984
 • Liked: 172
 • Olutkellarissa kyyhöttävä hompanssi - SKP
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #48 : 20.07.2010, 21:13:56 »
uutislinkit menee samaan saksankieliseen uutiseen

Korjattu

valkobandiitti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 906
 • Liked: 355
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #49 : 21.07.2010, 08:41:24 »
Jotenkin on niin oikein että brysselissä on näitä no-go alueita. Saattaa siinä euroedustaja nuivistua kun tulee pari kertaa rullatuksi.
Väyrynenhän on nykyään nuivahko, johtuisiko siitä että tuli kahdesti ryöstetyksi brysselissä. Ryöstäjät eivät muuten olleet belgialaisia perunaneniä.
Ekologia on valjastettu poliittisten tavoitteiden ajamiseen, ja vihreyden ytimessä on vasemmistolainen, kapitalismin vastainen politiikka, jolla halutaan lopulta rajoittaa yksilön vapautta.

kohmelo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 984
 • Liked: 172
 • Olutkellarissa kyyhöttävä hompanssi - SKP
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #50 : 17.11.2010, 20:57:09 »
Ranskalaiset poliisit yrittävät tutkia raiskaustapausta, kuinka sitten kävikään...

http://www.youtube.com/watch?v=5D-1WO8KkIA&feature=player_embedded

Willy Whisper

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 690
 • Liked: 5
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #51 : 17.11.2010, 22:00:11 »
Ranskalaiset poliisit yrittävät tutkia raiskaustapausta, kuinka sitten kävikään...

http://www.youtube.com/watch?v=5D-1WO8KkIA&feature=player_embedded

Edes saksalaiset miehitysjoukot eivät käyttäytyneet ranskalaisia poliiseja kohtaan yhtä ylimielisesti. Jos viranomaiset antavat kohdella itseään näin, valta luisuu huligaaneille. Niinhän Ranskassa on paikoin käynyt.

Tämäkin video kertoo Hizb ut-Tahrin ja 'Muslin Brotherhoodin' valmisteleman Euroopan islamisoimisen ruohonjuuritasosta. Jo vuosikymmen sitten ranskalaiset sosiaalityöntekijät varoittelivat islamistien yrityksistä lähestyä lähiöiden ongelmanuoria:

Lainaus
Sosiaalityöntekijä Nadir Doudane arvelee, että "johtuu traditioista, että pojat ajattelevat että tyttöjä voi kohdella tällä tavalla, .. tämä ei ole Ranskaa".

Se mikä Doudanea todella huolestuttaa, on että islamilaiset fundamentalistit ovat ottamassa hyödyn tästä turhautuneisuudesta: "Fundamentalistit sanovat nuorille: 'Me voimme auttaa sinua löytämään työtä. Me voimme auttaa sinua olemaan ylpeä siitä mitä olet.' Tämä se syy miksi he menestyvät täällä niin hyvin."
http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2009/11/mita-muuta-ne-voivat-kuin-kivittaa.html"Tämä ei ole Ranskaa." "He menestyvät täällä (lähiöissä) niin hyvin."

Jos sosiaalista ongelmaa ei ratkaista, siitä tulee poliittinen. Jos poliittista ei... -siitä tulee sotilaallinen. Kylmää mutta totta.

Mihin poliisin peräänantaminen johtaa, siitä osaa kertoa mainio Tim Priest:

(http://4.bp.blogspot.com/_pW2xkjCy1LU/SxlCphXWZ7I/AAAAAAAAA5Q/OIRZyBag_R0/s400/op_timpriest0308.jpg)

Lainaus
Vuonna 1994 olin sijoitettuna Redferniin. Eräs hyvin tunnettu libanonilainen perhe, joka ei asunut kovinkaan kaukana Redfernin Poliisi-Akatemiasta, terrorisoi paikallisia satunnaisilla hyökkäyksillä, huumekaupalla, ryöstöillä ja väkivaltaisella epäsosiaalisella käytöksellä.

Kun eräät nuoret poliisit kertoivat minulle tästä, pyysin heitä näyttämään minulle kadun jolla he asuivat. Huolimatta nuorten poliisien vastahakoisuudesta näin lopulta tämän perheen ja heidän asuinympäristönsä. Kun olimme ajamassa pois kyseiseltä kadulta merkityllä poliisiautolla, tiilenpuolikas osui auton kattoon. Ajaja ei pysäyttänyt.

Sanoin: "Mitä sinä oikein teet? He heittivät juuri autoa tiilellä?"
Nuori konstaapeli totesi: "Joo, ne aina tekevät niin kun ajamme ohi."


Poliisit olivat joko liian peloissaan tai liian laiskoja tekemään mitään asialle. Poliisiautojen korjauslaskut kasvoivat ja katuterroristeista tuli vahvempia kuin poliisit. Kuten näette, Police Royal Commission antoi poliisin vetäytyä kuoreensa tietäen hyvin kuinka oikeudellinen systeemimme tekee poliisit haavoittuviksi valituksille.

Voitte pitää minua typeryksenä tai dinosauruksena, mutta tein sinä päivänä selväksi että vähintään yksi ryhmästä joka heitti kiven, pidätetään. Aloitin lähestymällä joukkiota juuri kuten meitä oli opetettu. Palasin poliisin vanhoihin tapoihin. Nappasin lähimmän miekkosen ja totesin että juuri hän oli se joka heitti tiilen. Hänen rohkeat kaverinsa eivät tehneet mitään. Kun saavuimme poliisiasemalle, tämä nuori hullu muuttui myöntyväisemmäksi, pyyteli anteeksi ja oli niin pelokas että itki.

Ette ehkä hyväksy tapaa millä toimin, mutta kuljetin tätä nuorta kukkoa ympäri poliisiasemaa, jotta nuoret poliisit näkisivät mikä heitä on pelotellut. Joitain kuukausia myöhemmin poliisi rutiininomaisesti piiritti ja tutki tämän perheen missä vain tapasikin.

Joitain vuosia myöhemmin, poliisikomentajan vaihduttua ja Peter Ryanin ollessa päivystävänä upseerina, tämä perhe nousi uudelleen tapetille. He olivat murhanneet nuoren australialaisen miehen, joka oli liikkunut humalassa alueella. Heillä oli asuntovaunu, josta he myivät huumeita 24h vuorokaudessa.

He olivat tehneet valituksia puolta paikallista poliisikuntaa kohtaan yleensä ja Peter Ryania kohtaan erityisesti. Tämän seurauksena tämä perhe oli ottanut Redfernin lähiön valtansa alle. Poliisijohto teki parhaansa rajoittaakseen poliisitoimia heitä vastaan, peläten valitusten vyöryä.

http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2009/12/tim-priest-lahi-idan-rikollisuuden.html

Valitusvyöry, jonka tehtailussa auttavat paikalliset braxit ja suurpäät, masentaa viranomaiset ja valta luisuu rikollisille. Tulevaisuutta myös Suomessa? Kyllä, ellet juuri Sinä "äänestä väärin".
"Neuropsykologisen näkökulman mukaan suurin uhka maailmanrauhalle tulee niiden kansakuntien taholta, jotka tarjoavat virikeköyhimmän ympäristön lapsilleen, ja tukahduttavat eniten seksuaalista nautintoa ja naisen sukupuolisuutta."
J.W.Prescott

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 024
 • Liked: 3594
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #52 : 17.11.2010, 22:17:03 »
Ranskalaiset poliisit yrittävät tutkia raiskaustapausta, kuinka sitten kävikään...

http://www.youtube.com/watch?v=5D-1WO8KkIA&feature=player_embedded

Kiinnostaisi kyllä tietää, miksi poliisi meni sinne tavallisissa vaatteissa ja miksi heillä oli kuvaaja mukana. Muuten en väärennökseen usko, koska yksikään lähiögangsta ei olisi ikimaailmassa suostunut osallistumaan videon tekoon.

Veli Karimies

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 179
 • Liked: 315
 • Tampere
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #53 : 17.11.2010, 22:37:59 »
Ranskalaiset poliisit yrittävät tutkia raiskaustapausta, kuinka sitten kävikään...

http://www.youtube.com/watch?v=5D-1WO8KkIA&feature=player_embedded

Kiinnostaisi kyllä tietää, miksi poliisi meni sinne tavallisissa vaatteissa ja miksi heillä oli kuvaaja mukana. Muuten en väärennökseen usko, koska yksikään lähiögangsta ei olisi ikimaailmassa suostunut osallistumaan videon tekoon.

Varmaan siksi, että kukkishattujen mieletä poliisiuniformu provosoi ja siten sitä ei saa käyttää "sensitiivisillä alueilla" tms yhtä pöhköä. Keksi ite omasi niin se on varmaan aika lähellä todellisuutta. Poliisi yleensäkin kuvaa toimintansa oikeusturvan takia.

Sanglier

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 374
 • Liked: 74
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #54 : 17.11.2010, 22:46:44 »
Eilen Montparnasse-Bienvenuen metroaseman pitkällä liukuvalla jalkakäytävällä kaksi arabinuorta käveli ohitseni, jäivät viiden metrin päähän, vilkuilivat taakseen ja supisivat keskenään. Muita kulkijoita ei ollut. Menivät linjan 13 laituria kohti, pääteasema Saint Denis. Minä samaan tunneliin ja ajattelin että vihdoinkin alkaa tapahtua.

Eivät kuitenkaan tulleet jutulle. :)

Kaasu on paskamainen juttu. Ennen kaikkea pitää varoa väijytykseen kävelemistä. Jos näkökyky menee, ainoa tie ulos on ikävä kaikille osapuolille.

Siitä voitte olla varmoja että poliisi meni uudestaan kavereiden kanssa.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20165
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #55 : 18.11.2010, 21:23:12 »
Kiitos paljon linkeistä, Kohmelo. Todella avartavaa, en edes käsittänyt tilanteen olevan noin huono Ranskassa. Tutustun vielä paremmin paremmalla ajalla.kmruuska kehui käyneensä Pariisissa ja mukavaa oli ollut. Joka puolella oli ystävällisiä mamuja ja muslimeja, kaikki oli kaunista eikä mikään tehnyt kipeää. Hajotkaa!
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20165
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #56 : 18.11.2010, 21:28:32 »
Minkä lain nojalla katkaistaan sähköt ja vesi jostakin korttelista? Ei tule mitään tuollaista ilman virallista sotatilaa.


Poikkeustilalait ovat käteviä - Ranskassakin niitä lienee.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Sanglier

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 374
 • Liked: 74
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #57 : 18.11.2010, 22:31:18 »
Ranskalaiset poliisit yrittävät tutkia raiskaustapausta, kuinka sitten kävikään...

http://www.youtube.com/watch?v=5D-1WO8KkIA&feature=player_embedded

Mitä ihmeen poliiseja nuo ovat kun antavat kohdella itseään noin? Kivien heittelyä, kyynelkaasua, pesäpallomailalla uhkailua... Eivät edes ottaneet ketään kiinni!

No ne ovat rikospoliiseja, todistaja följyssä. Ole vain varma että he menevät takaisin, isommalla porukalla. Tuosta käy ilmi että nuorukaiset ovat asunnonvaltaajia, ts. huumekauppa on käynnissä. Kun sinne mennään isommalla porukalla, ketään ei löydy.

Nuo vain kävelivät huonoon paikkaan huonoon aikaan. Ranskan poliisi EI koostu vellihousuista. He vastaavat voimaan voimalla. Kolmen siviilipukuisen voimin nuo olisivat vain voineet ampua tiensä läpi nuorukaisten sulusta, ja sitten mitä? Suvaitsevaiset perseet olisivat revenneet lännestä itään - eiväthän poliisit edes olleet oikeassa vaarassa ja silti teloittivat LAPSIA!1!!!111

Mikä ei tietenkään paranna kokonaistilannetta ollenkaan. Vituiksi se on mennyt täälläkin, pahasti ja pitkään.

Ilman näitä tyyppejä

http://medias.lepost.fr/ill/2009/03/27/h-20-1473501-1238165262.jpg

veri ja paska lainehtisivat kaduilla paremmissakin kortteleissa. Nythän paviaanit pysyvät omissa enklaaveissaan polttamassa omia autojaan. Yleensä.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 277
 • Liked: 18452
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #58 : 18.11.2010, 22:37:19 »
***
Ilman näitä tyyppejä

http://medias.lepost.fr/ill/2009/03/27/h-20-1473501-1238165262.jpg

veri ja paska lainehtisivat kaduilla paremmissakin kortteleissa. Nythän paviaanit pysyvät omissa enklaaveissaan polttamassa omia autojaan. Yleensä.

Kaikki kunnia niille tyypeille, mutta ehkä parempi olisi, jos aito monikulttuuri tavoittaisi ne paremmatkin korttelit. Loppuisi turha veivaaminen.

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 024
 • Liked: 3594
Vs: No-go zones - zones urbaines sensibles
« Vastaus #59 : 18.11.2010, 23:03:47 »
http://medias.lepost.fr/ill/2009/03/27/h-20-1473501-1238165262.jpg

Outo kuva. Musta tyyppi näyttää aikuiselta, jonka poljettavassa kulkuvälineessä on apupyörät. Mutta kai se ihan oikea lapsi on, vaikkei sillä ole hiuksiakaan.

Tagit: no-go zone