HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

No-go zones - zones urbaines sensibles

<< < (2/74) > >>

Simo Hankaniemi:
Etniset ranskalaiset joutuvat kohta neuvottelemaan siitä, mitkä alueet säästetään alkuasukkaiden reservaateiksi. Vai joutuvatko dhimmit vain tuhoutumaan ilman suoja-alueita.

EL SID:
suomessa vastaavia alueita on ainakin Vaasan olympiakortteli. Mikä muuten olisi tuon alueen nimi suomeksi?

ikuturso:
"Älä-mene-vyöhyke" voisi toimia kankeana käännöksenä Suomen kielessä.

Tästä tuli mieleen vanha Aku Ankan taskukirja (nro 19, Roope-Sedän Miljoonat), jossa Aku ja pojat matkustavat Makarandaan etsimään sanakirjaa Caramba-Rombasta.
Caramba-Romban portilla heidät kuitenkin heitetään väkivalloin ulos. Kaikkitietävä Sudenpentujen Käsikirja tietää, mitä kaupungin nimi tarkoittaa...

-i-

Pöllämystynyt:
Kiitos paljon linkeistä, Kohmelo. Todella avartavaa, en edes käsittänyt tilanteen olevan noin huono Ranskassa. Tutustun vielä paremmin paremmalla ajalla.

Näihin tietoihin ja karttoihin kannattaa kaikkien tulevaisuudestamme kiinnostuneiden tutustua, ne ovat kuin aikamatka Suomen tulevaisuuteen muutaman vuosikymmenen päästä, jos maahanmuuttopolitiikkaamme ei saada järkeistettyä. Argumentteina nämä tiedot ovat vastaansanomattomia, jos niihin vain viitsii tutustua. Vain tietämätön voi vängätä vastaan ideologiansa pohjalta.

Risto A.:

--- Lainaus käyttäjältä: Ulkopuolinen - 09.10.2009, 16:49:49 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Veli - 08.10.2009, 22:54:37 ---Kyllähän tuo saataisiin lopetettua suht koht "helposti". Mutta taitaisi pari kukkahattutätiä pahastua keinoista niin ei kai sitten kuitenkaan.. ?

--- Lainaus päättyy ---

Veikkaan että moinen ilmiö olisi aika helppo lopettaa jos se vain haluttaisiin lopettaa.

Ensin sähkö poikki kuukaudeksi. Ajoneuvoliikenne alueelle poikki. Alueelta poistuvilta tarkastetaan maassaolo-oikeus ja muut oleelliset asiat. Ilman maassaolo-oikeutta olevat alueelta poistuvat karkoitetaan. Pääsy alueelle estetään. Sen jälkeen sekä sähkö että vesi poikki kolmeksi kuukaudeksi. Taas alueelta poistuvat tarkastetaan ja ilman maassaolo-oikeutta olevat lähetetään jonnekin, hällä väliä minne.

Sitten katsotaan että mikäs olikaan seuraava alue, jolla autot palavat, palokuntaa kivitetään ja poliisin toimintaa hankaloitetaan.

Haittapuolena on toki se, että asuntokanta olisi varmaan aika perusteellisesti tuhottua samoin kuin infra muutenkin moisen "piirityksen" jälkeen, mutta eiköhän se toinen vaihtoehto ole vielä kalliimpi.

Joissain kulttuureissa joustavuus ja järkevä tai asiallinen käyttäytyminen tulkitaan heikkoudeksi, lepsuudeksi ja saamattomuudeksi, jota on lähes velvollisuus käyttää hyväksi. Länsimaisten kulttuurienkin olisi jo aika oppia että moisessa tilanteessa eräs Edgar Wallacen lausahdus pitää paikkansa.

"Rauhanneuvottelija ilman riittävää tulivoimaa ei ole mitään muuta kuin provokaattori."

--- Lainaus päättyy ---

Sähköjen katkaiseminen?

1. armottomat mellakat
- massa vyöryy alueiltaan aseistettuna ulos

2. intifada, siis oikea ja avoin sisällissota.
- 12 miljoonasta saa koottua jo 'muutaman' divisioonan asekuntoisia ja -tahtoisia miehiä ja käveleviä pommeja.

3. ulkomaisten supportti intifadalle = konfliktin eskaloituminen

4. muiden maailmassa olevien jännitteiden purkautuminen väkivaltaisesti
- mm. Intia vs Pakistan, Venäjä vs Georgia + muita hampaankolossa olevia maita, Kiina vs Nepal, Indonesian sisäiset kähinät, ... et cetera ad infinitum.

Vastaukseksi näihin jännitteisiin.. ..Suomi rummuttaa avoimia ovia ja näkee hallusinaatioita sellaisesta maailmasta, joka ei nyt ihan totta ole mahdollinen noin muutamaan kymmeneen sukupolveen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta