HOMMAN KIRJASTO > Suositeltavaa luettavaa

Kirjat: Linkkejä/vinkkejä Hommaan liittymättömiin kirjoihin

<< < (2/41) > >>

Miniluv:

--- Lainaus ---Ron Paul:han Usan presidentinvaaleissa sanoi, että tulisi siirtyä takaisin kultakantaan.
--- Lainaus päättyy ---

Asian huumoriarvon vuoksi mainitsen, että USA:n ei tarvitse palata kultakantaan, koska maan perustuslain mukaan maa on kultakannassa...

Anti-Utopisti:
En ymmärrä, miksi kannattaisi edes aloittaa politiikan harrastamista, ennen kuin on lukenut seuraavan klassikkoteoksen:

http://www.au.af.mil/au/awc/awcgate/psych-intel/index.html

Kun ensin tietää pääpiirteissään, miten ihmismieli tuppaa hahmottamaan asioita, niin vasta sen jälkeen voi vihdoin yrittää hahmottaa jonkin poliittisen kysymyksen oikein.


258086571@hotmail.com

Richard J. Heuer, Jr.: Psychology of Intelligence Analysis

Maltillinen:
Aihetta täällä foorumissa on useasti sivuttu, joten ajattelin tämän sopivan suositeltavien luettavien joukkoon.

Itse luin kirjan vasta nyt pokkariversiona, nuuka kun olen, mutta oikeastaan harmittaa että en ole siihen aikaisemmin törmännyt.

Eskon teoksiin olen aikaisemminkin tutustunut ja tämänkin valitsin kun aihe vaikutti mielenkiintoiselta. Koska kyseessä on kirjeenvaihto, ajattelin lukea kirjeen kerrallaan ja mietiskellä asiaa sitten muutaman päivän ennen seuraavan lukemista. Tässä kuitenkin epäonnistuin surkeasti, koska kumpikin kykeni aivan liian sujuvaan kirjoittamiseen, enkä oikein malttanut edes pysyä nahoissani, seuratessani tätä kutkuttavan jännittävää keskustelua. Monta kertaa olin jo puolin ja toisin varma, että sanansäilä oli pistänyt murhaavasti, mutta sitä seurasikin nopea väistö ja riposti, joten harmitellen kyvyttömyyttäni lukea yhtään nopeammin, päädyin vain taittelemaan hiirenkorvia niiden sivujen yläkulmiin, joihin halusin vielä palata :)

Tässä linkit:
http://www.bookplus.fi/product.php?isbn=9789516071148
http://www.kotimaa.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=1141&Itemid=109

KphS:
Suosittelen tutustumaan ajan kanssa:

Martti Valkonen: Sananvapaus kauppatavarana


--- Lainaus ---SANANVAPAUS KAUPPATAVARANA

Helsingin Sanomien toimintatapoja selostaa myös Martti Valkonen kirjassaan SANANVAPAUS KAUPPATAVARANA. (Suomalainen Matkaopas Finnish Guidebooks Oy. Keuruu 2003) Kirjasta käy ilmi, miten osa suomalaista mediaa ja etenkin Helsingin Sanomat vaikenee tosiasioista ja uutisista tai vääristelee niitä saadakseen itselleen hyötyä muun yhteiskunnan kustannuksella.

Kun Esko Salmisen kirja on tiedemiehen viileää analyysia, on Martti Valkosen kirja toimittajan avoin kertomus ja analyysi median jokapäiväisestä työstä ja vallankäytöstä. Siinä median omien etujen ajaminen voittaa yhteiskunnan ja lukijoiden edut.

Klikkaa Martti Valkosen kotisivulle osoitteeseen www.journalismi.info saadaksesi lisää tietoa tavoista, joilla Pihtiputaan muoria ja Pihtiputaan nuoria - kaikkia meitä lukijoita - jymäytetään isossa sanomalehdessä tuon tuostakin.
--- Lainaus päättyy ---

Onnensoturi:

--- Lainaus käyttäjältä: KphS - 13.03.2009, 20:34:15 ---Suosittelen tutustumaan ajan kanssa:

Martti Valkonen: Sananvapaus kauppatavarana

--- Lainaus päättyy ---
Ei liity nähdekseni mitenkään Homman aihepiiriin?

Tervetuloa Hommaan! Mielenkiintoista, että ensimmäisen postauksesi aiheena on kepulaisen kirjoittajan tarve puolustaa pääministeriä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta