HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

2009-01-29 Vartti.fi - Vaipanvaihtoa vain miestenhuoneessa

(1/4) > >>

Junkkari:
Sarjassamme monikulttuurisuuden pieniä lieveilmiöitä :D:

"Vartti.fi:n lukija ihmetteli Tikkurilan McDonald’sin vessoja, joissa lastenhoitopiste on sijoitettu miestenvessan yhteyteen. Päätös ei ole hampurilaisravintolan kannanotto lastenhoitoon, vaan pienten tilojen sanelema pakko.

McDonald’sin viestintäpäällikkö Heli Ryhänen kertoo hoitopisteen sijaitsevan miestenvessassa jo kahdettatoista vuotta. Tikkurilan ravintolassa on kaksi erikokoista vessaa, joista vain toiseen mahtui pisuaari. Siksi suuremmasta vessasta tuli miesten helpotushuone.

Naisten vessa on pieni koppero, joten pisuaarin lisäksi myös vaippojen vaihtopiste sijoitettiin miestenvessaan. Heli Ryhänen korostaa, että myös vauvojen kanssa liikkuvat naiset saavat käyttää miesten vessan hoitopistettä.

Angel Sarkariania hoitopisteen sijainti kummastuttaa. Yksivuotiaan lapsensa kanssa syömässä olleelta Sarkarianilta jäi vaipanvaihto tekemättä.
– En missään nimessä kävisi miesten vessassa vaihtamassa vaippaa.

Heli Ryhänen muistuttaa, että lapsella on yleensä sekä äiti että isä. Asiakkaat eivät ole juurikaan kummastelleet Tikkurilan McDonald’sin vessaratkaisuja, vaan olleet tyytyväisiä että hoitopiste ylipäänsä löytyy."

http://www.vartti.fi/artikkeli/cfecfda8-f58b-47ef-bbff-db7e4c004573

Miniluv:
Okei, miten tämä liittyy monikulttuurisuuteen. En vain tajua :(

Jouko:

--- Lainaus käyttäjältä: Miniluv - 29.01.2009, 09:22:59 ---Okei, miten tämä liittyy monikulttuurisuuteen. En vain tajua :(


--- Lainaus päättyy ---
Ei mitenkään mutta tässä tapauksessa mammat voivat käydä luvalla tarkistamassa miesten huussissa että onko pytyn kansi ylhäällä vai alhaalla. :D :D ;D ;D

ekto:
Tässä varmaan haetaan sitä, että Suomalaiset ovat tulleet tilanteen kanssa toimeen 12 vuotta...

Junkkari:

--- Lainaus käyttäjältä: Miniluv - 29.01.2009, 09:22:59 ---Okei, miten tämä liittyy monikulttuurisuuteen. En vain tajua :(


--- Lainaus päättyy ---

No mielestäni siinä, että 12-vuotta vessa on jo sijainnut miestenhuoneessa mutta vasta nyt 2009 se katsottiin uutisoinnin arvoiseksi. Luulenpa, että suurin osa suomalaisnaisista ei näe ongelmaa siinä, että joutuu vaihtamaan vaipat miestenhuoneessa (ja 12-vuotta ilmeisesti asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä). Toisissa kulttuureissa kun nainen ei edes saa katsoa miestä silmiin, joten tuskin nämä miestenhuoneessakaan suostuvat vaipat vaihtamaan lapselleen.

Lisäksi miksi jutussa haastateltiin juuri henkilöä nimeltä Angel Sarkarian joka ei suostuisi vaihtamaan lapsensa vaippoja miestenhuoneessa, eikä esimerkiksi Liisa Virtasta joka ei suostu menemään miestenhuoneeseen?

Tai sitten tämä ei liity mitenkään monikulttuurisuuteen vaan minun aivoni ovat fakkiutuneet etsimään piilomerkityksiä ja mokuilua sieltäkin missä sitä ei ole.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta