HOMMAN KESKUSTELU > Paja

Liity Homma ry:n kannatusjäseneksi

(1/85) > >>

Homma Admin:
HommaForum on ollut nyt pystyssä vajaan vuoden. Näiden 10 kuukauden aikana on tapahtunut monenlaista: HommaForumilla ja Hommakerhoissa on riidelty, rakastettu, istuttu vääriin syleihin, tehty tutkintapyyntöjä ja kiusattu Sannaa. Eurovaaleihin hommalaiset keräsivät 3700 kannatuskorttia ja nyt on pistetty oikein puoluekin alulle. Eurovaalien alla useat ehdokkaat, mm. vihreiden Jyrki Kasvi ja kd:n Sari Essayah olivat HommaForumilla vaalitentissä. 

Säännöllisesti kokoontuvia Hommakerhoja on useilla paikkakunnilla ja Homma-TV on tehnyt hyviä raportteja ajankohtaisista tapahtumista. Meidän näkökulmastamme. HommaForumista on muodostunut median vahtikoira, jota toimittajat seuraavat silmä tarkkana. Myös hommalaisten hyväntekeväisyys sai kivaa julkisuutta NYT-liitteen kertoessa HommaForumin KIVA-mikrolainoista.

Paljon on siis tehty ja hommaforumilaisilla on ollut hauskaa sitä tehdessä. Ennen kaikkea HommaForumilla on kehitetty valtava määrä erilaisia ideoita. Suurin este niiden toteuttamiselle on ollut rahan ja koordinoinnin puute.

Tähän asti kaikki HommaForumin toiminta domain-nimestä ja palvelimesta lähtien on ollut yhden yksityisen sponsorin rahoituksen (ja lukemattomien vapaaehtoistyöntekijöiden) varassa. Tämä ei tietenkään ole pitkän päälle kestävä ratkaisu.

Nyt Homma ry:n perustamisen myötä olemme saaneet organisaation, joka voi toimia rahoituksen ja toiminnan ohjaajana ja edustaa HommaForumia ulospäin. Meillä on mahdollisuus kehittää Homma ry:stä kansalaisjärjestö, joka tutkii, tiedottaa, masinoi ja ottaa kantaa. Toiminta vaatii kuitenkin rahaa.

Näin voit tukea Homma ry:n toimintaa

Jokainen, joka haluaa tukea Homma ry:n toimintaa voi liittyä kannatusjäseneksi maksamalla 30 euroa tilille FI49 5800 1320 2168 63 (580013-2216863). Jos haluat saada yhdistykseltä postia, laita maksun viestiin sähköpostiosoitteesi ja/tai postiosoitteesi. Jäsenmaksu on voimassa kunkin kalenterivuoden loppuun saakka. (Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä myös oikeuskelpoinen yhteisö. Yhteisöjäsenmaksu on 100 eur.)

Lisäksi on mahdollista tukea Homma ry:n toimintaa osallistumalla eri kampanjoiden kustannuksiin. Tästä tiedotetaan jatkossa erikseen.

Yhdistyksen säännöt täällä.

Benjamin:
Kannatusjäsenmaksu lähti juuri. Olinko ensimmäinen?

Homma Admin:

--- Lainaus käyttäjältä: Benjamin - 15.10.2009, 13:12:27 ---Kannatusjäsenmaksu lähti juuri. Olinko ensimmäinen?

--- Lainaus päättyy ---

En tiedä olitko, mutta jos osoitetiedot olivat mukana (tai tulevat privalla), niin kyllä ensimmäiseksi maksajaksi ilmoittautuneelle Hommapinssi lähtee!  ;)

Oami:
Suosittelen lämpimästi rahankeräysluvan hankintaa tuota kampanjatukemispyyntöä varten.

Jäsenmaksu on kaiketi asia erikseen.

Hommaforum Admin:

--- Lainaus käyttäjältä: Oami - 15.10.2009, 14:12:04 ---Suosittelen lämpimästi rahankeräysluvan hankintaa tuota kampanjatukemispyyntöä varten.

Jäsenmaksu on kaiketi asia erikseen.

--- Lainaus päättyy ---

Kiitokset Oula, juuri näin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta