UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Blogi: Dragan Klaric: maahanmuuttajana Ruotsissa  (Luettu 1592 kertaa)

M.K.Korpela

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 2 621
  • Liked: 226
  • Wanhan coulun conetecnicco
Ruotsinkielinen blogi ja käsittelee Ruotsin asioita , mutta Draganilla on uskottavuutta oman siirtolaistaustansa vuoksi. Dragan on syntynyt Kroatiassa ja saapunut Ruotsiin 11 kuukauden ikäisenä. Dragan

Tässä Draganin ilkeä ehdotus hoitojonoista tuskaantuneelle: Teeskentele laitonta maahanmuuttajaa.

Lainaus käyttäjältä: Dragan
Syöpäsairas – pakko jonottaa

Syy Skånen pitkiin odotusaikoihin on resurssipula.
– Yleensä meillä on 7 konetta. Nyt vain 5 toimii. Ja meillä on 25 % korkeampi kuormitus kuin normaalisti. Pulaa on sekä koneista että henkilökunnasta, sanoo Carsten Rose, onkologian toiminnanjohtaja Skånessa.

Neuvoni Annette Axmacherille on että menee sairaalaan , kieltäytyy sanomasta nimeään ja vaatii hoitoa. Skånen policy on että maassa laittomasti oleskelvat saavat akuuttia ja muuta välttämätöntä hoitoa. Edellytys on että nämä kykenevät kävelemään sairaalaan itse ja vaatimaan hoitoa nimettöminä. Sairaala antaa sitten laittomalle fikiivisen henkilönumeron että hoito voi alkaa. Axmacher voi periaatteessa tehdä saman , kunhan tämä kieltäytyy ilmoittamasta nimeään on sairaalan annettava hänelle fiktiivinen henkilönumero.
« Viimeksi muokattu: 03.11.2009, 15:28:21 kirjoittanut Miniluv »
M.K.Korpela ratsastaa.
DO NOT LOOK AT LASER WITH THE REMAINING EYE
YLLÄRI !

Kissapeto

  • Vieras
Vs: Dragan Klaric
« Vastaus #1 : 22.10.2009, 16:47:24 »
Niin. Joskus vitsailtiin köyhille opiskelijoille, että jos jatko-opintoihin ei meinaa raha riittää, saatikka  majoitukseen, puhumattakaan nyt mistään vapaa-ajanvietosta, kuten kuntosalilla käynnistä tai telkkarista, ja olisi mukava syödä lämmintä ruokaa säännöllisesti, niin ei huolta! Valtio tarjoaa tällaiset mahdollisuudet. Lyhyet opinnot voi varmistaa kopauttamalla vastaantulijaa vaikkapa vasaralla, pidempien lukujen varmistamiseksi kannattaa kuitenkin mennä viinakauppaan yöllä ikkunan kautta ja ottaa mukaan reilusti juotavaa.

Tagit: