HOMMAN UUTISHUONE > Pohjoismaat

2009-10-27 Ruotsidemokraattien kannatustilanne (yhdistetty)

(1/415) > >>

Turkulaine:
^^^ Ruotsissa Homma on infernaalisessa nousussa. ^^^

Kyselyssä kysyttiin miten äänestäisit jos tänään olisi eduskuntavaalit.

http://www.sverigedemokraterna.net/index.php?action=fullnews&id=1200


--- Lainaus ---SD nu fjärde största partiet

2009-10-27, 10:31 | Av sverigedemokraterna.se

I Aftonbladet/United Minds nya väljarbarometer blir Sverigedemokraterna landets fjärde största parti. Bara S, M och MP är större.

Siffrorna i mätningen:

Sverigedemokraterna: 6,0%
Moderaterna: 26,6%
Folkpartiet: 5,9%
Centerpartiet: 4,6%
Kristdemokraterna: 4,2%
Socialdemokraterna: 33,7%
Vänsterpartiet: 5,7%
Miljöpartiet: 8,6%
Piratpartiet: 2,1%
Övriga: 2,5%

1878 personer tillfrågades under perioden 5-25 oktober. De svarade på frågan: Hur skulle du rösta om det vore val till riksdagen idag?
--- Lainaus päättyy ---

Turkulaine:

--- Lainaus käyttäjältä: Ulkopuolinen - 27.10.2009, 17:21:31 ---Hallituksen ulkopuolella on ihan turha heiluttaa lippua ja hurrata kannatusprosentin kasvulle ellei halua päästä uudeksi urpilaiseksi.
--- Lainaus päättyy ---

Tarkoitatko, että ellei heti voita sossuja vaaleissa on mitään nuivaa poliittista liikehdintää turha aloittaakaan? Vai oliko sulla joku oikea pointtikin tässä?

Vasarahammer:
Porvarillinen allianssi lähtee vaaleihin yhtenä blokkina. Jos sossut meinaavat saada hallituksen aikaiseksi, he tarvitsevat enemmistön yhdessä Ympäristöpuolueen ja Vasurien kanssa. Sitä he eivät tule saamaan, koska edes ruotsalaiset eivät ole niin hulluja, että äänestäisivät Mona Sahlinin pääministeriksi.

Porvarillinen allianssi jatkaa hallituksessa mutta joutuu sopimaan tietyistä asioista Ruotsindemokraattien kanssa vähän niin kuin Tanskassa.

Ernst:
Ruotsin pohjimmiltaan rehti kansa hylkää seuraavissa vaaleissa demarit ja kokoomuksen. Vinoviivanen on vedettävä!

Nikopol:
Oma ennustukseni seuraavaksi murhattavan ruotsalaispoliitikon nimeksi: Jimmie Åkesson. Tekijä: mielenterveyskuntoutuja, talonvaltausporukoissa roikkunut alle kolmikymppinen etninen svensson, rastatukka ja armeijan rotsi. Tekotapa puukotus julkisessa tilaisuudessa. Aika: 6 kk ennen vaaleja. Tutkimusten tulema: ei poliittista motiivia, yksin toiminut hullu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta