HOMMAN UUTISHUONE > Pohjoismaat

2009-10-27 Ruotsidemokraattien kannatustilanne (yhdistetty)

<< < (415/418) > >>

Lalli IsoTalo:

--- Lainaus käyttäjältä: Niksa7 - 11.09.2022, 23:37:42 ---Ylen jälkiviisaista voi kuunnella loput jos Kreeta on edelleen siellä. Vuosiin enää iljennyt katsoa ohjelmaa mutta aikoinaan seuratessa noin 100% ajasta Kreeta puhui vihervasemmistoa.
--- Lainaus päättyy ---

Olen myöskin yrittänyt vältellä YLEn jälki-idiootteja, mutta silloin kun en ole onnistunut, niin Kreeta on kyllä enimmäkseen kuuulostanut nykykokoomuslaiselta, siis vihervasemmistolaiselta.

Ei linkkejä.

Golimar:
Törkyläjä syyttää Ruotsidemokraatteja terroristiorganisaatioksi, olisikohan rikosilmoituksen paikka.

Viktigt påminna om att SD är en terrororganisation. Det existerar knappt några politiska olaga hot från vänsterhåll. Nästan samtliga härrör från Sverigedemokraterna. https://t.co/ohEFgVy4zN— Henrik Zaregon Arnstad (@arnstad) November 14, 2022
--- Lainaus päättyy ---

https://twitter.com/arnstad/status/1592121576820178944

viisitoista:
Liberaalipuolueen johtaja vittuilee avoimesti SD:lle, ja kerskailee sillä että on onnistunut torpedoimaan näiden ehdottamia siirtolaisuuden vastaisia toimenpiteitä:

https://www.friatider.se/johan-pehrson-sd-ar-en-brun-sorja


--- Lainaus ---I intervjun riktar Johan Pehrson kritik mot Tidöavtalet, som han själv har varit med och förhandlat fram med SD.

L-ledaren uppger att han inte har gått med på vad som helst, särskilt inte när det gäller invandringen.

– Alla volymmål är borta, alla återvandringsmål är borta och en massa sjuka saker, säger Pehrson till Expressen.

SD är ett ”extrempopulistiskt” parti med "samma organisationsnummer" som när de bildades, enligt Johan Pehrson, som är arbetsmarknads- och integrationsminister i Ulf Kristerssons regering.

– Och även deras taffliga försök till vitbok visar ju att det är en brun sörja, säger han till Expressen.
--- Lainaus päättyy ---

SD ei voi vain nössösti istua paikallaan ja ottaa vastaan tällaisia loukkauksia "hallituskumppaneiltaan" ilman mitään reaktioita!

Persujen on aikanaan oltava valmiita lyömään kokoomusta takaisin heti jos he yrittävät tällaisia julkeuksia.

viisitoista:
Tästä minä pidän - olen usein sanonut etteivät ruotsidemokraatit saisi olla niin nöyrän kilttejä poikia. Nyt näyttää siltä että heidän itsetuntonsa on kasvanut ainakin siinä määrin että tästä lähtien he haluavat päästä hallituksiin varsinaisiksi jäseniksi.

Luulen että tämän hallituksen suhteen he vielä antoivat periksi rauhoittaakseen pelkurimaisen sovinnaisia "oikeisto"-äänestäjiä, auttaakseen nössöporvareita totuttautumaan ajatukseen yhteistyöstä SD:n kanssa (joka vielä vähän aikaa sitten oli niin kauhean kielletty asia), mutta nyt kun he ovat saaneet maistaa yhteistyötä ja päästä kielletyn hedelmän makuun, niin tästä lähtien alkavat ehdot keskinäisten diilien suhteen koventua:

https://www.suomenuutiset.fi/jimmie-akessonin-tyrmaa-yhteisen-pakolaispolitiikan-ja-uhkaa-taas-hallituskriisilla-euroopan-unionista-on-tulossa-ruotsille-pakkopaita/


--- Lainaus ---Ruotsidemokraattien ja porvarihallituksen yhteistä hallitus- eli Tidö-sopimusta on seurattava kirjaimellisesti. Muuten ”hallitukselta putoaa pohja”. Ruotsidemokraattien rooli tukipuolueena loppuu puheenjohtajan mukaan joka tapauksessa tähän hallituskauteen.

– Tidö-sopimus on perusta, jonka päälle rakennamme hallituksen kanssa uuden, vahvan Ruotsin. Se on sopimus, joka on sitova jokaiselta konkreettiselta osaltaan. Jos näin ei toimita, sopimus ei ole enää voimassa. Tämän pitäisi olla täysin selvää, sanoi ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson perinteisessä kevätpuheessaan Tukholman Långholmenilla.

– Ruotsidemokraatit on viimeistään seuraavien vaalien jälkeen joko hallituspuolue tai oppositiossa. Emme enää toimi tukipuolueena hallitukselle, jossa emme itse ole mukana, Åkesson ilmoitti.
--- Lainaus päättyy ---

Shemeikka:
Uutinen Ruotsista.--- Lainaus ---Ruotsi: SD pyrkii hallitukseen

Jimmie Åkessonin johtama Ruotsidemokraatit-puolue (SD), on lupautunut tällä vaalikaudella tukemaan Ruotsin hallitusta hallituksen ulkopuolelta. Sölvesborgissa pitämässään puheessa puheenjohtaja Åkesson sanoo tämän ns. ”Tidönsopimuksen” päättyvän seuraaviin vaaleihin vuonna 2026.

Lauantaina 26.8. pidetyssä puheessa Jimmie Åkesson sanoi Ruotsidemokraattien tähtäävän hallituspaikkaan ensi vaalikaudella.

Åkesson sanoo Ruotsidemokraattien olevan joko hallituksessa tai oppositiossa vuoden 2026 jälkeen, ei hallituksen tukipuolue Ruotsin valtiopäivillä kuten tällä hetkellä.

”Tidönsopimus on kuin jeesusteippi, toimii loistavasti tilapäisesti, ja ratkaisi ongelman", sanoi Åkesson kesäpuheessaan.

Viime vuoden vaalien jälkeen Ruotsin Maltillisen Kokoomuksen, Liberaalien ja Kristillisdemokraattien muodostama vähemmistöhallitus tarvitsi Ruotsidemokraattien tuen syntyäkseen.

Jimmie Åkesson otti kantaa myös käynnissä olevaan Koraanien polttokriisiin.

Tanskan hallitus haluaa kieltää Koraanien polttamisen julkisilla paikoilla. Åkesson on kritisoi aietta.

"Myös Ruotsissa ovat eräät poliitikot samoilla raukkamaisilla, nöyristelevillä ja vaarallisilla poluilla", Åkesson sanoi.

Myös Ruotsin hallitus aikoo kieltää Koraanien poltot järjestyslakia muuttamalla. Åkessonin mukaan tarvetta kieltää Koraanien polttaminen lakia muuttamalla ei ole.

"Emme saa koskaan antaa periksi kiristykselle", hän sanoi.

Lähde SVT

--- Lainaus päättyy ---

https://www.kansalainen.fi/ruotsi-sd-pyrkii-hallitukseen/

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta