Kirjoittaja Aihe: Milloin ja miten nuivistuit?  (Luettu 327105 kertaa)

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 8 094
 • Liked: 27349
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1200 : 04.04.2017, 23:20:00 »
Olen alkukantainen, impivaaralainen reviirinvartija luonne. Olen varmaan syntymänuiva, sitä kutsutaan itsesuojeluvaistoksi ...

...Todistustaakka on tulijalla, ei Kim Evilillä ja muilla pottunokilla, kun puhutaan Suomesta. Matut ovat todistaneet tähän mennessä kelpaamattomuutensa eurooppalaisiin yhteiskuntiin joka paikassa, mihin ovat rantautuneet. Koko operaatio matutus, on Eurostoliiton laiminlyönti omia kansalaisiaan kohtaan. Näin on männyn kävyt....kielenkäyttö on paikoin terävän särmikästä, jopa rujoa ja repivän ronskia. Niin on vastapuolellakin. Se on pelin henki näinä aikoina tavan kansan syveissä riveissä. Poliitikot puhukoot särmikkäämmin...vaikkakin olen taipuvainen otaksumaan, ettei tätä peliä enää puheilla voiteta..aika on ajanut ohi..

Tervetuloa!
« Viimeksi muokattu: 04.04.2017, 23:23:05 kirjoittanut Kim Evil-666 »
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele!

klam

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 12
 • Liked: 34
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1201 : 04.04.2017, 23:33:11 »
Niin, köyhyys taitaa aiheuttaa paljon enemmän kuolemia kuin Syyrian sota. Näiden Suomeen tulleiden pakolaisten auttaminen vaan on konkreettisempaa kuin antaa joka kuukausi Unicefille rahaa. Näiden Suomeen tulleiden pakolaisten ongelmat (läheisten kuolema, vaino, omaisuuden menetys) tulevat suoraan omien silmien alle ja ne menevät varmasti osalla tunteisiin ja sitten nousee palo taistella niiden puolesta ja larpata ihmisoikeusaktivistia, joka seisoo poliisiauton tiellä palautuksia vastaan. Ja sitten kun joku tulee kylmästi kritisoimaan valintoja, jotka tuntuvat moraalisesti oikeilta, ja haukkumaan suvakiksi ja hörhöksi, niin ei ehkä ymmärrystä heru kritisoijille, vaikka olisivatkin oikeassa siinä, että pakolaistulvassa on hyvin monipolvisia ongelmia, ja että samaan aikaan muualla, silmien ulottumattomissa, kärsii ja kuolee monikertaisesti suurempi ihmisjoukko, joiden auttamiseen olisi kannattanut ennemmin panostaa, jos olisi halunnut tehdä moraalisesti kestävämmän ratkaisun.
« Viimeksi muokattu: 04.04.2017, 23:34:59 kirjoittanut klam »

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 599
 • Liked: 7430
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1202 : 05.04.2017, 00:38:44 »
...

Minulla sen tukeminen perustui ehkä eniten puhtaaseen auttamisen haluun. Olen kyllä aina tiedostanut, että humanitäärinen maahanmuutto ei ole mikään ideaaliratkaisu, mutta se on sentään keino, jolla voi tehdä asialle edes jotakin.

Tulet huomaamaan, että "tehdä edes jotain" on oikeastaan "tehdä pahaa". Eli pyrkimys jotenkin auttaa mamuja on tosiasiassa negatiivista toimintaa niin Suomelle kun mamuille itselleen. Äkkiseltään se ehkä näytä siltä mutta niin se todellakin on.

Suomeenhan ei olla autettu yhtään ainoatakaan maahanmuuttajaa kuoleman kynsistä. Tämä yksinkertainen tosiasia perustuu siihen rationaaliseen ajatteluun, että kuolemaa ei paeta tuhansien kilometrien päähän suoraan Suomeen vaan välittömälle lähialueelle.

Samalla lailla tiedämme, että suuret väestönsiirrot ovat valtava rasite niin lähtö- kun isäntämaallekin. Sillä on siis hyvin suuri taloudellinen ja sosiaalinen hinta, joka tekee molemmat päät heikommiksi.

Koko tämä kuvio "sotaa pakenevien" auttamisesta Suomessa on siis suuri suvakkien ylläpitämä harha, jossa he vain pettävät itsensä samalla kun he rikkovat yhteiskuntia.

Lainaus
On kuitenkin pakko myöntää, että tämä perustuu osittain sille, että saa tyydytettyä oman moraalinsa eli sen tunteen, että on tehnyt "oikein". Tällaista ajattelutapaa on nähdäkseni hyvin paljon siinä piirissä missä liikun. Ja kun katson esimerkiksi tätä eilisen palautusoperaation mielenosoitusjoukkoa, ajattelen, että se voi jopa olla merkittävin peruste suurimmalle osalle.

Kriisissä voi kokea olevansa tärkeä osallistumalla kriisin hoitoon. Siitähän saa arvostusta ja kunnioitusta eli muuttuu jonkinlaiseksi vaikuttajaksi ja sankariksi.

Kriisiksi riittää Suomen oloissa ulkomailta tullut ihminen, jonka kerrotaan pakenevan sotaa ja joka olisi suojan tarpeessa. Se, joka hänet suojaa hoitaa kriisin ja on siis vaikuttaja eli pelastaja ja siten sankari. Tämä glooria tuo mukanaan hyvän tunteen.

"Suojaaminen" ei tarvitse olla, ja harvoin on, konkreettista, vaan riittää, että viestittä aikeensa esim. SOMEssa. Fanittamalla maahanmuuttoa ja haukkumalla epäilijät maan rakoon, pääsee hyvälle puolelle eli osaksi sankaritarinaa. USA:ssa tätä kutsutaan virtue-signalingiksi, hyveviestittämiseksi (oma käännös), joka yleensä kiteytyy banaaliin twitteröintiin tai maahanmuuttokliseiden latelemiseen Facebookissa.

Hyvin harva suvakkihan loppujen lopuksi tekee yhtään mitään mamujen eteen vaan keskittyvät huutamaan netissä. Ne, jotka tekevät jotain yleensä kyllästyvät kun huomaavat, että mamut eivät olekaan pakenemassa mitään vaan vain sikailevat ja hyödyntävät auttajiaan.

Väitän, että tämä, lähinnä vihervasemmiston ylläpitämä, spektaakkeli maahanmuuton ympärillä, ei ole muuta kun itsensä pönkittämistä keksityllä pelastustarinalla ja sen kylkeen liimatulla sankariudella.

Kyse on siis teatterista ja illuusiosta, joka on olemassa vain suvakkien itsensä takia koska he haluavat kokea olevansa tärkeitä. Sen koommin mamut kun muu väestö ei sitä tarvitse.
"Where have all the good men gone and where are all the gods? Where's the streetwise Hercules to fight the rising odds?"

- Bonnie Tyler

Hankala Tapaus

 • Vieras
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1203 : 05.04.2017, 01:03:30 »
Nuivistumiseni ei ole vielä loppunut. Kerron sitten, kun huomaan etten voi enää nuivistua enempää.

Ihan huomiseksi ei taida vielä kannattaa varailla poppareita lukuhetken ratoksi...

Beenari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 535
 • Liked: 2751
 • Banned
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1204 : 05.04.2017, 01:09:45 »
Näiden Suomeen tulleiden pakolaisten auttaminen vaan on konkreettisempaa kuin antaa joka kuukausi Unicefille rahaa. Näiden Suomeen tulleiden pakolaisten ongelmat (läheisten kuolema, vaino, omaisuuden menetys) tulevat suoraan omien silmien alle ja ne menevät varmasti osalla tunteisiin ja sitten nousee palo taistella niiden puolesta ja larpata ihmisoikeusaktivistia, joka seisoo poliisiauton tiellä palautuksia vastaan.

Ensin vähän termistöä kuntoon, sinä puhut pakolaisista ja tekstin perusteella kyseessä on kuitenkin turvapaikan hakijat. Niillä on vissi ero. Maahanmuuttajalla on esittää Suomen rajalla passi sekä lähetytstöstä etukäteen hankittu oleskelulupa (työn, opiskelun tai muun vastaavan syyn perusteella). Ainoastaan suvakit käyttävät noita termejä iloisesti sekaisin, jopa samassa lauseessa. Ainoana tarkoituksenaan hämmentää kuulijaa.

Sitten toiseksi tuohon larppaamiseen ja moraalikysymyksiin esitän vastakysymyksen. Kysymys perustuu vuoden 2015 tapahtumiin ja suosituimpaan reittiin. Jos kyseessä olisi sotaa pakenevat ihmiset niin:

Mikä sota on käynnissä Kreikassa koska se ei kelvannut tp-hakemuksen jättämiseen?
Mikä sota on käynnissä Makedoniassa koska se ei kelvannut tp-hakemuksen jättämiseen?
Mikä sota on käynnissä Serbiassa koska se ei kelvannut tp-hakemuksen jättämiseen?
Mikä sota on käynnissä Unkarissa koska se ei kelvannut tp-hakemuksen jättämiseen?
Mikä sota on käynnissä Itävallassa koska se ei kelvannut tp-hakemuksen jättämiseen?
Mikä sota on käynnissä Saksassa koska se ei kelvannut tp-hakemuksen jättämiseen?
Mikä sota on käynnissä Tanskassa koska se ei kelvannut tp-hakemuksen jättämiseen?
Mikä sota on käynnissä Ruotsissa koska se ei kelvannut tp-hakemuksen jättämiseen?

Kun olet noihin kysymyksiin vastannut rehellisesti, niin olet aika lähellä totuutta.
"ainut syy muuttaa metsään on insesti ja se, että kukaan ei kuule, kun vaimo huutaa apua" - Fatim Diarra (vihr)

aea

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 208
 • Liked: 71
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1205 : 05.04.2017, 02:10:33 »
Hei @klam ja tervetuloa!

Itse ainakin pidin esittäytymisviesteistäsi todella paljon! (Juu, en ole omaa esittäytymisviestiäni ikinä kirjoittanut...kai tuo tilanne pitäisi jossain välissä korjata; halusin kuitenkin tulla tähän ketjuun tsemppaamaan ja kannustamaan Sinua, ilmaisemaan sen, että vaikutat oikeasti fiksulta & mukavalta ihmiseltä - myös ilmaisutyylisi on kiva/minun mieleeni :).)

***

Ymmärrän myös hyvin pointtisi nimittelystä ymv. kielenkäytöstä - koska tuo sama asia usein häiritsee minuakin, eri yhteyksissä. Tosin rehellisyyden nimissä myönnettäköön, että itse olen kärsinyt tuosta lähinnä puna-vihreiden ihmisten taholta tulevana (olen reilut 30-v akateeminen nainen, asun Helsingin kantakaupungissa, ihan punavihreän kuplan ydinalueilla => kohtaan varsin paljon puna-vihreää porukkaa sekä kotikulmillani että muutoin; ilmeisesti olettavat minun kuuluvan "heihin", joten eivät juurikaan viitsi kielenkäyttöään siivota esittelykelpoiseksi, vaan se kaikki täysin häpeämätön, vailla mitään holttia, tolkkua, järkeä tai kohtuudentajua oleva - ja usein ihan oikeasti jo erittäin vastenmielinen/törkeä - nimittely, leimakirveen heiluttelu ja solvaaminen kaikkia vähänkään erimielisiä (tai sellaisiksi luultuja/kuviteltuja) kohtaan päästetään estoitta suusta ulos). 

Itse olen (useammastakin syystä johtuen, noista ehkä joskus enemmän) kokenut Homman varsin rentouttavana. Minulle tämä on se väylä ja tila, missä voi hengittää, ja missä ei tarvitse mitään vaan kakkaa & törkypuhetta sietää; se pakopaikka, se henkinen varoventtiili.

Pahoittelut tästä sekavasta vuodatuksestani, nyt on aika mennä nukkumaan.

Edit (n+1): stilisointia, tautologian poistoa


« Viimeksi muokattu: 05.04.2017, 02:22:36 kirjoittanut aea »

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 596
 • Liked: 43565
 • Quantum Warrior
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1206 : 05.04.2017, 03:56:28 »
Klam, tervetuloa  :)

Täällä tosiaankin on melkoinen joukko aikanaan Vihreitä äänestäneitä ihmisiä, minäkin yhtenä heistä.

Oli myös aika, jolloin olisin suonut Suomeen saapuvan hyvinkin paljon ihmisiä 'eksoottisista' maista. Pidin Suomea takapajuisena junttilana, joka ei olisi mitään ilman 'kansainvälisyyttä' ja huomiota ulkomaalaisilta ihmisiltä. Ehkä tämä taipumus kuvasi enemmänkin omaa heikkoa itsetuntoani, jonka heijastin koko valtakuntaan. Joka tapauksessa vähitellen aloin huomata, että kansojen siirtely ja erilaisten arvomaailmojen ja kulttuureiden pakkosekoittaminen ei tuo onnea eikä menestystä, vaan konflikteja ja yhteiskunnan sisäisen luottamuspulan. Idealismini alkoi karista askel askeleelta.

Nykyisin ymmärrän, että on ihmislajille tyypillistä ja luonnollista, että ihmiset haluavat elää samankaltaisten parissa. Eurooppalaiset tulevat keskenään toimeen aika hyvin, koska heillä on pitkälti samanlainen arvopohja, mutta esimerkiksi islamia on vaikea sovittaa eurooppalaisiin arvoihin eikä tuo yritys tule onnistumaan, vaan tuloksena on suuria ristiriitoja ja yhteiskunnallisia ongelmia.

Tulkoon jokainen kansa onnelliseksi keskenään omilla maillaan. Se ei tarkoita, etteikö voisi olla molempia hyödyttävää kulttuurivaihtoa ja kauppaa - sehän on sitä aitoa kansainvälisyyttä. Sitävastoin monikulttuurisuus on kansainvälisyyden vastakohta, koska se on ylhäältäjohdettua ja pakotettua ja siinä toisilleen vastakkaiset arvojärjestelmät asetetaan keinotekoisesti samaan tilaan molempien harmiksi.

Annetaan kaikkien kukkien kukkia, mutta omissa ruukuissaan  :)
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Malla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 856
 • Liked: 3080
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1207 : 05.04.2017, 06:47:09 »
"Suojaaminen" ei tarvitse olla, ja harvoin on, konkreettista, vaan riittää, että viestittä aikeensa esim. SOMEssa. Fanittamalla maahanmuuttoa ja haukkumalla epäilijät maan rakoon, pääsee hyvälle puolelle eli osaksi sankaritarinaa. USA:ssa tätä kutsutaan virtue-signalingiksi, hyveviestittämiseksi (oma käännös), joka yleensä kiteytyy banaaliin twitteröintiin tai maahanmuuttokliseiden latelemiseen Facebookissa.

Maino käännös. Sanakirjaan!

Pieniä, yksityisiä havaintoja aiheesta: Suvaitsevaisia (huono termi, mutta käytän paremman puutteessa) on monenlaisia. Tietenkin. Nuoruuden kapinaa, varttuneemmilla kapinanostalgiaa (mm. muistoja nuoruuden miekkareista, yhteiseen rintamaan kuulumisen voimaannuttavasta ihanuudesta), epämääräistä tasapainoilua, arkuutta, pelkoa hylätyksi tulemisesta, toivoa, larppausta ynnä muuta. Halua kuulua johonkin joukkoon, turvallisuudenkaipuuta, hämmennystä, halua miellyttää, kaipuuta maailmaan, jossa kaikilla on hyvä ja kiva olla. Anekauppaa, syntien sovitusta, itsensä korostamista ja joskus korottamistakin. Yksityisen yleistämistä, kategorisointia. Perin inhimillistä, olen kokemusasiantuntija :).

Hankalaksi menee, jos ja liian usein: kun, pitäisi ottaa mukisemmatta vastaan koko paketti, "jos et ole puolellamme (kaikissa asioissa), olet meitä vastaan". Kun kyseenlaistaminen tai jopa kysyminen suistaa vihollisasemaan. Sama pätee jossakin määrin täälläkin, tietenkin, mutta täydellistä samanmielisyyden vaatimusta en ole tässä partiossa havainnut (vaikka harrastuspisteitä eli tykkäyksiä saadakseen kannattaisi karsastaa feministejä erikseen ja väheksyä naisen logiikkaa yleensä).
« Viimeksi muokattu: 05.04.2017, 06:51:58 kirjoittanut Malla »

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 842
 • Liked: 3980
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1208 : 05.04.2017, 22:19:53 »

Rasistiksi haukutaan kyllä todella usein ja olen itsekin kuullut "onko susta tullut rasisti?" heittoja kun olen asiasta yrittänyt keskustella. En kuitenkaan itse (ainakaan vielä:) ole koskaan haukkunut vastaan, koska silloin voin syyttää vastapuolta ad hominemista eli kettuilla sillä, etten alennu itse samaan :)

Tämä rasistiksi nimittäminen on todella ikävää ja yksipuolista leimaamista, koska silloin joudun korostamaan, että olen myös natsi, fasisti ja sika.

Onneksi maailmassa on sentään ihanan suvaitsevaisia, oikein tiedostavaisia ihmisiä. Kunpa he voisivat vielä opettaa minutkin taistelemaan kaikenlaista ikäsyrjintää vastaan.

Pitkässä juoksussa voitamme kaikki! :flowerhat:

https://pt-media.org/2016/02/28/musab-13-voitti-poikien-600-metrin-juoksun-ylivoimaisesti/amp/
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

Kalju Mull

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 15
 • Liked: 36
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1209 : 11.04.2017, 08:34:22 »
Kauppareisulla kaksi mamua ahdisteli lenkkeilijää. Mamut oli ulkonäoön ja kielen  perusteella mamuja ja lenkkeilijä oli kireäperseinen suomalainen tyttö.

Puutuin asiaan ja sain päälleni 'rasisti suomi homo rasisti sinä kuolla' huudot.

Sitten minusta tuli ... nuiva
def True():
    if True == True or True == False:
        True = False = True
    return(True)

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 042
 • Liked: 1491
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1210 : 11.04.2017, 18:50:29 »
Liberaali yhteiskunta minut nuivisti. Kun ei saisi olla suomalainen, vaan minun pitäisi olla maailmankansalainen. En halua olla tuollainen.

Olkoot somalit ja afgaanit omissa maissaan omien kulttuuriensa edustajia, itse haluan olla Suomessa suomalaisen kulttuurin edustaja.

klam

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 12
 • Liked: 34
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1211 : 15.04.2017, 00:13:10 »
:flowerhat: Mitä eikö matu olekkaan maahantulija?

En ollutkaan aiemmin nähnyt tuota maahantulija termiä, vain sitä toista. Vihreä Lankakin käyttää näköjään maahantulijaa :D

...
Kirjoituksessa ehdotetaan sitä, että maahantulijoille pitäisi antaa y-tunnus, yrittäjästatus ja yhteiskuntaoppia.
...
Emme halua tinkiä hyvinvointivaltion periaatteista, vaikka olisikin kyse maahantulijoista.

Tuohon artikkeliin täytyykin jatkossa viitata, jos joku loukkaantuu matu-lyhenteestä :)

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 008
 • Liked: 2425
 • Pan-turanisti hamsteri-bei
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1212 : 15.04.2017, 07:34:37 »
Kauppareisulla kaksi mamua ahdisteli lenkkeilijää. Mamut oli ulkonäoön ja kielen  perusteella mamuja ja lenkkeilijä oli kireäperseinen suomalainen tyttö.

Puutuin asiaan ja sain päälleni 'rasisti suomi homo rasisti sinä kuolla' huudot.

Sitten minusta tuli ... nuiva

Aika white knightaus. Nainen on todennäköisesti itse heitä maahan äänestänyt muiden naisten mukana. Ei kannata välittää ellei ole lähipiiriä ja tiedetä äänestäneen kriittisiä.

----

Klam: Olet 30 vuotta myöhässä. Miten ajattelit, että somalit saatiin aikoinaan tänne?
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Legionaire

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 4
 • Liked: 31
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1213 : 15.04.2017, 08:48:22 »
90-luvun loppupuolella nassikkana meni ns. "kuppi nurin" lopullisesti Espoossa. Pari kourallista albaaneja (teinejä ja aikuisia) aloitti kukkoilun oikein urakalla ja jatkuvasti kuuli koulussa, että taas viikonloppuna ikätoverit saaneet albaaneilta turpaan. Syynä yleensä "vitun rasisti et heittänyt röökiä".

Pari vuotta eteenpäin ja yht'äkkiä nuoria somaleita kaikkialla Espoossa ja samat toimintamallit niilläkin..
« Viimeksi muokattu: 15.04.2017, 08:50:03 kirjoittanut Legionaire »

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 472
 • Liked: 305
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1214 : 15.04.2017, 16:06:50 »
Kun Suomeen hyökättiin.

Nanfung

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 880
 • Liked: 435
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1215 : 15.04.2017, 16:40:31 »

...
Kirjoituksessa ehdotetaan sitä, että maahantulijoille pitäisi antaa y-tunnus, yrittäjästatus ja yhteiskuntaoppia.
...
Emme halua tinkiä hyvinvointivaltion periaatteista, vaikka olisikin kyse maahantulijoista.

Muuta tunnusta ei tarvita kuin hihamerkkiä kehiin, niin tunnistaminen onnistuu vaivattomasti?
Suomen kielen sanoissa on pasaatituulen lempeää voimaa ja laulettuna se soi, kuin parhaiten viritetty Stradivarius.

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 045
 • Liked: 716
 • Puolinuiva
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1216 : 15.04.2017, 17:24:00 »
Mielestäni "matu" ja "suvakki" sanojen käytöstä voisi luopua Peräkammarin ulkopuolella, sillä alatyylinen kielenkäyttö karkottaa monta potentiaalista nuivistettavaa foorumilta. Suurin osa "humanitäärisistä" maahanmuuttajista ei sitä paitsi ole maahantunkeutujia vaan he ovat maassa laillisesti (laki on tietysti liian lepsu mutta se on toinen asia).

Monet tuntuvat ihmettelevän, miten sotaa pakeneva voisi muka matkustaa monen turvallisen maan läpi ja hakeutua juuri Suomeen hakemaan turvapaikkaa. Vastaus on tietenkin se, että lähes kaikki TP hakijat (mahdollisesta vainosta riippumatta) ovat köyhiä ja kouluttamattomia, jolloin kohdemaaksi kannattaa tietysti valita sosiaaliturvaltaan antelias maa. Näin itsekin tekisin. Yhtä selvää on se, että sota tai köyhyys eivät ole riittäviä syitä turvapaikkaan tai oleskelulupaan, sillä "humanitäärinen" maahanmuutto on erittäin tehoton tapa lievittää globaalia kärsimystä. Afrikka ja Lähi-itä on täynnä aseellisia konflikteja, ja kokonaisten valtioiden tyhjentäminen Eurooppaan ei yksinkertaisesti ole inhimillisesti tai taloudellisesti mahdollista. Esimerkiksi miljoonalla eurolla (arvio yhden TP hakijan elinkaarikustannuksista) rokottaisi, kouluttaisi, vaatettaisi ja ruokkisi aika monta lasta Somaliassa ja lähialueiden pakolaisleireillä.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_ongoing_armed_conflicts
Soinin Ploki 3.6.2017: "Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista. Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä.[...]Pidän loikkareita luusereina."

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 404
 • Liked: 2914
 • The sloganist
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1217 : 15.04.2017, 17:26:48 »
Mielestäni "matu" ja "suvakki" sanojen käytöstä voisi luopua Peräkammarin ulkopuolella,

Niinkauan kuin Amnesty myy SUVAKKIHUORA -tpaitoja niin minä käytän suvakki ja matu termejä.
Iudex illius ero

Huolestunut Kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 719
 • Liked: 109
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1218 : 15.04.2017, 17:29:25 »
Luin juutalaista sarjakuvaa kun neekeri raiskasi äitini. Astrid thors soitti myöhemmin ja kertoi että tämä oli ihan tarkoitus.
Mursu: "Siis vertaatko ihan tosissasi sitä, että amerikkalaiset lopettivat toisen maailmansodan atomipommeilla säästäen siten satojen tuhansien elämän siihen, että natsit murhasivat miljoonia juutalaisia ja valloittivat noin kymmenen itsenäistä valtiota?"
Kekkeruusi: "Kyllä se on täysin oikeudenmukainen näkemys."

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 045
 • Liked: 716
 • Puolinuiva
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1219 : 15.04.2017, 18:43:49 »
Mielestäni "matu" ja "suvakki" sanojen käytöstä voisi luopua Peräkammarin ulkopuolella,

Niinkauan kuin Amnesty myy SUVAKKIHUORA -tpaitoja niin minä käytän suvakki ja matu termejä.

Amnesty organisaationa kuuluu äärisuvaitsevaistoon, mutta Hommaforumin tulee taistella keskivertokansalaisen sielusta. Tämä siis jos Homman halutaan olevan keskusteluforumin lisäksi kansanliike.
Soinin Ploki 3.6.2017: "Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista. Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä.[...]Pidän loikkareita luusereina."

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 045
 • Liked: 716
 • Puolinuiva
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1220 : 15.04.2017, 18:46:52 »
^^Samasta syystä laittaisin "neekeri" termin myös Perislistalle. Muutama öyhö saattaa pakata laukkunsa, mutta ei Homman tarvitse öyhöjä vakuuttaa.
Soinin Ploki 3.6.2017: "Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista. Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä.[...]Pidän loikkareita luusereina."

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 585
 • Liked: 3776
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1221 : 15.04.2017, 21:10:13 »
Mielestäni "matu" ja "suvakki" sanojen käytöstä voisi luopua Peräkammarin ulkopuolella,

Niinkauan kuin Amnesty myy SUVAKKIHUORA -tpaitoja niin minä käytän suvakki ja matu termejä.
Vieläkö niitä myydään, voisin pari ostaa treenipaidoiksi 8) herättäisi keskustelua salilla!
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 029
 • Liked: 5613
 • Paavo vai Laura, siinäpä kysymys.....
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1222 : 14.06.2017, 03:23:09 »
Kaikki kävi vähitellen. Pidin pitkään perussuomalaisia ja koko hommaa marginaali-ilmiönä, joka on joidenkin peräkammarin poikien tekosia. Vihaavat ulkomaalaisia, media sanoi, ja minä uskoin.

Eräänä päivänä päädyin Halla-ahon sivuille. En tiennyt hänestä mitään, mutta aloin lukea kirjoituksia ja tuntui kuin silmäni olisivat avautuneet. Näinhän minäkin olen koko ajan ajatellut, vaikka kirjoitustyyli välillä ei olekaan mieleeni.

Seuraavaksi oli Halla-ahon "haastattelu" Ruben Stillerin ja Leif Salmenin toimesta. Pidin hänen kohteluaan täysin ala-arvoisena. Hänen sanoissaan täytyy olla perää, kun häntä näin vainotaan, ajattelin. Viimeinen niitti oli Halla-ahon saama syyte ja tuomio - se oli todiste yhteiskunnan kaksoisstandardeista ja Mekkaan päin kumartamisesta.

Olen erittäin huolissani radikaalin islamin leviämisestä Euroopassa. Vastahan hesarikin kertoi brittimuslimeista, jotka aikoivat räjäyttää useamman lentokoneen samaan aikaan. Jokainen heistä oli elänyt koko ikänsä Iso-Britanniassa. Puhumattakaan mellakoista ympäri Euroopan lähiöitä. Eikö kaikilla olisi syytä huolestua?

Haluan että lapseni voivat elää maassa ja mieluiten myös maanosassa, joka perustuu kristillisiin ja maallistuneisiin arvoihin, ei sharia-lakiin tai muuhun alistamiseen.

Hyvä!
Nyt voi Persujen suhteen olla varovaisen toiveikas, pitkästä aikaa.
 Aika näyttänee paljonko puolueeseen jäi kaappikokoomuslaisia vielä luuraamaan. [size]

Tappivanukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 378
 • Liked: 3800
 • Suicide by immigration
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1223 : 14.06.2017, 11:57:29 »
Hyvä! Hyvä! Joka mies ylös! Läts läts! Simon on johtaja!
Li Andersson: Ikätestit loukkaavat turvapaikanhakijoita.
Petteri Orpo: Pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.
Alexander Stubb: Monikulttuurisuus on rikkaus.
Husu Hussein: He ovat käveleviä pommeja.

JP73

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 801
 • Liked: 336
 • Nuivana syntynyt
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1224 : 14.06.2017, 17:47:15 »
Jo 1990-luvun alkupuoliskolla. Erityisesti sarvelaisten aiheuttamista ongelmista ja verovarojen tuhlaamisesta näiden hyysäämiseen, joista lehdissä vielä jokseenkin avoimesti kerrottiin, toisin kuin nykyaikana.

Skeptikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 141
 • Liked: 8334
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1225 : 14.06.2017, 17:56:38 »
Hyvä! Hyvä! Joka mies ylös! Läts läts! Simon on johtaja!

Simon on tosimies, jonka sanaan voi luottaa, eikä mikään kiero mikkihiiri.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Satuolento

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 18
 • Liked: 103
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1226 : 27.06.2017, 14:36:29 »
Olen syntymänuiva. Oikeasti kuvittelin koko aikuisikäni olevani ihan tavallinen isänmaallinen ihminen ja jopa suvaitsevainen. Mulla ei ole mitään muita kansallisuuksia tai maahanmuuttajia vastaan, eikä ne haittaa mua tuolla kadulla.

Mutta: pidän selvänä, että omille vanhuksille, sairaille ja heikoille löytyy aina ensin rahaa sekä hoitoa ja sitten vasta katsotaan, keitä muita tuetaan. Suomi on suomalaisten maa, jossa noudatetaan meidän tapoja ja sääntöjä. Omissa oloissaan jokainen saa uskoa vaikka siihen kuuluisaan spaghettihirviöön, jos haluaa, mutta yhteiskunnassa toimiessa mennään paikallisen kulttuurin sääntöjen mukaan. Mulle selvisi, ettei tällainen ajattelu kuulemma olekaan normaalia, vaan olen rasistinen hirviö.

Ensin ajattelin, että omassa vihervassariporukassani olen vain törmännyt poikkeuksellisen fanaattisiin suvakkeihin, mutta pikkuhiljaa silmät aukenivat. Ei haluta esimerkiksi tunnustaa näitä poliisien rikostilastoja ja muita ongelmia joita jotkin maahanmuuttajat aiheuttavat. Ei haluta tunnustaa, että kaikki ei ole oikeita turvapaikanhakijoita. Tai sitten sen yhden jannun selitys, että maahanmuuttajien tekemät raiskauksetkin aiheutuu sotatraumoista (sori, en muista sen nimeä, eikä mulla ole linkkiä). Hmm. Koska mulla ei ole tietoa, että Suomessa olisi veteraanit joukkoraiskanneet naisia traumojensa takia viime sodan jälkeen. Tai että muuallakaan Euroopassa olisi tällaista erillistä ilmiötä ollut sodan jälkeen. Mutta mitäs minä, rasisti-parka, pelkoineni ja epäluuloineni mistään mitään tiedän. Tunnustan, että pari vuotta sitten istuin itsekin porukalla nauramassa "tyhmille junteille, joita niin pelottaa muuttuva maailma". Sitten heräsin harhoistani ja huomasin, että se tyhmä katsookin omasta peilistä. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

Holtiton maahanmuutto tulee tuomaan ilmiöitä, joiden kanssa tullaan olemaan itku silmässä vielä monta kertaa. Sellaisia ylläreitä joillekin hyväuskoisille, että oksat pois. Se, mikä musta on karmivaa on, että monet ajattelee hiljaa mielessään juuri näin. Monet vihervassaritkin, mutta porukka on niin lamaantunutta sen rasistileiman takia, että ei uskalla sanoa mitään. Ei ole kovinkaan pitkä aika, kun yksi suvakiksi luokiteltava ihminen sanoi mulle kahden kesken, että ei halua antaa omaa maataan ja kulttuuriaan pois.

edit: muokkasin kirjoitusvirheen.
« Viimeksi muokattu: 27.06.2017, 14:38:02 kirjoittanut Satuolento »

Interpres

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
 • Liked: 106
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1227 : 30.06.2017, 15:24:35 »
Nuorempana kun ei juuri ollut kosketusta muihin kulttuureihin, pidin niitä yksinomaan mielenkiintoisina ja suhtautumiseni oli siinä mielessä naiivi, että en ymmärtänyt miten vahvoja ja vaikeita kulttuurierot voivat ihmisten välillä olla. Minulla oli harhakuva, että jos otettaisiin erilaisten kulttuurien edustajia yhteen vaikka nuotion äärelle, niin siinä sitten vain pidettäisiin hauskaa yhdessä olka olkaa vasten, oltaisiin parhaita kavereita ja vitsailtaisiin leikkisästi toinen toistemme hassuille tavoille.

Avioliitto toiseen kulttuuriin kuuluvan kanssa avasi lopulta silmäni näkemään miten syvällä kulttuurierot todellisuudessa ovat. Kyse ei todellakaan ole vain erilaisesta ruoasta ja musiikista, vaan sisäisestä arvomaailmasta, johon liittyvät voimakkaat tunteet, niin puolin kuin toisinkin. Aluksi tuntui, että se toinen kulttuuri on "väärässä" monissa asioissa, ja se tietenkin aiheutti jatkuvia ristiriitoja. Kahden kulttuurin on vaikea elää saman katon alla, jos kumpikin luulee koko ajan toisen olevan väärässä. Myöhemmin - ja varsinkin asuttuani jonkin aikaa tuon toisen kulttuuripiirin maassa - aloin ymmärtämään ihmisyyttä hieman paremmin ja päädyin myöntämään, ettei minun kulttuurini ole sinänsä parempi kaikille ihmisille, mutta se on parempi minulle ja se riittää. Kulttuurin suhteen on kuin uskonnon suhteen: kukin tulkoon autuaaksi sillä omallaan. Mikä minä olen sanomaan muille kuinka heidän tulisi elää? Niinpä suhtautumiseni on heittänyt härän pyllyä ja nykyisin olen sitä mieltä, että kaikki kulttuurit ovat ok... siellä omassa lokerossaan. Uskon kyllä, että kulttuurit voivat elää sulassa sovussa rinnakkain, mutta se vaatii oikeaa näkemystä. Nykyinen monikultturismi on tuomittu epäonnistumaan väärän lähestymistavan vuoksi, kun yhtäaikaa yritetään sekä säilyttää erilaiset kulttuurit että saada ne sulautumaan toisiinsa. Se ei ole mahdollista, vaan on valittava jompi kumpi.

Scriptaa olen lukenut jo ennenkuin Halla-aho oli ensimmäistä kertaa ehdolla, ja vaikka kirjoitustyyli on välillä provosoiva, olen asiasisällöstä pääosin samaa mieltä. En ole xenophobi enkä pelkää erilaisuutta, vaan olen mielestäni varsin realistinen näkemyksessäni, että kulttuureissa on niin suuria eroja, ettei kenellekään ole hyväksi ripotella niiden edustajia minne sattuu. Matkustaminen ja lyhytaikainen oleskelu vieraiden kulttuurien parissa on tietenkin aina hyväksi, ja seikkailunhaluisille sopeutuville henkilöille on ihan ok muuttaa pitkäksikin aikaa johonkin vieraaseen kulttuuripiiriin. Tavalliselle väestölle se on kuitenkin ennemmin kamala kokemus joutua ihan vieraaseen ympäristöön outojen tapojen ja oudon kielen keskelle.

En osaa sanoa olenko varsinaisesti nuiva. Riippuu siitä mitä sanalla tarkoitetaan. Jos nuivuus on Nuivan manifestin hyväksymistä, niin sitten olen nuiva. 
Lue enemmän, niin luulet vähemmän.

Alabama

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 265
 • Liked: 396
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1228 : 17.07.2017, 12:42:52 »
Minun nuivistuminen alkoi erään uskonnon ylimmän ohjekirjan lukemisen aikana, aikalailla jo alkupäässä tekelettä; oli muistaakseni syksy Herran vuonna 1990. Karvat sojotti pystyssä sitä kirjaa lukiessa ja vilunväreitä vilisti pitkin selkää. Kuvottikin vähäsen. Ajattelin, että „Pahus, nyt on ehkä nuivetus vielä kaiken muun silloisen vaivan lisäksi iskemässä päälle“.

Aikaa kului ja nuivetuksen oireet väheni, mutta syyskuun yhdentenätoista 2001 AD tauti iski täysillä päälle ja minulta pääsi kovaäänisiä nuivastuksia tyyliin: „No ihan niin tekivät kuin mitä siinä ohjekirjassa käskettiin!“.

Tiivis kontakti kirjaan uskovien kanssa sai minut altistumaan taudille entistä enemmän ja iholla näkyi jo merkkejä allergisesta nuivettumasta.

Syksyllä 2015 nuivistuminen eteni suurella harppauksella krooniseen vaiheeseen ja tauti sai aikaan pahanlaisen voimattomuuden tunteen. Yökötyskin palasi takaisin. 
"The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money."
― Margaret Thatcher

Moonika

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 6
 • Liked: 73
  • Profiili
Vs: Milloin ja miten nuivistuit?
« Vastaus #1229 : 25.07.2017, 08:27:25 »
Nuivistumiseni konkretisoitui 90-luvun alkupuolella kun jouduin komennukselle ulkomaalaistoimistoon turvapaikkatutkintaan eli
puhuttamaan silloisia -pääasiassa somalitaustaisia- turvapaikanhakijoita.

Kollegoitteni kesken aloimme nimittää noita istuntoja "satutunneiksi" sillä sellaisia "Tuhannen ja yhden yön tarinoita"
ei ole kuuna päivänä aiemmin kuultu!
Paras oli se, kun asiakas (eli turvap.hakija) kysyi jotain tulkilta (tulkkipalvelu tietysti oli varsin kallis ja se palvelu meni veronmaksajien piikkiin).
Kysyin tulkilta, mitä asiakkaani oli kysynyt.
Oli kuulemma tivannut tulkilta, "Mitä tässä tilanteessa voisi valehdella, että tuo poliisi uskoo ja saisin turvapaikan?"

Toinen tapaus oli somali, joka kertoili tarinoitaan hyvin värikkäästi ja mainitsi mm. että eläminen Somaliassa on hengenvaarallista sillä
häntä oli tämän tästä piesty selkään kohdistuneilla voimakkailla sähköpiiskoilla.
Kun pyysin häntä nostamaan paitaa selästä ylös ja todetakseni nuo järkyttävät vammat , niin ensin toistuvasti kieltäytyi. Lopulta kuitenkin murahdellen suostui ja voi herttileijaa kuinka kauniin sileä selkä sieltä paidan alta paljastuikaan?

Kyllä se niin on, että kun on joutunut ihan konkreettisesti tekemisiin näitten maahanmuuttajien kanssa, niin siinä melko nopeasti
ne viimeisetkin ruusunpunaiset mielikuvat karisee ja nuivuus iskee pysyvästi.
Niin mulle kävi  :o
Vituttaa nii nottei veri kiärrä